KRYON-“Uçurumun Genişlemesi” (Ve Tarafsız Kalmanın sonu)

pınar Discussion started by pınar 14 years ago

Işık İşçileri, siz “Yeni” ile “Eski Enerji” arasındaki uçurumu geçtiniz! Ve durum burada ilginçleşmeye başlar. Siz sözünü ettiğimiz “Üçüncü Dili” öğreniyorsunuz, ve bu “Ruhun” dilidir.Eşiğin bu yanındaki, sizin şu anda bulunduğunuz taraftaki bu “Yeni Enerji” farklıdır ve giderek güçlenecektir. Bu Enerjinin gücü, kısmen onun Eskiden ayrılmasıdır. Bunu şöyle hayal edebilirsiniz; Geçtiğiniz “Kılıçlar Köprüsü” (Eski ile Yeni Enerji arasındaki mecazi köprü) devasa bir “Uçurumun” üzerinde bulunuyordu. Siz Kılıçlar Köprüsünü geçtikten sonra, artık bir köprüye gerek kalmadı ve o yakında çökecektir. O çöktüğünde aradaki “Uçurum” büyümeye başlayacaktır; Bu tarihi, yani olmuş olan, olan ve olacak olan arasındaki mesafeyi temsil eder. O Eski Dünyanın eski yolları ve Bilinci ile, Yeni Dünyanın gelişen Enerjisi arasındaki uçurumun giderek büyümesidir.
…….
Uçurum genişleyecektir ve şimdi o genişlerken neler olabileceğinden söz edeceğiz.Bu size bir “Mecaz” olarak sunulmuş “Realite Treni” nizin birçok vagona sahip olmasına benzer. Onlardan biri, “Eski Enerji Vagonu” Trenden ayrılır. Siz yavaş, yavaş hızlanırken, o da sizden (geriye doğru) uzaklaşır. O farklı bir “zamana” aittir ve aynı Rayda bulunmanıza rağmen Eski Enerji, sanki bir başka zamana aitmiş gibi (bunu biliyormuş gibi) sizden uzaklaşır.(Ve) Bu sizin “Boyutlararası Geçiş” inizin bir mecazıdır!

İşte Uçurumun açılmasının neden olacağı bir “Nitelik”.Bunu bekleyin, çünki kısa bir süre sonra o tüm çevrenizde ortaya çıkacaktır.O, gerçekten de sevgili Varlıklar, “Tarafsız Kalma” nın (bir) sonudur. Sözünü ettiğimiz “Tarafsız Kalanlar” bir ayağı “Eski Enerjide”, bir ayağı “Yeni Enerji” de bulunanlardır. Eski Enerjide bu, çok, çok yapılabilir bir şeydi. Aslında bu yaygın bir “Yaşam Biçimi” idi. Bu “Kişiler” asla bir “Seçim yapmak” zorunda kalmamıştı.

Uçurum genişlerken o bir Enerji salıverecek. Bu mecazi bir şey olmasına rağmen, size şunu söyleyeyim ki, genişleyen uçurumdan çıkan (bu) Enerji, bu “Tarafsız Kalanlar” ı son derece “Rahatsız “ edecek(tir). Daha önce “İlerlemek” için bir nedene sahip olmayanlar, şimdi bir “Karar” vermek zorunda kalacak, çünki bunu yapmazlarsa “Biyolojileri” onlara karşı çıkacak(tır)….İşte “Yeni Dünya” nın yolu böyledir….”

KRYON-Eşiği Geçmek
Altıncı Kitap-Bölüm 10 “Uçurumun Genişlemesi”