spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

9 Temmuz 2010

Enerjilerin insanların üzerine basınçla geldiği bu zamanlarda, yetersiz bilgiye sahip insanlar veya ruhsal gelişmiş olanlar tanrının onlar için sıklıkla utanç duyduğunu düşünüyorlar. Onların inancına göre eğer tanrı tamamiyle sevgiyse bu varolan halihazırdaki koşulların oluşmasına neden izin veriyor diye kendi kendilerine soruyorlar? Bununla beraber sizi daha önce bu konuda bilgilendirmiştik ve  bazen bilginin tekrar hatırlatılması gereklidir. Sizler topluca kendi realitenizi yaratıyorsunuz ve dualite içindeyken  bilgi ve bilgisizliği beraber deneyimliyorsunuz. Dış dünyadaki deneyimlerin nasıl olması gerektiğini siz seçimlerinizle belirliyorsunuz. Sizler kolaylıkla düşük titreşimli olgulara bilgi diye tutunabiliyorsunuz. Bu düşük titreşimli yapıların içine düşünce, bilgi kaynağı olan asıl kendinizle iletişimi kopartıyorsunuz. Kısaca kendinizi unutuyorsunuz. Bu durum sempatizasyon kanunu gereği benzer benzeri çeker ilkesiyle benzer titreşimdeki varlıkları bu dünya enkarnasyon okuluna doğması için çekiyorsunuz. Eğer olaylar karşısında üst bir anlayış ile bilginizi birleştirirseniz kısaca olaylara daha esnek ve geniş bir açıdan bakmayı öğrenebilirseniz dünya üzerinde daha fazla yüksek enerjili bilgiyi demirleyip tutabilirsiniz. Bu durum doğal olarak daha yüksek titreşimdeki varlıkları buraya doğmalarına olanak yaratacaktır. Kısaca zemini hazır tutarsanız yeni gelecek olana doğma imkanınını yaratmış olursunuz.

Şimdi size soruyoruz size  seçim özgürlüğünü vermiş olan tanrı, yapmış olduğunuz seçimlerden dolayı size karşı  neden sorumlu olsun? Biliyorsunuz size meydan okuyan bir sürü şey var fakat siz şartlar ne olursa olsun ne kadar dibe düşerseniz düşün bir şekilde asıl bilgi ile olan iletişim şeklini kurmaya, kısaca sorumluluklarınıza sahip çıkacağınıza söz verdiniz. Hatta siz bu devrenin sonunun yükseliş - şuur yayılımı- ile sonuçlanacağını biliyordunuz. O halde tekrar soruyorum  kendi deneyiminiz için yaratmış olduğunuz bu realiteye neden tanrının  karışması beklentisi içindesiniz? Hatta yüksek seviyedeki varlıklar dünyayı yok etme sürecinizde sizin yolunuzdan çekildiler. Bu süreç sizin kendi varlığınızı riske eder fakat eylemlerinizin etkilerinin dünya dışındaki diğerlerine etkilemesine izin verilmeyecek. Uzun bir süredir toplu yokoluşun sınırlarında geziyorsunuz fakat tamamiyle bilinçli varlık dünya anaya gelince o sizin yaptığınız gibi yükselişine izin verecek.

Eğer bir yeri dağıttıysanız bu durumun düzeleceği beklentisi içinde olmak makul değildir. Aksi halde siz eylemlerinizin sonuçlarının nereye gideceğinin tam bilincinde değilsiniz demektir. Bu yorumlarımız sizin meksika körfezindeki meydana gelen çevre felaketi hakkındaki hislerinizi uyarıyor. Olmakta olandan direkt etkilenenlere karşı şefkatsiz değiliz