spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

24 - Mayıs - 2010
 
Bu yıl, hiç kuşkusuz,  geriye dönüp baktığınızda, sizin gelişiminizin durumunu gösteren çok tarihi bir yıl olacak. Bu zaman dilimi gözlerinizin hakikatlere açılacağı bir başlangıç noktasıdır. Bu hakikat içinde, güçlerinizi, kendinizden talep ettiğinizde , ki sizden alınan, size dönecektir. Belki de yeni bir kişisel yetkilendirme (vazife) sürecine başlamak için ideal bir zamandır. İlahi irade yasaların uygun olan şekilde durumları düzenleyip başarmak zaman alacak. Ancak unutulmamalı ki zemin bunun için hazırlandı. Adaletsizce yönetenler diğer tarafa geçerken daha ruhsal olanlar yönetimlerde görev alacak. İnsanların onayladığı kurulumların gerçekleşmesi için yapılan reformlar oluşana kadar, geçici olan gözükür.

Peş peşe hükümetler sözde birliğin kuklalarıdır. Eğer bu hükümetlerin seçilmişleri yeterli bir farkındalık seviyesine sahip değillerse güçleriyle çeşitli politikalar yaparak çevreyi etkilemektedirler. Eğer kendilerince bir durum gerekliyse, rüşvet alarak bozulmaya dejenerasyona neden olabiliyorlar. Hal bu ki hakikatte  yapmış oldukları faaliyetlerin gerçek niyetleri ortaya çıkarken çoğu kapanmaya, sonlanmaya hazırlanıyor. Bir çoğunun işleri yüzeye doğru çıkarken bu işlem hızla devam etmektedir. Bu işlem için verilen süre, en son karanlık yüz ortaya çıkartılana kadar devam edecektir.
 
Tüm zamanınızı, dikkatinizi dünyada meydana gelen olaylar almaktadır. Bilgi hızla yayılmaya devam etmektedir. Bilgi sizin için gerekli korumayı yaratır. Geçmişte terazinin kefeleri bir o yöne bir bu yöne doğru ağır basıyordu. Fakat şimdi bilgi -ışık- bütünüyle kefelerde hüküm sürmektedir. Gelecekte bu sayede yolunuz daha az sürtünmesiz kısaca kolay olacaktır. Ancak gelene izin verin, böylece daha fazla temizlenme  berraklaşma mümkün olacaktır. Bunlar yükseliş kavramının zihindeki pozitif hareketleridir. Kalan zamanda tezahür edecek olanda önemli değişiklikler meydana gelecek. Bu durumlar beşeriyet için icab etmiştir. Bu durumu göz önünde tutarak, size kadar ulaşan zararın kapsamını ve dünyanıza etki eden zararını idrak etmeye çalışın. Bu önceki zamanlarınızda meydana gelmiş bir yenileştirme çabası değildir. BU adeta varlığı ve onun tüm katmanlarını bir üst seviyeye taşıma için yapılan bir cehittir. Bu sayede yükselişi gerçekleştirmeniz için bilinciniz her düzeyde hızlandırılacaktır.

Sevgili varlıklar, deneyimleriniz doğrultusunda gelmekte olan hengamenin içinde amacınızdan uzaklaşmadan ilerleyin. Varlığınızı olayların dışında tutmayın.  Genelde beşeriyet olaylarda meydana gelen değişimler yerine olayların sonuçlarına bakmıştır. Bu durumlar nasıl etki yaratacak diye endişelenmeyin. Şunu bilinki her şey olması gerektiği gibi tezahür edecektir. Dünyanızın dışında ve içinde bu duruma sizden başka birisi fark yaratamaz. Varlıklarında korkuyu taşıyanlar şüphesiz ki korku ve endişeyi taşıyarak diğer varlıklara yaymak isteyeceklerdir. Ancak kendi bilginizle yükseliş yolunda atacağınız adım sizi onlardan sınırlayacaktır.

Bir çok uyanık ruh, diğer kardeşlerine kendi yollarını bulmaları için yollar aramaktadır. Bazıları belli belirsiz hakikat hakkında arayış içindeyken onlara yaklaşımınız,  onları şoka sokmaktansa onları besleyici yönde olmalıdır. Yavaş bir izah şekli bilgiyi almalarını kolaylaştırırken herhangi zorlayıcı bir yol önerilmemektedir. Adeta bir nehrin akması gibi çeşitli medya kanalları vasıtasıyla sürekli tarzda iletişim,  meydana gelen değişimle varlıkların uyanmasını sağlar.

Sizden beşeriyetin inançlarının ötesine bakmanızı istiyoruz. Bu inanç sistemleri çok uzun bir süredir değişmedi. Bu inanç kalıplarını bilimde ve dinde görebilirsiniz. Sizin akademisyen dediğiniz kişiler tarafından bu olgular hakikat olarak iddia edildi. Her ne kadar şu an, bir ortak alan bilince doğru yüreseniz bile, hakikatte, siz, hiç bir zaman geniş görüş sağlayacak bakışınızı durdurmadınız. Bazı inanç sistemleriniz aslında samimiyetinizin sonucudur. Bazı örnekleriniz ise bile bile kendi egolarını tatmin etmek için başkalarını manipüle etmektedirler. Bunların hepsinin yalan haller olduğunu biliyorsunuz. Bir çoğunu öğretiler adı altında dikkatlice tezahür ettiğini bulacaksınız. Hatta bir çoğu bulunmak istiyor. Hakikatte kendinize izin verirseniz bir çok inancınız yeniden değerlenmek istiyor. Böylece bu durumlar değerlendiklerinde inkar edilemez şekilde yeni hallere şahitlik edecekler. 

Bu zaman sürecinde  sınırlı bilgiye sahip bir varlıktan, tamamiyle kendisinin bilincinde galaktik bir varlığa dönüşecek. O zaman kendi kendinizin asıl efendisi olarak kendi asıl potansiyelinizi tezahür ettireceksiniz. Şu anda çok az veya kıyas götürmez şekilde sınırlandırılmış bilinç var. Binlerce yıl sonra yavaşça bulduğunuz yol ile kendi aydınlanmasını sağlayan varlık kendi içine yaptığı yolculuğun sınırsız  imkanları ile seyahat etmeye başlayacak. Bunca olaya rağmen siz sadece çocuk bahçesini terk ederek dış dünyayı ilk defa görüyorsunuz. Dışarda çok enteresan ve fırsatlarla dolu deneyimler sizi bekliyor. Bir kere bunlar hakkında fazlasını öğrendiniz mi biliyoruz ki siz asla geriye doğru bakmayacaksınız. Dualite içindeki deneyimlerinizin faydası ispatlanmıştır. O zaman gelince asla bu yolu tekrar yürüme ihtiyacı içinde olmayacaksınız.

Bu göreceli zamanlarda, zihninize izin verirseniz sizler aslında düşündüğünüzün ötesinde varlıklarsınız. Gelişmiş uzay çağının sağlamış olduğu imkanlar görüşlerinizi genişletti ve niyet ettiğiniz farklı hayatları deneyimleme arzusu doğal olarak ortaya çıktı. Uygun zaman geldiğinde daha genişlemiş sahalarda bilgilerinizin tatbikatlarını yapacaksınız. Karşılaştırma yaparsak  dünya kişinin kendisinden kaynaklanan bir hapisane görünümündedir. Ancak şu anda size özgürlüğünüzün anahtarları kendiniz tarafından fırsat olarak sunulmaktadır.

Ben Sirius'tan SaLuSA.   Bu dünyanın güzel ruhları ile beraber olduğum için onur duyuyorum. Ruhsal İdare Mekanizması, size sunulmuş olan yükseliş imkanını, yeterince uyanmış varlıkların bu durumu kabul ederek farkındalığının artacağı bilgisini taşımaktadır. Bu süreç çok az içeri dönmeyi talep eder. Eğer hazırsanız kendi geleceğinizde bir ortak alan sıçrama gerçekleştireceksiniz. Bir çoğunuz zaten bu seçimi yaptı. Ancak henüz karar vermemiş olanlar bu ortak alana giriş sürecini şu an seçerlerse bir engelleme olmadan alana dahil olabilecekler fakat bilmeleri gereken zaman giderek kısalıyor.  Bir karar verme bir yolla yapılır veya yakın zamanda bir dualite alanında deneyimde yer almak yükselişe alternatif  bir süreçtir. Biz sizlerin hepinizin yükselmesini dileriz ancak sizin özgür iradeniz bunu seçmeli aksi taktirde bu durum devasa bir hal alır.