pınar Discussion started by pınar 14 years ago
Manyetik Duygular- Isigi Topraklamak

Yuvadan Selamlar

Guclendirilmis Insanlar icin Yer Acmak

Sevgililer, bugunu aldiniz ve her parcasini degistirdiniz. Bu ozel gun ufukta yukselen gunes tarafindan harekete gecirildigi zaman, olasiliklardan baska hicbir seye sahip degildiniz. Ruhunuzun insan deneyimine sahip olmasi icin yer acmak uzere icine yurumus oldugunuz her seyi degistirdiniz. Simdi, Dunya gezegenindeki guclendirilmis varliklar icin yer acmak uzere tum evreni degistirmeye basliyorsunuz.

Sadece size karsi sahip oldugumuz muazzam saygi ve onurdan degil, ayni zamanda evrenin diger varliklarinin size bakma seklinden de bahsettik. Onlar Dunya’yi, ogrenilecek en yuksek olanaklardan biri olarak goruyorlar ve bircok sekillerde size imreniyorlar. Evet, gunluk gazetelerinize bakip, savaslar, zorluklar, problemler, tsunamiler, depremler ve fazlasini goruyorsunuz. Ama bunun sizin, her bir gunu degistirmenizin olasiliklarina acilan evrendeki dogru yerinize evriminiz ve genislemeniz oldugunu soyluyoruz. Bu, su anda onunuzde duran guzelliktir ve dun bile sahip olmadiginiz olasiliklardir. Her gun olasiliklar sizin icin olusmaya basliyor ve sadece bunun farkinda olmanizi istiyoruz. Bu bilgiyi kullanmaktan ve kendinizden cok uzun suredir saklamakta oldugunuz yuksek kabiliyetleri kullanmaktan baska yapmaniz gereken hicbir sey yok. Enerji alaninizi kontrol altina alma surekli calismaniz, enerjinizi getirme ve tutmak icin, kendinizi insan olarak tanimlamaniz icin gerekliydi. Simdi bu kisitlamayi birakmaya basliyorsunuz ve gerceklesmeye baslayan bazi olasiliklar var. Daha once hic sahip olmadiginiz kabiliyetlere sahip olacaksiniz, bu nedenle sizinle bir genel bakisi ve ne bekleyeceginizi ve bununla nasil calisabileceginizi paylasmamiza izin verin.

Alan Teorisinin Otesi

2012 yilinin bircok sekillerde onceden asina oldugunuz turde radyasyona maruz kalmayi meydana koyacagindan daha once soz ettik. Ancak, bu radyasyonu hic tanimlamadiniz, cunku bilim adamlariniz bile bir manyetik alanin icinde fiziksel bir bedende neyin gerceklestiginin anlayisinda tamamen rahat degiller. Cok basit teknikler kullanarak bedeninizin etrafinda manyetik bir alan yaratirsaniz ne olur? Aslinda, insanlar bir dusunceye sahip olduklari her seferinde bunu yapiyorlar. Her dusuncenin enerjisi, gercek olarak tasidiginiz tum diger dusuncelerin enerjisiyle birlesir. Eger yeni dusunce var olan alan ile basarili sekilde birlesirse, o zaman fiziksel cekim sureci baslar. Bu, bu sabah ilk uyandiginizda ve bu gunun ilk olasiligi olarak gunes isigini gordugunuzde deneyiminizi yarattiginiz ayni sekildir. Gezegeninizin manyetiklerini degistiren kozmik olaylar oldugu zaman, her biriniz bu gecisi hissedersiniz ve onunla ne yapacaginizi tam olarak bilmezsiniz. Sozunu ettigimiz gelmekte olan radyasyona maruz kalma bazilariniz icin bu sureci yarida kesebilir veya bozabilir, ozellikle dogal yon duygusuna sahip oldugu gorulenler icin.

Manyetik radyasyona maruz kalma, sizin gunes patlamalari, CME’ler (Koronal Kitlesel Puskurmeler) adini verdiginiz seyle gerceklesiyor. Gunesiniz tekrar patlamaya basliyor; hareket etmeye baslayan yeni bir dongu var. Bilim adamlariniz bunu biliyordu, cunku bu sikca gerceklesiyor – kabaca her 12 yilda gunes bir baska donguden geciyor. Simdi Dunya evrimlesiyor ve Gunes Dunya’nin degismesine yardim ediyor. Gerceklesmekte olan sey su ki, her zaman gunesten manyetik radyasyon aliyorsunuz, ama gunes patlamalarindan bu buyuk akislari aldiginiz zaman, bircok sekilde etkilenebilirsiniz. Bu patlamalar uzerinde yurudugunuz zemini degistirir, bu nedenle uzerinde oldugunuz ayni yolu aniden asagiya dogru yurumeye baslarsiniz ve simdi tatsiz, nazik, belirsiz ve sanki ait degilmissiniz gibi hissediyorsunuz. Bunun nedeni, ayaklarinizin altinda tum ortamin degismeye baslamasidir. Siz evrimlesmekte olmaniza ragmen, fiziksel ve duygusal bedenleriniz bununla zorluklar yasiyor. Bunu size anlatiyoruz, cunku sizler Dunya gezegeninin sifacilari ve ogretmenlerisiniz. Her biriniz bu seylerin bazilarini deneyimleyecek olmaniza ragmen, diger insanlarin da bunun icinden gecmelerine yardimci olabilecek olanlar da sizlersiniz. Kapiyi acip baskalarinin izlemesi icin acik tutabilmeniz icin, buraya ilk gelenler olmayi kabul ettiniz.

Manyetik Duygular

Tam olarak neler gerceklesiyor? Bu manyetik radyasyon insanlari duygusal olarak carpacak – cok kuvvetli bir sekilde. Bu zaten gerceklesti ve simdi siz bunu hissetmeye basliyorsunuz. Kenara itiliyormus, duygusal olarak olgunlasmamis ve ruhsal olarak tukenmis gibi hissediyor olabilirsiniz. Gunes patlamasi oldugunda ve 76 saat sonrasinda duygulariniza neler oldugunu gozleyin. Size rakami verecegiz: gunes patlamasindan 76 sat sonra. Bu zaman gecikmesi muhtemelen baglantisiz hissetmenize neden oldu, ama bu manyetik radyasyon armonize olurken, Dunya gezegenindeki her insan muhtemelen duygularin inis cikislarini deneyimleyecek. Yanlis olan, uzulmeniz gereken veya duzeltmeniz gereken hicbir sey yok. Sadece farkinda olun. Cevrenizde gerceklesen seylere dikkat edin, cunku bunun kontrolune dusundugunuzden daha fazla sahipsiniz. Olaylarin farkinda olmadiginiz zaman, sizi surprizle yakalarlar ve cogunlukla onlarla basa cikamazsiniz. Disarida yururken ve gunesi hissederken, onun gonderdigi sicaklik, gamma isinlari ve x – isinlarindan daha fazlasi oldugu gerceginin bilincinde olun. Gunes manyetik, isik enerjisinin toplamidir ve sonraki bir bucuk yil boyunca gunese maruz kalmanizin duygulariniza direkt etkisi olabilir.

Simdi soru su, bununla ilgili ne yapabilirsiniz? Bu degisen ortamda yururken sizi destekleyecek aletler nelerdir? Ayaklarinizin altindaki zemin degisse bile, uzerinde durabilirsiniz ve A noktasindan B noktasina agrisiz gidebilirsiniz. Bu daha once sozunu ettigimiz bir sey ve bugun yeniden gozden gecirmek istiyoruz. Buna isigi topraklamak deniyor, fiziksel bedeninize isik enerjisini topraklamanizin bir seklidir. Bu her birinizin calistigi ve kucuk otomatik olcekte yapmayi ogrendiginiz bir sey oldu, bilincli olarak nasil nefes alinacagini hic ogrenmemenize benzer sekilde. Bu ozel reaksiyonu otomatik alemden cikarip bilincli eyleme nasil donustureceginizi ogretecegiz, bu gelmekte olan degisimleri gecip evrimlesmenizi daha cok kolaylastiracak. Bu yogun zamanlar sirasinda, biraz soluklanabildiginiz yerde, her birinizin hizla notr bir alan yaratabileceginiz bir enerji alani vardir.