Related discussions

nills Discussion started by nills 14 years ago

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba sevgili dostlar, bu ara gerekli idi ve sizler daha önce söylediklerimizin gerçekliğini gördünüz, yaşadınız, bundan sonrası ise yeni bir dönemin yeni bir oluşumun izlerini takip edeceğiniz, yaşayacağınız ve gelişiminizi hızlandıracağınız bir dönem.

           Sizler artık uyandınız, uyanışınız hızla devam ediyor. Biliyorsunuz ki artık hiçbir şey eskisi gibi değil ve her şey yeni kalıplara uygun bir şekilde ilerliyor.

           Evet, zor bir sürece girdiniz, kitlesel yokoluşların hızlanacağı bir dönem bu ama biliyorsunuz ki her geçiş dönemi zorludur, yok oluşlar gereklidir yeni var oluşlara yer açmak için. Bu dönemi sağlıklı ve doğru geçirmenizin tek yolu ise, paniğe kapılmadan, korkularınızdan arınarak sevgi ve umudunuzu besleyerek izlemeye devam etmeniz.

           Tek anahtar sevginiz ve umudunuz, unutmayın. Yaşananlar ve yaşanacak olanlar gerekli olanlar. Sizler bu süreçte sadece çevrenize yatıştırıcı ve umut verici rol oynamalısınız. Sizlerin varlığı çok önemli, eğer bunları okuyorsanız bilin ki görevli olanlardansınız, seçilmiş olanlardansınız. Tek yapmanız gereken sevginizi, umudunuzu canlı tutarak çevrenize sevgi ve umut aşılamanız. Sadece izleyin ve bekleyin, sadece yapmanız gerekenleri yapın ve bırakın, yaşamınıza kaldığınız yerden aynen devam edin, çabanızı eksik etmeyin, sadece sevginizi ve umudunuzu arttırın. Olumsuzlukların sizi yıkmasına izin vermeyin, yılmayın, her şeye rağmen ayakta ve sağlam durun. En olumsuz anda bile sizi ve çevrenizi o durumdan sıyırarak çıkaracak olan sevginiz, umudunuz ve inancınızdır unutmayın. İnancınız daima güçlü olmalı. Yaşanacak olanlar çok zorlu ve çok yıpratıcı. Morallerinizin bozulmasına, inancınızın sarsılmasına izin vermeyin. Her ne olursa olsun, inancınızı, sevginizi umudunuzu canlı tutun, lütfen... 08.08.2007

           Sevgili dostlar, çok uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Bu aranın gerekli olduğunu söylemiştik, umud ediyorduk ve görüyoruz ki bu süreç bir çok kişiye iyi geldi. Değişim sürecinden çok başarılı geçiyorsunuz ancak halen sizden bırakılması istenen, ısrarla birkaç mesaj boyunca hep yinelediğimiz konuları tam olarak yaşamınızdan çıkaramadınız, temizleyemediniz. Hala korku ve hırslar gündeminizde, törpülenmiş dahi olsalar hala varlar. Lütfen yaşamınızda daha fazla yer verin sevginize, umudunuza ve saygınıza... Ve çevrenizdekilerin yolunu kapamaya değil açmaya devam edin. Kendinizi ve çevrenizi motive etmeniz bu dönemde çok önemli. Gereksiz konularla kendinizi meşgul edip gününüzü öldürmeyin.

           Sevgili dostlar, artık çok daha farklı ve çok daha önemli noktalara geçmenin zamanı geldi. Yapmanız gerekenleri biliyorsunuz, lütfen zaman zaman geri dönüp tekrar hatırlayın ve gündeminize almayı ihmal ettiklerinizi hemen yaşamınıza adapte edin. Sizler artık yeni dönemin öncülerisiniz ve bu dönemde yapmanız gereken, size düşen çok önemli görevleriniz var. Bunlardan en önemlisi ve ilki kendinizi artık özel görmekten vazgeçerek görevli görmeye başlamanız.

           Zamanı geldikçe, ihtiyaç duyuldukça görevleriniz önünüze çıkacak. Siz sadece görevlerinizi almaya istekli ve hazır olun. İsteseniz de istemeseniz de bunlar sizlerin görevleriniz ve yapmakla yükümlüsünüz. Görevlerinizin neler olduğunu anlamanız çok kolay, almaya hazır olduğunuz anda zihninizi dinlediğinizde kendinize yol verdiğinizde zaten görevinize adım atmış olacaksınız ve görevinizi yapmaya başladığınızı farkedeceksiniz. Görevlerinizi gerçekleştirme sürecinizdeki en önemli yol göstericiniz yüreğinizdeki derin sevgi ve istek. Sevgi ile yaşamaya istekli olmanız bile görevlerinizi gerçekleştirmenizde yeterli derecede önemli anahtardır. Bu anahtar ile her kapıyı açmanız ve her işi başarmanız mümkün. Yeter ki sevginizi, umudunuzu, isteğinizi daima besleyin. Beslenen değerlerinizin gücü arttıkça sizin gücünüz artacak ve siz güçlendikçe başarı düzeyiniz artacak ve biliyorsunuz ki sizin her birinizin en ufak bir başarısı bile bu dünya için çok önemli ve çok büyük bir adım. Bu büyük adımın tek ve en önemli başlangıcı ise sizin derin sevginiz ve isteğiniz.

           Sizler başarmaya devam ettikçe bu zorlu ve yıpratıcı süreci en az zararla ve en büyük kazançlarla atlatacak ve çevrenizin de atlatmasına katkıda bulunmuş olacaksınız.

           Sizler, herbiriniz bulunduğunuz ortamlar için önemli odak noktalarısınız. Bu mesajları alıyor olmanız sizlerin odak noktası olduğunuzun kanıtıdır. Lütfen, değerinizin farkında olun ve alçakgönüllüğünüzü ihmal etmeyin. Bulunduğunuz ortama göstereceğiniz hoşgörü sizin ve sevginizin gücünü arttıracaktır. Karşılaşacağınız direnç ve kalkanlar, anlayışsızlıklar sizleri yıldırmamalı. Biliniz ki her olumsuz itiraz aslında “bu nedir” sorusudur, anlamak için istekli olunduğunun göstergesidir. Dolayısıyla, bıkmadan sevgi ve hoşgörü ile yolunuza devam edin.

           Göreceksiniz ki yolunuza çıkan engeller; anlayışsızlıklar, karşı koymalar ve hatta alaylar hiç te önemli engeller değildir ve kolaylıkla yolunuzdan çekilir size yol açarlar ve siz ilerledikçe haklılığınızı anlarlar. “Bu nedir” sorularının cevaplarını anlarlar ve açtığınız yolda ilerlemeye başlarlar. Yolunuzda ilerlerken engelleri aşmanın ve takip edilmenizi sağlamanın tek anahtarı ise sizin göstereceğiniz alçakgönüllülüktür. Tevazunuz gerçek olmalı, tevazunuz yol açıcı ve sevgi dolu olmalı, saygı ile beslenmeli. Sizler yolunuza ve hedefinize yani başarmaya ve yeni görevlere hazır olmaya odaklandıkça tevazunuzun gerçekliği güçlenecektir.

           Sizler için en önemli ilk adım bu. Lütfen, bu konuda kendinize yol verin, önce kendi yolunuzu açın ki bulunduğunuz ortama da yol verebilecek güce kavuşun.

           Sevgili dostlar, bizler sizlere ışık tutmaya, yolunuzu aydınlatmaya devam edeceğiz. Sizlerden tek isteğimiz ise inancınızı, umudunuzu beslemeye devam etmeniz. Sizler sevgi dolu ve aydınlık, pırıl pırıl ışık odaklarısınız. Sevginiz gücünüzü arttırsın, ışığınızı çoğaltsın.

           Bizler size sevgi ve aşk ile bağlı dostlarınızız, sizin mutluluğunuzu, huzurunuzu ve gelişiminizi, başarmanızı görmek en büyük isteğimiz. Bu uğurda her an her yerde yolunuzu aydınlatmaya ve sizleri muhafaza etmeye devam edeceğiz. Sevginiz ve saygınız, umudunuz için siz değerli ışık odaklarına teşekkür ediyoruz. 05.10.2007