SES özel bir frekansla DOĞRUDAN BİLİNÇALTINI...

pınar Discussion started by pınar 14 years ago

SES BELLİ BİR FREKANS TAŞIR... BİLİNÇ SENFONİLERİ...

 

Işığın parçası olduğu için bilgi taşımanın bir yolu da sestir. Kendi görüş açısından ışığı gözleriniz, sesi kulaklarınızla algıladığınız için ses ve ışık size iki ayrı şeymiş gibi görünür. Bedeninizdeki iki ayrı algı alanını kullandığınız için ses ve ışık da ayrıymış gibi görünür. Gerçekte birbirlerine çok bağlıdırlar. Birbirlerinin çevresinde dönerler çünkü her ikisi de bilgi taşır.

Duygu, hissediş getirdiği ve sizin hissetmeyle bağınızı kurduğu için bilincin farklı durumlarını algılamanızı sağlar. Mantıklı zihin, kendi kimliğine dayandığı için bilinç durumlarını algılamanızı sağlamaz. Egonun sınırları içinde hapsolmuştur, başka alanların bilincine varmak istemez. Ama hissetmek, farklılığın ayırdına vardığı için başka alanları her zaman algılar. Hissetmek adını verdiğiniz enerjiyle işaretleri ve tanımları okuyabilirsiniz. Gerçekte hissetmek bir titreşimdir. Sesler duygusal hissediş durumlarına yol açar. Ses armonileri yarattığınızda bedeninize bir şey hatırlatır bunlar. Işığı, derin kozmik sesi ve başka dünyaları anımsatır. Coşku durumuna geçer bedeniniz, bazen de her şeyi örten üzüntüye. Beden, arayışında olduğu ve sesin kendisine hatırlattığı bir frekansı hedefler ve erişir ona. Sese bedeninizi bir saz gibi çalma izni verdiğinizde aramış olduğunuz bir frekansı keşfedersiniz. Bu frekans, bedeninizdeki sarmalların evrimiyle bağlantılıdır. Ses, sizi mantıkla ulaşamayacağınız beden dışı daha yüksek çakralara bağlayan bir araç ya da kanaldır. Bütün frekanslar ve çakra merkezlerine hissederek ulaşmak zorundasınız; ses sizin bilgiyi anlamanızı sağlayan hissedişle bağlantınızı kuracaktır.

 

Sesin resmi çizilebilse kimileriniz bu resme bakarken transa geçerdi. Sesin kendi kendinin resmini yaptığı gerçeklikler vardır. Sallanıp ellerinizi hareket ettirdiğinizde sesin devinimi ve dilini hissedersiniz. Sesin kendisini ifade edişini hissederek bu iletişim biçiminin zenginliğini ve her şeyin nasıl çok boyutlu olduğunu deneyimlersiniz. Kendi dili ve kendi biçimi vardır.

Ses belli bir frekans taşır, beden de bu frekansı ayırt eder. Beden, frekansın erişilebilirliğine ayarlanmıştır. Beethoven, Mozart gibi büyük müzisyenler, gezegene büyük bir karanlığın olduğu zamanda ses armonileri algıladıkları için istikrarlı bir şekilde bilgi getirmek üzere şifrelenmişlerdi. İnsan ırkının zihninde belirli bir hatırlayışı açık tutmak için düşük ses değerleri bu ustaların zihinlerinde yorumlanmıştı.

 

Ses evrimleşecek. Seslendirme yoluyla insanlar şimdi sesin araçları haline gelebilirler. İnsanlar flüte, piyano, arp, obua ve tubaya dönüşüyor. Yayılımını belirlemedikleri ya da kontrol etmeye yeltenmedikleri ses çeşitlemeleri yapmak üzere insanlar, enerjilerinin fiziksel bedenlerini kullanmalarına izin veriyor. Ruh çalıyor, insanlarsa sadece onların ve bütün diğerlerinin seslendirdiği senfoninin sunuluşunu izliyor. Oldukça derin bir olgu.

 

Armoniler pek çok şey geliştirebildiği için onlardan inanılmaz biçimlerde yararlanılabilir. Armonilerin kullanımında önemli olan şeylerden biri de tamamlandıklarında çok sessiz olmaktır. Armoniler bir şeyi değiştirir, kapıyı açarlar. İnsan bedeni kanalıyla çalınan kimi sesler, zekanın bilgi ve frekanslarının kilidini açar. Armonilerin ardından uzun bir süre sessiz olmak, insanların bedenlerini frekansların alıcısı ve özümseyicisi olarak kullanmalarını ve kendilerini bir esrime haline taşıması için nefes aracından yararlanmalarını sağlar.

Başkalarıyla birlikte ses çıkardığınızda ses yapmadan önce erişiminizin olmadığı grup zihnine ulaşabilirsiniz. Bu, bilinçte dev bir sıçramadır. Anahtar sözcük armonidir. Armonik bir düşünce yaratabildiğinde bütün gezegen olduğu gibi değişir. Yapmaya çalıştığınız şey de bu. Bir frekans yayınlayacaksınız ve bu ses her yeri dolaşacak. İnsan ırkı içinde armoniler -grup zihni ve aynı anda da bireyin güçlendirilmesine dönüş- umutsuz bir acı ve özleme dönüşecek.

 

Sesle yapmaya niyetlendiğiniz şey son derece önemlidir. Eğer niyetleriniz açık değilse ses, kendisini kapatıp özgün kapasitesinin ötesine büyüyüp gelişmenin bir yolunu bulabilir. Kendi etkisiyle kendisini iki, dört katına çıkarabilir. Sesle ne yapmayı tasarlandığınız konusundaki açıklık çok önemlidir. En önemlisi budur.

Ses bundan başka enerjiyi harekete geçirir. Frekans üstüne frekans kurarak bir kemer dalgası yaratır. Yerli dansı, daireler halinde ayağı yere vuruş, sallanma ve hareket bu dalganın enerjisini yaratır. Daire halinde ya da ışık sütununun çevresinde ses yaptığınızda düşünebileceğinizin çok ötesinde şeyler yapabilecek bir dizi yaratırsınız. Ortaya çıkan enerji, patlamalar ve pek çok gerçekliğin yok edilip yaratılmasını başaracak güçtedir. 

Replies
burak
burak güzel paylaşım, teşekkürker 14 years ago
loader
loader
Attachment
ambivalentes
ambivalentes Teşekkürler paylaşım için 14 years ago
loader
loader
Attachment