Related discussions

biradam_x Discussion started by biradam_x 14 years ago

ACILARDAN  KURTULMANIN  MUCİZEVİ  YOLU
 
    Tüm acılardan, problemlerden kurtuluşun mucizevi bir yolu var mı?
Evet, var. 
Bunu söylerken bir teoriden ya da hayalden bahsetmiyoruz. 
Size bahsedeceğimiz yol tamamen gerçek, tamamen basit ve her an uygulayabileceğiniz bir şey. O da şu:
    "KENDİNİZ OLARAK BİLDİĞİNİZ HER ŞEYİ VE KENDİ DIŞINIZDAKİ HER ŞEYİ TÜMÜYLE ÖZGÜR BIRAKIN." 
Bütün yapmanız gereken işte bu. 
Yâni kendiniz ve kendiniz dışındaki her şeyi tümüyle başıboş bırakın. Bırakın ne olursa olsun. Tam olarak bunu yaptığınızda yaşamınızdaki bir çok problemin ve acının birdenbire ortadan kalktığını, diğerlerinin ise yaşamın akışı içinde akıl almaz bir hızla kendiliğinden çözüldüğünü görürsünüz. Tam özgürlüğün, tam mutluluğun, gerçek aşkın ve gerçek güzelliğin kendiniz olduğuna zamanla şâhit olursunuz. Fark edersiniz ki her şey aşktır. İşte bu, mucizedir. Çünkü aşkın kendisi mucizedir. Ne demek istediğimizi bu sözlerle anlayamazsınız. Söyleneni uygulayın. Ancak o zaman ne demek istediğimizi anlayacaksınız.
    Yaşayacağınız öyle bir mucize ki, insanların madde dünyası ile ilgili anlattığı ve gösterdiği tüm mucizelerin önemsiz ve alelade olduğunu fark edersiniz. 
Öyle bir mucize ki, sonsuz doyum ve mutluluk içinde güzelliğin sonu gelmez renkliliğini yaşar durursunuz. Ve bu halin sizin tek ve en doğal hâliniz olduğunu açıkça görürsünüz. Bu hal dışındaki yaşamın, aslında acı dolu bir ölüm olduğunu fark edecek ve bundan hiç şüphe etmeyeceksiniz.