spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago
HAREKET HALİNDEKİ MANYETİKLER PDF Yazdır E-Posta

Bitiş Zamanları – Yenilendi

 

The Group ~ Steve Rother kanalıyla

 

15 Şubat 2010

 

Yuvadan Selamlar

 

Bugün bu odada sihir var. Kesinlikle sihirli olan bir beklenti yarattınız. Aslında, buna ‘manyetik’ denilebilir, çünkü sizler nefes alarak, aldığınız her nefesi bedeninize soluyarak sihir yaratıyorsunuz, bu ruhunuzun sizde ışıldamasını sağlıyor. Bugün size daha büyük resmin bazı fikirlerini vermeyi diliyoruz, bu önünüzdeki yıllarda ve hatta günlerde sizin için faydalı olacaktır. Her yerde gerçekleşmekte olan ve tüm insanlar için değişmekte olan şeylerin birçoğunu sizinle paylaştık. Ayrıca salıverebileceğiniz ve uzanmaya başlayabileceğiniz o şeylerin bazı fikirlerini de verdik. Sizin için fikir, hala fiziksel bedende iken kim olduğunuzun gerçek görkeminde tam gücünüzde durmaktır. Bugün, Dünya adı verilen bu minik yere nasıl uyduğunuzu anlatacağız. Bunun nasıl işlediği ile ilgili biraz paylaşacağız, çünkü bu şeylerin bazıları da değişmeye başlıyor.

 

Ruhun Yolculuğu için Dört Adet Çok Önemli Madde

 

Birçoğunuz fiziksel varlığınızda bu değişimleri hissedeceksiniz, ama öncelikle bunu duygusal varlığınızda hissedeceksiniz ve bu önceden başladı. Birçok insan garip, tuhaf duygular hissetmeye başlıyor ve bu duyguların nereden geldiğini bilmiyor. Bu eril veya dişil dengesizlikler ile ilgili değil; bu sevgi veya korku algılamaları ile ilgili değil. Bunlar sadece aşina olmadığınız farklı duygular ve bunlar için koyduğunuz bir etiket yok. Size neyin gerçekleştiğini gösterelim, böylece sizi arkanızdan takip edenler için kapıyı açık tutmaya yardımcı olabilirsiniz.

 

Önce doğum işleminden söz edelim. Bundan daha önce bahsettik, ama bir ruhun enkarnasyon için oyuna girmeye hazır olduğunda göz önüne alacağı dört adet önemli madde vardır:  

 

1) Bunlardan biri onun ismidir. Bu, her gün yaşayan ve ruhun tüm yolculuğunda titreşimsel bir etkisi olan bir titreşimdir. Ruhlar, doğumdan önce bu seçilen ismi anne babalarının düşüncelerine yerleştirmek için çok fazla çabalayarak çok fazla enerji harcarlar. Bazen anne babalar dinler, diğer zamanlarda ona bir film yıldızının ismini verirler. Gerçek şu ki, siz tam kontrole sahipsiniz ve isminizi değiştirebilirsiniz. Kendi realitenizi seçmeye başlayabilirsiniz.

 

2) İkincisi ruhun perdeyi geçtiği andır, çünkü doğduğunuz an sonsuzluktan sınırlılığa geçersiniz. Evet, Koruyucu bunun bir sözcük olup olmadığını soruyor. Emin değiliz ve gerçekten önemi yok – her zaman süregiden bu içsel konuşmalara sahip ve çoğu zaman biz görmezden geliyoruz. Bu okeydir, o anlıyor. Böylece, ruh perdeyi geçtiği zaman olan şey, ruhun fiziksel bedendeki tüm zamanı boyunca taşıdığı manyetik damgaları toplamasıdır. Kendinizi manyetik olarak düşünmezsiniz, çünkü siz metalik değilsiniz, demir metali de değilsiniz. Ama ölçmeyi öğrendiğinizden çok daha büyük şekillerde manyetiksiniz. Bu Gauss olarak ölçülemez; tüm manyetik spektrum şu anda bilinenden çok daha büyüktür. Çok süptil manyetik alanlar, Dünya gezegeni üzerindeki her şeyin yüzey manyetizmasının altında yayılır. Bu ızgaralar sahip olduğunuzdan farklı dalga boylarıdır ve bunlar sizin etrafınızdaki dünya ile etkileştiğiniz şekildedir. Bunu Evrensel Enerji olarak etiketledik, ama Dünya’da birçok isimleri vardır. O, tüm çevresel elektromanyetik frekanslar vakumdan uzaklaştırıldığı zaman var olan temel enerjidir. Bunların çoğu bundan sonraki yedi – on yıl içinde ortaya çıkacak.

 

Sizler perdeyi geçerken ve sonlu hale gelirken, tüm yaşamınız boyunca sizinle kalan manyetik bir damga alırsınız. Bu size belirli nitelikler veya kuvvetler ve zayıflıklar verir. Bu damgayı çok dikkatle seçersiniz, çünkü yaşam dersinizde ve amacınızda mükemmel rol oynayabilir. Herhangi biri astrolojik veya nümerolojik okuma yaptırdığında, onlar aslında bu damgaları okuyorlar.

 

3) Öyleyse şimdi isminiz, doğduğunuz zaman var ve üçüncü madde ailedeki doğum sırasıdır. Bu çok önemli bir kısımdır, çünkü ruh en şekillendirici yıllarda büyürken aile takımyıldızlarında (burç) ve dinamiklerinde rol oynar. Tek çocuk, büyük, en genç, ortanca, sürpriz, ikizler ve dahası, bunların hepsi olasılıklardır.

 

4) Dördüncü önemli madde ruhun öldüğü andır. Yaşamı boyunca manyetik damgalar taşıdığı için, ruh Yuvaya geri dönmek için perdeyi geçtiği zaman bunları arkada bırakmak faydalıdır. Bu, doğmadan önce oluşturduğunuz belirli zaman pencerelerinde kolayca yapılabilir. Bu pencereler geldiği zaman, ruh Yuvaya geri dönme fırsatına sahip olur. Yine de, ruh özgür seçim gezegeninde olduğundan, tüm on bir boyutla uyum içinde kalmayı seçebilir. Eğer kalma seçimi yapılırsa, insan Fantom (hayali) Ölüm dediğimiz şeyi deneyimler. Bu anda, ruh karanlık geceden geçer ve odaklanmış bir yön ile yeniden doğmuş olarak ortaya çıkar. (Steve’den: Bu önemli bir konunun kısa versiyonudur. Grup’un Fantom Ölüm ile ilgili yazdığı çok şey var; Spiritüel Psikoloji kitabı en tam bilgileri kapsar.)

 

Manyetik Evren ~ Armonik Manyetizm

 

Bugün bu dört maddeden söz etmemizin amacı, yaşamınızdaki manyetizmin önemini göstermektir. Dört önemli maddeden ikisi manyetizm ile ilgilidir. Sizler manyetik varlıklar olarak yaşıyorsunuz; doğanız metalik olmasa da, elektrikselsiniz. Bir elektrik akımının aktığı her seferinde, ona uyan manyetik bir alan da vardır. Aslında, bunlar bir ve aynıdır. Sizler manyetik, kimyasal varlıklarsınız. Bir düşünceye sahip olduğunuzda, elektrik yükünün beyninizin parçalarında yolculuk yapmasına yardımcı olan bir kimyasal üretilir. Bu şekilde işlev yaptığınız için, bir düşünceye sahip olduğunuz her seferinde, kimyanızı değiştirirsiniz ve bu nedenle manyetik alanınızı da değiştirirsiniz. Her birinizin sahip olduğu bu süptil ve ölçülemez manyetik alan direkt olarak Evrenin üzerinde oturduğu Evrensel Enerjiye bağlıdır. Bir düşünceye sahip olduğunuz her seferinde, Evren’e manyetik bir damga gönderirsiniz. Epifiz bezinin aktivasyonu bu bağlantıyı büyük ölçüde büyütür ve tüm düşünceler ondan akar. 

Gelişigüzel ve potansiyel olarak zararlı düşüncelerin gerçekleşmesini önleyen koruyucu olarak kullanılan zaman gecikmesi hızla azalıyor. Bir düşünceniz olduğunda manyetik Evren hafifçe değişir ve her zaman aynı yanıtla isteğinizi geri yanıtlar: “Ve öyledir”. Bu şekilde Evren düşüncenin armonik manyetik kalıplarını yansıtan bir aynadır. Evren dahil her şeyi bu şekilde tezahür ettirdiniz. Bunun armonik manyetizm vasıtasıyla yapıldığı söylenebilir. Armonikler enerjiyi farklı kalıplarda geri yansıtır ve zamanın çoğunda, gönderilen yaratımların size istediğiniz şeyi, genelde biraz farklı bir şekilde olsa da geri getirmesinin nedeni budur.

 

Birçok insan bunun veya onun daha fazlasını istediklerini söyleyerek şeyler isterler. Herhangi bir şey istemenin aslında Evren’e onun yoksunluğunu bildirmek olduğunu anlıyor musunuz? Bir şeyler istediğiniz zaman, sınırlı olduğunuzu ifade ettiğinizin farkında olun. Yoksunluğu ifade ediyorsunuz. Öyleyse, bunun tersi nedir? Minnettar olacağınız şeyler bulmaktır. Daha önemlisi, istediğiniz her şey için teşekkür etmek ve önceden sahip olduklarınızı kalbinizde taşımaktır. Şeyleri zaman çizgisinde ilerletin (öne alın), bunlar işleyecektir. Şimdi, bunun öncesinden daha fazla uyduğu yeri anlatacağımız yer burası. Çünkü sizler manyetik varlıklarsınız, manyetik olarak yaratıyorsunuz ve birbirinizle manyetik olarak etkileşim kuruyorsunuz. İki insan arasında uçuşan kıvılcımlar gördüğünüz zaman gerçekleşen şey budur. Bu, gerçekte bu bağlantıları yaratan manyetizmdir; kıvılcım olarak düşündüğünüz şeydir ve insan manyetizması insanları bir araya çeker. Ama bundan daha fazladır. Sadece sevenleri sihirli şekilde bir araya çekmez, ayrıca kontratların gerçekleştirilmesi için sihirli şekilde mekan yaratır ve Ruhsal Aileleri bir araya çeker. Gerçekte, bu mesajın size ulaşması tam olarak bu şekildedir. Dünya’ya manyetik bir bağlantınız var ve her şey ona bağlantılı. Sizinle sadece görebildiğinizden ve işitebildiğinizden çok daha derin seviyede konuşuyoruz ve bu o bağlantı vasıtasıyla gerçekleşiyor. Manyetik bağlantı size oyun alanında oynama yeteneği veriyor. Şimdiye kadar onun kullanılması çoğunlukla bilinçsiz idi veya en azından yarı – bilinçli idi, ama bu en büyük varlıklarınızdan biridir ve yaratma yeteneklerinizin temelidir.

 

Hareket Halindeki Manyetikler

 

Birçoğunuz Dünya Gezegeninin manyetik alanlarının sürekli hareket halinde olduğunun farkındasınız. Yıllar önce artık Dünya’nın manyetik alanlarına dayanmayan yolculuklar için bugün kullandığınız teknolojinin çoğunu keşfetmeniz çok talihlidir. Uydulardan radyo dalgaları yansıtmayı ve pozisyonunuzu belirlemeyi öğrendiniz; buna GPS adını veriyorsunuz. Gerçek şu ki, şeyleri nasıl farklı bir şekilde yapacağınızı öğrendiniz. Bir kez daha insanlık mükemmel zamanda adapte oldu ve Dünya gezegeninin manyetikleri bir değişimden geçmek üzere.

 

Hamile Dünya  ~ Çekimi Kaybetmek

 

Daha önce Dünya’nın hasta olmadığını, hamile olduğunu söylemiştik. O doğum yapmak üzere ve bu doğumdan hemen önce, annenin içinde çok fazla değişimler olacak. Doğum adı verilen bu güzel mucizeyi barındırmak için, büyük enerjisel, duygusal ve fiziksel değişimler bedeni zorlayıcı bir şekilde değiştirmelidir. Sadece 100 yıl önce, bu gezegende şu anda olduğundan %10 daha fazla manyetizm vardı. Dünya’nın yerçekimsel ve manyetik alanı bir süredir yavaşça azalıyor ve son 100 yılda çok fazla azaldı; sizi çeken manyetizmin %10’u artık orada değil. Dünya’daki bu değişim insan aydınlanma sürecine bildiğinizden çok daha fazla yardımcı oldu. Dünya sizin bir parçanızdır ve kollektif insanlığın Evrensel Enerji alanına tepki gösterir. Tüm gezegen üzerindeki birçok insanın uyanmaya başlamasının ve “Bu harika bir oyundu, ama şimdi sonraki adım nedir?” demesinin nedeni budur. İnsanlık daha büyük, daha önemli sorular sormaya başlıyor ve bu insanlığın sonraki tekamül adımını başlattı.  İnsanlar gerçekleri henüz kabul etmeye başlıyor ve daha önce sahip olduklarından çok daha yeni olasılıkları görmeye başlıyorlar, kısmen onları bu noktaya kadar sağlam şekilde topraklanmış tutan manyetizm ile sınırlı olmadıkları için. İnsanlar kutuplaşmayı bırakmaya direnseler bile, o manyetik alanlar da azalıyor.

 

Bu ayrıca bu iletişimlerin başlangıcından itibaren, Evrensel Enerjinin harmanlanmayı desteklediğini ve ayrılığa direndiğini ve insanlık tekamül ederken bunun daha kuvvetli ve daha önemli olacağını söylememizin nedenidir. Ayrılıkçılar ve o idealler korku manşetiyle yüksek sesle bağırabilirler, ama onlar terk edecekler. Bu, dünyanın kuvvetli yerçekimsel manyetik çekiminin neden olduğu dualitenin ağır alanından kaynaklandı. Her yerdeki tüm insanları güçlendirmenin zamanıdır. Dünya tekamül etmeniz için sizi serbest bırakmakta, çünkü yeni enerjinin sizi desteklemesinin tek yolu budur.

 

Bu noktada, kuvvetin insanlığın sayısında yatmadığını, insanlığın birliklerinin sayısında yattığını bilmek yardımcı olabilir. Bu, kişisel ve kollektif, tüm seviyelerde olacak. Örneğin, Dünya’nın hükümetleri diğerleriyle harmanlandığı zaman kuvvetlenir. Bu, zorla onları geçerek insanlığın düşük titreşimlerinde gerçekleşti ve daha sonra kollektif titreşim yükselirken anlaşmalar ve birlikler vasıtasıyla gerçekleşti. Bu harmanlanma eylemini sınırlayın veya durdurun, en kuvvetli ekonomi bile sarsılır. Kişisel büyüme veya eğlence için benzer düşüncede olan insanlarla birlikler ve bağlantılar oluşturmayı üstlenenleriniz bile tüm insanlığın tekamülünde, iletişiminde ve eğitiminde hala büyük ilerlemeler yapacaksınız. Daha önce Güçlendirme Gruplarının oluşumunu önermiştik. Bu, tam yılın mükemmel zamanında en verimli toprağa en iyi tohumları ekmeye benzer.

 

Kutup Değişimi ~ Bitiş Zamanları?

 

Dünya gezegeninin manyetik alanları çok uzun bir süredir değişmekte ve son on yılda çok daha hızlı hareket ettiler. Yaklaşık her 500,000 yılda bir manyetikler kuzeyden güneye tamamen değişir. Bundan daha önce bahsettik ve bunun Dünya gezegeninin tarihinde beş kez gerçekleştiğini anlattık. Kutup değişiminin işaretleri çok basit ama spesifiktir. Her kutup değişiminden önce, Dünya gezegeninin manyetik alanında zayıflama olur. Dünya’nın katmanlarından alınan okumalar, kutup değişiminden hemen önceki Dünya’nın manyetik alanının önemli zayıflamasını gösteriyor. Bu hazırlanmakta idi, çünkü bu Dünya gezegeninin sonu olacaktı. Dünya’nın kutup değişiminin günü çoktan geçti ve tüm işaretler şimdi ortaya çıkıyor.

 

Açıklayalım. Dünya gezegenindeki oyunun orijinal olarak 2000 ve 2012 yılları arasında tamamlanması programlanmıştı. Bu güzel gezegenin ölmesi 12 yıl sürecekti, ama oyunun son anlarında siz sonucu değiştirdiniz. Gözlerinizden uykuyu sildiniz ve neden ve nasılı sormaya başladınız. Kendiniz için sorumluluk almaya başladınız ve bu gücünüzü çok fazla artırdı. İnsanlık birçokları tarafından kehanet edilmiş olan bitiş zamanlarının işaretlerini geçmeye başladı, son işaret 2012 idi. Önce çok yavaşça, ama sonra daha hızlı bir şekilde, tüm dünyadaki insanlar gözlerinden uykuyu silmeye ve rüyadan uyanmaya başladılar. Sonra sihirli bir sabah tüm insanlar uyanacaklar ve şeyleri yüksek perspektiften görmeye başlayacaklar. Tam şimdi Dünya’da ortaya serilen süreci görmek sihirlidir.

 

Öyleyse, bu nasıl gerçekleşiyor? Dünya hızla manyetik ve yerçekimsel olarak azalıyor. Ancak, siz kutup değişimi DENEYİMLEMEYECEKSİNİZ, çünkü bu aşamada insanlığın tekamül etmek için, artık yoğunluğa güçlü geri çekilmeye ve ağır yerçekimsel manyetik alanlara ihtiyacı yok. Hızlı geçiş yerinde, Dünya’nın manyetizminin bir kısmının hafifçe dönüşüyle birlikte daha yavaş ve çok daha kademeli bir düzeltme olacak. Dünya’nın ful manyetik alanları zamanla geri dönecek, ama insanlık tekamül etmiş olacak ve fiziksel bedenler aydınlanmış ve güçlendirilmiş toplumlar yaratmak için bu alanları kolaylıkla dönüştürebilecek. Bu, Evrendeki ilerlemelerin en büyüğü olarak bildirildi. Birçok ayarlamalar gerekli ve bu şimdi başlıyor. Gezegende en az miktarda manyetizm olduğu zaman sırasında, tüm alanlarda bireysel büyüme için büyük fırsatlara sahip olacaksınız. Bunu yeni insanlığın fırlatma rampası olarak düşünün. Manyetik alanın dibi kabaca 2012 yılının üç yıl öncesi ve sonrasıdır.

 

Şimdi başlayan olaylar orijinal olarak Dünya’yı sona erdirecek olan son kısım olacaktı. Dünya’nın altıncı ve son kutup değişimine girmesi programlanmıştı. Tüm iklim modelleri değişecekti, Dünya gezegeni üzerindeki tüm yaşamın %95’i yok olacaktı, ya düşük seviyelerde yeniden doğacaktı ya da Mars’a çok benzeyen bir gezegene dönüşmüş olacaktı. Bunların hiçbiri gerçekleşmeyecek, çünkü siz “Ben rüyadan uyanıyorum ve gücümü alıyorum” dediniz. Sizinle çok gurur duyuyoruz. Dünya gezegeninde gerçekleşecek olan hatırlayışın zayıf ışığı bile en büyük umudumuzdu. Kıvılcımlar görünmeye başlamadan önce zamanın eonları boyunca beklemek zorunda kaldık, ama işte tüm gezegende bunu ateşliyorsunuz.

 

Işığı Topraklamak

 

Size gerçekleşecek olan bir şeyi anlatalım, çünkü bu dip noktaya geldiğiniz zaman bu yardımcı olabilir. Dünya’nın kendisi, Dünya gezegeninin tüm enerjilerinde ve manyetizminde anormallikler deneyimleyecek. Gerçekleşecek olan şey, her zaman sabit manyetik alanlara sahip olduğunuz yerde, şimdi dalgalanan manyetik alanlara sahip olacak olmanızdır. Bu, hissetmekte olduğunuz şeyin parçasıdır. Bu sadece geçici bir durumdur ve muhtemelen sadece birkaç yıl sürecek, ama ekipmanlarınızı farklı bir şekilde topraklamayı öğreninceye kadar Dünya gezegenindeki elektroniklerinizin çoğunu karmakarışık edecek. Tüm insanların adapte olması için hızla öğreneceksiniz. Bu, gerçekten iyi yaptığınız şeydir. Dünya’da manyetizm artacak olmasına rağmen, yoğunluk geri dönmeyecek çünkü sizler bir şeyi bir kez bildiğinizde, onu bilinçli olarak unutamazsınız. Bu zayıf yoğunluk ve çekimden yükseltildiğinizde, asla bir daha yoğunluğa geri dönmeyeceksiniz. Bu, fiziksel bedenleriniz daha fazla Işık taşımak için değişirken, şimdi devam etmekte olan insanın hatlarının yeniden döşenmesinin parçasıdır.

 

Güneşi İzleyin

 

Ayrıca güneş yeni bir rol oynarken onu izleyin. Orijinal olarak güneşin kutuplarını Dünya ile eşzamanlı olarak değiştirmesi programlanmıştı. Bu, Dünya’nın kutuplarını döndürmesi için ve yeni bir başlangıç noktasına hızla tamamıyla değişmesi için gerekli olan manyetik armonik itkiyi verecekti. Güneşten gelen bu kozmik yardım olmadan, Dünya’nın geçişi çok uzun sürebilirdi ve dönüşe ait modelleri daimi olarak bozulabilirdi. Bu geçişlerin daha erken zamanlarda gerçekleşmesi bu manyetik armonize edici hareket ile oluyordu. Şimdi, zaman çizgisi ileri çekilmiş olmasına rağmen Dünya’da kutuplar değişmeyecek. 2012’nin sonlarında kendi manyetik kutuplarını değiştirmesi programlanan güneş, hala kendi orijinal programında olmaya yakın. İşte güneşin yeni rolü: Dünya’nın solar güneşi bu sonraki seferde manyetik kutuplarını değiştirdiği zaman, Dünya’daki manyetizmin en düşük noktasına denk gelecek. Bu, insan olmanın sihirli zamanıdır. Sevgililer, neyin gerçekleşmek üzere olduğunu elde ettiniz. Mucize yakındır.

 

Sevgililer, bu yolculuğun keyfini çıkarın. Evet, elbette değişim olacak. Evet, elbette garip, tuhaf duygular hissedeceksiniz. Belirli bir neden olmadan üç yaşındaymışsınız gibi davrandığınızı göreceksiniz ve bu harika. Tüm istediğimiz kendinizi yargılamamanızdır. Bunun gezegendeki her insanın başına geldiğini bilin ve duygusal hissettiğinizi veya nedeni olmadan korktuğunuzu ya da negatif düşüncelere sahip olduğunuzu gördüğünüz zaman, bunların sadece bu kıvrılan manyetik alanlar olduğunu bilin. Bu manyetik alanlar, bu doğum sürecinin geçişi sırasında sahip olduğunuz rahat temeli sağlamıyor. Başıboş negatif düşünceler çok az şey yaratır, ama bunlara sahip olduğunuz için kendinizi yargılamak çok yıkıcıdır.

 

O Oğlan mı, Kız mı?

 

Anne ne doğuruyor? Bu birçoklarının sorusudur. Bu, başka bir dünya olacağı anlamına mı geliyor? Hayır, Dünya yeni bir insan doğuruyor… ve işte buradasınız. Manyetik alanını daha öncesinden farklı bir şekilde azaltarak yeni insanı doğurmakta. Yeni insanları, çocuklarını barındırmak için şimdi kendisini yeniden yaratıyor.

 

Ne yapabileceğinizi sorarak burada oturuyorsunuz. İnsanlara yardım etmeye çalışarak tekrar tekrar burada bulundunuz. Bazen diğer insanlarla paylaşamadığınız bilgilere sahip olduğunuz hayatı yaşamak sizi inanılmaz hayal kırıklığına uğrattı. İşte buradasınız ve onlar dinlemeye başlıyorlar ve bu işliyor. En başından hayal ettiğiniz şekilde her şey bir araya geliyor ve şimdi sihir ortaya çıkıyor. Yuvanın enerjisini Dünya’ya farklı bir şekilde demirlediğini göreceksiniz, çünkü bu süreç sırasında tekamül ediyorsunuz ve fiziksel bedeniniz değişmeye başlıyor. Bu, şimdi Dünya’da olan yeni insan kalıplarını kullanmanın kapısını açacak.

 

Yuvaya geldiğiniz zaman, bu güzel insan deneyimlerine sahip olduğunuz yerde, bedeninizde işaretlere ve yaralara sahip olmanızı umuyoruz. Sizler Yuvaya döndüğünüzde bunlar gurur nişanları olarak takılacak. Sevgililer, sizi açık kollar ile selamlayacağız. Sizler bizim kahramanlarımızsınız. Olabileceğini sadece hayal ettiğimiz bir şeyi yapıyorsunuz. İşte buradasınız, her gün bunu ortaya koyuyorsunuz ve sizinle çok gurur duyuyoruz. Bu mesaja son versek bile, sizden asla ayrılmayacağız. Her zaman buradayız ve sizinle direkt olarak bağlantı kurma şansını verdiğiniz için çok onurluyuz.   

 

Birbirinize en büyük saygıyla davranmanızı istiyoruz. Her fırsatta birbirinizi besleyin. Hatırlayın, bu güzel bir oyun ve birlikte iyi oynayın.

 

Espavo.

The group

 

(Çeviri: Saffet Güler)

HAREKET HALİNDEKİ MANYETİKLER PDF Yazdır E-Posta

Bitiş Zamanları – Yenilendi

 

The Group ~ Steve Rother kanalıyla

 

15 Şubat 2010

 

Yuvadan Selamlar

 

Bugün bu odada sihir var. Kesinlikle sihirli olan bir beklenti yarattınız. Aslında, buna ‘manyetik’ denilebilir, çünkü sizler nefes alarak, aldığınız her nefesi bedeninize soluyarak sihir yaratıyorsunuz, bu ruhunuzun sizde ışıldamasını sağlıyor. Bugün size daha büyük resmin bazı fikirlerini vermeyi diliyoruz, bu önünüzdeki yıllarda ve hatta günlerde sizin için faydalı olacaktır. Her yerde gerçekleşmekte olan ve tüm insanlar için değişmekte olan şeylerin birçoğunu sizinle paylaştık. Ayrıca salıverebileceğiniz ve uzanmaya başlayabileceğiniz o şeylerin bazı fikirlerini de verdik. Sizin için fikir, hala fiziksel bedende iken kim olduğunuzun gerçek görkeminde tam gücünüzde durmaktır. Bugün, Dünya adı verilen bu minik yere nasıl uyduğunuzu anlatacağız. Bunun nasıl işlediği ile ilgili biraz paylaşacağız, çünkü bu şeylerin bazıları da değişmeye başlıyor.

 

Ruhun Yolculuğu için Dört Adet Çok Önemli Madde

 

Birçoğunuz fiziksel varlığınızda bu değişimleri hissedeceksiniz, ama öncelikle bunu duygusal varlığınızda hissedeceksiniz ve bu önceden başladı. Birçok insan garip, tuhaf duygular hissetmeye başlıyor ve bu duyguların nereden geldiğini bilmiyor. Bu eril veya dişil dengesizlikler ile ilgili değil; bu sevgi veya korku algılamaları ile ilgili değil. Bunlar sadece aşina olmadığınız farklı duygular ve bunlar için koyduğunuz bir etiket yok. Size neyin gerçekleştiğini gösterelim, böylece sizi arkanızdan takip edenler için kapıyı açık tutmaya yardımcı olabilirsiniz.

 

Önce doğum işleminden söz edelim. Bundan daha önce bahsettik, ama bir ruhun enkarnasyon için oyuna girmeye hazır olduğunda göz önüne alacağı dört adet önemli madde vardır:  

 

1) Bunlardan biri onun ismidir. Bu, her gün yaşayan ve ruhun tüm yolculuğunda titreşimsel bir etkisi olan bir titreşimdir. Ruhlar, doğumdan önce bu seçilen ismi anne babalarının düşüncelerine yerleştirmek için çok fazla çabalayarak çok fazla enerji harcarlar. Bazen anne babalar dinler, diğer zamanlarda ona bir film yıldızının ismini verirler. Gerçek şu ki, siz tam kontrole sahipsiniz ve isminizi değiştirebilirsiniz. Kendi realitenizi seçmeye başlayabilirsiniz.

 

2) İkincisi ruhun perdeyi geçtiği andır, çünkü doğduğunuz an sonsuzluktan sınırlılığa geçersiniz. Evet, Koruyucu bunun bir sözcük olup olmadığını soruyor. Emin değiliz ve gerçekten önemi yok – her zaman süregiden bu içsel konuşmalara sahip ve çoğu zaman biz görmezden geliyoruz. Bu okeydir, o anlıyor. Böylece, ruh perdeyi geçtiği zaman olan şey, ruhun fiziksel bedendeki tüm zamanı boyunca taşıdığı manyetik damgaları toplamasıdır. Kendinizi manyetik olarak düşünmezsiniz, çünkü siz metalik değilsiniz, demir metali de değilsiniz. Ama ölçmeyi öğrendiğinizden çok daha büyük şekillerde manyetiksiniz. Bu Gauss olarak ölçülemez; tüm manyetik spektrum şu anda bilinenden çok daha büyüktür. Çok süptil manyetik alanlar, Dünya gezegeni üzerindeki her şeyin yüzey manyetizmasının altında yayılır. Bu ızgaralar sahip olduğunuzdan farklı dalga boylarıdır ve bunlar sizin etrafınızdaki dünya ile etkileştiğiniz şekildedir. Bunu Evrensel Enerji olarak etiketledik, ama Dünya’da birçok isimleri vardır. O, tüm çevresel elektromanyetik frekanslar vakumdan uzaklaştırıldığı zaman var olan temel enerjidir. Bunların çoğu bundan sonraki yedi – on yıl içinde ortaya çıkacak.

 

Sizler perdeyi geçerken ve sonlu hale gelirken, tüm yaşamınız boyunca sizinle kalan manyetik bir damga alırsınız. Bu size belirli nitelikler veya kuvvetler ve zayıflıklar verir. Bu damgayı çok dikkatle seçersiniz, çünkü yaşam dersinizde ve amacınızda mükemmel rol oynayabilir. Herhangi biri astrolojik veya nümerolojik okuma yaptırdığında, onlar aslında bu damgaları okuyorlar.

 

3) Öyleyse şimdi isminiz, doğduğunuz zaman var ve üçüncü madde ailedeki doğum sırasıdır. Bu çok önemli bir kısımdır, çünkü ruh en şekillendirici yıllarda büyürken aile takımyıldızlarında (burç) ve dinamiklerinde rol oynar. Tek çocuk, büyük, en genç, ortanca, sürpriz, ikizler ve dahası, bunların hepsi olasılıklardır.

 

4) Dördüncü önemli madde ruhun öldüğü andır. Yaşamı boyunca manyetik damgalar taşıdığı için, ruh Yuvaya geri dönmek için perdeyi geçtiği zaman bunları arkada bırakmak faydalıdır. Bu, doğmadan önce oluşturduğunuz belirli zaman pencerelerinde kolayca yapılabilir. Bu pencereler geldiği zaman, ruh Yuvaya geri dönme fırsatına sahip olur. Yine de, ruh özgür seçim gezegeninde olduğundan, tüm on bir boyutla uyum içinde kalmayı seçebilir. Eğer kalma seçimi yapılırsa, insan Fantom (hayali) Ölüm dediğimiz şeyi deneyimler. Bu anda, ruh karanlık geceden geçer ve odaklanmış bir yön ile yeniden doğmuş olarak ortaya çıkar. (Steve’den: Bu önemli bir konunun kısa versiyonudur. Grup’un Fantom Ölüm ile ilgili yazdığı çok şey var; Spiritüel Psikoloji kitabı en tam bilgileri kapsar.)

 

Manyetik Evren ~ Armonik Manyetizm

 

Bugün bu dört maddeden söz etmemizin amacı, yaşamınızdaki manyetizmin önemini göstermektir. Dört önemli maddeden ikisi manyetizm ile ilgilidir. Sizler manyetik varlıklar olarak yaşıyorsunuz; doğanız metalik olmasa da, elektrikselsiniz. Bir elektrik akımının aktığı her seferinde, ona uyan manyetik bir alan da vardır. Aslında, bunlar bir ve aynıdır. Sizler manyetik, kimyasal varlıklarsınız. Bir düşünceye sahip olduğunuzda, elektrik yükünün beyninizin parçalarında yolculuk yapmasına yardımcı olan bir kimyasal üretilir. Bu şekilde işlev yaptığınız için, bir düşünceye sahip olduğunuz her seferinde, kimyanızı değiştirirsiniz ve bu nedenle manyetik alanınızı da değiştirirsiniz. Her birinizin sahip olduğu bu süptil ve ölçülemez manyetik alan direkt olarak Evrenin üzerinde oturduğu Evrensel Enerjiye bağlıdır. Bir düşünceye sahip olduğunuz her seferinde, Evren’e manyetik bir damga gönderirsiniz. Epifiz bezinin aktivasyonu bu bağlantıyı büyük ölçüde büyütür ve tüm düşünceler ondan akar. 

Gelişigüzel ve potansiyel olarak zararlı düşüncelerin gerçekleşmesini önleyen koruyucu olarak kullanılan zaman gecikmesi hızla azalıyor. Bir düşünceniz olduğunda manyetik Evren hafifçe değişir ve her zaman aynı yanıtla isteğinizi geri yanıtlar: “Ve öyledir”. Bu şekilde Evren düşüncenin armonik manyetik kalıplarını yansıtan bir aynadır. Evren dahil her şeyi bu şekilde tezahür ettirdiniz. Bunun armonik manyetizm vasıtasıyla yapıldığı söylenebilir. Armonikler enerjiyi farklı kalıplarda geri yansıtır ve zamanın çoğunda, gönderilen yaratımların size istediğiniz şeyi, genelde biraz farklı bir şekilde olsa da geri getirmesinin nedeni budur.

 

Birçok insan bunun veya onun daha fazlasını istediklerini söyleyerek şeyler isterler. Herhangi bir şey istemenin aslında Evren’e onun yoksunluğunu bildirmek olduğunu anlıyor musunuz? Bir şeyler istediğiniz zaman, sınırlı olduğunuzu ifade ettiğinizin farkında olun. Yoksunluğu ifade ediyorsunuz. Öyleyse, bunun tersi nedir? Minnettar olacağınız şeyler bulmaktır. Daha önemlisi, istediğiniz her şey için teşekkür etmek ve önceden sahip olduklarınızı kalbinizde taşımaktır. Şeyleri zaman çizgisinde ilerletin (öne alın), bunlar işleyecektir. Şimdi, bunun öncesinden daha fazla uyduğu yeri anlatacağımız yer burası. Çünkü sizler manyetik varlıklarsınız, manyetik olarak yaratıyorsunuz ve birbirinizle manyetik olarak etkileşim kuruyorsunuz. İki insan arasında uçuşan kıvılcımlar gördüğünüz zaman gerçekleşen şey budur. Bu, gerçekte bu bağlantıları yaratan manyetizmdir; kıvılcım olarak düşündüğünüz şeydir ve insan manyetizması insanları bir araya çeker. Ama bundan daha fazladır. Sadece sevenleri sihirli şekilde bir araya çekmez, ayrıca kontratların gerçekleştirilmesi için sihirli şekilde mekan yaratır ve Ruhsal Aileleri bir araya çeker. Gerçekte, bu mesajın size ulaşması tam olarak bu şekildedir. Dünya’ya manyetik bir bağlantınız var ve her şey ona bağlantılı. Sizinle sadece görebildiğinizden ve işitebildiğinizden çok daha derin seviyede konuşuyoruz ve bu o bağlantı vasıtasıyla gerçekleşiyor. Manyetik bağlantı size oyun alanında oynama yeteneği veriyor. Şimdiye kadar onun kullanılması çoğunlukla bilinçsiz idi veya en azından yarı – bilinçli idi, ama bu en büyük varlıklarınızdan biridir ve yaratma yeteneklerinizin temelidir.

 

Hareket Halindeki Manyetikler

 

Birçoğunuz Dünya Gezegeninin manyetik alanlarının sürekli hareket halinde olduğunun farkındasınız. Yıllar önce artık Dünya’nın manyetik alanlarına dayanmayan yolculuklar için bugün kullandığınız teknolojinin çoğunu keşfetmeniz çok talihlidir. Uydulardan radyo dalgaları yansıtmayı ve pozisyonunuzu belirlemeyi öğrendiniz; buna GPS adını veriyorsunuz. Gerçek şu ki, şeyleri nasıl farklı bir şekilde yapacağınızı öğrendiniz. Bir kez daha insanlık mükemmel zamanda adapte oldu ve Dünya gezegeninin manyetikleri bir değişimden geçmek üzere.

 

Hamile Dünya  ~ Çekimi Kaybetmek

 

Daha önce Dünya’nın hasta olmadığını, hamile olduğunu söylemiştik. O doğum yapmak üzere ve bu doğumdan hemen önce, annenin içinde çok fazla değişimler olacak. Doğum adı verilen bu güzel mucizeyi barındırmak için, büyük enerjisel, duygusal ve fiziksel değişimler bedeni zorlayıcı bir şekilde değiştirmelidir. Sadece 100 yıl önce, bu gezegende şu anda olduğundan %10 daha fazla manyetizm vardı. Dünya’nın yerçekimsel ve manyetik alanı bir süredir yavaşça azalıyor ve son 100 yılda çok fazla azaldı; sizi çeken manyetizmin %10’u artık orada değil. Dünya’daki bu değişim insan aydınlanma sürecine bildiğinizden çok daha fazla yardımcı oldu. Dünya sizin bir parçanızdır ve kollektif insanlığın Evrensel Enerji alanına tepki gösterir. Tüm gezegen üzerindeki birçok insanın uyanmaya başlamasının ve “Bu harika bir oyundu, ama şimdi sonraki adım nedir?” demesinin nedeni budur. İnsanlık daha büyük, daha önemli sorular sormaya başlıyor ve bu insanlığın sonraki tekamül adımını başlattı.  İnsanlar gerçekleri henüz kabul etmeye başlıyor ve daha önce sahip olduklarından çok daha yeni olasılıkları görmeye başlıyorlar, kısmen onları bu noktaya kadar sağlam şekilde topraklanmış tutan manyetizm ile sınırlı olmadıkları için. İnsanlar kutuplaşmayı bırakmaya direnseler bile, o manyetik alanlar da azalıyor.

 

Bu ayrıca bu iletişimlerin başlangıcından itibaren, Evrensel Enerjinin harmanlanmayı desteklediğini ve ayrılığa direndiğini ve insanlık tekamül ederken bunun daha kuvvetli ve daha önemli olacağını söylememizin nedenidir. Ayrılıkçılar ve o idealler korku manşetiyle yüksek sesle bağırabilirler, ama onlar terk edecekler. Bu, dünyanın kuvvetli yerçekimsel manyetik çekiminin neden olduğu dualitenin ağır alanından kaynaklandı. Her yerdeki tüm insanları güçlendirmenin zamanıdır. Dünya tekamül etmeniz için sizi serbest bırakmakta, çünkü yeni enerjinin sizi desteklemesinin tek yolu budur.

 

Bu noktada, kuvvetin insanlığın sayısında yatmadığını, insanlığın birliklerinin sayısında yattığını bilmek yardımcı olabilir. Bu, kişisel ve kollektif, tüm seviyelerde olacak. Örneğin, Dünya’nın hükümetleri diğerleriyle harmanlandığı zaman kuvvetlenir. Bu, zorla onları geçerek insanlığın düşük titreşimlerinde gerçekleşti ve daha sonra kollektif titreşim yükselirken anlaşmalar ve birlikler vasıtasıyla gerçekleşti. Bu harmanlanma eylemini sınırlayın veya durdurun, en kuvvetli ekonomi bile sarsılır. Kişisel büyüme veya eğlence için benzer düşüncede olan insanlarla birlikler ve bağlantılar oluşturmayı üstlenenleriniz bile tüm insanlığın tekamülünde, iletişiminde ve eğitiminde hala büyük ilerlemeler yapacaksınız. Daha önce Güçlendirme Gruplarının oluşumunu önermiştik. Bu, tam yılın mükemmel zamanında en verimli toprağa en iyi tohumları ekmeye benzer.

 

Kutup Değişimi ~ Bitiş Zamanları?

 

Dünya gezegeninin manyetik alanları çok uzun bir süredir değişmekte ve son on yılda çok daha hızlı hareket ettiler. Yaklaşık her 500,000 yılda bir manyetikler kuzeyden güneye tamamen değişir. Bundan daha önce bahsettik ve bunun Dünya gezegeninin tarihinde beş kez gerçekleştiğini anlattık. Kutup değişiminin işaretleri çok basit ama spesifiktir. Her kutup değişiminden önce, Dünya gezegeninin manyetik alanında zayıflama olur. Dünya’nın katmanlarından alınan okumalar, kutup değişiminden hemen önceki Dünya’nın manyetik alanının önemli zayıflamasını gösteriyor. Bu hazırlanmakta idi, çünkü bu Dünya gezegeninin sonu olacaktı. Dünya’nın kutup değişiminin günü çoktan geçti ve tüm işaretler şimdi ortaya çıkıyor.

 

Açıklayalım. Dünya gezegenindeki oyunun orijinal olarak 2000 ve 2012 yılları arasında tamamlanması programlanmıştı. Bu güzel gezegenin ölmesi 12 yıl sürecekti, ama oyunun son anlarında siz sonucu değiştirdiniz. Gözlerinizden uykuyu sildiniz ve neden ve nasılı sormaya başladınız. Kendiniz için sorumluluk almaya başladınız ve bu gücünüzü çok fazla artırdı. İnsanlık birçokları tarafından kehanet edilmiş olan bitiş zamanlarının işaretlerini geçmeye başladı, son işaret 2012 idi. Önce çok yavaşça, ama sonra daha hızlı bir şekilde, tüm dünyadaki insanlar gözlerinden uykuyu silmeye ve rüyadan uyanmaya başladılar. Sonra sihirli bir sabah tüm insanlar uyanacaklar ve şeyleri yüksek perspektiften görmeye başlayacaklar. Tam şimdi Dünya’da ortaya serilen süreci görmek sihirlidir.

 

Öyleyse, bu nasıl gerçekleşiyor? Dünya hızla manyetik ve yerçekimsel olarak azalıyor. Ancak, siz kutup değişimi DENEYİMLEMEYECEKSİNİZ, çünkü bu aşamada insanlığın tekamül etmek için, artık yoğunluğa güçlü geri çekilmeye ve ağır yerçekimsel manyetik alanlara ihtiyacı yok. Hızlı geçiş yerinde, Dünya’nın manyetizminin bir kısmının hafifçe dönüşüyle birlikte daha yavaş ve çok daha kademeli bir düzeltme olacak. Dünya’nın ful manyetik alanları zamanla geri dönecek, ama insanlık tekamül etmiş olacak ve fiziksel bedenler aydınlanmış ve güçlendirilmiş toplumlar yaratmak için bu alanları kolaylıkla dönüştürebilecek. Bu, Evrendeki ilerlemelerin en büyüğü olarak bildirildi. Birçok ayarlamalar gerekli ve bu şimdi başlıyor. Gezegende en az miktarda manyetizm olduğu zaman sırasında, tüm alanlarda bireysel büyüme için büyük fırsatlara sahip olacaksınız. Bunu yeni insanlığın fırlatma rampası olarak düşünün. Manyetik alanın dibi kabaca 2012 yılının üç yıl öncesi ve sonrasıdır.

 

Şimdi başlayan olaylar orijinal olarak Dünya’yı sona erdirecek olan son kısım olacaktı. Dünya’nın altıncı ve son kutup değişimine girmesi programlanmıştı. Tüm iklim modelleri değişecekti, Dünya gezegeni üzerindeki tüm yaşamın %95’i yok olacaktı, ya düşük seviyelerde yeniden doğacaktı ya da Mars’a çok benzeyen bir gezegene dönüşmüş olacaktı. Bunların hiçbiri gerçekleşmeyecek, çünkü siz “Ben rüyadan uyanıyorum ve gücümü alıyorum” dediniz. Sizinle çok gurur duyuyoruz. Dünya gezegeninde gerçekleşecek olan hatırlayışın zayıf ışığı bile en büyük umudumuzdu. Kıvılcımlar görünmeye başlamadan önce zamanın eonları boyunca beklemek zorunda kaldık, ama işte tüm gezegende bunu ateşliyorsunuz.

 

Işığı Topraklamak

 

Size gerçek


Tüm hakları saklıdır © 2015 Reiki Yaşam

Kurumumuz tarafından gerçekleştirilen danışmanlık , meditasyon, koçluk vd. hizmetler hiçbir şekilde ve asla tıbbi tedavi ,teşhis ve tıp bilimi alanına giren hiçbir hizmeti kapsamaz ; dini içerikli değildir, din ile ilgili hiçbir konuyu kapsamamaktadır. .Tıbbi yardım almanız gereken durum ve şartlarda mutlaka ilgili hastane ,doktor ve tıbbi diğer birimler ile iletişime geçmeniz gerekir , devam eden tedavi süreciniz var ise mutlaka ilgili hastane ve birimlerde devam etmeniz gerekmektedir.