Related discussions

nills Discussion started by nills 14 years ago

Sevgili dostlar, yeni bir gün ile başlayan yeni dönemde sizler ve bizler artık gelişen ve değişen dünyanın gerçek ve öz parçaları olarak, bu değişimin en istikrarlı parçaları olarak yeni görevlere ve yeni oluşumlara hazır olmalıyız.

           Önümüzde bizleri bekleyen günler, büyük değişim günleri. Bu günlere hazır olmak için daha çok sevgi, daha az endişe üretmeliyiz. Beklenen günler endişe gerektiren günler değil, aksine gönlünüz ferah yüreğiniz sevgi dolu olsun ki beklenen günler hep istediğimiz ve söylediğimiz sonsuz güzelliklere bizleri taşıyacak güzel günlerin başlangıcı. Bu günlere hazırlanırken, lütfen artık içinde bulunduğunuz şartların yarattığı karamsarlıktan çıkın. Bilin ki bu karamsarlığın sonu çok aydınlık. Endişelerinizin gereksiz olduğunu zaman içinde göreceksiniz. Artık daha çok sevgi üretilen ve üretilen sevgilerin gerçek olduğu döneme girdiniz.

           Yapmanız gereken kendi içinizdeki yolculuğunuz ile gerçekleştirdiğiniz değişimin farkına varmak ve bu değişimin ışığının çevrenize yansımasına izin vermek. Çevrenize yaydığınız aydınlık, sizle birlikte çok kimsenin de aydınlık ve sevgi dolu günler ile geleceğe koşmasına yardımcı olacak.

           Bizler bu süreç içinde sizlerle daha fazla ve daha yakın temas içinde olacağız. Birbirimizden alacağımız güç ile yolumuzda zaman kaybetmeden hızla ilerleyecek ve gelecek güzel günlere birlikte kavuşacağız.

           Sizler bilmelisiniz ki sizi karartan ve ağlatan, üzen günler artık sona ermekte. Bu sonun, yeni bir başlangıç olduğunu göreceksiniz. Sizinle birlikte bu yeni başlangıçta yer almaktan mutluyuz.

           Aldığınız her nefes, attığınız her adım sizi geçmişten ve geçmişin olumsuz izlerinden kurtaracak ve koruyacaktır.

           Yapmanız gereken sadece açık bir gözle, gözlemlerinize ve içselleştirmelerinize devam etmek, huzurlu ve sevgi dolu bir yürekle herkesi ve heranı kabul etmek ve yol açmak, güvenle ve güçle adımlarınızı atmaya devam etmek. Göreceksiniz ki bunlar sizi ve çevrenizi ilerilere, çok ilerilere rahatlıkla taşıyacak araçlarınız. Artık, sevgisizlik, öfke, hırs size yabancı, her bir adımınızla biraz daha geride bıraktınız onları. Herbir adımınızla sevgi, huzur, güven ve gücünüz daha da artmakta.

           Bilin ki artık bu yeni oluşumda sağlığınız ile ilgili endişeleriniz de gereksiz, gelecek için kaygı duymanız da gereksiz. Bu yeni oluşum ile geçmişiniz temizlendi, geleceğiniz aydınlandı. Yapmanız gereken tek şey buna inanmanız ve bu inancınızı beslemeniz, korumanız. Artık herbiriniz kendinizi ve çevrenizi onaracak, şifa verecek üstün yeteneklere sahipsiniz. Ve bilin ki bu yetenekler artık üstün olmaktan çıktı ve olağan, doğal yetenekleriniz oldu. Ve bu yeteneklerinizi kullanmak için özel teknikler uygulamanıza gerek yok. Yapmanız gereken tekşey, bu yeteğinize inanmanız ve açığa çıkması için sevgi ile niyet ederek serbest bırakmanız.

           Göreceksiniz ki, hertürlü şifa ruhunuzu ve bedeninizi besleyecek ve onaracak. Sadece kendinize değil çevrenize de bu şifayı ve onarma gücünüzü yalnızca niyet ederek bile yayabileceğinizi görmek sizleri şaşırtmasın. Bu sizin doğal haliniz ve artık doğal halinize kavuştunuz.

           Her dibe çöküş yeni bir yükselişin başıdır demiştik. Ve bilin ki her dibe çöküş bir önceki yükselişinizin üstündedir ve daha yükselmeniz için gereklidir. Dibe çöktüğünüz anlara minnettar olun. Bu çöküşlerdir sizi yukarılara taşıyan. Bu çöküşler, öğrendiklerinizi, deneyimlerinizi kendinize adapte etmek ve içselleştirmek için gerekli olan süreçlerinizdir.

           Sevgili dostlar, çocuklarınız çoktan sizlerin yolunuza ışık vermeye ve sizleri yukarı taşımaya başladı. Onlara inanın, güvenin ve bilin ki onlar sizlerin değişim yolculuğunuzun ne kadar sancılı olduğunun farkında ve bunu anlayışla karşılamakta. Lütfen, sizler de onların saflığının, sonsuz sevgilerinin, tertemiz güçlerinin farkında olun ve saygılarınızı esirgemeyin, onları onurlandırmayı ihmal etmeyin. Sevgili çocuklarınızın sizlere sunduğu sonsuz sevgi ve güven karşısında tek bekledikleri, onlara olan sevginizi, güveninizi hissetmek. Onların gücüne güç katacak tek şey sevginizin ve güveninizin yoğunluğu.

           Sevgili dostlar, unutmayın ki bizler ışığımızla ışığınıza güç katıyoruz, unutmayın ki yolunuzdaki aşılamaz sandığınız engellerinizi dahi aşılabilir kılıyoruz, yetişemem dediğiniz anlara bile yetişebilmeniz için kanatlarınızı besliyoruz, sevginize sevgi katıp çoğaltıyoruz. Lütfen, sizlere sizlerden daha çok itina ettiğimize, sizleri sizlerden daha çok kolladığımıza inanın ve bilin ki sizler inancınızı, sevginizi koruduğunuz sürece bizler daima sizlerleyiz.

           Yolunuz yüreğinizin aydınlığı ile parlasın ve sevginiz katlanarak yayılsın. 26.10.2007