Related discussions

nills Discussion started by nills 14 years ago
Sevgili dostlar, sizlere iletmek istediğimiz yeni konular sizleri çok ilgilendiren ve çok seveceğiniz, çok sevineceğiniz konular.

Sevgili dostlar artık yeni bir döneme girdik ve bu dönem gerçek sevginin yoğunlaştığı dönem demiştik. Sizler yaşadığınız anlara ve yaşadığınız anlardaki herşeye ve herkese sonsuz sevgi ve aşk duygusunu duymaya başladınız ve bu duygu sizin ışığınızı güçlendirmekte. Farkındasınız ki aşkınız arttıkça ışığınız da artmakta ve kanatlarınız daha da büyümekte ve daha da yükseklere uçabilmektesiniz. Sizler biliyorsunuz ki aşk ile yaşadığınız her an sizi daha da yüceltmekte ve çevrenize daha fazla ışık daha fazla umut verebilmektesiniz.
*

Artık, yapmanız gerekenler çok da fazla değil, hep söylediğimizi gene tekrarlayacağız ki sadece sevginizi, umudunuzu besleyerek herkese ve herşeye yargılamadan, yorumlamadan, hoşgörü ve tevazu ile yol vermeniz ve takdir etmeniz... Bu kadarı bile yeterli bu muhteşem zamanları en muhteşem şekilde yaşamanız için... Daima hoş bir yürek ile hoş bir bakış ile sevginizi sunmaya devam edin lütfen. Sevginizi ne kadar çok kimseye sunarsanız o kadar çok kimse sizinle birlikte bu köprüden geçecek ve muhteşem güzelliklere adım atacak. Bu köprü sizler için geniş olsa da bazıları için çok dar. Bu kişilere köprüyü rahat geçebilmeleri için yardımcı olmalısınız. Bunun tek yolu ise sevgi ile onlara ışık tutmanızdır. Çok bir şey yapmanıza gerek yok, çok şey anlatıp enerjinizi tüketmenize de gerek yok. Sadece, sevgi ile hoşgörü ile kenara çakilip onlara gülümsemeniz bile yeterli.

Sevgili dostlar bilmelisiniz ki sizler bu süreçte çok önemli başarılar elde ettiniz. Çok önemli gelişmelerde pay sahibi oldunuz. Bu satırları okuyorsanız şayet yaptıklarınızdan da hiç şüpheniz olmasın. Görevlerinizi gerçekleştirmek için duyduğunuz aşk ve istek ile bizleri çok motive ettiniz, bizlere güç verdiniz, umut verdiniz. Biliyoruz ki artık sonsuz güzellik günleri çok yakın ve sizler bu süreçte başarılı liderler olarak pekçok güzel ruhun yolunu açtınız, sevginiz daim olsun.

 

Sevgili dostlar, artık yapmamız gereken sizlerle sohbet etmek değil, artık yapmamız gereken sizlerle birlikte yaşamaya devam etmek. Sadece sevgi dolu yüreğiniz ve hoş bakışlarınız ile yaşamaya devam etmeniz bile bizlerin ve sizlerin irtibatımızın devam etmesi demektir. Zihninizi sakin ve hoş bir şekilde dinlemeniz bile yeterlidir, yaşayacaklarınızı ve yaşadıklarınızı anlamlandırmanız için.

Bizler artık sizleri serbest bırakıyoruz ve yolunuz açık, aydınlık, sevgi dolu olsun diyoruz. Bu süreç içindeki paylaşımlarınız, sevginiz-saygınız ve inancınız için çok teşekkür ediyoruz. İçten sevgilerimiz ile sizlere güzel yolculuklar diliyoruz.

02.11.2007