KÜRESEL ISINMA (9. boyut Pleiadian Kollektifi'nden...

thotares Discussion started by thotares 13 years ago

KÜRESEL ISINMA - Wendy Kennedy kanaliyla


9 ncu Boyut Pleiadian Kollektifi



Wendy Kennedy kanaliyla



Selamlar sevgililer. Sizinle tekrar konusma firsatina sahip oldugumuz için çok mutluyuz.



“Küresel Isinma” yaklasik 25 – 30 yildir tartisilmakta, çünkü iklim modellerinizde bir degisim, küresel ikliminizin sicakliginda bir degisim gördünüz. Ama buna yalnizca insanlarin karbon dioksit kullaniminin neden oldugunu söylemek yanlistir. Bu bir yaniltmacadir. “Küresel Isinma” bu zamanda en büyük illüzyonlardan biridir, söylenen en büyük yalanlardan biridir. Iletisimlerimizi yeni okumaya baslayanlar için, baslangiçtan baslayalim.



Dünya üçüncü boyuttan dördüncü ve en sonunda besinci boyuta geçisine basliyor. Dördüncü boyut Dünya ve insanlar için yeni daha yüksek frekanslara ayarlanmak için geçici bir yer olmaktan fazlasidir. Bu bir gezegenin yükselmesi için olagandisi degildir. Insanlarin bir deneyimden ögrenebilecekleri her seyi ögrenip daha ileri gitmelerini kavradiklari gibi, göksel bedenler de bunu yaparlar. Ancak essiz olan, göksel beden Dünya’nin bu geçisi kendi sakinleri ile birlikte yapacak olmasidir. Her zaman söylemeyi sevdigimiz gibi, biz bunun kendisini nasil oynayacagini tam olarak bilmiyoruz, çünkü bu daha önce hiç yapilmadi. Sizler duygusal bedeninizi üçüncüden dördüncü boyuta götürüyorsunuz, temizlenecek ve islenecek tüm çözülmemis sorunlari beraberinizde götürüyorsunuz. Meydan okumalarla ne yapacaginizi görmek bize çok heyecan veriyor.



Iklim degisikleri bir gezegenin geçisinde olagandisi bir sey degildir. Gezegen geçis yaparken, kendi merkezi yildizindan talimatlar alir. Her yildiz bir metronom gibidir, gezegenler büyük gelisim döngülerinden geçerken onlar için ritmi ve hizi tutar. Ama Günes’in kendisi de birçok degisimlerden geçiyor, kendi frekansini degistirmeye hazirlaniyor. Ve giren yeni frekanslarin ve geçip giden eski kaliplarin kaotik akisiyla, enerjinin harcanmasi vardir. Günes’ten gelen enerjinin daha fazlasi harcandikça, daha fazla isi Dünya’ya yönleniyor, bu da onun dengesini etkiliyor. Bununla beraber artan toplam sicaklik geliyor. Bu, Dünya Ana için ileri gitmenin zamani oldugunun bir isaretidir.



Sizlere degisimlerin birçoguna artan solar aktivitenin neden oldugunu anlatirken, lütfen bunun tek neden olmadigini kaydedin. Hükümetlerinizin gerçeklestirdigi, Dünya Ana dengesini yeniden kurmaya çalisirken büyük dengesizliklere neden olan ve doganin kuvvetinde dramatik gösteriler yaratan sayisiz deneyler vardir. Bizim yüksek perspektifimizden, bu deneyleri Dünya’nin ve sakinlerinin büyüme firsatini saglayan ögrenme sürecinin parçasi olarak görüyoruz. Temelinizin sürekli degismesi ve geçis yapmasi ile eskiyi saliverme ve yeniyi insa etme yetenegi gelir.



Sizlere daha önce anlattigimiz gibi, kendi gündemlerini karsilamak için küresel olaylarin çogunu manipüle eden baska varliklar vardir. Anunnaki’den söz ediyoruz. Anunnaki’yi bilmeyenleriniz için, onlarin da Dünya’nin yükselis sürecinde kendi rollerini oynamakta olduklarini söyleyelim. Onlar karanliklarin en karanligi rolünü oynadilar ve sizler onlarin kaynaga kendi yolculuklarina yardimci olmayi kabul ettiniz. Niyetimiz sizde korku yaratmak degildir. Sadece sizleri varliginin farkinda olmadiginiz, oynamakta oldugunuz oyuna uyandirmayi diliyoruz. Çünkü bir zamanlar oyunu biliyordunuz ve kurallari anliyordunuz, oyunda bir parça egleniyordunuz.



Anunnaki tarafindan oynanan tüm oyunlarda oldugu gibi, yürünen ince bir çizgi vardir. Onlar “Küresel Isinmaya” dikkati çekerken, ayrica Dünya’ya baglantinizin daha düsünceli olmasina da dikkati çekiyorlar. Bunu bilerek, sizi gezegene enerjisel olarak yeniden baglamayan çözümlerle oynuyorlar, bunlar çözümmüs gibi sunuyorlar. Onlarin çözümleri korkunuzla oynuyor ve size yanlis bir eylem hissi sunuyor. Bunun mükemmel bir örnegi kompakt floresan isik ampulleridir. Floresan isiklandirma insan bedeni için çok sert, agirdir. Yüksek beyin fonksiyonlarinizi etkiler. Isigin bozucu dalgasi bedenlerinizin frekanslari ile uyumlu degildir ve düzgün nöral fonksiyonlari bloke eder. Size “Küresel Isinma”nin bir “çözümünü” sunarken, kendi gündemlerini daha fazla gerçeklestirebilir ve kaynaga ve gezegene baglantinizi bozabilirler.



Su anda yoksunlugun algilandigi bir dünyadasiniz ve bu devam ettirilen bir zihin halidir. Bunun farkinda olmanizi istiyoruz. Bunlarin transparan oldugu noktaya dek, size küstahça sunulan bu kaliplara asina olmanizi istiyoruz. Küresel isinmanin ve CO2 seviyelerini elimine etme fikrinin buradaki nihai hedefi, nükleer programlarinizi genisletmek, alternatif enerji kaynagi olarak çigirtkanligi yapilan daha fazla nükleer reaktör insa etmektir. Bu zorlanacak, baski yapilacak olan bir gündemdir. Bunun da farkinda olmanizi istiyoruz, çünkü nükleer reaksiyon çare degildir.



Simdiye dek bu teknolojiyi kullanmis olan her dünya bunun yikici oldugunu gördü. Bu teknolojinin, bu bilginin 3 ncü boyutta kullanilmasi saglikli degildir, insan türleri ile uyumlu degildir.



Nükleer güç zorlanacak, baski yapilacak, çünkü o kuvvetli bir enerji kaynagidir, Anunnaki’nin rafine edebildigi, tasfiye edebildigi bir enerji kaynagidir. Onlar hala göksel bir beden ile (gezegen) denge içinde yasamayi ögrenmediler. Bu sizin, insanligin onlara ögretecegi bir derstir. Burada arinma ve yükselis sürecinde ögrendiginiz her seyin, baskalarinin da sizin deneyimlerinizden ögrenebilmesi için evrenin tarih kitaplarina hakkedildigini (yazildigini) hatirlayin. Daha önce söyledigimiz gibi, bu evrenin çogu “özgür irade” bölgesinde degildir ve bu büyük döngünün sonuyla ve 3B’de dualiteyi dengeleme üstatligi ile, bir çok dünyalar onlar için normalde mevcut olmayan sekillerde ögrenecek ve büyüyecekler, çünkü onlar “kapali” sistemlerdir.



Bu üstatlik dersleri holografik olarak aktarilir.



Anunnaki enerjisel portallar yaratmak üzere yeterli enerji üretmek için nükleer reaksiyon ile çalisir. Bu onlara baska dünyalara erisme ve baska sistemlerle iletisim kurma yetenegini saglar. Hatirlayin, onlar ayriligin karanlik enerjisine o kadar yerlestiler ki, sizlerin isiga ve sevgiye açildiginizda erisebildiginiz bilgiye onlar erisemiyorlar. Bu nedenle onlarin sadece düsük seviyedeki bilgiye erisimleri vardir. Bilgi seviyeleri onlarin duygusal bedenleriyle kisitlidir. Duygusal bedenin frekansi, Kayitlar Salonu’nda oldugu gibi, “kasalari” açabilir. Erisilebilen bilgi onlarin kendi spiritüel gelisimlerine uygundur.



Bunu su sekilde düsünün. Onlar üst raftaki kitaplara erisecek kadar uzun boylu degiller ve merdiven de yok. Onlar önce büyümeliler ve sonra kitaplari raftan alabilirler. Bu, evrensel oyunun parçasidir. Her “oyun arena”si için kurallar ve düzenlemeler olusturulur ve daha ileri bir oyuna geçmeden önce belirli yetenekler kazanmalisiniz. Tüm bunlar illüzyondur ve hepsi kendini (kendi benligini) ögrenmek üzere deneyimin varyasyonlarini ögrenmek için tesis edilir.



Bu zamanda tüm yasayan canlilara baglantiniza ve gezegenin dogal kaynaklarini nasil kullandiginiza bakmaya baslamaniz önemlidir. Aliskanliklariniz Dünya Ana ile uyum içinde mi? Dogal kaynaklarin tüketilmesi toksik, zehirli dünyanin nedeni degildir. Toksisite, baska canli yaratiklarla dengeyi tükettiginiz zaman yaratilir.



Sizlere çok boyutlu perspektifimizden sinirsiz bolluk kaynaklari oldugunu anlatiyoruz. Ancak su andaki realite alginiz, sinirlamalar ve yoksunluk oldugunu söylüyor. Sizler çok boyutlu perspektife girmeye baslarken, Dünyayi maruz biraktiginiz en zehirli “kimyasallarin” duygulariniz oldugunu görmeye baslayacaksiniz. Yarattiginiz savas kesinlikle tahrip edicidir. Daha fazla öfke, korku ve nefret, daha fazla sinirlamalar ve yoksunluk yaratirsiniz. Bu, Dünya’ya, havaya pompaladiginiz herhangi bir kimyasaldan daha fazla zarar veriyor.



Gezegeninizi iyilestirmenin en iyi yönteminin ne oldugunu sorarken, dünyanizi toksik olarak algilamanin ve dissal olarak çalismanin sizi 3 ncü boyut zihin halinde tuttugunu bilin. Sizler durumu çok boyutlu bir perspektiften görmeye baslayana kadar, erisilemez olan bir hedef için bir kosu bandi üzerinde ebediyen çabaliyor halde kalirsiniz. Ve siz perspektifinizi degistirebilene, Dünya’nin kendi yansimaniz oldugunu görebilene ve kendinizi iyilestirmeye baslayana kadar o hedef erisilmezdir. Dünya’nin sadece bir grup olarak, kitlesel bir bilinç olarak kendi içsel duygusal halinizin bir yansimasi oldugunu anladiginiz zaman, kendi bedeninizin toksinligini degistirerek, Dünya’nin toksinligini degistirebilirsiniz. Su anda, gezegen üzerinde oldukça hasta olan birçok varlik var ve Dünya bunun yansimasidir. Sizlerin doganiz holografiktir. Mikrokozmosa olan sey, makrokozmosa olur. Ya da – yukarda nasilsa, asagida öyledir.



Ayrica dünyanizi gelismekte olan bir dünya olarak görmeye baslamaniz önemlidir. Dünyaniza yeni yasam ve firsat dökülmektedir. Onu düzeltilmesi gereken hasta bir sey olarak görmek yerine, saglikli ve büyüme halinde görmeniz çok önemlidir. Bu hastalik kavrami gezegenin psisesi için çok zararlidir. Dünyayi toksik bir dünya olarak düsündükçe, toksik bir dünya yaratirsiniz. Odaklandiginiz seyi yaratirsiniz.



Size satilan seyi inatla savunanlariniz için, sunu tavsiye edelim. Diger bilim adamlarinin bulduklarini arastirin. Size anlatilan hikayeyi arastirin ve sizin kandirilmanizdan kimin zenginlestigini görün. Size söylüyoruz, bir grup olarak kontrol ediliyorsunuz ve manipüle ediliyorsunuz. Dünyanizda gerçeklesen seyleri apaçik görüyorsunuz, ama türler olarak henüz gücünüzü tam olarak kucaklamadiginiz ve yaratma yeteneginizi unuttugunuz için, geleneksel yanitlara bakiyorsunuz ve birilerinin sizin için problemi çözmesini bekliyorsunuz.



Tek bir varlik oldugunuzu düsünüyorsunuz ve sizin fikriniz nasil önemli olabilir diye soruyorsunuz. Sizin fikriniz önemlidir. Büyük ölçüde önemlidir. Içsel duygularinizla toksik bir dünya yaratanin siz oldugunuzu anladiginizda, içsel olarak çalisarak Dünya’yi iyilestirebilirsiniz. Eger 6 milyar insanin 144,000’i bunu görebilirse ve degisimi yaparsa, baskalarinin takip etmesi için yeni bir kalip yaratabilirsiniz ve gezegende bir degisim görmeye baslarsiniz.



Evet, her biriniz çok önemlisiniz…



Çok iyi dileklerimizle, sevgililer.



http://www.higherfrequencies.net/



[*NOT: Küresel isinma olmadigini belirten birçok bilim adami var]



(Çeviri: Saffet)



www.kosulsuz-sevgi.com

http://www.kurtulus-yolu.com/forum/showthread.php?660-K%DCRESEL-ISINMA-Wendy-Kennedy-kanaliyla