Related discussions

nills Discussion started by nills 14 years ago

 Sevgili dostlar, günler geçip giderken sizler beklemektesiniz. Zamanın hızına yetişmek için yapmanız gereken daha çok kendinize zaman ayırmak, daha çok içinize dönmek. Sizler bizlere kulak verdikçe bizler sizleri zamanın hızına yetiştirmeye çalışacak ve sizleri yeni günlere taşıyacağız.

           Sizler için çok önemli bir diğer nokta ise birbirinize güvenmeniz ve yargılamadan onaylamanız. Hepiniz birer değersiniz, değerinizi bilin ve tevazunuzu koruyun. Birbirinize ait sorgulamalar sadece size zaman kaybettirir. Yapmanız gereken, birbirinizi olduğunuz gibi kabul etmek ve yolunu açmaktır saygıyla. Herbirinizin değeri diğerinden farklı; benzerlik aramayın, farklılıklara takılmayın sadece yolunuza devam edin ve bu arada da yol verin. Vereceğiniz her yol, açacağınız her engel sizle yürüyenlere destektir ve size destektir. Sizler birbirinize sevgi ile yol verdiğinizde açılan her yol ardınızdan gelenlere güç verecektir. Herbirinizin atacağı ufak bir adım ardınızdaki çoğunluğun yolunda kocaman bir ölçüdür.

           Adımlarınızı küçümsemeyin, her bir adım birleştiğinde yollarınızın uzayıp gittiğini göreceksiniz ardınızda. Ancak ardınıza bakarak zaman kaybetmeyin. Sizin hedefiniz; önünüzde uzayan yoldur, bu yolda atacağınız adımlar ve bu yolda aşacağınız engellerdir. Hedefinize ilerlerken bakmanız gereken tek yön ilerisidir. Gözünüz daima ufukta adımlarınız ise engellerin üstünde olmalı. Herbir engel sizi yavaşlatan değil hızlandıran ölçüleriniz olmalı. Engellerin içindeki sebep-sonuç ilişkilerine takılarak zaman kaybetmeyin. Tek amacınız o engeli aşmak olmalı. Engeli çözmeye çalışırken yaptığınız sadece zaman kaybetmek ve yeni engellerin büyümesine neden olmaktır.

           Yapmanız gereken tek şey, engeli aşmak için odaklanmanızdır. Engeli aşmak tek amacınız olmalı, engelin niteliğini sorgulamak değil onu yaşayıp bitirmek ve hızla yeni engele odaklanmak... herbir engeli farkettiğinizde diğer engel doğmaya başlar. Bu nedenle hemen yapın bırakın ve atlayın yenisine geçin, oyalanmadan, sorgulamadan, yargılamadan. Sadece yaşayın ve hedefinize giderken sadece duygu ve düşüncelerinizde kalan ize ve önünüze çıkacak yeni engele odaklanın. Engelleriniz sizlerin derslerinizdir. Her derste oyalanmak ise sadece zaman kaybıdır. Hızla derslerinizi anlayın ve yeni derse odaklanın.

           Sevgili dostlar, sizler derslerinizi yani engellerinizi aştıkça daha da güçlendiğinizi farkedeceksiniz. Bu güçlenmenin nasıl, neden ve ne şekilde olduğu ile vakit kaybetmeyin, o önemli değil. Sadece gücünüzün farkına varın ve yeni gücünüzü özümseyin, bir sonraki adıma kadar geçen kısa sürede... sizler ve bizler aynı yolda birlikte ilerlemekteyiz. Bizler sizin gölgeleriniziz ve aynı zamanda ışığınız olmaya devam edeceğiz. Yolunuzu aydınlatmaya devam edeceğiz, yeterki siz yeni adımlar atmaya istekli olun ve her attığınız adımın sizi daha da güçlendirdiğini ve gölgenizi daha da büyüttüğünü bilin. Gölgeleriniz büyüdükçe yolunuza düşen ışık da büyüyecektir. Işığınız büyüdükçe açtığınız yol da genişleyecektir ve bir minik adımınız daha büyük kitlelere yol açacaktır. Her bir adımınız ile genişleyen yol geniş kitlelere yön verecektir.

           Sizler kendinizi önemserken ve sorumluluklarınızın farkındayken lütfen tevazunuzu korumayı ve inancınızı beslemeyi ihmal etmeyin. İnancınız ışığınızın gücü tevazunuz ise gölgenizin koruyucusu olacaktır. Hoşgörünüz ise yolunuza çıkan engellerinizi daha hızlı anlamınızı ve daha hızlı güçlenmenizi sağlayacaktır. Unutmayın ki korku, endişe, hırs gibi prangalardan temizlenmiş, sevgi ve saygı ile güçlenmiş, hoşgörü ve tevazu ile yüklenmiş yürekler her yolda her engelde başarı ile adımlarını atmaya devam eder.

           Bizler sizlerle birlikte ışık odakları olmaya ve yeni ışık odaklarının güçlenmesine katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Yeter ki siz adımlarınıza devam edin ve gücünüzü idrak edin. Gücünüzün sizi şaşırtmasına ve beslemesine izin vermeden, gücünüz karşısında hayretle büyümekten sakının. Unutmayın ki, bu güç sadece size özel değil, bu güç sizin sorumluluğunuz, ardınızdan oluşacak yeni güçlere ışık tutmak için. Gücünüzü tevazuu ve sevgi ile kabullenerek yeni ışık kaynaklarına saygı ile yol vermeye devam edin. 09.10.2007

Nilgün DOĞAN, [email protected] - Düşlerimdeki Yaşam - Bölüm 9/15

Replies
derya88
derya88 tamamını okudum teşekkürlerr)) 14 years ago
loader
loader
Attachment