Related discussions

nills Discussion started by nills 14 years ago

Sona 1 Kala...-

           Sevgili dostlar, burada herşey hızla değişirken dünyanızda yaşam çok yavaş ilerliyor. Hala eski dünyanın kalıntıları devam ediyor ve sizler bu hıza yetişemiyor, eski dünyanın hızında bizlere ayak uyduramıyorsunuz.

           Bilin ki yaşadıklarınız yaşanması gereken olağan olaylar. Tabii ki sizlere olağanüstü gelmesi normal, her zamankinden farklı bir akış içindesiniz ve bunun doğal olmadığını düşünmeniz normal. Ancak, bilin ki bu olması gereken yaşamanız gereken bir süreç. Metanetinizi korumalı, inancınızı ve sevginizi eksik etmemeli ve bu günlerin geçeceğini gelecek günlerin çok daha verimli ve güzel olması için bunların gerekli olduğunu unutmamalısınız.

           Sevgili dostlar, sizler bizlere inancınızı beslediğiniz ve takip ettiğiniz sürece, bu süreç içinde yaşanan herşeyin akıp gidecek ve güzelliklerle dolacak bir süreç olduğunu farkedeceksiniz.

           Sizler için yaşanacak güzel günler çok yakında ve hala güleryüzünüz ile sevgi dolu yüreğinizi beklemekte. Yaşadıklarınızın sizleri karartmasına izin vermeyin, umudunuz ışığınızın gücüdür. Karanlıklar içine sokmayın kendinizi, daima umudunuzu besleyin ve göreceksiniz ki herşey olması gerektiği gibi olacak. Yaşanan herşey normaldir. Dikkat etmeniz gereken yaşadıklarınızın içindeki duygu ve düşüncelerinizdir. Yaşananlar unutulur, ancak duygu ve düşünceler kalıcıdır ve temelini oluşturur gelecek günlerin. Her ne yaşarsanız yaşayın duygu ve düşüncelerinizin daima aydınlık ve sevgi dolu olmasına dikkat etmeyi unutmayın.

           Beklentileriniz hala canlı, bilin ki beklenti içinde olmak sizleri yavaşlatır. Beklentilerinize odaklanır ve gerçekleşenleri fark etmeyebilirsiniz. Oysa, sürprizlere açık olarak, beklenti içine girmeden yorum ve yargılama içine girmeden yaşamalısınız. Beklentinizin henüz zamanı gelmemiş olabilir, ona odaklanırken zamanı dolmuş, gerçekleşen önceki beklentilerinizin geldiğini farketmeyebilirsiniz. Bu nedenle, sadece yaşayın ve izleyin, değerlendirirken neden ve niçinleri ile değil sonuçları ile değerlendirin. Yaşananların neden ve niçinleri önemli değildir, sadece bilin ki yaşamanız gerekmekte ve yaşıyorsunuz. Niçin öyle yaşandığı değil neden yaşanması gerektiği daha önemli yani alacağınız sonuç önemli, bu sonuç ile öğrenmeniz gerekenler önemli. Biliyorsunuz ki öğrenmeniz gerekenleri farketmediğiniz sürece siz fark edene kadar hep aynı tür gelişmeleri yaşamaya devam ediyorsunuz. Yapmanız gereken ne yaşadığınıza değil, sizde ne iz bıraktığına ve yarattığı duygu ve düşüncelerinize odaklanmanız. Sizleri geliştiren yaşadığınız olaylar değildir, o olayların içindeki sizin duruşunuzdur; umudunuz, sevginiz ile olayın karanlığını azaltıp aydınlığa çevirmenizdir.

           Sevgili dostlar, beklenenler sevgi dolu güzellikler olmalı, içinde umut olmalı ve aydınlık olmalı. Herhangi bir şekil vermeseniz de beklediğinize; sadece genel olarak sevgi ile umut ile gelecek günleri beklemeniz bile yeterli.

           Artık yüzünüz geçmişe değil geleceğe bakmalı ve şekil şekil her bir beklentiye ayrı ayrı odaklanmak yerine, gelecek güzel günlere sevgi ve umut ile odaklanmak olmalı duruşunuz.

           Sevgili dostlar, zaman geçerken sizler lütfen yorgunluk, bezginlik, bıkkınlık gibi düşüncelerinizden vazgeçin ve canlanın, sevginiz ve umudunuz daim olsun, duygu ve düşünceleriniz aydınlık olsun ve umudunuz daima güçlü, ışığınız daima parlak olsun. 30.10.2007