URIEL- KİŞİSEL ŞİFALANMA,ŞUURLANMA,DÖNÜŞÜM

spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

Prensip Bilgi-

Her hayat devresi kişisel şifalanma/şuurlanma yolculuğudur. Dünya, şifalanmanın/şuurlanmanın sizde ne düzeyde olduğunun aynasıdır. Dünya'nın sizin şifalanma/şuurlanma deneyim ihtiyacı kadar şifalanma/şuurlanmaya ihtiyacı yoktur. O daha sonra yüksek düzeydeki titreşimleri deneyimlerken şifanın potansiyeline hareket edecektir. Hayatınızda ki her insan kendi şifa/şuur/farkındalık sürecinizin birer aynasıdır.  Size şifalanmak/şuurlanmak için gelenler aslında sizin kendi şifa/şuur sürecininize ayna olarak o düzeyde kendinizi tamamlamak için yaptığınız akitlerdir. O varlıklarla bu süreci yaşayarak kendi kendinize onay verirsiniz. Eğer onlar bu süreçte şifalanır/şuurlanırsa onları aslında siz şifalandırmış/şuurlandırmış olmuyorsunuz. Ancak eğer siz kendi kendinizi şifalandırırsanız/şuurlandırırsanız onlar sizin şifanızın/şuurunuzun bir aynası haline gelirler.

-Pratik yaşamdan oluşan haller-

Siz dünyayı şifalandırabileceğinize inanıyorsunuz ve daha sonra hayal kırıklığı yaşıyorsunuz çünkü dünya sizi onurlandırmayı/onaylamayı reddediyor. (Çevirmenin notu:Beklenti içindesiniz, ki beklenti içindeyken sınırlama sözkonusudur. Hatta anlaşılmamaktan çevrenize dert yanarsınız :)) Her baktığınız yerde  acı, ızdırap kaos görüyorsunuz. Kendi hayat devrenizde çok az yol aldığınızı hissedip düşünüyorsunuz, çünkü dünya hala göreceli olarak değişiminin yavaşlığından dolayı size aynı geliyor.(Çevirmenin notu: Çocukken hikayelerde anlatılır ya karakterimiz dere tepe düz gittim bir de baktım arkama bir arpacık yol gittim, kendinizi çok iş yaptığınızı düşünürken, aslında o kadar da yol almamışsınız, bkz spatyoma geçenlerin hikayelerine) Fakat gerçekte öyle mi? Dünya basitçe kollektif olanın enerjisini yansıtır. Halihazırda varolan realitede, biten şifanın/şuurlanmanın aynasıdır.Aynı zamanda dikkat ettiğiniz enerjinin sizinle şifalanmış halidir.

Her biriniz enerji spektrumunda belli bir titreşim ile rezone olup titreşiyorsunuz ve o titreşimde korkudan sevgiye doğru hareket ediyorsunuz. Bu enerji titreşimleri çekilen bir tür ızdırabın siz de yarattığı farkındalıkla ruhsal onaylamalarınızın parçalarıdır. Bazılarınız açların karnını doyurmak ister, bazıları hastaları iyileştirmek ister, bazıları zayıf, güçsüz olanlara yardım etmek ister, bazılarınız çocukları egemen kılmak istersiniz. Şimdi bu dünya da, her ne tip enerji ile şifalanma/şuurlanma için çalışmayı seçtiyseniz, önce o olguya kendinizden başlamalısınız Çünkü bu durum aynı zamanda sizin karmik yolculuğunuzun , ruhunuz ile olan bağlantısızlığınızın göstergesidir. Bu durum bir nevi sizin ruhsal yaranızı göstermektedir.

Her türlü deneyiminizde ve etkileşiminizde hatırlamanız icab eden bu yolculuk bir tür kişisel şuurlanma/şifalanmadır. Bu yolculuk bütüne doğru yapılırken ilahi olanla bağlantı sağlanır. Hocalarınız şifalanmanız için ihtiyaçlarınıza  ayna olurlar. Dünya sizin şifalanmış/şuurlanmış kısmınızın yansımasına cevap verir ve böylece bütünde şifa/şuurlanma tezahür eder. Etrafınızdaki kişilerle beraberken onlara sorunuz şu olmalı " Benim varlığıma ne yansıtıyorsun ve bununla kendimi nasıl şifalandırıp şuurlandırabilirim" Daha sonra size bilgiler ve gerekli araçlar verilecek ve siz bu şifalanma sürecini o düzeyde tamamlayacaksınız. Siz şifalanarak güçlenmiş veçhenizle, dünya önünde tutunarak, o kendi şifasına cevap verecektir. (Çevirmenin notu: Siz kendi kendinizin dayanağı olarak, dünya adı altında sembolize edilen çevrenizdeki dostlarınıza,ailelerinize birer rol-model oluşturuyorsunuz. Ve onlar sizi kendilerine referans alarak kendi çözümlerini yaratıyorlar)

Kaynak:www.urielheals.com