Related discussions

thotares Discussion started by thotares 13 years ago

Hathor Gezegen Mesaji
Tom Kenyon Kanaliyla
Coklu Kaotik Dugumlerin Ortaya Cikisi
Hathor Gezegen Mesaji ~ Tom Kenyon kanaliyla

Gezegeniniz coklu Kaotik Dugumler ile karakterize edilen kritik bir gecis haline giriyor.

Onceki iletisimlerimizde, Dunyanizda gerceklesen degisimleri tek bir kaotik Dugum baglaminda tartismistik. Ama bizim bakis acimizdan, Coklu Dugumler simdi ortaya cikiyor. Bu karmasik, birbirleriyle etkilesen dugumler radikal iklim anormallikleri, deprem ve volkanik aktivitede artislar, gezegenin eko – sistemlerinde kritik zorluklar, ziraat ve besin kaynaklarinda zorluklar, ayrica politik ve ekonomik dalgalanma gibi seyleri kapsiyor.

Bu gezegensel Kaotik Dugumlere ilave olarak, gunes sisteminizin gunesi daha buyuk bir dalgalanma ve tahmin edilemezlik seviyesine giriyor. Gunesiniz kendi icsel donguleri ve ayrica buyuk olcude galaktik merkez tarafindan tahrik edilen kendi coklu Kaotik Dugumlerine giriyor.

Yakin gelecekte karsilasacaginiz fiziksel zorluklar cok fazla, ama bu zamanda mesajimiz bu zorluklarin fiziksel boyutu ile ilgili degil. Bu degisimler ve bunlardan sonuclanan zorluklar su andaki olaylarin yuzeyinin altina bakan herkese gorunur olacaktir.

Bu iletisimdeki odagimiz karsilastiginiz duygusal ve spirituel krizler uzerinedir.

Bir sistem coklu Kaoik Dugumlere girdigi zaman, Kaotik Dugumlerin gerceklestigi varolusun titresim seviyesinde oturan varliklar veya elementlerde stresi artirir.

Bir an icin bundan insan varolusundan baska terimlerde konusalim. Bizim perspektifimizden, bilincin ve varolusun diger boyutlari da kendi coklu kaotik Dugumler versiyonunu deneyimliyorlar. Bu nedenle, karsilastiginiz enerjisel zorluklar sadece Dunya ile sinirli degildir, bilincin diger boyutlarina ve Dunya ve bu galaksi ile iliskili olan maddesel olmayan (bedenleri olmayan enerji varliklar) varliklar dahil tum varliklara uzanir.

Ama biz Dunya’ya, zaman ve uzaydaki varolusunuzun baglanti noktasina gelelim.

Daha once soyledigimiz gibi, coklu Kaotik Dugumler geciren varolus aleminde yasayan varliklar, kaotik olaylardaki artislardan kacinilmaz olarak gerilir.

Gezegensel iklim modellerindeki kaotik unsurlar artarken, ziraatteki zorluklar katlanirken ve ekonomik problemler buyurken, kuresel insan endisesinde artis olacaktir.

Bu tur endise fiziksel hayatta kalma etrafinda merkezlenmeye egilim gosterir ve hayatta kalma ile ilgili endise insan varliklarini bir tur cilginlik ve mantiksizliga surukleyebilirken, su anda girdiginiz simdiki gecis halinde daha sinsi ve gizli olan bir sey vardir.

Bu gizli tehlike buyuk dinlerinizin ve spirituel geleneklerinizin bazilari tarafindan ebedilestirilen dusunce formlari ile ilgilidir. Bu dusunce formlari ve inanc sistemleri, varolusunuzun fiziksel ve boyutlararasi (spirituel) vecheleri arasinda ayrilik oldugu kavramini surduruyor. Fiziksel dunya lekelenmis olarak goruluyor; doga zapt edilecek ve hukmedilecek bir sey olarak goruluyor (dogal dunya ile birlikte – yaratmanin tersine) ve ozunde, dunya kacilacak bir sey olarak goruluyor.

Bu inanci paylasmiyoruz. Bizim deneyimimiz, bilincin isigin en yuksek titresimlerinden maddenin en dusuk titresimlerine, en temel, kutsal dogalariyla dunyanizi olusturan atomlara ve atomalti parcaciklara kadar tek bir sureklilik oldugudur – eger kutsal ile butunle iliskili olmayi kastediyorsaniz.

Coklu Kaotik Dugumlerle uretilen stresler artarken, bircok insanin bilincin sanrili ve ayristirici hallerine girmesine egilim olacak.

Madde alemleri ve ruhsal alemler arasinda ebedi bir ayrilma oldugu dusunce formuna tutunmus olanlar, bilincteki bu sapkinliga en cok yatkin olacaklar. Ve stresler artarken, coklu Kaotik Dugumlerin karmasik etkilesiminden dolayi, bu bireylerin bazilarinin fiziksel boyutun gercekliklerinden cok daha fazla ayrilmaya belirgin egilimleri olacaktir. Bu tur toplumsal ayrisma, “Bitis Zamanlari”, “Yargilanma Gunu” ve “Dunya’nin Arinmasi” ile iliskili dini ve spirituel dusunce formlari tarafindan daha fazla tahrik edilecek. Butun gruplar coklu Kaotik Dugumlerin kuresel etkileri ile basa cikmak icin mucadele ederken, bu gruplar stres ve bunalima yenik duserken, zihnin bu sanrili hali kollektif zihinsel/duygusal virus turu haline gelecek.

Kumdaki Cizgiler

Bizim perspektifimizden, insan bilincinin kumlarina bir cizgi cekilmekte. Ve bu cizgi dunyanin buyuk dinleri tarafindan ebedilestirildigi gibi madde ve ruh arasindaki ayriligi surdurenler ve surdurmeyenler arasindaki sinir cekilmesinden daha azi degildir.
Bu cizginin hangi tarafinda duracaginiz gezegensel ve kisisel donusum acisindan neye acilacaginizi buyuk olcude belirleyecektir.

Tum Inisiyeler neyin dogru oldugunu neyin olmadigini kendileri icin belirlemek zorundadir, ozellikle madde ve ruh arasindaki bu dini olarak ebedilestirilen ayrilik ile ilgili. Ve Inisiyeler ile, sadece izledikleri yonteme veya spirituel geleneklere bakmaksizin, bilincte yukari dogru yasamaya gayret edenleri kastediyoruz.

Kalbin Yolu

Bizim perspektifimizden, bir Inisiye icin daha dusuk titresimli dunyalardan ust dunyalara esik, oncelikle kalp vasitasiyladir. Bilincin bu gecisi esasen alt cakralardan yuksek cakralara icsel bir yolculuktur. Bir Inisiye yalnizca guvenlik, seks ve guc kisisel bagimliligini astigi ve donusturdugu zaman, yukari dogru spiral acilir. Ve bilincin bu yukari dogru spiraline giris, kalp cakrasi enerjisel olarak acildigi ve nufuz edilebilir oldugu zaman gerceklesir.

Celiski ve zorluk sizin dualistik bir evrende yasamaniz ve neredeyse yaptiginiz her hareketin bir karsi – kuvvet ile karsilasmasidir. Bu celiski ve zorluk bir istiridyenin icindeki metaforik kum tanesine benzer; bu rahatsiz edicidir. Ama kendi kendine evrim sureciyle, rahatsizlik (ornegin dualite) bir inci haline gelir ve mantiga aykiri olarak problemli bir seyden degerli olan bir sey ortaya cikar. Ama her bir Inisiye kendisi icin bu kendini donusturmenin incisini yaratmak zorundadir. Hicbir din, hicbir ustat, hicbir ogretmen veya guru bunu sizin icin yapamaz.

Bu cok basit gorunebilir, ama bizim deneyimimizde, en buyuk evrimsel katalizor ve gecis hallerine (kollektif olarak girdiginiz gecis hali gibi) kopru olan guvenligin en buyuk titresim alani kalp, kalbiniz vasitasiyladir.

Burada daha spesifik olalim. Kaotik Dugumlerin sayisi artarken, zihinsel ve duygusal istikrarda zorluklar katlanacak. Ve sonuc olarak, artan sayida birey bilincin mantiksiz hallerine girecek. Bu bireylerin kendini – yikici sekillerde davranmaya egilimleri olacak. Ve sizler bu gezegendeki tum yasama bagli oldugunuz icin, baskalarinin duygusal karmasasindan bir dereceye kadar etkileneceksiniz.

Bu nedenle bir Inisiye olarak, pozitif cekici olarak adlandirdigimiz seyi guclendirerek tekrar tekrar geri doneceginiz, tutarli bir duygusal hali gelistirmek sizin icin cok faydali olacaktir.

O zaman bu, sanki etrafinizda tutarliligin enerjisel bir baloncugu varmis gibi olacaktir. Icinde yasadiginiz dualistik dunyayi berrak sekilde gorebilecek ve karsilik verebileceksiniz, yine de titresimsel ozunuz kaousun artan seviyelerinden ve baskalarinin mantiksizliklarindan korunmus kalacaktir. Bunu nasil yapacaginiz sizin seciminizdir. Bunu gerceklestirmenin bircok yollari vardir. Biz sadece iki tanesini sunacagiz.

Birincisi en basit ve temel olandir, ama daha ileri yontemin temelidir. Bu mesajlari okuyan bircok insanin bu tur bilgiye yeni olduklarinin farkindayiz, digerleri cok ileridir, bu nedenle iki teknik sunuyoruz.

Temel Teknik

Bu ilk yontem kendi icsel bilinclerinin enginligine asina olmayanlar icindir. Basit ama oldukca etkilidir.

Zihninizin bahcesinde bu tutarli hali duzenli olarak gelistirmenizi tavsiye ediyoruz.

Bunu gerceklestirmek icin, takdir veya sukran hislerinde oturursunuz, takdir veya sukran icin herhangi bir neden olmadan. Baska deyisle, cevrenizde veya yasaminizda takdir veya sukran hissedecek bir sey aramiyorsunuz. Bunu yapmayi secmenin disinda baska neden aramadan sadece bu titresim haline giriyorsunuz.

Bu titresim hali bedeninizde ve zihninizde bir tutarlilik yaratir ve bircok insanin deneyimleyecegi asagiya inen spirale karsi – denge olarak davranan bir tur zihinsel/duygusal yukseltmedir.

Bu duygusal hale gunde bircok kez girmenizi tavsiye ediyoruz. Tum gerekli olan sadece bir veya iki dakikadir, ama gun boyunca bu titresim haline girerek, beyninizi/zihninizi/bedeninizi isteyerek tutarli hale girmesi icin egitirsiniz. Ve sizler bu gezegensel gecis haline daha cok girerken (ornegin coklu Kaotik Dugumlerin ortaya cikisi), bu cok faydali ve onemli bir zihin- yetenegi olacaktir.

Bu zihin – yeteneginin sizin icin faydali olacagini soylememizin bir nedeni, coklu Kaotik Dugumlerin dogasinda olan etkiler nedeniyledir.
Bircogunuz gunluk yasaminizda hayal kirikligi icin daha buyuk firsatlar bulacaksiniz. Bunun nedeni yapilan eylemlerin beklenen sonuca artarak goturmeyecek olmasidir. Entellektuel olarak yetenekli ve tezahur ustatlari olanlariniz bile, kendi payiniza neden sonuc iliskisi olmadan, ama baskalarinin eylemleri veya eylemsizlikleri nedeniyle ve etrafinizdaki dunyada kaotik olaylarin artisinin neden oldugu beklenmedik problemlerden dolayi bloklar ve beklenmedik engeller gorebilirsiniz. Bu nedenle, kendinizi deyim yerindeyse, akliniz basinizdan gitmis buldugunuz zaman, eger takdir veya sukranin pozitif cekicisini gelistirdiyseniz, kendi duygusal karmasaniza mudahale etmek icin bunu kullanabilirsiniz, cunku eger kendi duygusal stresinize yenik duserseniz, kitlesel histerinin bulasiciligi muhtemelen size erisir.

Bu basit teknigi hayat kurtarici olarak dusunun. Bu pasif bir seydir, sadece bunun icinde dinlenirsiniz ve kendi temel dogasiyla duygusal ve spirituel ozunuzu koruyan bir titresim alani yaratir.

Ileri Teknik

Paylasmak istedigimiz ikinci teknik, icsel dunyalarinda daha deneyimli olanlariniz icindir.

Bu yontemin ilk bolumunu Esriklik ve Kalp isimli onceki bir mesajimizda tartismistik.
[www.kosulsuz-sevgi.com/index.php?option=com_content&task=view&id=698&Itemid=727]

Teknik kalp cakrasina degil, fiziksel kalbe odaklanmayi kapsar ve dikkatinizi fiziksel kalbe odaklarken, takdir veya sukran duygusuna girersiniz (aynen daha once verdigimiz basit yontemde oldugu gibi).

Takdir veya sukran deneyimlerken farkindaliginizi fiziksel kalpte tutmanin etkisi, eger bu ikisini yeterince uzun tutarsaniz buyuk cosku veya esriklik yaratir.

Cosku veya esriklige girdiginizde, bedeninizin atomlari ve cevrenizin arasindaki boslugun farkinda olursunuz. Bu zihinsel dikkatin degisimidir ve fiziksel maddenin %99’dan fazlasinin bosluk oldugu kuantum gercekligine dayanir.

Asikar olarak, sinir sisteminizin sinirlamalari nedeniyle, bedeninizin atomlari ve yakin cevreniz arasindaki bu boslugu fiziksel duyulariniz ile algilamazsiniz. Ama fiziksel gercekliginizin sinirlamalarindan ozgur olan bilincinizin mekansiz vechesi bu boslugu deneyimleyebilir.

Bu teknigin son asamasi dikkatin degistirilmesini kapsar. Bedeninizdeki bu boslugun ve etrafinizdaki boslugun farkinda olurken, celiskili bir bilinc becerisi uygularsiniz. Deneyimlediginiz takdir ve sukrani hem bedeninizin icindeki bosluga hem de etrafinizdaki bosluga, ayrica bedeninizi ve etrafinizdaki dunyayi olusturan madde parcaciklarina gonderirsiniz.

Takdir veya sukranin titresim aleminde hem boslugu hem de maddeyi “tutmak” en sonunda hem bedenlenmis hem de bedenlenmemis bir varlik olarak doganizi ifsa eder – fiziksel bir beden veya form vasitasiyla yasayan bir varlik ve ayni zamanda form ile sinirlanmamis bir bilinc olarak. Bu yontemde israr ederseniz, en sonunda sizin icin mucizevi bir kapi acar, yukselisin dogasi ile ilgili mukemmel icgorulere goturen bir kapi.
Hangi yontemi sececeginizle ilgili olarak, bulundugunuz yerden baslamanizi oneriyoruz.

Ilk yontem basit olsa da, sizi insan mantiksizliginin bulasiciligindan korumakta oldukca etkilidir ve etrafinizdakiler asagiya dogru inen spiralde olsalar bile sizi yukari dogru giden spiralin akimlarina yukseltir.

Hazir oldugunuzu hissettiginiz zaman, ileri yontemi kesfedebilirsiniz. Bu, ileri yonteme en hizli kimin gidebilecegini gormek icin bir maraton yarisi degildir.

Gerekli olan tek sey, bir nedeni olmadan mumkun oldugunca sikca takdir veya sukranda oturmanizdir. Sizler su andaki gezegensel gecis halinden gecerken, bu basit titresim alemi sizin icin harika bir arkadas olacaktir.

Bu geciste sizin icin bir baska arkadas, daha onceki iletisimlerimizden birinde verdigimiz meditasyondur. Ona Icinizdeki Kristal Saray adini veriyoruz ve onunla deneyler yapmanizi tesvik ediyoruz. Eger size hitap ederse, bunu sIk sIk kullanin, cunku sizi Gaia’nin (Dunya) bilgeligine baglar ve biliminizin epifiz bezi olarak bildigi ve bizim bastaki mucevher olarak bildigimiz varolusunuzun yuksek alemleri icin merkezi iletkeni canlandirir.

Bu yilin 11 Kasim’inda (11/11/11) Dunya Meditasyonu icin bize katilmayi planlayanlar icin, Dunya Meditasyonu sirasinda kullanilacak olan sonraki Boyutsal Uyumlamaya sizi hazirlamasi icin uygun oldugu kadar sikca Kristal Saray Meditasyonu ile calismanizi istiyoruz.

Bu Boyutsal Uyumlama endokrin sisteminizin master duzenleyicisi olan hipofiz bezine isik aktarmak icin yaratilan bir ses meditasyonu olacak. Bu meditasyonu kendi kendinize ve 11/11/11’deki Dunya Meditasyonu sirasinda nasil kullanacaginizin talimatlarini verecegiz.

Eylul’un sonunda veya Ekim’in basinda websitesinin Ses Armaganlari bolumunde Hipofiz Boyutsal Uyumlamasini (ses meditasyonu) yayinlayacagiz.

Ozet

Bu mesajin baslangicinda soyledigimiz gibi, kritik bir gecis haline giriyorsunuz. Bilincin Gecis Halleri baslikli onceki mesajimiza asina olmayanlar icin, bu mesaja bakmanizi kuvvetle oneriyoruz.
[www.kosulsuz-sevgi.com/index.php?option=com_content&task=view&id=915&Itemid=948]

Dunyaniz kendi yukariya dogru ilerlemesinde tehlikeli bir periyoda giriyor. Realitenizin bircok vecheleri, hayal edebileceginizden cok daha hizli sekilde tam gozlerinizin onunde degisiyor olacak.

Zamanin hizlanmasi nedeniyle, uygarliginizin donusumu ussel olarak artacak. “Donusum” sozcugunuz genel anlamiyla formun otesine ilerlemek anlamina gelir, realitenizin yapilari (yani dusunce formlari ve inanclar ve ayrica yasaminizin dissal realiteleri) hizli degisimden gececek.

Bilincin daha buyuk akiskanligi gereklidir. Titresimsel ozunuzun korunmasi cok onemlidir. Aci verici zamanlara giriyorsunuz ve buna ragmen bu karmasiklikta kendi kisisel evriminiz icin yogun firsatlar vardir.

Kaotik Dugumlerin sayisi ve yogunlugu artarken insanlar arasinda daha buyuk kutuplasma olacagina inaniyoruz. Ve bu kutuplasmanin ortasinda bile, eger kalbiniz/zihniniz aciksa, baskalariyla, yabancilarla bile bu anin kutsalligini, yasamin kutsalligini ve bu Dunya’nin kutsalligini fark eden baska bir insan varliginin gozlerine her baktiginizda derin baglanti anlariniz olacak.

Dusuncelerimiz ve kutsamalarimiz sizinle.

Hathorlar

12 Agustos 2011

(Ceviri: Saffet Guler)

© 2011 Tom Kenyon. Tum haklari saklidir www.tomkenyon.com

Bu mesaji kopyalayabilir ve hicbir seyi degistirmeden, yazarin ismini, website ismini ve telif uyarisini ekleyerek herhangi bir ortamda dagitabilirsiniz.