nills Discussion started by nills 14 years ago

Enerjisizlik pek çok insanın yaşadığı bir haldir. Kişi nedenini bilmez ama kendisini öylesine yorgun, güçsüz hatta hasta hisseder ki, yapması gereken pek çok işi bu nedenle de yapamaz. İşte bu durumu yaşayan insanlar için Evelyn M. Monahan’ın geliştirdiği güçlü bir imajinasyon tekniği var. Kolay ve sonucu muhteşem. Denemeye değer. 


           Bu teknik enerji düzeyinizin yükseldiğini fark edene kadar günde üç defa uygulanır. Yeterli enerjiye ulaşıldığında bir defa uygulamak yeterlidir.


           Rahatsız edilmeyeceğiniz bir yerde rahatça oturun veya uzanın.


           Gözlerinizi kapayın ve bir süre, kontrol altına almaya çalışmadan, nefes alış verişlerinizi izleyin.


           Bütün benliğinizin “kırmızı renkle” dolmasına izin verin. Kızıllığın evrensel akışı sınırsız enerjisini her yanınıza yayacaktır. İç görünüzle kızıllığın tüm zihninizde ve bedeninizde dolaştığını görün.


           Burun deliklerinizden nefes alırken, ciğerlerinize dolan havanın da kıpkırmızı olduğunu gözünüz önünde canlandırın. Mide kaslarınızı gevşetin ve kırmızı rengin tüm vücudunuzda ve zihninizde dolaştığını izleyin. Bunu günde üç kez tekrarlayın. Her soluk alışta enerjinizin biraz daha arttığını düşünün.


           Şu cümleleri içinizden tekrarlayın.”Kızıllığın evrensel akışı vasıtasıyla, sınırsız enerjinin tam avantajından yararlanıyorum. Bu sınırsız enerjiyle zihnim ve bedenim doluyor. Artık kendimi enerji darlığı içinde hissetmiyorum. Onun yerine sonsuz enerjinin nimetlerine gark olmuş durumdayım. Yüksek benliğim beni bu enerjiyle daima bağlantı halinde tutacaktır.”


           Şimdi diyaframı aşağı doğru iterek derin bir nefes alın. Havayla birlikte kızıllığın içinize dolduğunu hayal edin. Mide kaslarınızı tamamen gevşetin ve bırakın şuurunuz, her bir hücrenizi enerjiye gark eden kızıllığın vücudunuzda dolaşmasının farkına varsın. Bunu üç kez tekrarlayın ve her tekrarlayışta, sizin için bu teknikle sağlanmış olan enerjinin farkına varmaya çalışın.


           Bu soluk alış işleminizin tamamen farkına varması için şuurunuza yardımcı olunuz. Soluk alış ve verişlerinizi kontrol altına almaya çalışmayın. Şuurunuzun gözleriyle sadece izleyin. Size hizmete her zaman hazır olan bu enerjinin iyice farkına varmaya çalışın.


           Gözlerinizi açın ve günlük işlerinize devam edin.


           Bu mucizevî ve basit teknikle artık enerji darlığı hissetmeyeceksiniz. Bu tekniği sadakatle kullanın. Bilin ki bir daha enerji darlığından dolayı isteksizlik hissetmeyeceksiniz.

--