pınar Discussion started by pınar 14 years ago

Isigi Topraklama

Etrafinizda sizi manyetik degisimlerden koruyan bir filtre oldugunu tasavvur edin. Manyetik degisim Dunya’yi etkilemek icin burada ve bunu yapmasi gerekiyor. Bu enerjiyi filtrelerken, yine de sizi etkileyecek olmasina ragmen, bu size ogretecegimiz ilk isigi topraklama sekli olabilir. “Isigi” sizin yaptiginizdan farkli sekilde adlandirdigimizi aklinizda tutun. Siz isigin elektromanyetik spektrumun cok kucuk bir parcasi oldugunu dusunuyorsunuz; biz isigin tum spektrum, arti insanlarin henuz gormedigi cok fazla sey oldugunu soyluyoruz. Bu isik olarak dusundugunuzden cok daha buyuktur, cunku manyetizm isigin bir parcasidir ve topraklamayi hic ogrenmedigimiz parcalardan biridir. Sizi manyetik alanlardan koruyacak ve EMF radyasyonuna kalkan olacak bircok devreler, teknikler ve cihazlar vardir. Bu yaklasimlar daha once ise yaramis olsa bile, bunlarin cok azi bu seviyede etkili olacak, cunku Dunya gezegeninde sahip oldugunuz seylerin cok azi sizi gelmekte olan seyden koruyacak. Kendinizi korumak

yerine, enerjiyi topraklamayi ve kullanmayi ogrenmenizi istiyoruz. Direnmek yerine adapte olun ve uyum saglayin.

Korunma icin kosusturmaniza gerek yok, cunku sizler Oyun Alaninin ustatlarisiniz. Insan rolu oynayan kucuk tanrilarsiniz. Bu nedenle bunlarin hepsini problemsiz yaapbilirsiniz, ama gelmekte olan seyi size anlatmak ve hangi kabiliyetleri neden harekete gecireceginizi paylasmak istiyoruz. Dunya neden isin yayiyor? Dunya’nin manyetiklerini gerekli oldugunun dusunuldugu orijinalinden daha fazla degistirmek neden onemli? Sizden dolayi. Bes yil once bile en yuksek potansiyel olarak sahip oldugunuz seyleri hizla evrimlestirdiniz.

Armonikler Tetikleyicidir

Simdi armonikler ile calismaya baslamak mumkundur. Armonikler cok basittir. Piyano tuslarinda bir notaya basarsaniz ve piyanonun icindeki tellere bakarsaniz, onlarin her birinin titrestigini gorursunuz. Bunu sizinle daha once paylastik. Simdi dalgayi nasil duzelteceginizi ogreniyorsunuz. Daha once hic erisemediginiz titresim seviyelerine erismek ve mumkun oldugu hic dusunulmeyen mesafelere genislemek icin armoniklere nasil uyulacagini ogreniyorsunuz. Bunlar her zaman erisiminizin disindaydi. Simdi, armonikler vasitasiyla, daha oncesinden cok daha kolayca kendi enerjinize erisebilir ve degisimi etkileyebilirsiniz. Bu, kullanmaya alisik olmadiginiz bir sey. Uzun zamandir dunyanizda bulunmasina ragmen, onu kontrol edebileceginizi hic bilmiyordunuz, ama fiziksel bedeninize ulasan manyetizm miktarini kontrol edebilirsiniz. Buna benzer sekilde, gunesin zarar verebildigini biliyorsunuz, bu nedenle derinizde gunesten gelen radyasyonun sadece belirli miktarina izin veren gunes kremleri kullaniyorsunuz. Bu ayni sey, kendinize yerlestirdiginiz manyetik filtreler ile de gecerli olacak. Bunu tam olarak nasil yapacaginizin xyz’sini vermeden once, bununla oynayin ve bunu kendiniz bulun. Size bunu nasil yapacaginizi tam olarak gosteren bir yontem versek bile, onu kendiniz buldugunuzda oldugu kadar etkili olmayacaktir. O icsel sesi dinleyin; o size nasil armonize edeceginizi ve bundan kurtulacaginizi soyleyecektir. Bu, yalnizca bu odadakiler ile calismadigimiz, size verdigimiz her mesajda calistigimiz bolumdur.

Birbirinizden ayri oldugunuzu farzederek bu gezegende yurumekteydiniz ve bu sona ermek uzere. Bu gerceklesmeye basliyor, cunku siz genislemeye baslarken, artik ayriliga yer yok. Bu sihirlidir. Baska bir insanla ya da bir grup insanla baglantinizi ve armonikleri anlamaya basliyorsunuz. Bu sihirli ve basittir, ama her zaman bunu ilk kez yapan insanlari alacaktir. Her zaman, onde duran ve hatalar yapmaya cesaret eden, zorlamaya cesaret eden, yeni bir seyi deneyen ve onunla calisan insanlari alir. Bu, “isik topraklamasi” adini verdigimiz seyin baslangicidir ve bundan gelecek olan cok fazla sey olacak. Burada bu gezegendeki deneyiminizin cogu nasil evrimleseceginiz ve yukseleceginiz ile ilgili oldu. Burada, Dunya’da kalmanizi size ilk kez soyleyenleriz. Kendinizin o parcasini gezegene saglam sekilde demirleyin, o zaman problemler olmadan genisleyebilirsiniz, cunku eger genislemeye baslarsaniz ve berrak tanimlama veya topraklanma olmadan genis bir enerji alanina girerseniz her turde zorluk olacaktir. Topraklama bolumu, insan olma rolunu yapmanizi saglayan seydir. Bu, gulumsediginiz zaman gozlerinizde Yuvanin guzelliginin isildamasini saglayan seydir ve yaptiginiz her seyde gorulecektir. Bu nedenle Dunya’ya geldiniz. Yuvaya Hos geldiniz. Simdi bunun bir yolculuk olacagini biliyorsunuz. Her biriniz hafifce farkli yanitlar bulacaksiniz ve butune baglanmaya basladiginiz zaman, daha buyuk resmi elde edeceksiniz. Bu insanligin her zaman isledigi yoldur. Bir an icin geri cekilelim. Sizinle kisisel olarak isik topraklamasinda calisacagiz ve zaman ilerledikce daha fazla bilgi verecegiz. Dunya gezegeninde gerceklesecek olan duygusal degisimlerden soz edelim.

Depresyon etiketini koydugunuz bir rahatsizliga sahipsiniz, depresyon Dunya gezegeninde bir suredir asiri boyutlara varmaya egilimlidir. Manyetizm muhtemelen insanlari bu duyguya sokuyor ve onlar belirli bir kanala giriyorlar. Bu kanaldan cikmasi cok zor, cunku depresyon kendisini besleyen enerjilerden biridir ve temel olarak cok fazla isik topraklanmasidir. Bircogunuz yasamlarinizin cogunlugunda bununla basa ciktiniz; buna cogunlukla klinik depresyon veya nedensel depresyon adini veriyorsunuz. O burada var olan bir enerjidir ve evrendeki karanlik enerji adini verdiginiz seye esittir. O kotu degildir. Ona kotu demeyin, cunku bunu yaptiginiz anda kendinizi dualiteye sokarsiniz. Bunun yerine, sahip oldugunuz seyi alin ve onu kullanmayi ogrenin. Onu kullanabilmenin yollari vardir ve kendinizi onun nedeninden koruyabilirsiniz. Gunesi izleyin, asil manyetik dalgalar ondan once gelmeye baslamasina ragmen, patlamadan 76 saat sonrasina ozel dikkat gosterin. Arkansas ve Texas gibi olasi olmayan yerlerde veya evrende bu anormallikleri hic deneyimlememis olan farkli yerlerde Aurora Borealis’i (Kuzey Isiklari) gorebileceksiniz. Bedeniniz ayarlanmaya ve degismeye baslarken, bu bedeninizde de gerceklesiyor. Basa cikmanin en kolay yolu uzanip birilerinin elini tutmaktir, cunku her biriniz bundan birlikte geciyorsunuz. Ama, bundan gectiginiz zaman, yapacaginiz ilk sey elinizi geri cekmek ve tum bunlarin sizinle ilgili oldugunu dusunmektir. Bu zamanlar sirasinda, bu enerji alaninin dogal buzulmesinin parcasidir. Sevgililer, bir secime sahip oldugunuzu soyluyoruz. Sizler ilerlerken, bunu biraz daha kolaylastiracak olan teknikler vardir.

Fiziksel Degisimler

Insanlik degisiyor. Fiziksel bedenlerinize bile artik uymadiginiz goruluyor. Bedenleriniz, yeni ve guclendirilmis insana yer acmak icin evrimlesmeye basliyor, ama gezegende sahip oldugunuz sosyal ve ekonomik yapilarin cogunu kapsayan bir suru sey var. Iste zorluk burada. Tipik olarak basariyi bir seyi tekrar tekrar yineleyebilmek olarak tanimladiniz. Bu nedenle, kucuk tekduzeliklerinizde cok rahat oluyorsunuz. Insan olmak tipik olarak kendi tekduzeliginizi bulmak, cunku rahatlik ve guvenlik bolgenizin bulundugu yer burasi. Ancak, bu simdi degisiyor. Bircogunuz rahatlik bolgenizin otesine ilerlemeye baslayacaksiniz, yine de nereye gittiginizi bilmeyeceksiniz, cunku bu, bu genislemenin guzelligidir. Herkes genislemeye basliyor, cunku her zaman enerji alanlarinizi tutmaktaydiniz. Simdi ruhunuz icin daha dogal olan genis bir alana geri donuyorsunuz. Sosyal ve ekonomik yapilar eski yollari denemeye girisecek ve sonunda adapte olmadan once daha fazla zorluklara bile neden olabilir. Problem, onlarin bazilarinin is basinda, sorumlu olduklarini ve geleceginizi belirleyebileceklerini dusunmesidir.

Yapiyi Degistirin

Son zamanlardaki gibi ekonomik bir ayarlamaya sahip olsaniz bile, ekonomik ve sosyal yapilar oyunu daha once yaptiklari gibi oynamaya geri donecektir, cunku onlar bunun daha once ise yaradigi icin basarili oldugunu dusunuyorlar. Bu nedenle, sizlerden artik bunun ise yaramayacagini isitene kadar bu yapilara geri donuyorlar. Eger depresyondaysaniz veya kim oldugunuzu merak ediyorsaniz, gerceginiz ile rahat olmanizi istiyoruz, cunku simdi gerceginizi soylemeye baslamanin ve kendini tutmayi birakmanin zamanidir. Eger gercekten kim oldugunuzu veya bir insanin bir fark yaratip yaratamayacagini merak ettiyseniz, simdi eyleme gecmenin zamani. Her birinizin toplumlarinizin, ekonomik yapilarinizin, okullarinizin ve diger kurumlarinizin icinde yapisip kaldigi tekzudeliklerden vazgecmenizin, bunlarin disina cikmanizin zamanidir. Simdi degisim zamanidir, cunku evrimlesmenizin cok zor oldugu bu enerjiye girmeleri icin cocuklariniza, sonraki nesile yardimci olacak olan sey budur. Kendinize ve cevrenize kizip ve yaka silkip guclendirilmis insanlari destekleyen yeni yapilar yaratmanin zamanidir. Dunya cok uzun suredir tum bu savas fikriyle oynamakta, oyleyse neden savastan kurtulmak bu kadar zor oldu? Savas harika bir is sahasi oldu, cok uzun suredir basarili olan bir rutin oldu. Simdi bunun yerine kendinize savas acmanizi isteyecegiz. Sevgiyle oldurun. Sefkatle paylasin ve ters yone gidebilmeniz icin yapabileceginiz her seyi yapin, ama sesiniz isitilsin. Zamanidir.