Jennifer Hoffman-BM Uriel Kanalı/ Yükseliş Kavrayışları

spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

Jennifer Hoffman-BM Uriel Kanalı
31 Agustos 2010 Salı 23:24
Kulaklarınızın yanma nedeni, saçlarınızın tutuşmuş olmasındandır,
Yükseliş kavrayışları---

Herkese Selamlar,

Derslere daha fazla meydan okur ve daha fazla bir “Ruhsal Büyüme” nin içine yürürken açıktır ki biz, acılarımız içinde daha uzun bir süre yalnız kalacağız. Herkes, hastalık belirtileri ile yüzleşme içinde “Karma” larını deneyimliyor, ve biz, onlar için daha kolay bir yol olduğunu bildiğimiz zaman, onları dramadan uzak tutarak yardım edilmeye özendirebiliriz. O yapabiliriz olarak görünen, onlar kendilerini bir uçuruma sürerken bakmak ve gözlemektir. Bizim onlara ne anlattığımız sorun değil, onlar işlerinden bize el sallayıp gülüyor ve devam etmeyi sürdürüyorlar. Onlara yardım edebilirmiyiz? Bunu yapmaya gereksinimimiz varmı? Eğer onlar kendi yolları boyunca devam ediyorlarsa onlara ne oluyor?

Ben bu hafta daha önce hiç yapmadığım bazı şeyleri yaptım, söylemek zorunda olduğumu dinlemek istemediklerini bildiğim birilerine talep edilmeyen bir öğüt verdim. Ve, büyük bir acının kaynağı olacağını bildiğim bir Karmik ders içine, onların döne döne bir düşüşünü görüyordum. Sahip olduğum mesajın, tam şimdi oranın dışına koymak zorunda olduğum bir talebin olduğu bir durumda ve bazı zamanlarda kalbimin üzerinde şiddeti bir ağırlığı var.Biliyorum ki hepsi Kutsal bir düzen içinde, ancak o bana kesin bir düzensizlik gibi geliyor.

Diğerlerine, onların saçlarının tutuştuğunu konuşarak anlatabiliriz fakat, kulakları gerçekten yanıncaya kadar, onlar onu görmezlikten gelecektir (ve biz de).Herkes kendisine acısız bir öğrenme izni vermeye sahiptir ve hatta biz diğerleri için bu seçenekleri görebilsek bile (ve bazen bu kendimiz için değildir), ve biz onların bunu görmesini sağlayamayız. Bu zaman, derin bir Karmik temizlik zamanıdır ve bu dersler, bir başka yolu seçme zorluğu yaratan bir tarz içinde öne çıkarılır. Ve biz, böylelikle geçerli olan farklı seçeneklerin farkında olmak için, o deneyimin ötesine doğru yürümek zorundayız. Sonrasında Karma, eğer o tehlikeliyse, bir başka seçenek özendirmesi sunar. Yanma potansiyeli, ateşin güzelliğini azaltmaz.Ve belki biz, bu defa çok yakına gelmeyeceğiz.

Bunu yapan İnsanlar bir yükseliş yolunda değilmi? Oldukça zıt. Yükseliş ödülünü beklerken biz, yaşamımızın üzerinden, altından, ötesinden ya da çevresinden değil, onun içinden yükselecğimizi unuttuk. İleriye doğru atılan her adım, kendi gelişimimizi nerede engellediğimizin farkında olmamız için bize izin verir.İleri doğru atılan her adım, daha parlak bir potansiyel içine bir göz atıştır, daha sonra, ortaya çıkaracak neye sahipsek dönüştürme, iyileştirme, çözme ve serbest bırakma için geri döneriz. Yükseliş bizim geçidimiz ve Karmamızdır (ve onun sonuçsal çözümü) ve o, onun içine bizi neyin ittiğidir.

Bu, zaman ve çalışma gerektiren bir işlemdir. Daha fazlasını ortaya çıkarırız, daha fazlasını buluruz.Fıçının dibini görürken biz, yükseliş yalanlarımızın anahtarı olan gerçek hazinemizi bulmaya başlıyoruz. Bütün bunlar kaçıp kurtulmak için hem en acılı, en zor meydan okuma ve hem de en az açık (her hangi bir yolla bize) durumlardır.

Şimdi hepimizin yaptığı, bu işlemle neye erişeceğimizin nedenine sahip olduğumuz bilgi için minnettar olmaktır. Onlar, onların gitmesine izin vermek zorunda olduğumuz, kendi saçlarını nasıl söndüreceklerini sayacakları yeterli rahatsızlık içinde olana kadar bunu, saçları tutuşan diğerlerine anlatabiliriz. Bazen kendimizinkini değil, onların durumunu kristalimsi bir beraklık içinde görebiliriz. Bu, gerçekten, bize neler olduğuna dikkatimizi verme ve kendi işimizle ilgilenme zamanıdır.

Acı dolu olduğunu bildiğimiz bir yolu seçen, sevdiklerimizi ve arkadaşlarımızı, alıcıları gözeten şifacılar ve öğretmenler olan bizler için o ne anlama gelir? Gözleyebilir ve bekleyebiliriz, ve daha sonra onlar diğer seçimleri yapmaya hazır olduklarında orada olabiliriz.Bazen İnsanlar, acının ne gibi hissettirdiğini hatırlamak için yanma gereksinimindedirler ve diğerleri ise onları bir kez yakan ateşin bir kez daha yakacağını hatırlama ihtiyacındadırlar.

Şimdi, herkese koşulsuz bir sevgiyle bağlanın, ki o sizi, yanan buklelerine rağmen onları sevmek ve hazır oldukları zamanı bilmek için muktedir kılacak ve onlar, sizin bu yardımınızı kabul için kalplerini açacak ve size şukran duyacaklardır.

Bu süre içinde, onlar için dua edin. Dua, enerji hareketini elinde tutan güçlü bir alettir. Onların şifalanması için dua edin, edin ki gözleri kendi potansiyellerine açılsın ve acısız bir öğrenme için kendilerini yeteri kadar sevmeyi öğrenebilsinler.

Siz, bunu ve bu zamanda oluyor olan diğer şeyleri düşünüp taşınırken ( ve Merkür kötüye gidiyor, ki o iyice düşünmek için harika bir zamandır) şunları hatırlayın;

Minnettarlıkla anlamanın bütün armağanlarını kabul edin ve onları, her durumda şifalandırma, serbest bırakma ve af uygulamalarında kullanın.

Onaylama için Rehberlerinize sorun ve size bir yanıt gelene kadar bekleyin.

Yukardakilerin hepsi, hepimiz bu mucize titreşimin içine yükselirken, İnsanlığın bilinç içindeki şaşırtıcı değişiminin bir parçası olma fırsatı için minnettar olmaktır.

Bu şaşırtıcı ve mucizelerle dolu zaman içinde birçok kutsama hepimizle olsun.

Jennifer Hoffman
http://www.urielheals.com/
http://spiritlibrary.com/jennifer-hoffman