sahra Discussion started by sahra 14 years ago
Merhaba Arkadaşlar;
Bu aralar yoğunlaşan ve bizi çok değişken yapan enerjilere karşı merkezlenmemiz, merkezde kalmamız, dengede kalmamız için lütfen hergün sabah topraklanmayı ve çakra temizliğini unutmayalım.
Merkezde kalmanın anlamı şudur;
Bir ağacı düşünün kökleri aşağılara kadar uzanır ve çok köklü bir ağacı kuvvetli fırtınalar bile deviremez. Ama siz köksüz ya da çok az köklü bir ağaçsanız en ufak bir  rüzgarda sallanır, devrilirsiniz. Bu aralar yoğunlaşan enerjileri fırtınaya benzetelim  sizler topraklanıp, çakra temizliği yaptığınızda  ağaç gibi kuvvetli kökleri olan sağlam basan kişiler olur, dengede kalırsınız ve gelen enerjiler sizi deviremez.
Topraklanmayı, çakra temizliğini alışkanlık haline getirmiş arkadaşlar hergün yaptıkları şekilde devam etsinler.  Burada yazdıklarımı okuyunca ben böyle yapmıyordum, acaba yanlışmı yapıyorum? diye yanılmasınlar. Çünkü onların yaptıkları kendi yorumlarıyla birleşmiş ve kişiye özel olmuştur. Yapılan  doğrudur.  Ben  topraklanmayı ve çakra temizliğini alışkanlık haline getirememiş arkadaşlar için tekrarlamak istiyorum.
Aşağıda sıraladığım alıştırmaları hergün  herhangi bir ara yapabilseniz bile merkezde kalmanızı, tüm gününüzün güzel geçmesini sağlar Eğer unuttuysanız ve birşeyler yolunda gitmiyorsa sadece bunları yapmaya niyet etmek bile sizin frekansınızı yükselteceği için seçiminizi pozitife yönlendirecektir ve herşey düzene girecektir. Ama seçimler  sizindir.
GÜNLÜK ALIŞTIRMALARIMIZ

1) Akşamları yatarken, kendimize biraz Reiki vermeliyiz.

2)Sabah uyandığımız zaman, kendimize Reiki vermeliyiz

3)Yataktan kalkınca topraklanmayı yapmalıyız;

TOPRAKLANMA

*Nefes alırken TAÇ Çakralarınızdan Reiki enerjisini tüm bedeninize doldurduğunuzu, nefesinizi verirken de bedeninizde size hayrı olmayan herşeyi  KÖK çakranızdan verdiğinizi düşünün.

*Sonra derin bir nefes alırken  TAÇ çakranızdan bembeyaz enerjinin tüm bedeninize dolduğunu ve nefesinizi tutarken KALP çakranızda bu enerjinin biriktiğini düşünün.

*Nefesi verirken enerjiyi kalp çakranızdan doğru Auranızın içine verdiğinizi imgeleyin. Tekrar derin bir nefes alıp Enerji bedeninizin ( Aura) içine nefesi vererek, bu alanın güçlendiğini eflatun bir koruyucu tabakayla kaplandığını düşünün ve onaylamanızı yapın.

” Bana ve bütüne hayrı olanlar girsin ve çıksın. Kendimi benden akan şifa enerjilerine açıyorum ihtiyacı olan her şey bu enerjilerden yararlansın.”

*Yenilenen enerjinizle derin bir nefes alıp kök çakranızdan başlayarak çakralarınızı dengeleyiniz. Çakralarınızın yerini, rengini ve saat yönünde döndüğünü düşünmek onları dengeliyecektir. bunu yapmaya zamanınız yoksa sadece ÇAKRALARIM DENGELİ; DÜZGÜN ÇALIŞIN komutu bile onları düzene koyacaktır.

*Aynaya bakarak yaşamınızda ve sizde olmasını istediğiniz onaylamaları söyleyiniz.

(21 gün yapıyoruz çünkü beynin Şartlı Refleksini devreye sokuyoruz.)

-Huzurum, Şifayım, Başarıyım gibi bunu 3 kere aynaya bakarak tekrarlayın ve öyle olduğunuzu da imgeleyin.

(Beyin bundan sonra her ayna gibi yansıyan  obje gördüğünde size HUZUR, ŞİFA BAŞARI duygularını yaşatacak ve  çekim yasası gereği  frekansınız buna çıkacağı için de bunları sağlayan olayları duyguları size çekecektir)

* Reiki enerjisine kanallık ediyorum. İhtiyacı olan herşey bundan yararlanabilir.

( Gün boyu kanalınızı açık tutun ki olduğunuz tüm ortamlarda ihtiyacı olanlar sizden akan bu enerjiden faydalanabilsin.)

*Artık güne başlamaya hazırsınız.Bu işlemi yaşamınız boyunca yapabilirsiniz.

kaynak:Ayça Saygı..

Replies
derya88
derya88 çook güzel teşekkürlerrr 14 years ago
loader
loader
Attachment
y.hamamcioglu
y.hamamcioglu çok güzel paylaşımınız için teşekkürler.. 14 years ago
loader
loader
Attachment
şair
şair teşekkürler buna çok ihtiyacım vardı 14 years ago
loader
loader
Attachment