thotares Discussion started by thotares 13 years ago

Hathor Gezegen Mesaji
Tom Kenyon Kanaliyla


Işık Aktarimi: Hipofiz Boyutsal Uyumlamasi

Hathor Gezegen Mesaji ~ Tom Kenyon kanaliyla

Bizim perspektifimizden yukselis sureci iki adet birbirine yakinsayan enerji akimi olarak gorulebilir.

Birincisi KA bedeninizi, suptil enerji bedeninizi kapsar (eterik ikiziniz veya spirituel cift). KA’nin titresim hizini artiran herhangi bir yontem yukselis yontemidir.

Ikinci akim fiziksel bedeni ve maddenin isiga donusumunu kapsar. Maddenin isiga tam metamorfozu cok ileri bir yukselis formudur ve genellikle sadece epeyce gelismis Inisiyelerde gorulur.

Ancak, bu metamorfozun tohum sekilleri kendilerini yukselis surecinin cesitli asamalarinda sunabilirler ve sunarlar.

Sizinle paylasmak istedigimiz ses meditasyonu, endokrin sisteminize spirituel isik (boyutlararasi isik) akisini artirmak icin bir aractir. Yukselis sureci sirasinda bedeninizin biyolojik denizini ve icsel realitelerini olusturan hormonlar bir aritimdan gecerler. Bu ses meditasyonu, bu yukariya dogru hareketi kolaylastirmak icin nazik ama guclu bir alettir.

Meditasyon

Bu uyumlama ile calismak icin iki yontem paylasmayi diliyoruz.

Birincisi yeni baslayanlar, kendi bilincinizin icsel alemlerine asina olmayanlariniz icindir. Ikinci yontem daha ileri olanlariniz icindir.

Bu yontemlerin her ikisi de oldukca iyi calisir. Kendi gelisiminizde nerede oldugunuzu fark edin ve buna gore secim yapin.

Birinci yontem

Bu yaklasimda odaklanmis dikkatinizi endokrin sisteminizin master duzenleyicisi olan hipofiz bezinizin oldugu bolgeye getirirsiniz. Size verdigimiz onceki Boyutsal Uyumlamalarin hepsinde oldugu gibi, isiteceginiz sesler isik alemlerindeki dalgalanmalarin analogudur (benzeridir) ve dikkatinizi hipofiz bezinin genel bolgesinde tuttugunuz surece hipofizde enerjilerin hareketini yaratir. Bu bolge burun koprusunun yaklasik 2 cm arkasinda yerlesiktir.

Bu genel bolge odaklanmaniz gereken yerdir. Tam olarak hipofize odaklanmaniz gerekmez. Sadece farkindaliginizi o bolgede dinlendirmek isi gerceklestirir. Buradaki islevsel sozcuk farkindaliginizi “dinlendirmek”tir. Bu konsantrasyon degildir. Sadece dikkatinizi hipofiz bezinin bulundugu bolgede dinlendiriyorsunuz ve dinlediginiz seslerin o bolgeyi etkilemesine izin veriyorsunuz. Zihniniz dolanip durdugu zaman, sadece onu hipofize yeniden odaklayin.

Ikinci Yontem

Icsel alemlerinize daha cok asina olanlariniz icin, hipofiz bezinizin bulundugu bolgenin dingin ve sonsuz bir saf su kutlesi uzerinde yuzen beyaz bir lotus cicegi oldugunu imgelemenizi oneriyoruz. Bu zihinsel izlenim beyninizi/zihninizi epeyce alici hale getirir ve bu ozel tipteki donusum calismasina cok faydali olan bir bilinc niteligi uretir. Beyaz lotusu oneriyoruz, cunku tum renkler ve tum frekanslar beyazin icinde vardir. Bu lotusu kismen veya tamamen cicek acmis olarak imgeleyebilirsiniz veya dilerseniz, kapali bir gonca olarak imgeleyebilirsiniz.

Bu beyaz lotus zihinsel izlenimini hipofiz bezinin bulundugu bolgede tutun ve birinci yontemde oldugu gibi, zihniniz dolanip durdugu zaman, onu lotusa ve hipofiz bolgenize geri getirin.

Ister birinci ister ikinci yontemi kullanin, katalizor sesler hipofiz bezi icinde suptil enerjilerin hareketine neden olur, bu endokrin sisteminizi olusturan bezlerin hepsinde enerjisel caglayan etkisi yaratir. Bu Uyumlamayi deneyimlemeye devam ederken, onun suptil ve guclu etkilerine daha cok asina olursunuz.

Baslamadan once, kendinizi gunluk yasamin kaygilarindan uzaklastirmak icin birkac dakika ayirmanizi tavsiye ediyoruz. Bu kisa meditasyon ve yasaminizin kalani arasinda bir cizgi cekin. Meditasyon yaklasik bes dakika uzunluktadir ve onu dinlemeyi bitirdiginiz zaman, hipofiz bolgenizi duyumsayarak bir sure sessizlik icinde zaman gecirmenizi oneriyoruz. Enerjisel olarak hassas ve farkinda iseniz, tum bezlerinizde suptil etkileri hissedebilirsiniz.

Daha once soyledigimiz gibi, bu Uyumlama suptil, ama gucludur. Ve bu garip paradoks madde ve enerji arasindaki karmasik iliskiye dayanir.

Sizler maddenin daha suptil seviyelerine (ornegin atom alti parcaciklara) ilerlerken, daha fazla potansiyel enerji olur. Bunun gibi, kendi bilincinizin daha suptil seviyelerine girdikce, enerjide artis olur (ornegin bilincin gucleri).

Bu Uyumlamayi olusturan kaliplar kesindir ve bilincin suptil alemlerinde karmasik iliskiler olustururlar.

Uyumlamanin basitligi sizi yaniltmasin. Bu Uyumlama bilincin guclu bir donusturucusudur.

Bu nedenle bu ozel Uyumlama ile denemeler yapmanizi ve kendi rahatlik bolgenizi bulmanizi oneriyoruz.

Hipofiz bezinde ve endokrin sisteminde isik – akislarinin artisini urettiginiz zaman, guclu ve etkili bir arinmayi baslatirsiniz. Her biriniz bunda kendi rahatlik bolgenize sahipsiniz.

Bazilariniz icin, Uyumlamayi gunde bir kez dinlemek ile rahatca basa cikabilirsiniz. Digerleri bunu daha fazla dinlemeye cekildigini hissedebilir.

Bu Uyumlamayi duzenli olarak dinlemeye devam ettikce, enerjisel yerlesme alaninizin veya rahatlik bolgenizin genisledigini ve daha fazla dinleyebildiginizi gorursunuz. Ama yonlendirici prensip rahatlik bolgenizdir.

Bu Uyumlamayi kendi enerjisel realiteniz icin cok sIk dinlerseniz, cizgiyi asmis oldugunuzu bilirsiniz. Icinizde rahatca basa cikabileceginizden cok daha fazla enerjileri saliverdiginizi fark edersiniz. Basit gercek su ki, endokrin sisteminizi olusturan bezler hipofiz bezi vasitasiyla isik dalgalanmalarini alirken, enerji ve bilincin kisitlayici kaliplarini saliverirler.

Buradaki tek temel ilke, sizin icin rahat olan bir tarzda ilerlemektir. Dogasi daha fazla savasci olanlariniz bunu zorlayabilirsiniz. Ama endokrin sisteminizin enerjisel donusumunu buyuk olcude hizlandirdiginizi kavrayin. Ve eger alginiz, dusunceleriniz ve hisleriniz cok fazla hizlanirsa, yavaslayin. Uyumlamayi daha az siklikla dinleyin ve rahatlik bolgenizi bulun.

Isik Aktarimlari

11/11/11’de Dunya Meditasyonu

11 Kasim 2011’de Dunya Meditasyonu sirasinda nerede olursaniz olun bize enerjisel olarak katilmayi secenler icin, bu Uyumlama ile duzenli bir sekilde calismanizi istiyoruz. Bu Uyumlamaya daha cok asina oldukca, Dunya Meditasyonu yapildigi zaman daha fazla faydalanirsiniz.

Bu Dunya Meditasyonu sirasinda, bu olay icin Seattle’da toplanan grup icin Uyumlama 7 kez tekrarlanacak. Onlar bu Dunya Meditasyonu icin fiziksel odagi tutuyor olacaklar, ama Meditasyonun enerjisi hem zamani hem de uzayi asacak. Baska bir deyisle, fiziksel olarak nerede olursaniz olun, olay sirasinda icsel farkindaligin derin hallerine girebilirsiniz.

Tarihler ve Saatler

Asil Dunya Meditasyonunun kendisi 11 Kasim’da Turkiye saati ile 07:00 – 08:00 arasinda olacak (12 Kasim cumartesi).

Eger bu ozel bir saatlik meditasyon sirasindaki enerjilere binmeyi secerseniz, Uyumlamayi 7 kez dinlemenizi ve sonra dikkatinizi hipofiz bolgesinde tutarak sessizlik icinde 20 – 30 dakika oturmanizi oneriyoruz. Mumkunse, sonra uzanmanizi ve dinlenmenizi tavsiye ediyoruz.

Bu Meditasyondaki donusturucu enerjiler uc gunluk sure boyunca devam edecek, 11 Kasim saat 07:00’de baslayacak ve 13 Kasim saat 06:00’da bitecek. Hipofiz Boyutsal Uyumlamasi Meditasyonu ozellikle bu zaman periyodu sirasinda guclu olacak.

Bu Hipofiz Boyutsal Uyumlamasini insan bilincinin yukselisindeki uygun ve istikrarsiz zamanda veriyoruz. Birlikte – yaraticilar olarak kendi egemenliginize sahip cikmaniza yardimci olmasi umuduyla bunu yapiyoruz. Ayrica bu ozel Uyumlamanin gelecekte yillar boyunca donusturucu bir arac olarak size hizmet edecegi bizim gorusumuzdur.

Verdigimiz tum Boyutsal Uyumlamalar arasinda, bu uyumlama bizim en kiymet verdigimizdir.

Yaratilmasi sirasinda, bu Uyumlama boyutlararasi realitemizin 5 nci – 12 nci boyutlarinin enerjilerinden doguruldu ve bu enerjilerle asilandi.

En temel dogasiyla, bu Uyumlama suptil ama guclu evrimsel enerji tasir. Bircogunuz bu Uyumlamayi realitelerinizi nasil birlikte yarattiginizin gizemini daha berrak bir sekilde gormek icin kullanacaksiniz. Ve fiziksel realiteyi suptil realitelerden ayiran perdeler kalkarken, kendinizin yeni vizyonuna, ayrica kozmostaki yerinizin yeni anlayisina uyanacaksiniz.

Hathorlar

27 Eylul 2011
________________________________________

Tom'un Dusunceleri ve Gozlemleri

Bu ozel Uyumlamayi stereo kulakliklar ile dinlerseniz en iyisidir. Bunun nedeni, bu ses kaydinin stereo ses kaliplarinin suptil enerjinin karmasik hareket eden vortekslerini yaratmasidir. Uyumlamayi stereo kulakliklar olmadan dinlemeyi secerseniz, daha fazla stereo etkisi almaniz icin sol ve sag hoparlorleri ayirmaniz yardimci olur.

Araba kullanirken veya tam dikkatinizi vermenizi gerektiren durumlarda bu Uyumlamayi dinlemeyin.

Hathorlarin bahsettigi birinci ve daha ileri yontemi kullanarak bu Uyumlama ile calistim. Ve onlarin soyledikleri gibi, her iki yontem de oldukca iyi calisiyor.

Bu yontemler, beyaz lotus yontemi ile ilgili bir ayrinti haricinde, kendi kendini aciklamaktadir. Durgun ve sonsuz bir saf su kutlesi uzerinde yuzen beyaz bir lotus cicegi imgelediginiz zaman, lotusu ve su kutlesini size rahat gelen sekillerde imgeleyin. Baska deyisle, bu bir gozunde canlandirma egzersizi degildir. Eger zihin gozunuzde bir seyler canlandirmaya egilimliyseniz, lotus ve suyun gorsel bir izlenimine sahip olabilirsiniz. Ama bir seyleri gozunuzde canlandirmaya egilimli degilseniz, lotus ve suyu en rahat ettiginiz duyusal sekilde deneyimlersiniz.

Bu Uyumlamanin suptil gucune kisisel olarak taniklik edebilirim. Ve bununla kisisel deneyimime dayanarak, Hathorlarin rahatlik bolgesini bulmak ile ilgili onerisine katiliyorum. Gercekte bu kucuk ses parcasi suptil enerjisel arinma uretebilir.

Bir sure bu Uyumlama ile calismaktan aldigim izlenimim, hipofiz bezimde hareket eden suptil enerji vorteksleri uretmesidir. Ve buradan, bu suptil enerjiler kendiliginden endokrin sistemimde hareket ediyor.

Bu Uyumlama genel olarak sakinlestirici, destekleyici ve derinden restore edici bir nitelige sahiptir. Ama onu cok uzun sure dinlersem, arinma etkisi yaratiyor. Bu durumda, gergin ve rahatsiz oldugumu hissediyorum. Bu bana rahatlik bolgemin veya Hathorlarin dedigi gibi enerjisel yerlesme alanimin sinirlarini gectigimi anlatiyor.

Bu Uyumlamayi her dinledigimde, kendimi boyutlararasi isigin canlandirici niteliklerine aciyormusum gibi hissediyorum. Ayrica bu canlandirici enerjilerin bazen icimde bir seyleri tahrik ettigini gozledim. Ve bu gerceklestigi zaman, bunu icsel ev temizligi olarak dusunuyorum. Havada biraz “toz” oldugu icin temizlige son vermiyorum. Sadece hizini ayarliyorum. Ve sabirli olmaya gayret ediyorum cunku her seyden once, icsel evimde bircok odalar var ve bunlarin cogunun temizlenmeye gereksinimi var.

Bu Uyumlamanin derinden donusturucu oldugunu gordum ve gormeye devam ediyorum.

Ayrica, bilinc ve madde arasindaki arayuzeyi kesfetmenin en buyuleyici olan sey oldugunu goruyorum, ozellikle kendi bilincim ve bedenimi olusturan madde arasinda. Bu Uyumlamada kendini – kesif ve kendini – arastirma icin yogun firsatlar oldugunu duyumsuyorum.

Benim fikrime gore bu Uyumlama icimizde oturan derinliklerin bir kismini kesfetmek icin zarif ve mukemmel bir alet.

Ve size derin ve odullendirici yolculuklar diliyorum.

Tom Kenyon

http://tomkenyon.us1.list-manage.com/track/click?u=8912ab056adfe19f62f8be95e&id=2c1b3ee0c0&e=a2614fc0cc

Not: Yukaridaki linke tikladiktan sonra, Ses Armaganlari bolumunde Dinleme Anlasmasina goturuleceksiniz. Kosullari kabul ettikten sonra, ses dosyasini dinleyebilir ve/veya indirebilirsiniz. [https://tomkenyon.box.net/shared/18h6a6dpceq3a8ya5nyl]

Enerjisel arinma konusuyla ilgilenenler asagidaki makaleyi faydali bulabilirler:

http://tomkenyon.com/psycho-spiritual-detoxification?utm_source=Hathors+Messages+through+Tom+Kenyon&utm_campaign=dacb85182f-Hathors_Message_8_12_114_22_2011&utm_medium=email

Yukselis kavramina yeni olanlar asagidaki Hathor mesajini faydali bulabilirler (Zaman Cizgilerinde Sicrama Sanati):

http://www.kosulsuz-sevgi.com/index.php?option=com_content&task=view&id=825&Itemid=855

_____________________________________

© 2011 Tom Kenyon. Tum Haklari Saklidir. www.tomkenyon.com

Hicbir seyi degistirmediginiz, yazarin ismini ve bu telif hakki uyarisini ve web adresini eklediginiz surece bu mesajin kopyalarini dilediginiz ortamda dagitabilirsiniz.

(CEVIRI: Saffet Guler)

http://www.kosulsuz-sevgi.com/index.php?option=com_content&task=view&id=958&Itemid=992