'' ametist '' arınmanın gücü... çok etkileyici bir yorum

filiz Discussion started by filiz 13 years ago

Ametistin özelliği yüksek potansiyelde arındırıcı oluşudur. Ametist ile kişi, şimdiye kadar yaratmış olduğu dramların etkisinden güzelce temizlenir. Üzerine sinmiş olan eski ve rutin enerji çözülerek yeniye olanak tanır. Kişi, ruh halinde tazelik ve sakinlik hissetmeye başlıyor. Ametist, enerji bedenlerinin hepsinde kusursuzca çalışmaya devam eder. Belli bir süre kişi, Ametisti kullanmaya devam eder. Olumsuz düşünce formlarını nasıl yarattığını ve empatiyle beraber nasıl kendine ait olmayan yaratımları üzerine aldığını fark etmeye başlıyor.  Bu değerli kristalin enerjisi ile varlığınızın bütünlüğüne kavuşabilirsiniz. Doğuştan mistik olanlar ve kendindeki halleri anlamaya, değerlendirmeye çalışanlar için bu kristalin sizi saran örtüsü evrensel bilgi niteliğindedir.

Varlığınızda tüm bilgi zaten bulunuyor. Bunu hatırlamak ya da yaşayabilmek için bir aktivasyon gereklidir. Kristallerin titreşimi bu aktivasyona yardım ediyor. Bu aktif hale geçişi planlayan ve tasarlayan gene sizlersiniz.  Ametist kristalinden yayılan titreşimler, kişinin bu isteğini pekiştirir ve evrende var olan yüksek ölçekli enerjiyi kişiye aktarır. Ametist ile beraber cesaret enerjisi de güçleniyor.

Ametist, mor ve morun tonlarıyla kişiye içsel huzur verdiği gibi enerjiyi dönüştürme bilincini de destekler. Üzerinizde kendi adınıza programlanmış bir Ametist kristalini taşıdığınızda hem içinizde hem de dışınızda olan bitenin fazlasıyla farkında olursunuz. Aynı zamanda içten dışa köprüler kurmanıza yardımcı olan evrensel kozmik enerjiye bağlı kalırsınız. Bu bağ, normalde hep mevcuttur. Bazılarınızda bağ daha güçlüdür, bazılarınızda daha zayıftır. Ametist ile bu bağı olabildiğince güçlendirmek mümkündür. Birey olmakla sınırlı kalmayıp evrenselleşirsiniz. Hiçbir yere, hiçbir koşula ait olmadığınızı bilen içsel rehberlerinizle yani gene kendinizle iletişime geçersiniz. Ametistin mor titreşimleri, size bunları yaşatacak niteliktedir. Yeter ki isteyin ve kendinize izin verin.

Kişi ancak değişmek ve gelişmek isterse ona kristallerin titreşimi etki edebilir.  Bir tebessümle karşılık verebilmek, o zanlarla hareket edenlerde kendini görebilmekte gerçek bilgeliğin asıl kendisidir.  Ametistin size ilettiği titreşimler ile bilinciniz ve bilinçaltınız beraber çalışmaya başlayarak zanlarınızı geride bırakırsınız. Kristal ile ruhunuzun tüm bölümlerinde uyuma kavuşursunuz. Açığa çıkan denge ve uyum halleriniz ile yüksek bir anlayışa erişebilirsiniz. Varlığınızdan akan enerjiyle zaten duruşunuzu belirlersiniz ve tüm evrenle yüksek eviyelerde iletişimde olduğunuzu bilirsiniz.

Kristalleri kullanmaya başladığınız ilk zamanlar ile devam eden sizdeki farklılığı özlemlemeye başlıyorsunuz. Bedenlerinizin titreşim frekansını büyük ölçüde arttırırsınız. Bu farklılaşan enerji, tüm varlığınızdan evrene akmaya başlar. Ametist ile ruhsal olarak yarattığınız hastalıklar tedavi oluyor. Geçmişinizden taşıdığınız ve bırakmaya kıyamadığınız fakat sizi durmadan geriye çeken, nostaljilere sürükleyen ve acıyı seven her parçanızı iyileştirirsiniz. Ametistin etkisi ile kişi, fiziksel sağlığına kavuşarak yaşamdan tat almayı istiyor. Sağlığına kavuştuğu gibi yeni hastalık edinmeme bilincine de kavuşuyor. Stres, ani gelen öfke, yaşamdan keyif alamama, bencillikler, ölüm korkusu, depresyon ve her türlü ağrılarınızın şikayetlerinden Ametistin enerjisiyle arınmanız mümkündür. Ametistin mor titreşimlerinde huzur, dinginlik, denge, saflık, sevgi, cesaret ve yeni olana duyulan ilgiye kavuşursunuz.

 

Meryem Ebru Sezen'den alıntı