Related discussions

spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

28 Eylül 2008


LEE CARROL kanalıyla


 


Selamlar, sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um.


 


Kim olduğunu keşfetmek üzere kaynaklarını, zamanını, enerjisini harcamak için özgür irade ile seçim yapan İnsan Varlığı kutsanmıştır. Kutsanmış İnsan varlığı, çünkü şu anda odada oturuyor. Perdenin diğer tarafında, sizin zamanınızla tam şu anda, bu odada yerleşen enerji varlığı olduğunu bilmelisiniz. Bu, Tanrı için bir gizem değildir. Sandalyedeki varlığınız Tanrı için bir gizem değildir. Buraya gelmeniz bir tesadüf değildi. Sorularınız var – neleri soracağınızı önceden biliyorum. Onlar sizin içinizde yanıyor. Neden burada olduğunuzu biliyorum.

<
r />br /> class="MsoNormal" style="line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

<
r />br /> class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">Sevgili İnsan, eğer nasıl işlediğini bilseydin, bu anda Yaradılış Mağarasında titreşen bu ifadenin biricik özünün kristal yapısını görürdün. Çünkü sen bunun gerçek olduğuna inanman için seçildin. Bu, eğer dilersen, seni tüm hücresel yapının ve kalbinin hizalanmasına, uyumlanmasına getiren izin veriş halidir, böylece o bütünlük içinde sunulabilir ve kabul edilebilir. Bu, öğrenme zamanıdır. Bazılarınız uyuyormuş gibi yapacaksınız, ama aslında uyumazsınız. Bu mesajların neden uzun olmadığını merak edebilirsiniz. Çünkü gerçekten uykuya dalardınız! Ruh, bu haldeki İnsan varlığının dayanıklılığını bilir, bu nedenle kanallık zamanı kısadır. Bu özel durumda, bu oda ısınırken, burada sandalyede mikrofondan gelen bir sesten daha fazla şeyin olup bittiğinin farkına varacaksınız – bir sürü şey oluyor.

r />br />lass="MsoNormal" style="line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

r />br />lass="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">Birçok dinleyen ve okuyan var. Sana şunu söyleyeyim: Kim olduğunu biliyorum, senin de okuyucu. Bu özel olayın senin için farklı bir zaman çerçevesinde olduğunu hissediyorsun, ama benim için öyle değil. “Gerçek zaman” dediğiniz zamanda nelerin olup bittiğini bilmek için kitapları alanların, düğmelere basanların, kulaklarını açmaya niyet edenlerin potansiyellerini görüyorum. Üç -  boyutlu veçhede, bunu ilk kez işitiyorsunuz. Ama eğer bunu düşünürseniz, başkaları tarafından ilk kez işitildiğinde ve başkaları tarafından ilk kez okunduğunda, bu onların da ilk defasıdır. Bunun tümünün aynı anda gerçekleştiğini söyleyebilirsiniz. Epifani görünüş (Tanrı’nın görünmesi) bu şekildedir. Enerji bu şekildedir. Siz bunun üç boyutlu zamanda dağıtıldığını hissediyorsunuz. Saatlerinize bakıp, “Kanal mesajı şu zamanda gerçekleşti” diyebilirsiniz. Ama, bu doğru değil. Bu, işitildiği zaman, okunduğu zaman ve bir İnsan tarafından anlaşıldığı zaman gerçekleşir. Enerji bu şekilde yayılır. Bu boyutlar arası, lineer olmayan bir işlemdir. Tartışmak istediğimiz budur.

r />br />ass="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

r />br />ass="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">Bu, bu bilginin ikinci kez sunulduğu zamandır ve şimdi bunu genişleteceğiz. Birinci sefer partnerim için bir provaydı, böylece o gelmekte olan şeyleri anlayabilecekti. Bu kez enerji güçlendirilecek; bilgi tamamlanacak, çünkü bunu işitmeye gereksiniminiz var.

r />br />ass="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

r />br />ass="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">Bu üç gün kendileri üzerinde çalışmayı dileyenlerin bulunduğu bu özel buluşma yerini, sunulmaya gereksim olan bir kavramı sunmak için seçtik [bu kanallığın verildiği Loveland, Colorado’dan söz ediyor]. Bu, tartışmayı canlandıracaktır. Bu mesajlar bunu her zaman yapıyor, çünkü sahip olduğunuz algı bir şey, ama realite başka bir şey olabilir. İnsan tekamülünden söz etmek istiyoruz. Tekamül eden İnsan ruhundan söz etmeyi diliyoruz. Gezegende neler olup bittiğini anlatmak istiyoruz ve bunu görmek ve katılmak için sizi davet etmeyi diliyoruz!

r />br />s="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

r />br />s="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">İnsan tekamülü, çoğunlukla normal doğum ve ölüm süreci vasıtasıyla kademeli bir zaman sürecinde gerçekleşir. Herhangi diğer yaratıklardan farklı değildir. Hayatta iken tek bir İnsan ömründe herhangi türde gerçek tekamülü beklemezsiniz. Ancak, spiritüel tekamül doğum ve ölüm süreciyle gerçekleştiği gibi, İnsan tek bir ömürde hayatta olduğu zaman da gerçekleşir. Bu şekilde olmalıdır, çünkü çocuklar kavramsal bir bilinci alan tek varlıklar olamazlar ve gerçekleşen şey budur. Tam şu anda hayatta olanlar, normalde yaratılması nesiller sürecek olan geçişe, değişime başlıyorlar. İnsan bilinci değişiyor ve bunu size 1989’da söylemiştik.

r />br />soNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

r />br />soNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">Sizi tekrar doğumun rüzgarına götürmeme izin verin. İnsan Varlıkları lineer zihinle doğarlar. “Pekala, bu şekilde oluyor ve biz buyuz” diyebilirsiniz. Hayır, değil. Bu sizin olmasını seçtiğiniz şeydir. İnanması zor, ama DNA’nızda gizlenen, bedeninizdeki o trilyonlarca spiritüel ve biyolojik enerji parçaları, kuantum olan enerjilerdir. Bunlar size 50,000 yıl önce Pleiades’liler tarafından verilen boyutlar arası biyoloji nitelikleridir.

 

Okumakta olan bazılarınız için, bu kitabı kapatmanıza neden olabilir. Garip görünüyor, ama bu gerçektir. Size bu özgür seçim gezegeninin, bir seri özgür seçim gezegeninden sadece bir tanesi olduğunu söyleseydim ne olurdu? Bunlar birer birer gerçekleşir ve bunlar çok lineerdir. Ama en son gerçekleşen Yedi Kızkardeş’te idi (Pleiades yıldız kümesi). En son özgür irade gezegeni, siz de içinizde Tanrı’nın bir parçasına sahip olasınız diye şimdiki bu gezegeni tohumladı. Bu, o zamanlarda gezegen üzerindeki diğerlerinden farklı olan “spiritüel İnsan”ı yarattı. Zaman çerçevesi 50,000 yıldan daha önceydi, o zamanlar eşzamanlı olarak tekamül eden en azından 17 İnsan türü vardı. Pleiades’lilerin ziyareti hepsini sona erdirdi ve sadece tek bir İnsan türü yaşamını sürdürdü… gezegendeki tüm diğer hayvanların tekamül süreci için beklenmedik bir şey. Bu amaçlıydı, kutsanmıştı ve uygundu. Sizler sadece tek bir türe sahip olan tüm gezegendeki tek türlerden birisiniz.

 

“Oh, Kryon ET’lerden bahsediyor!” O, ET mi? Veya o aileden mi söz ediyor? Size daha önce söylediğim bir şeyi anlatayım: Pleiades’lilerin sizi tekrar ziyaret edecekleri bir gün gelecek. Ve onlar araçlarından dışarı çıktıklarında, aynen size benzeyecekler! Oh, biraz uzun boylu olabilirler, ama aynen size benzeyecekler… standart İnsansı. Bu gerçekleştiğinde, onların kim olduğunu bileceksiniz. Bu her şeyi açıklığa kavuşturacak.

 

Size başka bir şey anlatacağım. Bir süre için gelmeyecekler. İnsan ırkının ruhsal tekamülüne devam etmeyi seçtiğiniz 1987 olmasaydı, onlar hiç gelmeyeceklerdi. Tüm bu zamanları gerektirdi. Bu yavaş, biliyor musunuz? Size bunu anlatayım.

 

Lemuryalılar, size daha önce sözünü ettiğim DNA katmanlarında onlara verilen spiritüel tohumlar vasıtasıyla kuantum bilincine sahiptiler. Bu, daha sonra sizin Atlantisliler dediklerinize taşındı. Lemuryalılar güneş sistemini, DNA’yı ve fiziğin nasıl işlediğini biliyorlardı. Bu bilgi bilimsel olarak komiktir, çünkü dünyanızın bilim adamları bu ifadeye bakıp şöyle diyeceklerdir, “Bu saçma; kesinlikle gülünç. İnsanı, kadim insanların mikroskop ve teleskop yapmak için gereksinim duydukları camı yapma yetenekleri olduğuna inandıracak hiçbir insan yapımı eşya bulunmadı. Onlar elektriğe bile sahip değildi. Bilgisayarları yoktu. Bizim bugün bildiklerinizi bilmelerini sağlayacak hiçbir şeye sahip değillerdi. Onlar ileri bir ırk değildi. Bizim zevk aldığımız bilime veya son yüzyıldaki keşiflere sahip değillerdi. Bunlardan herhangi birini bilemezlerdi.

 

Ve o bilim adamlarına diyorum ki, özel olarak icat ettiğinizi yüksek bilgi olarak tanımlamayı nasıl varsayıyorsunuz? Size anlatayım, Lemuryalılar bunu yaptılar! Ama buna kuantum DNA vasıtasıyla sahiptiler. Başka deyişle, bu sezgiseldi. Bir şeyle kuantum halinde olmak, onunla bir birlik yaratır. Kuantum fiziği bunu bilir. Bir İnsan Varlığı her şey ile bir olan bir bilince sahip olduğu zaman, hücre yapısı ile ilgili her şeyi bilir, çünkü o hücre yapısının bir parçasıdır ve onun içini görebilir. Nasıl çalıştığını bilir. Dengesizliği “görebilir”. Güneş sistemini “görebilir”. Gezegenler güneşin etrafında dönerlerken, güneşe yerçekimsel bir moment massederlerken onların enerjilerini görebilir. Onlar bilimle ilgili her şeyi biliyorlardı, çünkü bilim onların bir parçasıydı. Onlar dünyanın tozundan idiler. Onlar her şeyle bir kuantum halindeydiler. Bu sezgisel bilgidir ve onların teleskopları yoktu. Mikroskopa ihtiyaçları yoktu. Bilgisayara ihtiyaçları yoktu! Sizin ihtiyacınız var, çünkü siz lineersiniz ve aksıyorsunuz. Sizler, Lemuryalıların doğal olarak yaptıkları şeyleri yapmak için enstrumanlar yaratmak zorunda kaldınız.

 

Onların sahip olduğu bu bilim farklıydı. Ona sahip olmak için çalışmadılar; bundan dolayı, sizin sahip olduğunuz aynı form değildir. Bu ortak, genel bilgiydi ve hesapsız kitapsız kullanılıyordu. Kolunuzu kaldırmak istediğiniz zaman, basitçe kalkar. Beyninizden kaslarınıza giden sayısız sinyali analiz ediyor musunuz? Hayır. Ama İnsanlar bu yeteneği zamanla kaybederse ne olur? O zaman bir gün kollarını düşünce olmadan kaldırmak için makineler icat ederlerdi. Eğer böyleyse, o zaman uzak gelecekte muhtemelen daha önce yapabildiklerini tamamen inkar edeceklerdi… çünkü onlar asla insan yapımı “kol makinesi” bulmadılar.

 

Dünya eonlardır (çok uzun zamandır) lineerliğe yapışıp kalmıştır. Sizin enerjinizin ve titreşiminizin yarattığı budur. Geçmişin kuantum bilinci sertleşti, değişti ve kullanılmadı. Onu kaybettiniz. Size bunu daha önce söyledik. Şimdiye dek kahinleriniz bu nedenle o kadar doğru oldular. Çünkü Dünya kehanete izin veren bir enerjide yapışıp kalmıştı. Yani, enerji statik olduğunda ve hiçbir şey değişmediğinde, sonra olacak olanı kehanet etmek kolaydır. Eğer fark ettiyseniz, artık öyle değil. Son zamanlarda Nostradamus’un dörtlüklerinin hiç biri gerçekleşmedi. Sanki sizler hiç kimsenin önceden görmemiş olduğu yeni bir dünyadasınız. Bazı şekillerde, yeni bir dünyadasınız. 1987’de aniden, İnsan tekamülü yüzyıllardır olmakta olan şeyin kancasından kurtuldu. 

r />br />tyle="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

r />br />tyle="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">Siz doğduğunuzda, titreşimin paradigması lineer idi. Bu, sizin doğumunuzun bilincidir ve yakın atalarınızınkine benzerdir. Beyninizde, bilincin duvarları vardır – kavramsal düşünmeyi engelleyen duvarlar. Siz o kadar lineersiniz ki, iki konuşmayı aynı anda dinleyemezsiniz. Oh, bunun için yeteneğiniz var, ama duvarlar kalın ve siz bunu yapabileceğinizi bilmiyorsunuz. İletişimi ayrı, lineer tutmak zorundasınız, çünkü anlayışınızın lineerliği de tek yolludur. Bugün size partnerim vasıtasıyla verdiğim mesaj bile lineer bir tarzdadır, bir anda bir kelime. Sadece belli bir anda tek bir sözcük dinleyebilirsiniz. Ne kadar sınırlayıcı! Kitaba dokunup mesajı almak daha iyi olmaz mıydı? Ama bunu asla düşünmediniz, değil mi? Duvarlar bunu tasavvur etmenizi bile önlüyor.

r />br />yle="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

r />br />yle="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">Bu şimdi değişmeye başlıyor. Çünkü şu anda gerçekleşmeye başlayan şey, lineer – olmayan düşünmenin başlangıcıdır. Bu en sonunda kavramsal bir toplum yaratacak. Çok yavaş bir şekilde, İnsan ırkı hala bedeninizde bulunan, ama binlerce yıldır kullanılmayan kayıp DNA yeteneklerinin bazıları kullanmaya başlayacak. Düşünemeyeceğiniz bazı nitelikleri size söyleyeyim… çok garip olduğu için belki katılmayacağınız bir sır, bir farkındalık.

r />br />le="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

r />br />le="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">Ne kadar lineer olduğunuzun farkında mısınız, değil misiniz? Daha önce size, boyutlar arası varlıklar bu gezegeni ziyaret ettikleri zaman, sizi bir parça kağıt üzerindeki iki – boyutlu siyah beyaz çubuk figürler gibi gördüklerini anlatmıştık. Kendi kibirliliklerinde insanlar, özellikle entelektüel olanlar onlara, “istediğimiz her şeyi düşünme yeteneğimiz var. Kağıt parçasının üzerini düşünebiliriz.” Bu onlar için komiktir, çünkü hangi boyutta olduğunuzu bile bilmiyorsunuz! Renkli olmadığınızı bile bilmiyorsunuz. Onlar bunu görürler ve terk ederler. Burada onlar için hiçbir şey yoktur ve bir karikatürle iletişim kuramazlar. Lineerliğin size yaptığı budur ve siz bunun farkında bile değilsiniz.

r />br />le="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

r />br />le="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">Yüksek entelektüel fikirleri olan insan düşünürler onlara karşı işleyen bir üst sınıra sahiptir, ama üst sınırın kendisi görünür değildir. Bunu bilmezler bile. Basitçe kendi boyutsallıklarını düşünüp geçemezler. Bilmedikleri şeyin farkındalığı yoktur. Ama bu nitelikler değişiyor ve bunların hepsi değişmeye başlıyor. Bunların hepsi etrafınızda ve bunu göremiyorsunuz. Size İnsan beyninin bir örneğini vereyim.

r />br />e="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

r />br />e="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">İnsan beyninin gerçekte neler yapabileceğini düşünüyorsunuz? İnsan beyninin ne yapmak için inşa edildiğini düşünüyorsunuz? Toplumunuzun “dengesiz insan” olarak kabul ettiği şeyin bir örneğini vereyim. Bazılarınız ona “hasta insan” dersiniz. Otistik olanlardan söz edeyim. En ciddi vaka dediğiniz otizmden konuşalım.

r />br />"text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

r />br />"text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">Otistikler size gelecekteki İnsan tekamülünün neye benzeyeceğini göstermek için bu dünyaya geldiler! Onlar lineerliği anlamak, çözmek için bir ömür harcarlar ve bu onları hayal kırıklığına uğratır. Onlar dünyanın bakıp dengesiz dediği alimlerdir. Çünkü bunu yapan insanlar, onların neyi anlamadıklarını göremezler. Otistikler kağıttan kalkabilirler ve renkli olabilirler! Otistiklerin çoğu hesap makinelerinin yapabildiklerini yapabilir, bunu biliyor muydunuz? Ve onların hesap makinesine ihtiyaçları yok! Onlara bir problem verin – iki basamaklı rakamın üç basamaklı rakamla çarpımı. Şimdi yanıtı ne kadar hızlı verdiklerini izleyin. Çünkü otistikler lineer değildir! Onlara 2012’nin 13 Ağustos’unun hangi güne denk geleceğini sorun, size söyleyeceklerdir ve onların bir takvime ihtiyaçları yoktur. “Ne tür bir zihin bunu yapabilir?” diyebilirsiniz. Size söyleyeceğim – sizin sahip olduğunuz beyindeki duvarlara sahip olmayan lineer olmayan bir zihin.

r />br />text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

r />br />text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">Bunu hiç düşündünüz mü? Otistikler lineer – olmayan zihine sahiptir. Engeller yıkılmıştır. Bu İnsanın hayal kırıklığını hayal edebiliyor musunuz? Burada o, kendisi renkli iken, siyah beyaz bir dünyadadır. Sadece bu değil, o tüm yönlere aynı anda alışık olduğunda, siz onun düz bir çizgide gitmesini istiyorsunuz. Bu ayrıca onları sakinleştirmek için işleyen tek enerjilerin boyutlararası enerjiler – müzik, sanat ve sevgi - olmasını açıklar. Bu başlangıç sizin için bir şey ifade ediyor mu? (aşağıya bakın).

r />br />ext-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

r />br />ext-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">Sevgililer, hepinizin bilip, görüp ve anlaması için, gerçekleşmekte olan şey İnsan beyninin lineerliğinin çok yavaş bir şekilde azalmaya başlamasıdır. Otistiklere benzemeyen şekilde, bu hala dengeli ve anlamlı bir şekilde olacak. Başka deyişle, istediğiniz herhangi bir zamanda, lineer, 3B varoluşunda yaşamak, ama kuantum bilincine sahip olmak için, kuantum düşünmenin (düşünüş) içine girip çıkabileceksiniz. Bu, Lemuryalıların sahip olduğu bilinç formuna geri dönüş olacak, ama biriktirdiğiniz çağların bilgeliği ile birlikte. Bu hızlı olmayacak, ama bunun öncüleri zaten buradalar.

 

Size İnsan tekamülünün bazı niteliklerini vereceğim, ama otistiklere dönelim. Bunu okuyan birçok insan otizm ile ilgili çok kaygılı. Neden bu kadar çok otistiğin doğduğunu bilmek istiyorsunuz. Aniden bu kadar çok otistiğin olmasının tesadüfün ötesinde olduğunu söylüyorsunuz! Bugünlerde, bu gezegende daha öncekinden çok daha fazla otistik çocuklar var. İnsanlar neyin yanlış olduğunu bilmek için telaşlı. Bu besin kimyası mı? Belki de aşılar olmalı! Bazıları, hiç kanıt olmadan, “Evet, bu – aşılar olmalı” diyor. Neden bu kadar çok otistiğin geldiğinin bilmecesini çözmek için hemen her şeye sarılıyorsunuz.

 

Yine de çok az İnsan bilmeceye bakıp dedi ki, “Belki biz tekamül ediyoruz; ve bu görecek olduğumuz şeyin ilk dalgasıdır?” Zihinsel olarak dengesiz değil, ama lineer – olmayan düşünme! Aslında, durum budur. Sizler bir tekamül formu görüyorsunuz ve ona garip ve olağandışı diyorsunuz. Bu sadece, aktive olmuş kuantum DNA ile erken gelenlerdir. Bu erken öncüler kontrol edilmeyen bir şekilde aktive edilmiş DNA’ya sahipler ve böylece bunların nasıl bir anlamı olduğunu bilmek için öğrenmeye gereksinim var. Yaptıkları şey budur ve her alim nesli bunu yapmak için, neyin lineer olduğunu neyin olmadığını çözerek daha iyi bir zamana sahip olacak.

 

Otistik çocukların geçmek zorunda oldukları şeyden (en ciddi formunda otizm) geçmelerini izleyin. Onlar lineer değildirler, öyle ki siz onlarla konuşurken İnsan sesini bile lineerleştirmeye çalışırken inanılmaz hayal kırıklığı vardır. Lineer olmayanı lineerleştirmeye çalışırken aynı hareketleri tekrar ve tekrar ve tekrar yaparlar. Onların beynindeki lineer duvarlar gitmiştir ve onlar gereksinim duydukları duvarları inşa etmeyi öğrenmek zorundadırlar. O zaman insanlar onları bir problem olarak görür ve bu bir problem değildir. Bu, bu gezegenin büyümesine yardımcı olan armağana sahip çocukların formudur. Onlar, size nereye gidileceğini göstermek için bilincin yeni dalgası olarak Dünya’ya gelen kutsanmış olanlardır. Onlar yeni bir İnsan türü için sahneyi oluşturuyorlar. Çünkü bu kuantumluk dengeli bir şekilde gelişecek, öyle ki birçokları istedikleri yerde otistik yeteneklere sahip olacaklar ve istedikleri yerde de lineer olacaklar. Bu, İnsan zihninin yapmaya muktedir olduğu şeydir – diledikleri zaman kuantum olmak. Bu size verilmiş olan şekle geri dönüştür.

 

Size yaşamınızda lineer olmayan bir şeyleri anlatayım. Bunu nadiren söyledik. Size bir İnsan Varlığı olarak iki kuantum özelliği verildi, kesinlikle kuantum olan, lineer olmayan, perdenin diğer tarafı ve bu tarafı arasından geçen iki şey. Bunlar yapıya sahip, ama lineer değildir. Belki de bunlarla ilgili hiç düşünmediniz? Bunların neler olduğunu size söyleyeceğim – sanat ve müzik. Aynı anda işitebileceğiniz nota sayısının bir sınırı yoktur, beyniniz bunları dinleyebilir ve bir araya getirebilir. Sahnede uyum içinde bir araya gelebilen senfoni orkestrası çalgıcılarının sayısında bir sınır yoktur. Ne kadar çok olursa, o kadar iyi olur! Bunu konferansçılarla deneyin [Gülümseme]. Bunu hiç düşündünüz mü? Bazı modellerde algılayabileceğiniz, kapsayabileceğiniz ve çözebileceğiniz renk sayısında sınır yoktur. Bunlar güzeldir ve içlerinde iletişime sahiptir. Müzik kalplerinize dokunur. Şimdi neden dokunduğunu biliyorsunuz. Müzik boyutlar arasıdır. Müzik kuantumdur. Bunu yapması için tasarlanmıştır. Şimdi, bu aynı senaryoyu iletişime uygulayın, nereye gideceğinizi görürsünüz. Bu İnsan tekamülüdür. Bu gezegende başlıyor. Yavaş ilerleyecek, ama olacak olan şey budur.

 

Ne Bekleyebilirsiniz – Kuantum Düşünmenin Uygulamaları

 

Size, bundan sonraki nesillerde neyi bekleyebileceğinizin bir çift niteliğini vereyim. Bir kuantum zihin, eşzamanlılık zamanlaması denilecek olan şeyin anlayışına başlayacak olan zihindir. Siz buna sabır diyorsunuz. Sabır, düşündükleri şeyleri, gelmesini düşündükleri zaman çerçevesinde elde etmeyen lineer zihnin bir sonucudur. Ayak parmaklarına erişenler tarafından temsil edilir, çünkü zaman çerçevesi onlar için yeteri kadar hızlı gitmez. Sabırsız insan tamamen ve bütünüyle lineerdir. Yeni bilinç sabırda bir gevşeme görecektir, çünkü eşzamanlı zamanlama ile ilgili bir anlayış olacak.

 

Ruhtan eylem mesajları verilecek ve lineer – olmayan düşünür, koşup onları “tam şimdi” tezahür ettirmek zorunda olmadığını anlayacak.  Mesaja yerleştirilen bir şeyler olacak, şimdi anlayamayacağınız bir şeyler, çünkü siz kuantum değilsiniz. Mesaj eşzamanlılığa yardımcı olan bir kuantum bölüme sahip olacak ve kuantum düşünür “onu alacak”. Bunu üç – boyutlu dinleyiciye tanımlamak çok zordur. Bunu zamandan özgürlük olarak düşünün. Bu, düşünceden özgürlüktür, böylece her zaman saate yapışıp kalmazsınız. Her zaman hedef belirlemezsiniz, o zaman, vakti geldiğinde ve hiçbir şey olmadığında hayal kırıklığına uğramazsınız.

 

Hayal kırıklığı yerine, gelmekte olan olayların kendi uygun zamanlarında gerçekleşeceğini ve eşzamanlılığın bunları size getireceğini bilirsiniz. Bu, onlarla ilgili üzülmeyeceğiniz anlamına geliyor (ne kavram)! Onlarla ilgili endişeniz olmayacak veya dramaya kapılmayacaksınız. En sonunda, şu soruyu soran hiçbir İnsan Varlığı olmayacak, “Tanrım, bu ne zaman gerçekleşecek?” Hepiniz daha büyük resmin parçası olduğunuz için, bunu anlayacaksınız ve bundan hoşnut olacaksınız ve bununla ilgili rahat olacaksınız. Böyle bir durumu hayal edebilir misiniz? Henüz burada olmayan gelmekte olan düşünmenin bir niteliğini tanımlamak çok zordur… çünkü sizler bunu düşünemiyorsunuz!

 

Bunu şu şekilde resmedin: Bir atlıkarınca için tahtadan bir at yapıyorsunuz. Tanrı sizden bu atı yapmanızı istiyor. Bitiriyorsunuz, ama onu koyacak boş yer yok… atların konulduğu tüm boşluklar, yuvalar dolu ve atlı karınca her zaman dönüyor. Zamanda bu anda, bir çok İnsan vazgeçip, “Pekala, sanırım bunu yanlış yaptım, fırsatı kaçırdım. At için boş yerler önceden dolmuş” der. Sonra atı fırlatıp atarlar! Kuantum İnsan şöyle diyecektir, “Atlıkarınca çok büyük ve ben onun önünde duruyorum. At için boşluğun görünmesi sadece bir zaman konusudur, çünkü atlıkarıncanın dairesel olduğunu biliyorum.” Başka bir deyişle, boşluğun tekrar ortaya çıkmasına kesinlikle şüphe yoktur… aynen atlıkarıncada çocuğunuzun sağa hareket ederken görünmesi, dönme sonucu ortadan kaybolması ve atlıkarınca dönmeye devam ederken sonra sol tarafta tekrar ortaya çıkması gibi. Hiç çocuğunuzun görüntüden çıktıktan sonra tekrar ortaya çıkacağından endişe duydunuz mu? Hayır! Bu gülünç olurdu. Anlamaya başlıyor musunuz? Tüm yolculuğu, dönüşü görebilirsiniz. Lineer bir insan sadece bunun bir parçasını görür ve onun dairesel olduğunu bile görmez.

 

Yeni Bilinç Çocukları

 

Bu gezegene gelen çocukların bilinci ile ilgili çok şey söylendi ve biz de bundan söz ettik. Bunun gerçekten gerçekleştiğinden söz etmemiz kanıttır. Bu niteliğe Akaşa ile daha fazla temasta olma adını veriyoruz. Partnerim bugün daha önce, konferansta dinleyici ve okuyucunun almadığı bir senaryo verdi. Bunun içinizde, DNA’nızda olanın bilgisinden bahsettiğini söyleyip, üzerinde fazla durmayacağım. Sizin kişisel Akaşik kaydınız içinizdedir… bu gezegende kim olmuş olduğunuz ve geçmiş ifadelerinizde ne yaptığınız. Bu DNA’nızın boyutlar arası enerjisinin parçasıdır.

 

Bu gezegene, daha önce burada bulunmuş olduklarının biliş kavramıyla gelen çocukları hayal edin. Ayrıntıları değil, ama “orada burada olma, şunları yapma” içsel hissi. Bunu yaratan ne tür bir çocuktur? Her şeyden önce, lineer tarzda öğrenmek istemeyen bir çocuk olurdu, çünkü lineer olan sizler onlara parçaları öğretmeye çalışırken, onlar nıhai sonucu ve bütün konsepti görür. Eğer fark ettiyseniz, bugün olmakta olan budur. Çocuklar bütün kuantum konunun bir resmine zaten sahipken, öğretmen onlara lineerliğin zihinsel gıdasını verdiğinde, hala oturmak istemeyen çocuklar ortaya çıkıyor.

 

Çocuklar sıkıldığı ve bunu davranışlarıyla gösterdikleri zaman, siz buna hastalık diyorsunuz [ADD]. Onları gruplandırıyorsunuz ve hatta ilaç bile veriyorsunuz! İnsanlar bunu yapıyor. Tekamülün bir sonraki dalgasını görmeye istekli değilsiniz, öyle değil mi? Tam şimdi gezegendeki eğitim, İnsan doğasının statik olduğuna ve asla değişmeyeceğine inanıyor. Böylece onlar 100 yaşındaki eğitim sistemlerini geliştirmekte iyiler. Onlar, bunların daha iyi olması için bu prosedürleri keskinleştirmeyi sürdürüyorlar… 100 yıllık eski bir bilinç. Onlar bugün doğan çocukların, kendilerinin ve çocukların anne babalarının ve büyükanne- büyükbabalarının sahip oldukları aynı bilince sahip olduklarına inanıyorlar.

 

Bu bir şok, değil mi? Çocuklar eski lineer eğitimin bir parçası olmak istemedikleri zaman, onların dengesiz olduğu görülüyor! Bunu tüm dünyada görüyorsunuz. Yeni çocuklar büyüyorlar. Genç yetişkinler oluyorlar ve işyerlerine giriyorlar ve işveren onlardan lineer davranışlar bekliyor.  Ancak, bu genç insanlar bu lineer yaklaşımın tüm konseptine bakıp onu reddediyor. Onlar deneyim merdiveninde yukarı doğru çıkmak istemiyorlar, çünkü onların DNA’ları, onların zaten orada bulunmuş olduklarını haykırıyor.

 

Yeni İnsanlar kendi içlerinde karşı konulamaz bir Akaşa hissine sahipler. Onlar yaşlı bir ruh olduklarını biliyorlar. Sadece bunu ifade edecek sözcükleri bilmiyorlar. Bu onların beyinlerinde ve merdivenin tepesindeki herhangi birinin bildiği kadar bildikleri onların kavramıdır. Bunu gördünüz mü? Evet gördünüz. Şüphesiz, bu gerçek değil, çünkü onlar aslında dipten başlamalı ve yukarı doğru çalışmalıdır. Ama işveren onları işte tutmaya devam etmek için bazı çok yaratıcı lineer – olmayan dürtülerle çıkıp gelmek zorunda olacaktır. Aksi taktirde, onlar bırakıp gidecek ve davranışlarını başka bir yerde deneyeceklerdir.

 

Tüm bunlar İnsan tekamülü olarak adlandırılır. İnsanlık gözlerininiz önünde tekamül ediyor. Yine de eğitimli olanların ve daha iyi bilmesi gerekenlerin çoğu bu gençleri, onlara zaten sahip olduklarından daha fazla hayal kırıklığı vererek aşağı doğru itiyor. Onları dilerseniz lineer kutunuza girmeye zorlayabilirsiniz, ama onların saygısını ve dikkatlerini kaybedersiniz. Bu tekamüldür, dengesizlik değildir. Bu tekamüldür, hastalık değildir! Bu bilgelikte artıştır.

 

Bir an için içine git, yaşlı ruh. Hiç buna baktın mı? Sana anlatılmış olan herhangi bir şeyin ötesine geçen büyük resmin ezici bir görüntüsünü verdim.  Bu plan sana anlatılmış olandan daha büyüktür ve sana anlatılandan daha güzeldir. Sen, sana asla anlatılmayan bir şekilde planın kişisel olarak bir parçasısın. Bu muhteşemdir. Bu güzeldir. İnsanlar tekamül ediyor… hem yeni doğanlar, hem de kendilerinin bu yeni enerjiye erişmesine izin verenler.

 

Sizler Tanrı’ya erişirken bilmeniz gereken bir şey vardır: geriye erişen çok sevgi dolu bir enerji bulacaksınız. Bunu biliyor muydunuz? Bir duvarı parçalamak zorunda değilsiniz. Biz bizi görmenizi sağlamaya çalışarak ince bir perdenin diğer tarafındayız. Eğer sadece izin verirseniz ve buna niyet ederseniz, sonuç bilgelik ve şifa olacaktır.

 

Yanıtlara sahip olduğunuzda, bunlar lineer halde değil, kuantum halde gelecektir. Sesler veya melek kanatlarının çırpmasını almayacaksınız. Bunun yerine, talih veya tesadüf diyebileceğiniz eşzamanlılık alacaksınız.

 

Bu anda, sizin zaman çerçevenizde bu odadakilere konuşmak istiyorum. Biraz sonra bu binadan ayrılacaksınız ve kapılardan dışarı çıkacaksınız. Bunu yaptığınızda, sizinle geleceğiz. Uykuda iyi şanslar! Bu öğreti uykudan çok daha önemlidir. Sizinle ayrılan melekler kalbinizde dans etmek istiyorlar. Melekler hücresel yapınızda çalışmaya başlamak istiyorlar. Sizin Akaşa’nızı uyandırmak istiyorlar. Çünkü siz bunun için geldiniz.

 

Bu gece onun için geldiğiniz şifaların tohumları ekilsin. Sadece fiziksel şifayı kastetmiyorum; zihinsel şifayı kastediyorum, bu odadakiler için, hangi yaşta olursanız olun, kavramsal bir değişim başlayabilir. Yani, Pleiades’lilerin bildiği, Lemuryalıların DNA’larının kuantum katmanlarını yavaşça aktive etmeye başlayabilirsiniz. Bu gezegenin daha yüksek titreşimidir. Son yıllarda güneşin heliosferinin yüzde 20 azalmasının nedeni budur. Hepsi manyetikler ile ilgilidir. Bunu kontrol edin!

 

Ben manyetik bir üstadım. Size 20 yıl önce bunları anlattım. DNA’nızdan bahsettim. Bunların hepsi sizin planladığınız, izin verdiğiniz ve geçiş, değişim olarak davet ettiğiniz boyutlar arası kuantum planının parçasıdır.

 

Dinleyin: Bu dünyada sonraki aylarda gerçekleşecek olan şeylerle alarma geçmeyin. Beni dinleyin: Ekim ayında korkuya kapılmayın. Çünkü hissedebileceğiniz potansiyeller tezahür edebilir veya etmeyebilir. Başka bir şey söylemeyeceğim. *

 

Sizler Işıkişçilerisiniz ve dünyaya ışık getirmek için buradasınız. Buna hazır mısınız? Bunu yapacak mısınız? 3B’dek şeyler vardır ve sonra 3B’nin dışında şeyler vardır. Tanrı’nın sevgisi 3B’de değildir, ama yine de her hücrenize nüfuz eder. Bu nedenle buradasınız. Dinleyenler, okuyanlar, işitenler bu gezegeni değiştirecek olanlardır. Tam şimdi siz burada otururken bile, Kristal Izgara daha yüksek titreşmeye başlıyor. Tüm bunları gerçekleştirdiğinizi bilmek size nasıl hissettiriyor? Bu gezegene geldiniz ve gittiniz, geldiniz ve gittiniz ve bunu kaçırmayacaksınız [bu yaşamı]. Tamamlanana dek tekrar geleceksiniz, çünkü bunların hepsi yaptıklarınızın ve yapıyor olduklarınızın parçasıdır. Şifreli, örtülü göründüğünü biliyorum, ama bu kalbinizde yankılanmalı. Siz çözümün parçasısınız, sevgili İnsan Varlıkları, sevgili ailem. Sizler çözümün parçasısınız. Bu nedenle sizi bu kadar çok seviyoruz. Bu hiç değişmeyecek. Bırakın korku geçmişte kalan bir şey olsun. Bırakın drama çekip gitsin. Görünüşünüzün üzerini kaldırın ve müziği işitin. Oh! Bunu yapabilirsiniz. Oturun ve Ruh’un sevgisinde güneşlenin. Zamanıdır!

 

Hiçbir yere gitmiyoruz. Bu odadakilerle konuşarak, sizinle üç gün birlikte kalacağız. Yarın bu odaya geldiğiniz zaman, hiçbir yere gitmediğimizi bileceksiniz. Bizler sabırlıyız, biliyor musunuz? Sizler 3B’ye geri geldiğinizde, bizler hala buradayız. Bizim için bir göz kırpışı süresidir. Hala buradayız. Siz odadan ayrılırken birçoğumuz ellerinizi tutacağız. Bunu hissedeceksiniz ve bileceksiniz. Buraya bu nedenle geldiniz, öyle değil mi?

 

Ve öyledir.

 

KRYON

*LEE CAROLL’dan: Eylül 2008’de alınan bu kanallık, sadece bir potansiyel olan, potansiyel bir zorluğu temsil ediyor. Kryon bazen, tezahür edebilecek veya etmeyebilecek olan bir şey olduğunu bize söyler. Umut ederim ki, bunu okuduğunuz zaman kadar, daha fazla anlayacaksınız. Bizler çok güçlüyüz ve realitenin dokusunu değiştirebiliriz. Bu şeyler çoğu zaman bizi desteklemek, güçlendirmek için bize veriliyor ve asla bize korku getirmek için değil.

www.kryon.com