oozleme Discussion started by oozleme 14 years ago

15 Şubat 2011

 

Steve Rother

 

Yuvadan Selamlar

 

Bugün size anlatacak çok şeyimiz var. Kendi dünyanız, kendi geçmişiniz ile ilgili bazı fikirleri ve kavramları ve bu zamanda tüm insanlıkta gerçekleşen şeyi paylaşmayı diliyoruz. Titreşimsel olarak yolu göstermeyi seçmiş olanlarınız bunu, öğretmenler ve şifacılar olarak orada olmak üzere kapıları açmak için ve başkalarının sonraki seviyelere gitmelerine yardımcı olmak için kullanabilir.

 

Kritik Kitle – Seçim

 

Bugün sizinle birkaç ay önce verdiğimiz bir mesajın uzantısını paylaşmak istiyoruz (Manyetosfer Mayıs 2010). Bu son yılda gerçekleşen sayısız tetiklenmiş olaylar vardı ve bunlar 2011’de devam edecek. Biz yıllarımızı insanlardan biraz daha farklı şekilde sayıyoruz, çünkü biz onu 10/10/10’dan 11/11/11’e sayıyoruz. Bu, Dünya’da akan enerjiyi gördüğümüz şekildir.

 

Gerçekleşmekte olan şey, insanlığın şimdi geriye dönemeyeceğiniz bir seviyeye ulaşmış olmasıdır; kritik kitle seviyesine ulaştınız. Bunu hepinizin anlayacağı bir şeyle gösterelim… 2012 yılı. Çok basitçe, 2012 yılı hakkında korkuya düşecek olan birçok insan olacaktır. 2012’yi kuşatan korkudan çok fazla para kazanan ve şöhret elde eden birçok insan var, bunlar Dünya’da çok büyük motive edici faktörler oldu. Bu, insanın değişime genel tepkisi olmasına rağmen, maalesef değişimi olması gerektiğinden çok daha fazla zorlaştırıyor. Son zamanlarda insanlığın kritik kitlesinin korkuya karşı sevgi lehine değiştiğini söylüyoruz.

 

Bunu siz yaptınız. İyi iş! Evet, hala korku olacak. Evet, korkuyu vaaz edenler olacak, oysaki yaptıkları her şey o kadar basit değil, çünkü onlar para veya şöhret arıyorlar; birçoğu bunu kalpten yapıyor. Ama seçimin sizin seçiminiz olduğunu ve her birinizin bu geçişi yapacağınızı söylüyoruz. Bunu korku içinde mi yoksa sevgi içinde mi yapmayı dilersiniz? Bu ilişkide nerede olmayı istediğiniz ve bu geçişte nerede olmayı istediğiniz tamamıyla size bağlıdır. Hatırlayın, algılamayı seçtiğiniz şey gerçekliğiniz olur. Bu, fiziksel formdaki ilk günden bu yana bu şekilde oldu.

 

Kör Yaratıcı Varlıklar

 

İnsanlar yaratıcılardır. Hepiniz enerji alanınızda her şeyi yaratan üstat varlıklarsınız, ama bunu bilinçli olarak hiç bilmediniz. Bir şeyler öğrenebilmeniz veya deneyimleyebilmeniz için o zorlukları yarattığınızı bilmiyorsunuz. Daha sonra bir şeyler olabilmesi ve kendinizi yükseltebilmeniz için, araba kazasına karıştığınızı bilmiyorsunuz. Hatta bu gezegene gelmeden önce, bu olayların çoğunu planladığınızı bilmiyorsunuz. Sonra bunlar gerçekleşir ve siz dramaya düşersiniz, “Oh, neden ben? Neden başıma bu geldi? Başka birinin başına gelmiyor.” Siz böyle harikulade insanlarsınız. İnsan olma rolü yaparak oyunu çok iyi oynuyorsunuz, aslında daha önce bunlardan birçok kez geçmiş olan üstat rehber ruhlarsınız. Şimdi kuvvetinizi kullanmanızı istiyoruz, çünkü zaman geliyor. Korku oluşmaya devam etmesine rağmen, siz önceden kritik kitleyi değiştirdiniz. Şimdi bunu sevgi enerjisine daha çok götürebilirsiniz, bunun yalnızca sizin için değil, etrafınızdaki her insan için olması daha kolaydır. Bu geçiş bir neşe olabilir. Bu geçiş güzel olabilir. Olağanüstü olabilir, eğer böyle olmasını seçerseniz. Kendiniz için – varlığınız, rehberleriniz, beyinlerinizde ne olursa olsun gerçekleştirmeyi bekleyen etrafınızdaki kendi enerjileriniz – seçmenizi umduğumuz şey budur.

 

Bilinçli Düşünme Üstatlığı

 

Şimdi düşüncelerinizin üstatları olmanın zamanıdır. Düşünce üstatları, sadece pozitif düşünceler taşımanız anlamına gelmez. Başınızda dolaşan düşüncelerin kontrolüne sahip değilsiniz, ama orada kalan düşüncelerin kontrolüne sahipsiniz, bu nedenle o düşünceleri dikkatle seçin. Kötü düşüncelere sahip olduğunuz için veya kötü bir gün geçirdiğiniz için kendinizle alay etmeyin. Onu anlayın. Bunun, bir şekilde size geri yansıyan titreşiminiz olduğunu bilin ve yaşamınızı daha rahat, daha neşeli, daha önce sahip olduğunuzdan daha fazla ışıkla dolu hale getirmenin yolunu bulun.

 

Manyetosfer Travması

 

Şimdi daha önce Manyetosfer hakkında sözünü ettiğimiz mesaja geri dönmek istiyoruz. Bu mesajı Şili’deki depremden kısa süre sonra paylaştık, Dünya’nın dönüş eksenini değiştirdiğini söyledik. Bilimin bunun ne kadar değiştiğini bulması hala uzun zaman alıyor, çünkü bu kolay bir hesaplama değil.  Dünya yaklaşık 16º dönüyordu ve şimdi depremin sonucu olarak değişti. Elbette, bu gelmekte olan şeye hazırlıktır. Birçoğunuzun işlerinizden ayrıldığınızı fark ettiniz mi? İlişkileri bitirdiğinizi veya bazen yeni bir şehre taşındığınızı fark ettiniz mi? Neden? Bazen, gelmekte olan şeye hazırlık için. Bu yalnızca Dünya’ya olmuyor, ayrıca Dünya’nın etrafındaki manyetosfere de oluyor. Herhangi hissedebilir bir varlık gibi, Dünya her zaman ondan akan enerjiye sahiptir, manyetik bir alana sahiptir. Bir mıknatıs alıp onu masanın altına koyarsanız ve sonra masanın üzerine her tarafa demir tozu serperseniz, minik bir mıknatısın ne kadar büyük bir alana sahip olduğunu görebilirsiniz. Dünya aynı şekildedir, etrafında çok büyük bir manyetosfer vardır, burada enerji dolaşır. Bu aniden değişirse ne olur? Tüm manyetosfer de hareket eder, ama bu zaman alır, sanki daha sonra şekle sokuluyor gibi. Bu son aylarda, sonunda varış yerine ulaşmakta olan bu manyetosferin stresini hissetmekteydiniz. Dünyayı birçok şekillerde ayaklarınızın altından çekti, çünkü çok derin seviyede güvensizlikleri tetikleyerek duygusal seviyede birçoğunuzu etkiledi, öyle ki kim olduğunuzu hemen unutuyorsunuz. Görkeminizi unutuyorsunuz, uğruna çalıştığınız her şeyi, kim olduğunuzu ve dünyada yaptıklarınızı unutuyorsunuz. En derin güvensizliklerinize düşüyorsunuz, bu doğal, insanca bir tepkidir. Öncelikle, cesaretinizin kırılmamasını istiyoruz, çünkü bu güvensizlik hissi doğaldır. İnsanlar yapabildiğiniz kadar sıkça pozitiften negatif düşüncelere sıçrarlar, ama bunun sona ermekte olduğunu da söylüyoruz. Normal pozisyonuna hareket eden bu enerjinin son dalgalanması sonraki iki ayda gerçekleşiyor olacak. Bu nedenle, inanılmaz bir geçişteymişsiniz gibi hissetmiş olan birçoğunuz aniden demirlenme (sabitlenme) fırsatlarını bulacak. Bu ister yeni bir iş alanı, ilişki olsun veya bir ilişkide farklı seviyelere gitme fırsatı olsun ya da yaşamakta olduğunuz yeri değiştirmek olsun,  ışığı getirme fırsatlarınızı bulacaksınız. Bu ne olursa olsun, başınıza ne gelmiş olursa olsun, bu ışık fırsatlarını ve ilk yerinde oraya taşınmanızın nedenini görmeye başlayacaksınız. Bu enerji yuvasını bulduğu ve normal yerine ulaştığı için, manyetik varlıklar olarak sizler bu güveni ve demirlenmeyi (sabitlenmeyi) hissetmeye başlayacaksınız.

 

Bu geçiş zamanlarında daha fazla güvenli ve daha az güvensiz hissetseniz bile, enerjinizi nereye verdiğiniz hala kişisel bir seçimdir. Her biriniz bize değil kendinize, dünyanın kalanına veya hatta yanınızda oturan kişiye karşı sorumlusunuz. Yuvadan getirmiş olduğunuz – o her neyse, ister bir sanat çalışması, müzik, ruh vasıtasıyla konuşmak – ışığın daha büyük ifadesini bulduğunuz zaman, bunu şimdi demirleyeceğiniz bir yer bulmaya başlayabilirsiniz. Bu, yalnızca enerjinizi bu yeni dünyaya topraklamanıza ve siz ilerlerken daha esnek olacak şekilde demirlemenize yardımcı olmaz, aynı zamanda etrafınızdaki tüm insanlara yardımcı olmaya başlar, çünkü bu kollektif bir eylemdir. Bu, muhtemelen bugün paylaşabileceğimiz en önemli şeydir. Siz yalnız değilsiniz. Eğer çabaladıysanız yalnız olamazdınız ve biz gerçekten bu kadar çok çabalamaya son vermenizi diliyoruz. Birbirinizden ayrı olmaya çalışmakta birçok kez kendinizi bastırdınız. Siz her şekilde birbirinizin parçasısınız, ama bunu görmüyorsunuz – bu elin, diğer elin aynı bedenin parçası olduğunu her zaman bilmemesi gibi. Bu sonraki yıl ilerlerken, Yuvadan kendi parçanızı demirleme fırsatlarına sahip olacaksınız, Dünya’da cenneti yaratmak için cennetteki parçanız. Size sevinç veren her neyse, o Yuvadan getirdiğiniz şeydir. Şimdi, “Oh, ben kimim?” diye merak etseniz bile veya “Ben bir fiyaskoydum, çünkü işimi kaybettim. Beceriksizdim, çünkü ilişkimi bitirdim…” şeklinde hissetseniz bile o sevinç veren şeyi bulacaksınız. Kendinizle ilgili düşündüğünüz ne olursa olsun onu salıvermeye başlayın ve bu eşsiz fırsatları aramaya başlayın, çünkü ruhunuz bunları tam önünüze sunmak için çok sıkı çalışmakta.

 

Şimdi, fırsatlara sahipsiniz. Bu son birkaç ay birçok insan için karmaşa oldu. Size söylüyoruz sevgililer, bu değişim geçişinizde kesinlikle özünde var olan bir değişimdir. Bunu biliyorsunuz. Sahip olduğunuz, ilk yerinde değişime neden olan şeylerle mutsuz oldunuz. İnsan hayvan, ruhunuzun oturduğu fiziksel varlık temelde ışığınızın sadece küçük bir parçasını taşıyabilen sınırlı bir varlıktır ve şimdi bu değişiyor. Bu, daha öncekilere hiç benzemeyen evrimsel bir adımdır, ama dünyadan temizlenmeyecek ve yüksek titreşimli bedenle tekrar başlamayacaksınız; siz sahip olduğunuz bedenleri değiştiriyorsunuz. Yuvaya gitmek zorunda değilsiniz. Daha önce sahip olduğunuz tüm döngüden geçmek zorunda değilsiniz. Varlıkların bilinçli olarak evrime bu büyük adımı attıkları evrenin tarihinde bu hiç gerçekleşmedi.

 

Bu nedenle, gözlerinizi açın ve her adımı seçiminizin bilinciyle yürüyün. Küçük bir dramaya sahip olmayı seçerseniz kendinizi yargılamayın, bu iyidir, ama bunu eğlenceyle dengeleyin. Bunu kendinizin parçası olan şeylerle dengeleyin ve bilin ki o her neyse onu siz yarattınız ve onun bir nedeni vardır. Negatiften pozitife en küçük bir algı değişimi olsa bile, siz ya bunu bırakabilirsiniz ya da ondan faydalanabilirsiniz. Deneyimlemekte olduğunuz şeylerden geçmeniz için, ruhunuzun sizinle çalışmakta olmasının bir nedeni vardır. Şimdi öncesinden daha çok, şiddetli geçişler yapmakta olan birçoğunuz sonraki birkaç ayda bu enerjiyi demirlemenin bir yolunu bulacak.

 

Koruyucu Sosyal Networking (Ağ) dediği şeyle çalışmakta. Birçok şekillerde toplulukların parçası olarak, Twitter ve Facebook’u denemekte. Geçen gün Koruyucu birisinden gelen bir mektubu okudu ve bu kişi arabasını satmaktaydı; maddi bir sıkıntı yaşamaktaydı, bunun üstesinden gelemedi ve artık arabaya ihtiyacı olmadığına karar verdi. Arabasını çok seviyordu ve onu vermekten nefret ediyordu, ama sonra pozitif olan şeyi gördü. Hollanda’da yaşadığı için bisikletine daha fazla bineceğini söyledi: “Daha fazla forma gireceğim ve toplu taşım araçlarını kullanacağım”. Bu kalbini acıtsa bile, duygularını değiştirdi ve buna pozitif olan bir şey buldu. Bunu yaptığınız an, yaşamınızın kontrolünü elinize alırsınız. Sadece algı noktanızdan sorumlu ve görevli olursunuz. Realitenizi değiştirmeyi diliyorsanız, bu algı noktasını değiştirin.

 

Yaşamınızın Kamerası

 

Burada üç farklı açıdan çekim yapan kameralarınız var. Eğer, bir nedenle yüzümü kapatıyorsam, beni sunmak için daha iyi bir açısı olan başka bir kamera seçebilirler. Siz de aynı şeyi yapabilirsiniz, ama kendi kameranızı nadiren oynatırsınız, çünkü size onun oynamadığı öğretildi. Kameranızı tek bir yere yerleştirdiğinizde, onun hareket ettiğinin farkında olmazsınız. Kameranızı kaldırıp başka bir yere götürebilirsiniz, ama ayrıca ilk pozisyonlandırma alışkanlığını geliştirebilirsiniz. Bu noktada alabileceğim en yüksek pozisyon nedir? Görebileceğim en yüksek pozisyon nedir? Kötü haber veya her neyse, olduğunu düşündüğüm bu zarfı açmadan önce, olaylar olmadan önce alabileceğim en yüksek pozisyon nedir? Bu en yüksek pozisyonlandırmadır ve ayrıca oraya varmak için bu küçük hileler vardır. Bu küçük hileler ve her zaman pozitif düşünme dediğiniz şey arasındaki fark nedir? Pozitif düşünme işe yarar, ama çok basittir. Bunun işe yaradığını size göstermek için sürekli olarak yeni hilelerle çıkıp geliyoruz, çünkü siz bunlara dahil oluyorsunuz ve bir kez işe yaradığında onu kolayca bırakıyorsunuz. Sonra başka bir şey denemek istiyorsunuz. Sizler yaratıcılarsınız. Siz tanrısınız, bu nedenle varlığınızda taşıdığınız her şey dünyanızda tezahür edecektir. Her zaman durum bu oldu, ama şimdi bunun bilincine varıyorsunuz. Bu bedenlere bilinçli bir ruh ile adım attıkça ve bedenleriniz ışığınızın daha fazlasını taşımak için değişmeye başladıkça, evren her birinizin yapmış olduğu inanılmaz işten dolayı Dünya gezegenini izler.

 

Her birinize gelecek ve çalışacak olan çok daha fazlası var. Yanıtlarınızın hepsine sahip değiliz. Birçok farklı zamanlarda birçok farklı insan vasıtasıyla konuşuyoruz. Sizinle konuşuyoruz, ama buna grup adını vermeniz gerekmez. Bunlar gezegeninizde Yuvanın enerjisini demirleyebilmeniz için size verdiğimiz öyküler, sevgililer, bu enerjiyi yaşamınızda bir şekilde demirleyebilmeniz için. En güçlü öyküler, kendinizin ortaya çıkardığı öykülerdir. Sorularınıza yanıt vermeyi dilemiyoruz. Sadece sorularınızı hatırlamanıza yardımcı olmayı diliyoruz, çünkü siz yanıtları zaten biliyorsunuz.

 

Güneşten Gelen

 

Sizinle burada oturup bu şekilde konuşmak en büyük onurdur. Koruyucu ile geçen ay yaptığımız gibi onu durgunlaştırmayacağımıza dair bir anlaşma yaptık. Ama siz sevgiyi anlıyorsunuz. Sizinle konuştuğumuz zaman bunu hissediyorsunuz, çünkü birbirinizin ve yanınızda oturan her insanın parçası olduğunuz gibi bizim bir parçamızsınız ve bu birlik şimdi Dünya gezegenini Yeni Dünyaya değiştirmeye başlıyor. Tekrar paylaşacağımız başka bir bölüm olduğunu da söylemiştik. Size bir rakam verdik, çünkü insanlar her zaman ayrıntılara ve rakamlara ilgi duyar. 2012 yılının muazzam miktarda güneş patlaması ve sonraki geçiş için Dünyayı yüklemek üzere güneşten gelen koronal kitlesel püskürme içereceğini anlattık. Bu, 2001 ve 2006 yılları arasında gerçekleşti ve 2012’de dev bir artışla gerçekleşmek üzeredir. Ayrıca her ne zaman bir güneş patlaması görürseniz, kabaca 76 saat sonra Dünya gezegeni üzerinde bunun kendi manyetik, duygusal yapınızda hissedileceğini anlattık. Birçok insan, bunun sonucu olarak 76 saat sonrası – bazıları pozitif ve bazıları negatif olan -  duygusal geçişler yaşayabilir. Koruyucu 76 saatten şüphe duydu ve hatta bizim hatalı olduğumuzu söyleyen bir mail gönderdi, sonra sonunda doğru olduğumuzu gördü. Size bunu söylüyoruz çünkü dün büyük bir güneş patlaması oldu ve bunun çok büyük olmaması ilginçti. Aslında iki tane patlama oldu, her ikisi de güneşin yan taraflarından çıktı. Her ikisi de direkt olarak Dünya’ya yönelmedi, ama bükülüyorlar. Biri M – 3, diğeri B – 1 idi. Bunlar küçük sınıf güneş patlamasıydı, ama enerji her iki tarafta yolculuk yaptığından ve bulundukları yolda büküldüğünden, siz onları hissedeceksiniz. Bu enerjiyi almak mükemmel bir ısınma, canlanmadır ve kendinizi bloke etmek ya da kendinizi ondan korumaya çalışmak yerine, bu enerjinin gelmesinin ve sizden akmasının nasıl olduğunu hissedin, alt üst olma veya drama yerine sizi temizlediğini hissedin. Onun geldiğini biliyorsunuz. Onun geldiğini tam şimdi söylüyoruz ve birçoğunuz sadece birkaç saat içinde onu hissedeceksiniz. Yuvadan ve solar güneşinizden gelen bu enerjiye nasıl kanal olacağınızın sorumluluğunu ve görevini almak için bu fırsatı kullanın. Bunların birçoğu geliyor ve siz sadece kendiniz bununla başa çıkmada iyi olmayacaksınız, aynı zamanda diğer insanlara öğreteceksiniz ve kapıları açacaksınız.

 

Sizinle çok gurur duyuyoruz. Gerçek ihtişamınızın küçük bir parçasını bile sizinle paylaşabilseydik, neden burada oturduğumuzu anlardınız. Bunun bizim için ne anlama geldiğini anlardınız, çünkü biz doğamızda oldukça benciliz ve bunu sadece kendimiz için yapıyoruz. Ama bir biyoloji kabarcığının daha fazla ruha yer açmak için nasıl evrimleşebileceğini, gerçek doğanızı hatırlamanızı göstererek yaşamlarımıza çok fazla sevinç getirdiniz. Bu odalara geliyorsunuz ve bize çok fazla değer veriyorsunuz. Ne kadar ihtişama sahip olduğunuz hakkında fikriniz yok. Burada olmamızın nedeni budur ve sonunda bu bedenleri terk ettiğiniz zaman, çıkıp Yuvaya geldiğinizde, sizi güzel, sonuna kadar açık kollarla selamlayacağız. Ne kadar sevildiğinizi ve Yuvada ne kadar özlendiğinizi anlatacağız. Sizinle bu şekilde bağlantı kurmak onurumuzdur.

 

Sizden üç basit hatırlatıcı ile ayrılıyoruz. Birbirinize en büyük saygıyla davranın, çünkü tanrının gözlerine bakıyorsunuz. Her fırsatta birbirinizi besleyin, destekleyin, çünkü böyle yaptığınız zaman kendinize yardımcı olursunuz. Bunun bir oyun olduğunu hatırlayın ve birlikte iyi oynayın.

 

Espavo.

 

The group

 

http://lightworker.com/beacons/2011/2011_02-MagneticWhip.php

 

(Çeviri: Saffet Güler)