spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

Live Kryon Channelling
Asheville, North Carolina
12 Temmuz 2008

Lee Carroll

 

Selamlar, sevgililer, Ben Manyetik Hizmetten Kryon’um.

 

Bazıları, “Çok çabuk geldi [Kryon’un Lee’ye girişi]. Bir İnsan Varlığı perdenin diğer tarafına bu kadar hızlı sıçrayamamalı” diyecektir. Bu gezegendeki yeni enerjinin henüz anlamadığınız bir sistemi teşvik ettiğini kavramıyorsunuz. Eski günler gibi değil, biliyorsunuz? Bu mesaj bulunmak isteyen bir yaratıcıyı temsil ediyor. Yani, Yüksek Benliğin elini tutunca, o bırakıp gitmez. Bu adam (Lee) ile yaşıyorum ve o bunu biliyor. Yüksek Benlik bile Kryon’un parçasıdır. Bunu açıklaması zor, ama sizinkiler de öyle!

 

Sevgili İnsan Varlığı, burada gerçekleşen şeyin gerçek olmadığını söyleyenler var. Sandalyelerinde oturup bu konuşan adamın kanallık yapar gibi göründüğünü söyleyenler var. Buna bakalım! Bu yerde, sizin izninizle enerji yaratıyorum, bu enerji sandalyalerinizin arasındaki boşluğu Tanrı’nın sevgisi olan bir enerji çorbası ile dolduracak. Bu yere, tam şimdi, sevdiklerinizi ve kaybettiklerinizi temsil eden gruptakileri davet ediyorum. İlave olarak, sizden önce doğmuş olanlar, tanımadığınızı düşündükleriniz buradalar. Ve sadece birkaç dakika içinde, bu yerde enerji değişecek. Sonra size gerçek olup olmadığını soracağım. O zaman bunun perdenin diğer tarafından gelen ses olduğunu, sandalyede oturan adam vasıtası ile sizin için lineerleştirilen bilgiyi aktardığını kavrayacaksınız. Hepsi insanlık sevgisi dediğimiz şeyin işlemi vasıtasıyla yapıldı. Hepsi, duymayacağınız şeyleri işitmeniz için yapıldı. Lineer olmayandan lineer olana tercüme – bir kanalın yaptığı şeyin tanımı budur.

 

Oda olması gerekenden daha fazla ısınmaya başlıyor, çünkü biraz öncesinden daha fazlası var. Bugün mesajın metafiziksel olarak mükemmel olması gerekmiyor, çünkü sıkça yapmadığım bir şey yapacağım: Şu andaki olaylar hakkında konuşacağım. Normal olarak bunu yapmayız, ama bazıları bunu seviyor, bu nedenle partnerime bunu kaydetmesini söyledim. Burada bir çemberin içindeyiz, yaşamın sürekli çemberi. Sizi gördüğüm zaman, tüm yaşamları ve hepinizin kendi geleceklerinizin potansiyellerini bir arada görürüm. İnsanlığı başlatanları ve ona yakın olacakları görüyorum. Bunu daha önce yaptınız, sevgililer.

 

Odada henüz uyanmaya başlayan bir şaman var, şamanik enerjisini görmeye başlıyor. Bu uzun zaman aldı ve o kim olduğunu biliyor. Bu odada kristallerinin halkalarında [geçmiş yaşam deneyimleri anlamına geliyor] ne olduğu kavramına sahip olmayan diğer yaşlı ruhlar da var. Aslında, birazdan bundan bahsedeceğim, Size altı enerji [konu] vereceğim ve bu sonuncusu olacak. 

 

Bir numara. Güncel olaylardan sözedelim. Tam şu anda bilmeniz gereken bir şeyler oluyor. Bu çok, çok güncel. Tam ayaklarınızın altında dünyanın magması, dünyanın çekirdeği var. O değişiyor. Yani, eriyik olan merkez yavaşlıyor. Eğer doğru yerlere bakarsanız, bunu haberlerinizde görürsünüz.  O yavaşlıyor! Bu da manyetik ızgaranın azalmasını yaratıyor. Yani, gauss’u (manyetik ölçü birimi) azalmaya başlıyor. Azalma ölçülebilirdir; bilim adamları bunu ölçebilir. Bu tam şimdi gerçekleşiyor.

 

Bu size 2008’in yeni yılında bahsettiğimiz değişimin parçasıdır. Size bunun geldiğini söyledik ve burada “bir” yılının [2008= 2+8=10=1] yedinci ayındayız. Yedi rakamı kutsal bir rakamdır. Bunu biliyorsunuz, değil mi? Ve eğer nümerolojinizi uygularsanız ve söylediğimiz şeye bakarsanız, bunu şimdi beklerdiniz, öyle değil mi? Ve o burada. Bu, size 18 yıl önce anlattığımız gezegenin fiziksel özelliklerindeki sürdürülmedir. Bu uygundur.

 

Bundan korkmayın! Manyetik bir taklaya doğru gittinizi söyleyenler var. Aslında, öyle. Ancak, potansiyel şu ki, sizin ömrünüzde olmayacak, ama en sonunda gerçekleşecek. Eğer bunu beklerseniz, kaos olmaz. Geçmişte, takladan önce yüz yıllarca sıfır enerjisinde sallanıp durdu. Ama bu kez öyle değil. Ancak, potansiyeller şu ki, sizin ömrünüzde gerçekleşemeyecek.

 

Dünya sizin bilincinize karşılık verir. Manyetik ızgaranın azalmasının nedeni, sizin ve perdenin arasındaki mesafenin minimize edilmesidir. Bu, hücresel DNA’nıza, hafızanızın kendisine, kristalinize iletişimlerin çok daha büyük ve fazla olduğunu söylemenin bir yoludur, çünkü perde sınırlanıyor. Tüm bunlar, aletlerin geliştiğini söylemek içindir. Bu şekilde olması varsayıldı. Gezegenin titreşiminin daha önce asla görülmediği bir titreşime doğru ilerliyorsunuz. 2012 deneyimine doğru ilerliyorsunuz, fiziksel gezegenin titreşim artışı için tohumların ekilmesinin başlangıcı. Önünüzde olan budur.

 

Şimdi, partnerimin bu mesaja eklenmesini istediği bir şeyi ilave edeyim. Eğer daha yüksek bir titreşim değişimi zamanına doğru gidiyorsanız, bunun birçoğunuzu sonlandırmak için uygun zaman olacağını gerçekten düşünüyor musunuz?  Ama, buna kanallık yapanlar var. Görünen ikilik şu ki, İnsanların en sonunda o kadar çok değişeceği, bunun birçok “görüre” “kitlesel ölüm” olarak görüneceği potansiyeller vardır. Bu aslında gezegende eski enerjinin ölümüdür. Bu nedenle, geleceğe bakış atanların çok sıklıkla 3B realitesinin sadece yüzeyinin kaymağını alan mesajlarla geri döndüğünü size tekrar söylüyoruz. Onlar muazzam değişim görüyorlar ve bunu ölüm olarak bildiriyorlar. Böyle değildir.

 

Çocuklarınız mezun olmak üzere iken, onları okuldan çekip alır mısınız? Tanrı bir vakumda değil ve zamanın eonları boyunca yapmış olduğunuz işleri biliyor. Bu özel, heyecanlı bir zamandır, sevgililer, Dünya’da dehşetin başlangıcı değildir.

 

Senin şimdi 2008’de burada olman bir tesadüf değil, sevgili İnsan Varlığı. “Pekala, bununla ilgili ne yapacağız?” diyenler var. Yanıt şu, Siz “o”sunuz. Sadece olun. Yaptığınız işe devam edin ve sadece olun. Dünyanın daha yüksek bir titreşim hızına çıkacağını söylediğimizde, bu korku verici bir bilgi değildir. Eğer hepiniz için bir tavsiyem olsaydı – herhangi bir tavsiye – size “Bırakın çocuklarınız gitsin” derdim. Bırakın onlar oldukları gibi olsunlar. Onları sizin bilincinize zorlamayın. Onları gözleyin. Düşündükleri şeyleri gözleyin ve onların isteklerine göre öğretilerinizi [eğitim] tasarlayın, eski bilince dayanan isteklerinize göre değil. Daha iyi yapmış olursunuz.  Onlara rehberlik yapın ve sevin ve disipline edin, ama bırakın kendi yollarına gitsinler, şeyleri öğrenmek zorunda oldukları şekilde öğrensinler. Bu bir numara idi.

 

İki Numara. Sonraki ay [Ağustos 2008], büyük bir deney gerçekleşecek. Var olan en küçük şeyleri, görünmez olan şeyleri inceleyen Dünya’daki en büyük makine start alıyor. İsviçre’deki büyük atom hızlandırıcısından söz ediyoruz… güncel olaylar. “Bu tehlikeli” diyen birçok kişi var. Hayır değil. Orada, her saniyenin her anından dünyaya çarpan kozmik enerji barajında mevcut olandan daha fazla enerji yaratılmayacak. Tüm yaptıkları, onu inceleyebilmeleri için kontrollü bir şekilde aynı enerjiyi yaratmaktır. Bu gelişigüzel olduğunda onu inceleyemezler.

 

Onlar protonları ve anti – protonları kullanıyorlar ve bunları ışık hızının %90 (+) ına hızlandırıyorlar. Sonra, şimdiye kadar yapılmış olan en büyük fiziksel deneyde bunları birbirleri ile çarpıştırıyorlar. Size potansiyellerin ne olduğunu söyleyeyim ve bunu ilk kez burada işittiğinizi hatırlayın [Kryon gülümser]. Aradıkları şey boyutlararası enerjidir. Onun orada olması gerektiğinden şüphelendikleri için arıyorlar ve onu bulacaklar. Onu bulacaklar, çünkü Evrensel yaratıcıyı enerjiye bakıyorlar. Bu sonraki on yılda keşfetmek üzere oldukları şeyin derinliğini size anlatayım: Onlar Evren’in nasıl başladığının senaryosunu yeniden yazacaklar. Big Bang asla olmadı (bunu daha önce sizinle birçok kez tartıştık). Big Bang fikri boyutlararası bir niteliğin üç – boyutlu bir açıklamasıdır. Evrenler, boyutsal değişim vasıtası ile her zaman, sürekli yaratılır – bir boyut tam olarak başka bir boyutla çarpıştığı zaman. Bu büyük bir kuantum olaydır.

 

Bir gözden geçirme: 3B’de, Big Bang teorisinin kanıtı olduğunu hissettikleri şeye bakan birçok bilim adamı vardır. Onlar kanıt olarak düşündükleri şeyin kalıntısını buldular (kozmolojik sabit). Hubble ve diğerleri bunun öncüleri idi. Ancak, bilinen en küçük parçacıkların gözlenmesi ile şimdi buna meydan okunmak üzere.

 

Öncelikle, Big Bang teorisi bile başlangıcında boyutlararası olmak zorunda idi. Çünkü her şeyin ışıktan daha hızlı yolculuk yaptığı ve her şeyin bir anda gerçekleştiği bilgisi var. Bu teorinin o günlerine geri dönersek, gördüğünüz şeyi yaratmak için bir an 3B’de bir kırılma olduğu basitçe anlaşıldı. Bugün bu bir kuantum olayı niteliği olarak görülüyor ve bu laboratuarın keşfedeceği şey budur, çünkü onlar boyutlararası çarpışmanın kalıntılarını görmek üzereler. Bu her yerdedir. Bu yeni kozmolojik sabittir. Görünmez olan boyutları gördüğünüzde veya en azından yapay olarak yaratılan patlamalarda izledikleri nitelikleri görmeye başladığınızda, bu aşikar olacaktır. Tüm bunlar size, bu özel deneyin güvenli, uzun vadeli olduğunu anlatmak içindir ve biliminiz sonunda boyutlararasılığı görebilecektir.

 

Hiçbir şey olmadığında ve dünya İsviçre’de yaratılan kara delik tarafından yutulmadığında, bu mesajı hatırlayacak mısınız? Başka türlü söyleyenlere bakıp yarattıkları drama için onları sorumlu tutacak mısınız? Göreceğiz. Bu iki numara idi.

 

Bu gezegen üzerinde uyarılmanız gereken şeyler olduğunda, hepimizden bir uyarı fikir birliğini gözleyin. HAARP’ı hatırlıyor musunuz?  [Kryon 6 ncı Kitap, 1997]. Sizi uyardık ve siz de karşılık verdiniz. Bu deney Avrupalıların çoğu tarafından tehlikeli görüldü ve tesisin ne yapabileceği ve ne yapamayacağını anlamak için adımlar atıldı. Birçok insan izlerken, gizli şeyler gerçekleştirmek çok zordur. Bunu hatırlayın.

 

Üç Numara. Bir an zamanı geri saracağım ve 10 yıl geriye gideceğim. O zaman önünüzde oturdum ve size enerji kriziniz ile ilgili bilgi verdim. Şimdi bu krizin içindesiniz. Bununla ilgili yapabileceğiniz şeylerin bazılarını tekrar açıklayacağım. Size daha önce verdiğim aynı bilgiyi vereceğim, çünkü birçoklarının bunu şimdi daha çok işitmeye ihtiyacı var. Bu özel mesajın, size 3B’nin bolluk içinde olduğunu söyleyenlerin kulaklarına çarpma potansiyeli var. Yani, onlar şeyleri gerçekleştirebilirler, çünkü bu sadece size daha fazla bolluk getirir ve bu mantıklıdır ve anlamlıdır… şimdi öncekinden daha bile fazla.

 

Bu gezegende her zaman orda olan ve ücretsiz olan iki enerji kaynağı vardır. Ücretsiz! Bunlara sahip çıkacak (bunları işletecek)  teknoloji de geliştirildi. Bunların bedava olduğunu söyledim mi? Dinleyin: Öncelikle, ayın niye orda olduğunu merak ediyorsunuz? Hiç herhangi biri Ruha “Neden bir ayımız var” diye sordu mu? Neden olduğunu size söyleyeceğim: Şehirlerinize elektrik vermeniz için! Bunu çok fazla kişi düşünmedi.

 

Ay size, yüzyıllardır hiç değişmeyen bir zaman çizelgesinde muazzam miktarda su hareketi sağlar. Size yüz binlerce ton itme/çekme enerjisini bedava verir. O daima oradadır ve daima orada olacaktır. Aslında, büyük şehirlerinizin çoğunun olduğu yerde, gel git dalgaları bu şehirleri aydınlatacak gücü sağlar. Şu andan dünyanın artık olmayacağı güne kadar inşa edebileceğiniz her bir şehre elektrik sağlayacaktır. Kendiniz için, hatta elektrikli arabalarınız için sağlayabileceğiniz elektrik miktarının sınırı yoktur ve bedavadır ve kirletici değildir.

 

Tüm yapmanız gereken bunu içerecek cihazı inşa etmektir ve bazıları zaten buna sahip. İtme/çekme enerjisini nasıl zaptedebileceğinizi biliyorsunuz. Tüm bunlar tasarlandı. Şu anda dünyada elektriklerinin çoğunu dalgalardan türeten üçten fazla şehir var. Bunları Kuzey’de arayın. ABD’de değiller. Onlar şehirlerinize elektrik verecek teknolojiye sahipler, eğer buna izin verirseniz. Bunun bedava olduğundan bahsettim mi? Kaynak orada bedavadır ve bunun için petrol yakmak zorunda değilsiniz; ve bunun için kömür yakmak zorunda değilsiniz; ve bunun için Gaia’dan herhangi bir şey almak zorunda değilsiniz. Bırakın Gaia sizin şimdi sahip olduğunuz, gezegene her gün zarar veren kaynaklardan özgürleşsin. O burada, her zaman buradaydı ve bir yere gitmeyecek – muazzam güç, size ışık ve nakliye sağlayacak.

 

Sonraki biraz daha zor, ama görünürdür. Elektrik yaratmanın birçok yollarına sahipsiniz. Anlaşılması ve inşa edilmesi en karmaşık ve zor olanlarından biri nükleer güç santrallarıdır. Beş – yıllık yapım projesini bitirdiğiniz zaman, bitirdiğinizde tüm yapmanız gereken pahalı bir buhar makinesi yaratmaktır. Çünkü tüm nükleer santralların yaptığı şey ısı yaratmaktır. Jeneratörü tahrik etmek için buhar yaratır, bu da sizin elektriğinizi üretir. Bu nedenle, yüceltilen bir buhar makinesidir.

 

Dünya’nın magması denen başka bir yüceltilen buhar makinesi vardır. Kazdığınız her yer ısınıyor. Aşağıya daha çok indikçe gerçekten sıcak oluyor. Bunu hiç düşündünüz mü? Eğer ısı istiyorsanız, tüm yapmanız gereken bunun için delmektir! Şimdi, bu zordur çünkü aşağıya çok uzun mesafelere inmek zorundasınız. Bu çok daha zor olur çünkü güvenlik ve yaşayabilirliğe dahil olan yan ürünler vardır. Isıya erişmek, ebedi bir buhar makinesi yapmak için teknoloji geliştirilmelidir. Sıcak noktalarda bu delikleri inşa ederek başlayın. Sıcak noktalar, dünya üzerinde magmanın yüzeye yakın olduğu yerler olarak tanımlanır. Örneğin, Pasifik Rim’den başlamaya ne dersiniz? Burası tüm yanardağların olduğu yer, örneğin – ve burada birçok büyük şehriniz var. Buhar üretmek için gereksinim duyduğunuz tüm gücü tam ayaklarınızın altında bulacaksınız.

Bu teknolojiye yatırım yapmaya değer mi? Bu size bağlıdır. Daha ne kadar dünyanın parçalarını ve bölgelerini çıkarıp yakmak ve atmosfere atmak istiyorsunuz? Şimdi, sizin için değerli olan şey nedir? Perdenin diğer tarafından tekrar söylüyoruz, bu güç kaynakları her zaman var oldu. Elektrik üretmeniz, şehirlerinize elektrik vermeniz, cihazlarınızı çalıştırmanız için mevcutlar ve onu zaptetmeye yatırım yapmanız için bedava hazır bir kaynak oldu. Bu üç numara idi.

 

Dört numara. İklim ile ilgili bazı basit tavsiyelerimiz var. İklimin daha iyi olmasını beklemeyin. Eğer oturup bunu dilerseniz, daha iyi olmaz. Bunu daha önce açıkladık, tekrar söyleyeceğiz. Mini bir buzul çağı yaratmak için esaslı olarak set edilen bir su döngüsündesiniz. Soğumadan önce sıcak olması sizin için garip görünebilir, ama jeoloji kayıtlarınıza bakarsanız, tam aynı şeyin daha önce de gerçekleştiğini görürsünüz. 1400 lerden önceki kayıtlara sahip değilsiniz, ama o zaman gerçekleşti ve siz o zamanlar hayatta kaldınız. Rüzgarlar geri dönecek ve tavsiyemiz yeni iklime alışacağınız bir durum yaratarak buna hazırlanmaktır.

 

Buna göre davranmayı öğrenin; farklı şekilde inşaatlar yapın. Tehlikenin olduğu yerlere inşaat yapmayın veya daha güvenli yerlere inşa etmeyi öğrenin. Ama nasihatımız şudur: O geri döndüğünde şok olmayın. Geri dönecek. Güneyinizde banketler tekrar kırıldığında şaşırmayın. “Ne diyorsun, Kryon?”. İnsan varlıkların geçmişte olduğu gibi adapte olabileceklerini söylüyorum. Eğer daha zeki düşünmeye başlarsanız, iklim değişimlerine adapte olabilirsiniz. Onu nasıl etkileceğinizi düşünün, sizi nasıl etkileyeceğini değil. İklim felaketlerini, iklim olaylarına dönüştürün.

 

Ayrıca, gerçekleşen şeyden korkmayın. Bugün gördüğünüz şeyleri yarın umduğunuz bir tür dramaya yansıtmayın. Isınma, soğumanın habercisidir, geçmişte olduğu gibi. Oturup buna üzülebilirsiniz ya da buna hazırlanabilirsiniz. Bu dört numara idi. 

 

Beş numara ve altı numara daha fazla ezoterik ve bunun için geldiniz, öyle değil mi? [Gülümseme]. Beş numara – bu gezegenin düşünce enerjisi değişiyor. Büyük ölçüde değişiyor, aynen size böyle olacağını söylediğimiz gibi. İnsanlar farklı şekilde düşünüyor. Onların çoğu anlayışlara ve görünüşlere sahip olmaya başlıyor, bilim hakkında bile. Yeni düşünce şeylerin nasıl işlediği ile ilgili oluşmakta. En sonunda bunun olacağını size söyledik.

 

Daha önce asla ezoterik olmayanlar size ezoterik bilgi veriyorlar ve buna bilim diyorlar. Boyutlararası düşünceye götüren keşifler yapılıyor. Bilim neyin gerçek olduğu neyin olmadığı ile ilgili yeniden yazılıyor. Tüm bunlar bu gezegenin potansiyelleri olduğunuzu söylediğimiz şeylerle hizada.

 

Şimdi, bu güncel olaylara nasıl yansır? Siz bir şeylerin zirvesindesiniz ve size bunun ne olduğunu söyleyeceğim. Sevgili insanlık, gerçekten Dünya’da barışa sahip olabilirsiniz, ama ne isteyip ne istemediğinizi öğrenme sürecinden geçeceğiniz dönüşler, sallanmalar olacak. Ama bu yıl ve özellikle 2009’da, izlemeniz için bazı potansiyeller var. Hatırlayın, bunu ilk kez burada işitiyorsunuz.

 

Bu bir 11 yılıdır (2009). On bir nümerolojik olarak birçok türde anlamlara sahiptir. Eski nümerolojide sizin için ne anlam ifade ettiği önemli değildir. Ancak, ifade ettiği şey 11’in bu çağın rakamı olmasıdır. Size gösterdiğimizde anlattık. 1989’da, ilk kitaptaki ilk aktarımda size 11’in anlamlarını verdim. Şimdi, buradasınız, yine bir 11 yılına geliyorsunuz (2009). Sadece bu 11, 2012’den önce gireceğiniz son 11 yılıdır. Bu sizin için önemli olmalı. Bu enerjiye sahip olan tek 11. Size söyleyeceğim şey şu: Bu gezegenin genç insanlarının 2009’da yapacağı farklılıkları izleyin – gençlerden ummadığınız farklılıklar.

 

En büyük farklılıklardan biri diktatörlerin potansiyel devrilmesidir. Bu, dünyanın diktatörlerinin çıkış yolunda olduklarını ve yerlerine iyiliksever liderliğin geleceğini anlattığımız potansiyeldir. Bu, hangi liderliğin hükümette olması gerektiğinin ve hangi sıradan İnsan Varlıkların liderliğinin bekleneceğinin bilincinin değişikliğinin başlangıcıdır.

 

Eski enerjide, birçok ülkelerde sadece tolere edilen hükümet beklentileri vardı. Bu olmadan, kaos olurdu. Böylece ülkenizde hangi tür hükümet yaratılırsa yaratılsın kabul edilirdi. Bu eski enerji kavramıdır, çünkü bu onları bütünlük olmadan kontrol içinde olmaya yönlendirdi. Bu değişecek. Kendi ülkenizde de değişecek. Çünkü İnsan Varlıklar bütünlüğe sahip liderlik beklemeye başlıyor. Bu yenidir. Bunu gözleyin.

 

2009’da, adını vermeyeceğim bir ülkede büyük bir değişim potansiyeli var, ama bu değişime o ülkenin genç insanları neden olacak. Asla hissetmeyeceğiniz kişiler dikkat gösterip ayağa kalkacak ve fark yaratacaklar. Bunu izleyin ve bunu gördüğünüz zaman, haberlere bakıp “Bu kötü” demeyin. Haberlere bakmayın ve “Şu ölenlere bak” demeyin. Haberleri izlemeyin ve dramayı görmeyin. Bu gezegene sadece, birçok şeyin parçası olabilmek için gelmiş olanlar olduğunu söylemek istiyorum. Onlar, sadece bunun bir parçası olmak ve yuvaya dönmek, sonra geri gelmek ve daha da büyük bir şeyler yapmak için bu gezegene gelenlerdir! Bunun görünüşünün düşünebileceğinizden çok daha büyük olduğunu söylemek istiyorum.

 

Bu amaçla geçiş yapmaya karar vermiş olanlara tebrikler, çünkü onlar kahramanca bir geçiş yaptılar. Gördüğümüz şey budur. Tüm gezegen bu tür kutlamaya dahildir. Bu, gerçekten geleceği değiştirecek, biliyor musunuz? Bunun uygunluğunu kutlayabilir misiniz?

 

Son olarak,  altı numara. Kişisel potansiyel. Bunu kısa tutacağız, ama bunun kısa olmadığı bir zaman gelecek.

 

DNA’nız değişiyor. Onun etrafında değişmeye başlayan manyetik etkilerden dolayı değişiyor. Bu, ilk kez buraya geldiğimizde bahsettiğimiz şeydir. Kendime manyetik üstat diyorum. Bu, nelerin olduğuna dikkatinizi çekmek için üç boyutlu, lineer bir terimdir. Grubum manyetik ızgarayı taşıdı, çünkü siz buna izin verdiniz. İnsan bilincinin bu gezegen için yaptığını henüz gerçekten anlamıyorsunuz. İnsan bilinci bir taleptir, bu gezegeni çevreleyen ezoterik olan kuvvetler için bir talimat setidir.

 

Bu, düşündüğünüz şeyden geriye doğrudur: Dünyada, Tanrı’nın ne yaptığını merak edenler vardır, kendilerinin ne yaptıklarını asla anlamazlar. Her İnsanın kişisel potansiyeli çok önemli ölçüde artacak.  Potansiyel:  Gelecekte enerjinin tezahürünün umudu. Ancak, siz istemedikçe hiçbir şey olmaz. Eğer yere oturursanız ve diğer odada bolluk varsa, bolluk içinde olma potansiyeliniz vardır. Ama asla kalkmazsanız, açlık ve fakirlikten ölürsünüz. Görüyor musunuz? Siz bir şeyler yapmadıkça hiçbir şey gerçekleşmez. Yine de o kişi Tanrı ile karşılaştığında, çoğu zaman bağırır, “Benim bolluk içinde olacağımı söylemiştin!” Ne olduğunu görüyor musunuz?

 

DNA’yı yeniden yazma yeteneği, birlikte geldiğiniz niteliklerinizi değiştirme yeteneği, hücresel seviyenin “üzerinde düşünme” yeteneği, Akaşa’nın parçalarına ve bölümlerine sahip çıkabilme yeteneği hepsi oradadır.

 

Bunun anlamı şudur: Yaradılış Mağarasındaki kendi kristalinizin parçası olduğunuz şeye erişilebilir. Bu, geri gidip Akaşik sistemdeki kendinizin en iyi parçalarını toplayabilmeniz anlamına gelir ve bu zamanla ilgilidir. Gördüğümüz şey budur. Sizi, tam bir İnsan sicimi (yayı) - yaşamış olduğunuz tüm yaşamlarınızın öz Yüksek Benliği olarak görüyoruz. Size baktığımız zaman gördüğümüz şey budur. Şu anda yaşadığınız yaşamı görmüyoruz. Yaşlı ruhları görüyoruz – kim olmuş olduğunuzu ve öğrendiklerinizi. Yaşamış olduğunuz tüm yaşamlarda incelemiş olduğunuz her şeye dayanarak, spiritüel kavanozunuzun nasıl tam olarak dolu olduğunu biliyoruz. DNA’nızda bulunan şey budur, sevgililer. Buna ulaşılabilir – çok ulaşılabilir.

 

Kendi spiritüelliğinizin kapısını itmeye başladığınız zaman, kapı biraz geri itilirse şaşırmayın. Bazılarınız için bu korkutucudur. Bu, yeni yolun parçasıdır – sistemin parçası olduğunuzu bağıran Tanrı ile işbirliği. Oh, İnsan varlığı, sen sadece Tanrı’dan bir şeyler bekleyen bir İnsan Varlığı değilsin. Sen Tanrı’nın parçasısın! Bunda benim partnerimsin ve daima oldun. Bu, Kryon’un mesajı oldu. Bu, bugün Kryon’un mesajıdır.

 

Şimdi ayrılmak üzereyiz. 

 

[Duraklama]

 

Bu mesajı, sizin zaman çerçevenizde olmayan, dinleyenler ve görenler var. Eğer bana izin verirseniz, onlarla konuşacağım.

 

Sevgili dinleyici ve okuyucu, orada oturuyorsun ve bu mesajı dinliyorsun, çoğunuz tek başınasınız. Tek başına okuyorsunuz ve kendinize, “Oh, bu kanallık geçmişte olmuş. Güzel değil mi, hoş değil mi? Bunların bazılarını yazacağımı düşünüyorum” diyorsunuz. Pekala, sana bir şey söylemek istiyorum: Tam şimdi sen de buna dahilsin. Çünkü bunu dinleme veya okuma niyetine sahip olan veçhende, sevdiklerin ve kaybettiklerinle, senin etrafını sarmaya devam eden başka yaşamlardakilerle, rehberlerin dediğin bir enerji ile çevrelenmene izin veren bir enerji yarattın. Sen geçmişte olan bir şeye odaklandığını düşünürken, tam şimdi etrafında olup biten birçok şey var. Ama sadece geçmişte olan bir şeye odaklanmış değilsin, çünkü sana tam şimdi kişisel olarak konuşuyorum, çünkü potansiyelleri görebiliyorum. Senin dinlediğin ve okuduğun potansiyeli biliyorum ve görüyorsun, buradasın, okuyorsun!

 

Bu, kuantumun çalışma şeklidir. Ruh zamanın dışındaki şeyleri görme yeteneğine sahiptir, ama senin orda olma potansiyelin vardı ve buradasın. Bu nedenle, bu odadakilerin kiminle konuştuğumla ilgili hiçbir fikri olmasa da, konuşuyorum. Kulakların ve gözlerinle burada olmanın tesadüf olmadığını söyleyeceğim. Boyutlararası olmak çok esnek değil mi, İnsan Varlığı?

 

Tam şimdi seni çevreleyen Tanrı’nın sevgisidir. Hissettiğin şey budur, hepiniz – bu zaman çerçevesinde olanlar ve diğer zaman çerçevesindekiler. Görüyorsunuz, Yaratıcı bulunmak istiyor ve bu çağda öğrendiğiniz şey budur. Bir işbirliği, partnerlik var, tapınmak değil. Çünkü bizler aileyiz, sevgili İnsan.

 

Bu sözcükler tüm diğer metinler gibi aynı enerjide kutsaldır. Aynı şekilde yazılmış olmayabilir; aynı kitlelere ulaşmayabilir, ama DNA’nız bunları işitir. Ve Tanrı’nın sevgisini hissedebilmeniz ve yuvayı fark edebilmeniz için mesajları içinize alırsınız.

 

Öyleyse olsun ve öyledir.


KRYON