thotares Discussion started by thotares 13 years ago
Basmelek Mikail’den Mesaj LM-10-2011
"ZEKANIN ISIGINI ARAMAK"
Ronna Herman kanaliyla aktarilmistir
Sevgili ustatlar, yukselis surecinde med cezir ritmi vardir. Zorlayici ve zihin – genisletici deneyimler tarafindan yaratilan yogun aktivite periyodunu deneyimleyeceksiniz, bunu iceriye donme arzusu ve derin dusunme ve yalnizlik ihtiyacini takip edecek.
En sonunda yasaminizda baskin kuvvet olacak olan guclu bir Ruhsal bilinc gelistirmek icin cabaliyorsunuz. Zihinsel bilinciniz ve duygusal bilincinizin Ruhsal – Benliginizin yonetimi altinda olmasina ve ego kisiliginiz tarafindan kontrol edilmemesine niyet edilmisti. Aydinlanma ve ruhsal farkindalik zihinsel beden/zihin ile baslar. Kendinin – ustatligina ulasmak icin, zekanin Isigini aramaniz cok onemlidir. Bilincli farkindalik, tartismali senaryonun her iki yanini gorebilmeniz icin daha buyuk resmin farkinda oldugunuz zaman baslar. Yasamin keskin – goruslu gozlemcisi olmayi ogrenmelisiniz ve yargida bulunmamaya istekli olmalisiniz. Bir ustadin surekli olarak bir fikre sahip olmaya veya her zaman etrafindakileri etkilemeye calismaya ihtiyaci yoktur. Ruhsal olarak evrimlesmis bir insan ona ifsa edildigi sekilde gercegi sunar ve kendi gerceklerini aramalari icin baskalarini tesvik eder.
Kosulsuz sevginin frekanslari dorduncu boyutun ortalarinda baslar ve her bir daha yuksek alt – boyut ile artar. Bu frekanslarin alti cok kirik ve uyumsuzdur. Iyi ve kotu kutuplulugu orijinal Ilahi planin parcasi degildi. Ilahi Mavikopya sizlerin, Tanri – Bilincinin Kivilcimlarinin dualiteyi deneyimleyebilmesi icin tasarlandi. IsIk ve golgenin kabul edilir spektrumu icinde, cesitlilikte, zitliklarda bir deney olacakti. Asla iyinin kotuye karsi oldugu bir realite olmasina niyet edilmedi.
YUKSELISIN BUYUK NEFESI (nefes alma), alt alemlere inisinize son vermek ve Ruhun yuksek alemlerine geri yukselise baslamak icin, her bir Ruhun icinde kodlanmis olan bilinc Zaman Tohumu Kristalleri vasitasiyla durtuldugunuz anlamina gelir. Ancak, once fiziksel bedeninizde ve bilincin astral bedeni/planinda depolanmis yanlis yaratimlari deneyimlemeli ve iyilestirmelisiniz. Caglar boyunca yaratmis oldugunuz yanlis yaratimlarinizi ve negatif damgayi sahiplenmelisiniz. Artik insanlik gecmisin ve simdiki zamanlarin tum acilari, istirabi, kaosu ve yikimi icin Seytani veya Iblisi suclayamaz. En sevgi dolu, ince frekanslardan en dusuk, en uyumsuz dusunce formlarina kadar tum yaratimlarinizi kabullenmeli ve sahiplenmelisiniz.
Olumun eski, negatif, olusturulmus goruntusunu birakmanizi rica ediyoruz. OLUM BIR SON DEGILDIR. BIR PROJENIN TAMAMLANMASINA VE YENI, HARIKULADE BIR MACERANIN BASLANGICINA BENZETILEBILIR. Her bir yasamin buyuk bir tema’si vardir ve oynayan oyuncular ozel olarak secilir, cunku onlar kisisel, harika bir yapitta her bir essiz parca icin gerekli karakteristiklere sahipler.
SIZ BEDEN DEGILSINIZ, et kostumune burunmus SAF BILINCSINIZ. Bunu daha once binlerce kez yaptiginiz gibi, dunyasal plani terk ettiginiz zaman, IsIk giysileri icin fiziksel bedeninizi cikarip atarsiniz ve zamanla yeni bir realitede bir baska buyuk maceraya hazirlanirsiniz. Kendinin – farkindaligini kazanirken, yeni kisisel ruhsal arayisa baslamak icin Ilahi bir merak ve yogun bir arzu gelistirirsiniz. Kozmosun derinliklerini arastirdikca bir macera duygusu gelistirirsiniz ve Ilahi Plan farkindalik seviyenizde acilmaya baslar. Her bir buyuk donusumsel, insan ilerlemesinin evrimin gelmekte olan dongusune uymasi icin yeni bir formda kozmik bilgeligi kapsadigini anlamaniz onemlidir.
Yasamin ve mumkun olan her seyin bilesenleri size buyuk potansiyelin formsuz Tohum Kristal Hucreleri seklinde gelir. Uykudaki Tohum Kristal Hucrelerine asilanan gerekli dusunce formlarini saglarsiniz ve sonra bunlari sevgi dolu niyetinizle Tanri Atesi, Tanri Isiginin Adamantine parcaciklari ile tutusturmalisiniz.
Varolusun maddi planinda master insaci olmak icin titresim yasalarini anlamak gereklidir. Dusunce maddesini etkin sekilde manipule etmeyi ogrenmelisiniz. En buyuk gereklilik kuvvetli odaklanmis zihinsel yetenekler gelistirmektir.
Sevgililer, simdi yeni saflasmis birlikte yaratici yeteneklerinizi sergilemenizin zamanidir, cunku insanlik ve Dunya Sevginize/Isiginiza oncesinden cok daha fazla ihtiyac duyuyor. Hatirlayin, bu harika armagan maddi tezahur amaclari icin yakit olarak kullanilmadan once Yaratici Isigin Adamantine Parcaciklarinin odaklanmis, sevgi dolu niyetinizle aktive edilmesi gerektigini tekrar tekrar vurguladik. Artik hic kimse Dunyanin ve insanligin donusumun Dunyayi/Ruhu sallayan zamaninin ortasinda oldugunu inkar edemez. Korku, ofke ve umutsuzlugun negatif titresim kaliplari, Dunyayi cevreleyen astral plan kitlesel bilincin frekans bandina sasirtici bir hizla puskuruyor. Her gun, ortalama insan icin pozitif ruh halinde kalmak ve parlak, sevincli bir gelecegi tahayyul etmek cok daha zorlasiyor. Siz Yildiz Tohumlarinin bircok gecmis yasamlarda hazirlanmakta oldugunuz, buyuk degisim zamanlarinin ortasindasiniz. Yine, Dunya Hizmetkari olarak, ucuncu/dorduncu boyutlarin sinirli ortaminda islev yapan binlerce insanin negatif dusunce formlarini notrlestirme kapasitesine sahip oldugunuzu soyluyoruz. Simdi sevgili dunyadaki IsIk Lejyonlarim, insanligin yikici karanlik kuvvetlerini yenmeye katilabilmeniz icin one adim atma ve parildayan IsIk kilicinizi kaldirma zamanidir: korku, yargilama, acgozluluk, ego – motivasyonlu ve guc – arayan niyetler/eylemler.
Son mesajlarda size butunlestirmek icin cok fazla miktarda bilgi verdigimizi anliyoruz. Bu nedenle, daha iyi anlamaniz ve aklinizda tutmaniz icin bazi kavramlari az ve oz dusuncelere yogunlastiracagiz:
Tum beden hucreleriniz bir dereceye kadar bilince sahiptir. Bazilari uyumsuzdur ve icinizde kaos ve rahatsizlik yaratir, digerleri uyum icinde tinlar, dolayisiyla yuksek frekansta titresir ve bir denge ve esenlik duygusu aktarir.
Hepiniz Enerji Imzanizi olusturan Ruhsal enerji kaliplarinin buyuk cesitliligine sahipsiniz. Bu enerji kaliplari Aurik Alaninizin parlaklik veya donukluk seviyesini belirler.
Nese ve dinginlik Ruhun ilhamidir. Baskalarina hizmet Ruhun icgudusudur.
Korku, ofke ve uzuntu egonun ilhamidir ve sizler uyum ve berrakligin yuksek alemlerine erisim kazandikca bunlar Ruhsal Benligin sevinc ve saadetiyle yer degistirir.
ToksIk dusunceler asit gibidir ve giderek bedendeki milyarlarca hucreyi kirletir, bu da hastalik, rahatsizlik ve en sonunda olum ile sonuclanir.
Her bir insanin bedeninde dusuk frekansli dusunce formlari ile tinlayan atom alti karanlik kristaller vardir. Bu kristaller bircok yasamlarda yaratilan ve tekrar tekrar yaratilan negatif atik materyal ile doludur, bunlarin bazilari iyilestirmek icin fiziksel forma getirmis oldugunuz miras alinmis negatif kaliplardir.
Eski, sIkismis, toksIk enerjiyi salivermek cogunlukla grip benzeri semptomlar yaratir.
Tum kristaller bir dereceye kadar bilgi saklama ve yayma yetenegine sahiptir. Bunlar gecmisin ve gelecegin kayit tutucularidir.
Dunya ve insanlik icin kaderin IsIk/Hayat Cizgisi ile uyumlanmaya girmelisiniz. Yeni bir Ilahi Mavikopya formule edildi ve siz, Yildiz Tohumlari bu Alt – evrenin yeni kozmik yaratiminda buyuk oyuncularsiniz.
Isigi metabolize edebilmelisiniz. Hucreleriniz yasam enerjisi kaynagi olarak Isigi taniyabilmeli ve kullanabilmelidir.
Ucuncu/dorduncu boyut ortaminda, zihinsel bedeniniz gelecegin tasidigi seyin korkusunu ve belirsizligini yaratarak, gelecege yansitmaya egilimlidir. Duygusal beden her zaman gecmisi, bazi hos anilari yeniden oynatir, ama cogunlukla basarisizlik veya aci deneyimlerini gozden gecirir. Dramatik bir sevinc, ofke veya aci olay olmadikca, simdiki an cok zor kaydedilir.
Aydinlanma yolunda ilerlerken, iliskileriniz cogu zaman dramatik sekilde degisir. Iliskileriniz artik duygusal bagimliliga dayanmaz. Artik insanlari duygusal olarak manipule etmeye calismazsiniz ve insanlarin sizi manipule etmelerine izin vermezsiniz. Alt – boyutsal realitenin duygusal kordonunu, itme – cekme dansini oynamaya son verirsiniz. Kalp cakrasi tum cakra sisteminde baskin kuvvet haline gelir. BirlesIk bir cakra sistemi, uyumlu bir enerji alani yaratma surecindesiniz.
Tanri’ya ciddiyetle dua etme arzusuna veya baskalarina sevgi enerjisi gonderme arzusuna sahip olan Dunyadaki her Ruh, otomatik olarak Ruhunun bir fasedini Dunya Piramidine gonderir. Burasi tum Ruhlarin toplanma yeridir. Buna Goksel Katedral ismini verebilirsiniz – Baba/Anne Tanrimiz ve melek kuvvetleri ile konusma yeri. Neredeyse Dunyadaki her Ruh birilerine karsi kosulsuz sevgi hissettigi veya yaydigi anlara sahiptir. Bu sevgi kivilcimi o Ruhun eterik kopyasi olur ve Dunya Piramidinde oturma izni alir.
Her bireysel Ruh, kitlesel bilinc inanc yapisinin etkisinin otesine ilerlemek icin kademeli olarak Ruhsal bilinc gelistirmelidir. Sonraki adim Ruhsal Benligin kuvvetinin ve bilgeliginin artmasi icin ego kisiliginin hakimiyetinin otesine gecmektir.
Kendiniz ve baskalari icin dogru secimleri aliskanlik olarak yapmaniz icin, etik degerleri saflastirmalisiniz. Daha cok Kendinin – farkinda oldukca yasam standardiniz uyarlanir ve saflasir.
Fiziksel bedeniniz Yaratici Isigin devamli akisini almasi icin tasarlanmistir. Yaratici IsIk Yasamin Ozudur. Ozellikle bu Alt – evren icin tasarlanmis Tam – Spektrum aritilmis (ince) IsIk icerme kapasiteniz Sevgi/Isiginizi baskalariyla paylasma yetenegiz ile buyur.
Dogru eylem icin iyilige geri donmek kolay ve Benligi tatmin edicidir. Ancak, kotu niyetli veya zarar verici bir hareket icin iyilige geri donmek Ilahi doga gerektirir.
Asla unutmayin, Baba/Anne Tanrimiz, yuksek alemlerden olanlarimiza, Dunyadaki her Ruh icin etkilesim/yeniden baglantiyi yeniden olusturmak icin, yorulmak nedir bilmez caba ve mumkun olan her aracin kullanilmasi icin emir verdi.
Dunya Piramidi Ruhsal Benlikleriniz icin Orta – yol Istasyonudur. Iyi tohumlariniz Dunya Piramidindeki IsIk Ambari Hazinesinde saklanir. Her yil iyi tohumlarin hasadi yapilir ve sevgi dolu dusunceleriniz ve tohumlariniz buyutulur ve orada saklanir. Daha buyuk kismi tum insanligin en buyuk hayrini yaratmakta kullanilmak icin Yaratici IsIk ile birlestirilir. IsIk Ambarina yaptiginiz katkilara gore ozel armaganlarinizi ve Ilahi takdirleri alirsiniz.
Alt – evrenimizde her boyutsal seviyede Dunya Piramitleri vardir. Frekans kaliplarinizi saflastirirken ve yukseltirken, sonraki yuksek boyutlu Dunya Piramidine otomatik olarak giris kazanirsiniz.
Bu evrenin coklu boyutlari, farkindalik katmanlarini iceren ozellesmis frekans kaliplarinin olcum birimleridir.
MELEK KRALLIGI ISIGI YUKSELTIR, KUVVETLENDIRIR; INSAN KRALLIGI ISIGI YAYAR.
Insanlik yogunluga dustukten ve baslangicta tum Ruhlar icin direkt olarak elde edilebilir olan Baba/Anne Tanrimizin Tam Spektrum Ozune artik direkt olarak erisemedikten sonra, Melek kralligi Tanri Niteliklerinin yansiticilari ve yukselticileri oldu.
Yaraticinin Isigi her seyi kusatir ve ebediyen devam eder. Karanlik ve golge topraklar sadece gecici fenomendir. Bir an icin asla suphe etmeyin sevgililer: birlikte, biz hukum surecegiz. Sizi aurik koruma alanimda cevreliyor ve sarmaliyorum. En derinden seviliyorsunuz.
Ben Basmelek Mikail’im.
(Ceviri. Saffet Guler)
Kopyalayabilir ve paylasabilirsiniz. BASMELEK MIKAIL'IN MESAJLARINI WEBSITEMIZDE BIR ARMAGAN OLARAK YAYINLAMAKTAYIZ; YINE DE ISLETME GIDERLERINI VE TUM DUNYAYA GONDERDIGIMIZ UCRETSIZ SEVGI PAKETLERININ POSTA UCRETLERINI KARSILAMAK UZERE YAPACAGINIZ BAGISLARDAN MEMNUNIYET DUYACAGIZ