Related discussions

pınar Discussion started by pınar 14 years ago

Bu, bir şeyi "vaaz" edip yaymayı amaçlayan bir Enerji çalışması değildir.Bu (Varlığı) "Muktedir Kılıcı" bir Enerji çalışmasıdır.O salondakiler, (bu bilgiyi okuyup işitenler) aralarında "Kimin" bulunduğunun farkında bile olmayabilir, ama onlar bir düzeyde "Işığınızın" farkında olacaktır.

Işığınız onlara daha berrak bir görüş sağladığından, onlar bu ışıkta kararlar verip, "yollarını" değiştirebilir. Ne dediğimi anlıyormusunuz? Belki bu, sizin o işte neden "Saplanıp Kaldığınızı" açıklar! Çevrenizdeki kişilerden ne haber? Bu konuda hiç düşündünüzmü? Belki, hiç de sandığınız gibi saplanıp kalmamışsınızdır.Ya siz bir "Işık Temsilcisi" iseniz? Belki de bu, (bu) bulmacanın sizin hiç düşünmediğiniz bir parçasıdır. Belki siz, o "Berbat" yere, oraya ait olduğunuz için, "Işığı" ona ihtiyaç duyan bir yerde tutmak için çekildiniz. Belki artık sizin, "Işık Temsilcisinin", çevrenize bakıp ışığınızın nerede "Demirli" olduğunu görmenizin zamanıdır. O sizin, hiç (de) iyi bir Enerjiye sahip olmadığını hissettiğiniz bir yerdemi?

Siz hiç "kendi İhtişamınız" üzerinde düşündünüzmü? (Beşer) İnsan kılığına bürünmüş "Melekler", siz muhteşemsiniz! Daha kaç kere size, Meleklerin buraya, sizin yolunuza saygılarını sunmak için geldiğini söylememiz gerekiyor? Daha ne kadar sık bir biçimde, görünmeden yanınıza oturup sizi "odada garip bir şeylerin olduğunu" hissedeceğiniz kadar güçlü bir biçimde sevmemiz gerekiyor?..."

KRYON-Eşiği Geçmek