spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

Lee Carrol kanalıyla

 

9 Aralık 2007

 

Selamlar sevgililer, ben manyetik hizmetten Kryon’um. Burada bunu daha önce görmemiş olanlarınız var. Ses aynı ses, kişilik, yüz… hepsi aynı. Bir aktarım perdenin bir tarafından diğer tarafına bu kadar kısa sürede nasıl yapılabilir? Ve size bunun yapılmadığını söyleyeceğiz: Çünkü partnerim bu yıllarda bir birleşmeye izin verdi: Bir İnsan Varlığının Yüksek – Benliği ile Kryon dediğiniz varlık arasındaki birleşme. O bunu yaptı çünkü gezegenin enerjisi buna izin veriyor. Partnerim perdenin bir tarafından diğer tarafına enerji aktarımı için yolu inceltti ve temizledi… bunun anında olduğunu söylerdiniz. Görünürde hiç hazırlık yok. Ama bunun nedeni zaten partnerimin önceden hazır olmasıdır. Hazırlık yok, çünkü mekan hazır. Hazırlık yok, çünkü dinleyen ve okuyan kalpler hazır.

 

Bu günlerde dinleme niyeti olanlar için iletişim şekli budur, anında iletişim olasıdır ve İnsan bedeninin bu tür şeylere hazırlanması için kitlelerin hazırlandığı günler azalıyor. Çünkü İnsan bedeni hazırdır.

 

Bu mekana gelip sizi çevreleyecek olan bir grup var. Eğer bunu seçerseniz, onları hissedebilirsiniz. Grup size dokunacak, ellerinizi tutacak ve gözlerinize bakacak. “Dinleyin!”, “çünkü bu mesaj sadece bir kere verilecek, çünkü derin bir mesajdır” diyecekler. Bu içinde yaşadığınız zaman ile; içinde bulunduğunuz ay ile, İçinde olduğunuz yıl ile ilgilidir. Bu zaman periyodu dediğinizde şimdi dinleyenler ve de şimdi okuyanlar var. Onları görüyorum. Seni görüyorum. Kim olduğunu biliyorum. Bu mesaj aynı zamanda senin için [mesajı şimdi okuyanlar için]. Dinle, çünkü işitmeye ihtiyacın olan bazı şeyleri açıklayacağım.

 

Açıklamalara başlamadan önce, grubun yerleşmesini istiyorum. Enerji burada, sevginin enerjisini temsil ediyor, onu hissetmeyi seçecek misiniz. Dinle şüpheci: Tanrı’nın sevgisini hissedemeyecek kadar yoğun musun? Belki sadece bir an için evrende düşündüğünden daha fazlasının olduğuna inanabilirsin. Belki zeki olan, seni seven ve ismini bilen bir güç vardır? Bugün herhangi bir metafizik bilgiyi almasan bile, sadece oturup sevildiğini hissedebilir misin? Bu fazla mı gelir? Sadece otur ve kısa bir süre sevildiğini hisset. Kalbini açabilir ve olmasına izin verebilir misin? Ve bizi içeri almanın başlangıcı olacaktır, güvenli bir deneyim. Sana genişlemiş bir bilinçlilikten başka hiçbir şey olmayacak sevgili insan varlığı.

 

Bu mesaja nümeroloji ile ilgili kısa bir öğreti ile başlıyorum …enerji ve yıl – toplamlarının eşdeğerli olması ile ilgili bir öğreti. Bu yıl da dahil, yılların nümerolojik değerleri ile ilgili bir içgörü vermek istiyorum. Nümeroloji rakamların enerjisinin incelenmesidir. Sizin özel durumunuzda sınırlı bir nümerolojidir, çünkü siz bunu on rakama dayanarak yapıyorsunuz. Kullandığınız on adet tam sayı var, 0 – 10, bu nedenle biz de bunu kullanacağız.

 

Rakam ne kadar büyük olursa olsun, sadece tek bir rakam elde edinceye kadar rakamları birbirleri ile toplayın. İstisnalar 11, 22, 33 gibi çifte rakamlar olan üstat rakamlardır. Bu üstat rakamları hariç tüm rakamları birbirleri ile toplayarak tek bir rakama indirgeyin. Bu size rakamın enerjisinin ne anlama geldiği ile ilgili bir içgörü verir. Bu işlemin geçerliliği ile ilgili kuşkusu olanlar var. Onlar sistemi anlamıyorlar ve yaptığınız şeyin gelişigüzel olduğunu hissediyorlar. Size tekrar söylememe izin verin, 3B varlıkları olarak Tanrı’nın boyutlararası sistemine baktığınız zaman sıkça gördüğünüz rasgelelik ve kaostur. Ancak, eğer nümerolojiyi incelerseniz şaşıracaksınız. O size kim olduğunuz – ve orada olabilecek potansiyeller ile ilgili bir çok şey anlatır.

 

Nümerolojinizde sadece 9 adet rakam var: 1-9. Matematiğinizde Sıfırı değersiz olarak düşünüyorsunuz ve bir kenara atıyorsunuz. Bu örnek için bunu yapmaya devam edin. Gelen yılı ele alalım, 2008. Rakamları birbirine eklerseniz 10 rakamını elde edersiniz. Tek rakam elde etmek için 1 ve 0’ı toplayınca 1’i elde edersiniz. Gelen yılın enerjisi 1’dir. Önünüzdeki yılın yapısı içinde gerçekleşen bir şeyler var.

 

Enerji ve rakamlarla oynayalım: 1987 Harmonic Convergence yılıydı. Bu rakamları birbirleri ile toplarsak yedi (7) rakamını elde ederiz. Nümerolojik terimlerde, yedi kutsallığın enerjisine sahiptir. 1987 kutsal bir olay için kutsal bir yıl idi. Gerçekten de öyleydi! 1987’de geleceğinizi değiştirmek için kutsal bir karar verdiniz.

 

Eğer Kryon’un geldiği 1989 yılı ile ilgili nümerolojiye bakarsanız, dokuz (9) rakamını elde edersiniz. Birinci kitapta size incelemeniz için iki rakam verdik: dokuz (9) ve 1989’un rakamı olan on bir (11). Dokuz rakamı tamamlanmadır, on bir rakamı üstat rakamdır. On bir aydınlanmadır. 9:11 combo. 1989’ya geri dönersek 9:11’in size ne getireceği ile ilgili kavramınız yoktu. Bu iki rakamdan bahsettik ve bu rakamların bugün sizin için anlamını düşünün. Korku veya üzüntü anlamına mı geliyor, yoksa nümerolojik değerlerine bakıp nümerolojik mesajlarını mı görüyorsunuz? Bu: eskinin sonu, yeninin aydınlanmasıdır.

 

2002, Kryon ızgara grubunun ızgarayı tamamladığı yıldır. 2002 dört (4) e karşılık gelir. Eğer nümerolojik enerjileri biliyorsanız, 4 Gaia’dır. Dünya Ana’dır, Toprak Enerjisi. Görüyor musunuz? O yılı seçmemiz bir rastlantı değildi, çünkü enerji doğruydu. Hepsi bir araya geliyor; hepsi bulmacanın bir parçası.

 

Şu anda 2007’desiniz (mesaj 2007’de verildi) ve bu geçiş ile ilgili önemli bir şeyler var. 2007/2008 geçişi 2000’lerin ilk binyılında gerçekleşen ilk özel geçiştir. Binyılın değişiminden sonra ilk kez gerçekleşiyor. Bu yılın rakamlarını toplayın, dokuz (9) ve biri (1) temsil ederler. Aslında bu kombinasyon her on yılda bir gerçekleşir, ama bu ilk gerçekleşme. 2012 geçişinin kuşağındaki ilk kombinasyondur! Buna çok dikkatle bakmalı ve şöyle demelisiniz: “9 olan 2007’den, 1 olan 2008’e geçerken neler olabilir?” Dokuz “tamamlamayı”, Bir “Yeni başlangıçları” temsil eder. Bunun bir anlamı olduğunu düşünüyor musunuz?

 

Şimdi, bu “tamamlanma” yılı 2007 ve 2012 arasındaki mesafeyi temsil eden rakamın nümerolojik anlamına bakalım. 2007 ve 2012 arasında 5 yıl fark vardır. Beş (5) değişimdir! 2012’nin nümerolojik değeri nedir? O da beştir (5). Sadece düşünün: değişim/değişim. Bana söyleyin, eğer enerjiye inanıyorsanız, bu olaylar dizisinin size bir şeyler anlatmaya çalıştığını düşünüyor musunuz? Sevgililer, size işitmenizi ve görmenizi istediğim bir senaryo verdim. Çünkü içinde bulunduğunuz yıl ve özellikle son dört ay sizi 2008’e götürüyor.

 

Size partnerim için ilişkilendirilmesi çok zor olan bir şeyleri açıklayacağım, çünkü o lineer değil. Ona bu resmi ikinci kez verdim, ama kaydedilmesi ve yazılması için bu zamanı seçtim. Onun bilgiyi daha önce görmesini istiyorum. Bu ona daha fazla berraklık veriyor ve bu mesaj da berrak olmalı.

 

2007 bitiş yılıdır – tamamlanma. Bunun gerçekte ne olduğunu söyleyeyim: Sizin taze ve temiz yeni bir başlangıç platformuna girmenizi sağlayacak olan bir enerji platformunun yeniden düzenlenişidir. Bir güncelleme/yükseltme değildir. Eski enerjiyi alıp ona ilave yapmaz. Bu lineerdir. Siz lineer değişim bekliyorsunuz; her şeyin lineer bir tarzda gerçekleşmesini bekliyorsunuz. Eğer bir kası çalıştırırsanız, zamanla daha güçlü olmasını beklersiniz. Ne kadar çok egzersiz yaparsanız, o kadar güçlenir. Ve genelde aynı mantığı enerjiye uyguluyorsunuz. Ama işleyiş şekli bu değil.

 

Size verdiğimiz enerji boyutlararasıdır ve doğası spiritüeldir. Lineer değildir.  Bu yıl gerçekleşen bir nitelik var. Dinleyin! Bu sizin için. Bu bilmeniz gereken bir şey, çünkü bu son dört ayda güvendiğiniz enerji yok; düşündüğünüz enerji hep orada olmalıydı; her şey berraklık içinde gerçekleşmeliydi… öyle olmadı!

 

Daha iyi şeyler olması yerine bir çöküntü başladığı görülüyor. Bir çoğunuz yaşamın meydan okumaları ile karşılaştınız. Bazılarınız ruhla bağlantıyı tamamen kaybettiniz! Bazılarınız bunun nereye gittiğini ve ne olduğunu ve neden elde etmek için çalıştığınız şeyleri elde edemediğinizi  merak etmeye başladınız . Size söyleyeceğim: Bu anda gerçekleşen her şey güvendiğiniz armağanların ve aletlerin hepsinin yavaşlamasıdır. Sonra bunlar yeniden şekillendirilecek ve daha güçlü potansiyele sahip ve yenilenmiş olarak gelecek. Ama en azından 2008 Ocak ayının ortasına kadar değil, ondan sonra hepsi geri gelecek.

 

Ve böylece şu andan itibaren çalışacağınız bir zaman var. Size bazı tavsiyeler vereceğiz, ama önce size şunu söylemek istiyoruz: Bu yeniden düzenleniş lineer değildir. Geri gelecekse enerjinin neden gittiği sizin için bir anlam ifade etmiyor! Ama bu sizin dünyada deneyimlemediğiniz bir realitede olan şekildir. Bazılarınız bu son aylarda meydan okuyucu zamanlardan geçtiniz. Önümde kimin oturduğunu ve bu sözcükleri kimin okuduğunu biliyorum. Bu mesajı kimin işittiğini biliyorum. Oh, sevgili insan varlığı, ortaya çıkan veya çıkmayan şeyler için kendini suçlama. Dayanmanı, devam etmeni istiyorum. Kendini suçlama!  Olaylar bekledikleri gibi gitmeyince insanların kendilerini suçlamaları olağandır. Sorumlu olmak için buna alıştınız. Ama tam şimdi, değilsiniz!

 

Şimdi size iki örnek vereceğim, bu örnekler sizi şok edebilir. Bu derste bu insanlar ile – değerli insanlar - ilgili konuşacağımı ummazdınız. Biri erkek, biri kadın. İkisi arasında 2000 yıllık zaman farkı var. 

 

Zihninizde, sizi iyi bildiğiniz bir yere götürmek istiyorum. Nerede olduğumu ve ne anlattığımı biliyorum. Bu ülkenin bu yerinin enerjisini biliyorum, anlayacağınız bir örnek vermek üzereyim. Bir an için İsa olarak bildiğiniz Museviyi düşünün. Hacın üzerinde, çarmıha geriliyor ve görünüşe göre ölme noktasında. Kayıtlı tarih onun “Tanrım, neden beni terk ettin?” dediğini söyler, bu doğru değildir. Aslında bunu söylemedi. Onun söylediği şey şuydu, “Nereye gittin?” Üstat İsa bir geri çekiliş hissetti. Güvendiği tüm varlıkların, tüm rehberlerin gitmiş olduğunu hissetti. Tüm bilgelik bedeninden çekilmişti. Ona hücum eden karanlığı ve siyahlığı hissetti. Olduğu sevgi ve bilgelik üstadı olarak tüm yaşamında güvendiği güvenlik balonu gitmişti ve yardım için bağırdı. Bu not edildi, yazıldı ve size verildi. Bu tarihtir.

 

Şimdi, Tanrı’ya bu kadar yakın olan birinin nasıl böyle bir deneyim geçirebildiğini hiç kendinize sordunuz mu? Rehberlerine en çok gereksinim duyduğu zamanda.. onlar onu terk ettiler! Size anlatayım: onun deneyimlediği şey lineer – olmayan bir enerji değişimi idi. Bir süreliğine sıfır’a alındı… sadece bir an için, böylece yükselebildi. Sonra hepsi geri döndü. Bundan sonra olanlar kaydedilmedi.  Sonra neler olduğunu bilmediniz. Onun bir “ahhh” çektiğini işitmediniz. Bu kaydedilmedi, görüyor musunuz? Tanrı’nın sevgisi öncesinden çok daha güçlü şekilde ona aktı. Bu şekilde işler ve bir an için insan olarak kendisini suçladı. Sadece bir an için… bir an… tek bir an, imanını sorguladı. 

 

Size tüm yaşamı şefkat şemsiyesi altında geçen değerli bir kadını anlatmama izin verin. Yaşlandıkça, daha çok şefkatli oldu. Ve o sizlerden biridir [modern zamanlarınızda], ismi Teresa Ana idi. Bu kadın hakkında size anlatmak istiyorum. Onun üzüntü içinde öldüğünü biliyor muydunuz? “Tanrı’ya bu kadar yakın olan böyle bir kadın, neden üzüntü içinde ölür? Yaptığı onca şeyden sonra, ismine duyulan o kadar saygıya rağmen – neden üzüntü içinde ölsün ki?” diye sorabilirsiniz. Çünkü o üzerindeki enerji değişimini anlamayan lineer bir İnsan Varlığı idi.

 

Ölümünden yıllar önce, enerjisi değişti. Bunu hak etmişti ve bir anlığına sıfır’a gitti. Ayarlanmaya alıştığı eski istasyon gitmişti ve yeni bir frekans gelmişti, bu frekans onun şeyleri yapma yolunu değiştirmesini diliyordu, böylece bunu bulabilirdi ve sevinçli olabilirdi.. öncekinden çok daha güçlü ve şefkatli olarak. Ama o anlamadı. Tek başına bırakıldığını düşündü – bağlantısını kaybetti.  

 

Tanrı neden böyle bir şey yapmıştı? Tanrı neden bir şefkat azizesini terk etmişti? Size gerçeği anlatacağım: Tanrı asla bunu yapmadı! Olan şey onun enerji değişimini yanlış yorumlamasıydı. Tam şimdi genel şekilde gerçekleşen aynı şeydir. Yavaşça uzaklaşıyor, daha sonra yeni nitelikler ile güçlü olarak geri gelmek üzere. Ve bu şefkatli güzel kadın yeni istasyona ayarlanmasının istendiğini anlamadı. Meditasyon şeklini, ruh ile temas şeklini değiştirmesinin istendiğini anlamadı. Eğitilmiş olduğu protokolü bırakıp direkt olarak üstat ile konuşmalıydı. Ama öğretisi ile kaldı ve hiçbir şey gerçekleşmedi. Eski enerjideki eğitimi onu protokol hapsinde tuttu ve sonra üzüntü içinde öldü. Ama şefkatini asla kaybetmedi, çünkü bu onun armağanı idi.

 

Bu son aylarda olanlar için kendinizi suçlamayın. Bu zamanda size bazı tavsiyelerimiz var: (1) Yolunuzu değiştirmeyin. Gerçekleşen şeyler veya tam şimdi hissettikleriniz nedeniyle ürkütücü hareketler yapmayın. Bunlar özellikle Işıkişçileri için zor zamanlardır. Bağlantınızı biraz kaybettiniz. Enerjinin çok yakında değişmeye başlayacağını bilin. Ocak ayının ikinci haftasına kadar, enerjinin geri döneceğini bileceksiniz ve ışığınızın tazeleyici esintisini hissetmeye başlayacaksınız.

 

Bazılarınız bunu diğerlerinden daha çok hissetti. Bazılarınız fazla etkilenmemek için merkezinde kaldı. Diğerleri perişan oldular! Bu odada olmayan bir çok insana konuştuğumu anlamadınız [daha sonra okuyanlar ve dinleyenler]. Kendinizi suçlamayın!

 

Size başka tavsiyelerim var:  Birçoğunuz enerjinin sürekli devam eden bir gerilemede olduğunu hissediyorsunuz. İletişimler kesiliyor, bu, gerilemenin niteliklerinden biridir, ama bu özel durumda bu sistem ile iletişimlerdir. Mekanı terk ettiğinizde sürekli devam eden bir gerileme gibi devam ediyor. Bu sizin neden uyumadığınızı, meditasyon yapmanın neden daha zor olduğunu açıklıyor.

 

İkinci tavsiye şu: Tedbirli ve dikkatli olun – öfkenizi yavaşlatın ve sabırlı olun. Işıkişçileri, beni dinleyin. Bu gelecek olan haftalarda lütfen öfkenizi dindirin ve sabırlı olun. Bu son yıllarda güvendiğiniz aletlerin bazıları tam şimdi en düşük noktada. Geri gelmeleri için inmek zorundalar. 

 

Bu tatil mevsimi aileleri bir araya getiriyor, ama bazen kıvılcımlar uçuşuyor, öyle değil mi? Eğer size sözle saldırılırsa, sevgiyle yanıt verin. Bildiğiniz şeyleri uygulamanın zamanıdır, yanınızda duran meleğin katkısı olmasa bile. Öfkenizi yavaşlatın – yavaş konuşun – sevgiyle cevap verin. Bu zamanda ilişkilerde çatlaklar olabilir. İlişkileri bir arada tutan zamk enerjinin azaldığı bu zamanlarda maksimum seviyeye gerilebilir. Düşüncesizce kararlar vermemeniz için size bunu söylüyorum. Bu zorluklara sevgiyle yanıt verin ve dayanın. Şimdi dört aydır bunun içindesiniz ve daha kötüleşmeyecek. Ama bir süre devam edecek.

 

Şimdi iyi haberlerden söz edelim. 2008 size yeni bir alet seti getiriyor. Nasıl birlikte – yaratıldığını bilenler bunun daha önce asla olmadığı kadar kolay olacağını görecekler. Beklemekte olduğunuz şeylerin bazıları, beklediğiniz mesajlar, beklediğiniz eşzamanlılığın bolluğu sonunda kavramanız için oradalar.

 

Burada kimin olduğunu biliyorum. Kimin dinlediğini biliyorum. Kimin okuduğunu biliyorum. Bu mesaj birkaç ay içindir, ama önemli zamanlarda ruhun enerjinin merdiven basamağı adımları şeklinde nasıl çalıştığının zamansız mesajıdır. Bu özellikle binyılın değişiminin ilk bölümünde doğrudur, özellikle siz 2012’ye doğru ilerlerken. Yeni birlikte – yaratma armağanları önünüzde. Partnerim bugün size vermesi için ona verdiğim[seminer sırasında] bazı tavsiyeler verdi, bu eşzamanlılık gerektiren birlikte – yaratım idi. Birlikte – yaratma eşzamanlılığı gerektirir. Eşzamanlılık, sizinle ve sizin için eşzamanlılığı yaratacak olanlarla karşılaşmanız için kalkıp bir şeyler yapmanızı gerektirir. Siz orada oturmuş dua ederken Tanrı bir mucize ile önünüze düşmeyecektir.

 

Bu zamanlarda tavsiye şudur: Çok hızlı gitmeyin. Sevgi ile yanıt verin. Sabırlı olun. Ve bunlar olurken, asla sizi terk etmeyen Tanrı’nın sevgisini hissedin. Tüm aletler bir süreliğine ortadan kaybolabilir, ama Tanrı’nın sevgisi ebedidir.

 

Ve benimle birlikte gelen ekip ayrılıyor … ya da belki ayrılmıyor? Size şunu söylüyoruz: Bazılarınız sandalyenizden kalkarken veya dinlemeyi bırakırken ya da okumayı bırakırken… bazılarımızı kendinizle birlikte götürmeyi ister miydiniz? Tam şimdi getirdiğim enerjinin bir kısmını kendinizle götürebilirsiniz. Kryon gitse bile enerjinin bir kısmı boyutlararası halde kalır, sizin etrafınızda dolaşır, bilinçliliğinize girmeye hazırdır. Bu sizin seçiminizdir.

 

Sevgili Işıkişçisi, sevgili gezegeni değiştiren, içinde kavramadığın bir potansiyel var. Tam şimdi olanlara inanmayanlarda bile. Şifacı – adam? [Kryon dinleyicilerin arasındaki bir inanmayana konuşur]. (Kryon duraklar). Seçtiğin şeye inan arkadaşım, ama Tanrı’nın sevgisini gözden çıkarma.

 
Barış ile ilerleyin – sevgiyle yanıtlayın. Tekrar görüşünceye kadar. Ben sizleri seven Kryon’um. Ve öyledir.


KRYON

 

(Çeviri; Saffet)