Sevinç ve Güvenle Hareket Etmek - Zengin Düşün -Ders 6

Related discussions

burak Discussion started by burak 14 years ago

Çekim Yasası – Zengin Düşün – Ders 6
Sevinç ve Güvenle Hareket Etmek


Durgunluğu ve mücadeleyi daha kötüye götüren eylemler olduğu gibi, bazı eylemler de güçlü ve pozitif bir enerjinin hayatınıza yayılmasına ve her şeyi kolayca dönüştürmesine sebep olur. 3 güçlü eylem sırasıyla şunlardır:

1- Sevdiğiniz şeyi yapın.

Kendinizi iyi hissederek geçirdiğiniz zamanlar artıkça, hayatınızın yaratımına daha fazla pozitif duygu katmış olursunuz. Bu hem finansal durumunuz hem de hayatınızın diğer alanları için de geçerlidir. Her gün sevdiğiniz şeyleri yapmayı bir alışkanlık haline getirin. Bu ilham veren kitaplar okumaktan, arkadaşlar ve aileyle nitelikli vakit geçirmeye kadar pek çok şeyi kapsayabilir. İsterseniz kişisel bakımınızla ilgilenmeyi en öncelikli işiniz haline de getirebilirsiniz. Bu sizi mutlu ediyorsa, rahatlamış ve hafiflemiş hissediyorsanız mümkün olduğu kadar sık yapın!

2- Bolluğun hayatınıza girmesi için kapıları açın.

Evrenin size daha çok para göndermesi için her şeyi yapıyor musunuz? Yoksa eyleme geçmeyi reddederek bolluğun girmesine engel mi oluyorsunuz? Evren sizin bolluğunuzu artırmak için pek çok yol bulacaktır fakat siz eyleme geçip iyi fırsatları davet ederseniz evrenin işi daha da kolaylaşır. Bazı eylemler şunlar olabilir; daha iyi bir iş başvurusunda bulunmak, bir piyango bileti almak, başarılı insanlardan örülü bir ağ kurmak, yeteneklerinizi dünya ile paylaşmak, ya da bolluğu hayatınıza çekecek herhangi bir başka eylem… En önemlisi bunları yaparken sınırlayıcı beklentiler içinde olmamanız. Bütün eylemleri eğlenerek ve keyif alarak yapmanız gerekiyor. Zaten yapmaktan keyif aldığınız için yapın, ille de size bir dönüşü olacak diye herhangi bir beklenti içine girmeden… Bunu yaptığınız zaman, harika şeylerin hayatınıza girmesine izin vermiş olacaksınız- bunun içinde para ya da bolluk değişik şekillerde gelebilir.

3- Nasıl olacağı hakkında endişelenmeyin.

Her şeyi kendiniz planlamaya çok alışık olduğunuz için bolluğun size nasıl geleceğini düşünmeden edemeyebilirsiniz. Fakat yine de paranın nasıl geleceği konusunda beyin fırtınası yapmanızı ya da takıntılı bir şekilde para konusunu düşünmenizi hiç tavsiye etmeyiz. Bunun yerine bırakın evren bu konuyu kendi yolunda halletsin. Önce ne kadar para istediğinizi belirleyin sonra da evrenden size en iyi fırsatları getirmesini isteyin. Böylelikle çok daha iyi fırsatları kendinize çekeceksiniz ve bu durumdan daha büyük bir keyif alacaksınız! Bu üç yöntem çok basit gibi görünebilir ama çok güçlüdürler. Çünkü evrene sizin bolluk için hazır olduğunuz, istekli ve açık olduğunuz konusunda çok güçlü bir mesaj verirler.

Çekim Yasası – Bolluğu yaratmakla ilgili 7. hata
Devamlı olarak aynı negatif durumları yaşamak


Şu ana kadar gördüğünüz gibi, finansal durumunuzu değiştirmek için öncelikle para ve bolluk hakkındaki düşüncelerinizi değiştirmeniz gerekiyor. Sadece finansal durumunuz hakkında daha pozitif düşünmek ve hissetmek de yeterli değil; bütün hayatınızı algılama tarzınızı değiştirmeye başlamalısınız. Şu anda kendi algılamanıza uygun spesifik bir gerçeklik içinde yaşıyorsunuz. İstediğiniz kadar paranız olmadığını düşünebilirsiniz; işinizi yakında kaybedeceğinizi düşünüyor olabilirsiniz; finansal durumunuzu geliştirmek için pek fazla fırsatınız olmadığına inanıyor olabilirsiniz. Şunu anlamanız çok önemli ki, tüm bunlar sizin gerçeği algılama biçimizin bir parçasıdır. Başka bir deyişle, bu gerçekleri siz yarattınız. Peki zihin durumunuzu değiştirerek algılamanızı değiştirebilir misiniz? Kesinlikle evet!