Sonsuz Şifa Enerjisiyle Bireysel Yaşam Terapisi Nedir.. VE...

Related discussions

pınar Discussion started by pınar 14 years ago

 

Bilinçaltinin deneyimlerimizi kodlayarak sıralamasına ‘Ömür, Yaşam’ diyoruz. Böylece, Yaşam, bilincin deneyimlerini kodlayarak bilinçaltına (hafızaya) kaydederken takip ettiği sıralama sistemidir. Yaşam Terapisi (Sonsuz Şifa Enerji Terapisi) Kaynağı geçmiş deneyimlerden oluşan bilinçaltı kararlarının İstenmeyen ve yaşamımıza zarar verenlerinin Temizlenip güncellenmesidir. İnsan olarak hepimiz geçmiş olayları anımsar, şu anı yaşar ve gelecekle ilgili hayaller kurarız. Kendimize soralım, hiç düşünmeden, bilincimizin dışında, geçmişle geleceğin nasıl farkina varabiliyoruz? Yani herhangi bir deneyimin geçmişte olup bittiğinin ya da henüz gerçekleşmediğinin farkına nasıl variyoruz?

 

Bugüne kadar yaşadığımız deneyimler ve deneyimlerimizin sonucu aldığımız kararlar, inançlar, değerler, duygular zihnimize bilinçaltımız tarafından kodlanmıştır. Böylece biz, yine bilinçaltımızın yönetiminde, nelerin geçmişte yaşandığını ve nelerin henüz yaşanmadığını biliriz. Tüm bireysel öğrenme, davranış ve değişim kişinin bilinçaltında gerçekleşir. Kişi değişimi ne kadar isterse istesin bilinçle davranışlarının asıl nedeni olan kaynağı değişteremez.

 

Kişinin güncelliğini yitirmiş ve bugün için duygu, düşünce ve davranışlarını olumsuz yönde etkileyen bilinçaltı kararlarının, oluşumunda sağladığı yararlı öğrenilenleri saklı tutarak, günün koşullarına göre uyarlanmış şeklinin bilinçaltına yeniden kodlanmasıdır. Sonsuz Şifa Enerji Terapisi  Enerji hatlarıyla kozmik kaynağa bağlanarak Yapılan bir  Bilinçalti çalışmaşı olduğu için kesinlikle birebir terapi yapılır. Bu yazıdan birsüre önce keşfettiğim ve bu süreçte bir çok kişi üzerinde test edip, son haline getirdiğim, kendime ozgu olan yepyeni bir enerjiden ve onu kullanma  teknikniğinden bahsedeceğim. Kıbrıs’ta  bircok kişi üstünde test etme fırsatı bulduğum bu tekniğin ,kalıcılğını görmek beni mutlu ediyor ve istediğim sonuclara ulaştığım  içinde bunu acıklama kararını aldım.

Tekniğin ismini ‘Sonsuz Şifa’ Koydum

 

Tekniğin Içeriği:

Sonsuz Şifa Enerji Terapisi, kişide bulunan negatif duygu blokajlarını kırarak temizler ve yerlerine Kosulşuz Sevgi ve Sınırsız Barış enerjilerinin Titreşimi ile Kişinin Fiziksel,Zihinsel, Duygusal ve Ruhsal bedenleri tam anlamıyla uyum içine girerek Dengelenir Bütün dengelendiği için Mucize olur ve Şifa gercekleşir. Bu çalışma esnasında kişiye düşen tek şey, gözlerini kapatıp, yatmak ve hiç birşey düşünmeden beklentiye girmemesidir. Geri kalan bütün aşamaları benim aracılığım ile Sonsuz Şifa enerjileri yapmaktadır, böylece gelen kişi çok az efor sarfetmektedir.

 

 

 

Bu aşamalar şunlar:

1) Sonsuz Şifa Enerji Yüklemesi Yapıyorum (Yaklaşık 60 dakika sürüyor)

 

a) Ben Danışanımın aura alanıyla kendi aura alanımı birbirine bağlıyarak Titreşimi yükseltiyorum beyin dalgalarımı alfa- teta boyutuna çekip, Danışanımın analiz eden zihnini aşarak, bilinçaltına ulaşıyorum, yani    karşılıklı enerji boyutunda bilinçaltı bağı kuruyorum.Ve aurada bulunan Düğümleri çözüyor ve yırtıkları dikiyorum.

 

b) Bu bağ kurulduktan sonra, onun sorununun bulunduğu bölgeyi enerji dalgası bombardımanı diyebileceğimiz bir usulle nötralize ediyorum.

 

c) O esnada, analiz eden zihni aştığımdan dolayı, gereken Şifa enerjisini verip nötrlenme durumunu sabitliyorum.

 

2) Mayalama dediğim bölüme geçiyorum (20 dakika suruyor)  

 

a) Nötrlenen kısımda Sonsuz Şifa enerjisi kendi yerini tam olarak alabilsin diye danışanımı Daha yüksek Kozmik enerjilere bağlayarak bir süre yalnız bırakıyorum anlamsız bir durağanlık duygusu olmaması için nese, cosku, rahatlık, huzur vs.. gibi pozitif duyguları oluşturması için uygulamayı uzaktan yönlendiriyorum.

 

b) Daha sonra gelip Aramızdaki bilinçaltı enerji bağını ortadan kaldırıyorum ve uygulamayı bitiriyorum. Bu aşamada genelikle şifa gercekleşmiş oluyor. Eğer bitmemişse üçüncü bölüme geçiyorum.

 

3) Silkeleme Bölümüne geçiyoruz (süre Travmaya göre değişir)

 

a) Eger Travmadan geriye birsey kalmışsa silkeleyip onlarıda siliyoruz. Uygulama sonunda, kişi ya o durumu artık hayaline bile getiremiyor ya da getirse bile kendini çok iyi hissediyor.

 

b) Yogun travmalar, Kronik hastalıklar bile bu yöntemle birkaç seansta ortadan kalkabiliyor. Yani Gelen kişinin üstüne düşen sadece izin verip şifayi istemesidir, bunun dışında uygulaması gereken herhangi bir rutin, dokunma ya da kendisinin yapması gereken bir uygulama sıralaması yok, bu da kişilere kolaylık sağlıyor. Bunun haricinde, çok kısa sürede negatif duygu temizlendiği için, 60-90 dakikalik bir seansta bir çok negatif duruma çalismak mümkün hale geliyor ve böylece zamanı en verimli şekilde maksimum fayda ile kullanıyoruz.

 

Sonsuz Şifa Enerjisi’ni nerelerde kullaniyorum:

• Geçmişin izlerinden arınmak istiyorsaniz

• Sevgilinizle ayrıldınız, kalbiniz kırık ve canınız yanıyor

• Kilo sorununuz var, devamlı rejim halindesiniz

• Kedi, köpek, uçak, yükseklik, böcek, karanlık fobiniz var

• Uykusuzluk çekiyorsunuz

• Cinsellikte sorunlar yaşıyorsunuz

• Her turlu yaşadığınız Fiziksel ağrılardan Migren,Bel,boyun diz vb.

• Fobiler,Tikler,Alerjiler,Panik Atak

• İş hayatınız stres içinde geçiyor

• Monotonluk ya da depresyon yaşıyorsunuz

• Sigarayı,Alkolu,Kumari vb. bırakamıyorsunuz

• Herturlu Bağımlıklarda Ve daha deneme fırsatı bulmadığım bir suru sorun olabilir

Denedikce deneyimlerimi aktaracağım…

 

İşte size bütün bu sorunları aşmak ve yaşamınızda olumlu değişimi başlatabilmek için birkaç saate kurtulabileceğiniz mucizevi bir yöntem: Sonsuz Şifa Enerji Terapisi. Anlık sorunlardan, köklü ve derin problemlere kadar her konuda bilincinizi olumsuz kayıtlardan arındırıp, hayatınıza köklü değişimler ve güzel yenilikler getirebiliriz.

Kısacası Korku, kaygı, içerleme, öfke, heyecan, üzüntü, süphe, travmatik hatıralar,ağrılar,fobiler,tikler, negatif inançlar vb. duygu blokajlarini ortadan kaldırmak ve pozitif olanı yerleştirmek amaçlı kullanmaktayım.

 

Sonsuz Şifa Enerjisi – Koşulsuz Sevgi ve Mutlak Barıştır!

 

KiMLERE UYGULANIR?

Aklî dengesi yerinde olan her kişiye uygulanır.

 

UYGULAMA ALANI: 

Kişisel gelişime engel olan tüm davranişların değişimine uygulanır.

Sosyal çevrece kabül görmeyen davranışlar kendi yaşamınızı kendiniz kontrol edip, istediginiz hedefe zahmetsizce kısa yoldan ulaşmak istiyorsanız, bize ulaşabilirsiniz .

Bütün Hastalık ve Sorunlarımızın başlangıc noktası Enerji Hatlarıda oluşan Blokajlar ve Bilincaltımızdır.

Bakış acımızı Positive yönde değiştirmek Hayatımızı ve Rahatsızlıklarımızı positive yönde iyileştirir.

Sonsuz Şifa Enerji Terapisi her türlü sorunlarınızı danışabileceğiniz bir Şifa Merkezidir…

Hayatınızın her alanında size yardımcı olabiliriz.

 

Ne kadar küçük olursa olsun ilk adımı isteyerek atın.

İyileşmeyi ve öğrenmeyi tüm içtenliğinizle isterseniz, mucizeler mutlaka gerçekleşecektir.

 

KENDİNLE BARIŞ, DÜNYA SENİNLE BARIŞMAYA HAZIRDIR

 

Sonsuz Şifa Enerji Terapisti Yaşam Danışmanı

Cavit Çağ