Related discussions

thotares Discussion started by thotares 13 years ago

Bu canli kanallik Riga, Letonya’da verildi 

15 Mart 2009

Lee Carrol kanaliyla 

Selamlar, sevgililer, Ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Bu yerde sunulan enerjinin saf oldugunu yine soyluyoruz. Tekrar, gundem veya manipulasyon olmadigini soyluyoruz. Iradenizi ele gecirme plani yok; sadece kalplerinizi acma plani var.

Insan Varliklari Yaratici’yi arar ve bunu neredeyse dogduklari andan itibaren yaparlar, cunku kayip olan bir sey vardir. Ben buna muzik diyorum, perdenin diger tarafindan eonlardir isittikleri sarki… benim tarafimda. Bu gezegene Insan bedeninde dogmak, size tekrar sunulan hucresel yapiya aniden sahip olmak bir soktur. Bu, ruh olan bir sistem icin bir soktur. Bir taraftan digerine geciste en asikar olan sey, aniden tek basina oldugunuz hissidir. Sonra yasaminizin kalanini kayip olan parcayi arayarak gecirirsiniz. 

Bazilariniz, belki ibadet ettiginiz yerlerde bunun diz cokup Tanri’nin gucunu cagirmaya benzedigini hissettirdigini kesfettiniz… ve sizi yikadigini. Eger durum buysa, sadece orada oturmak istersiniz, oyle degil mi? Bu guzeldir. Bazilariniz, meditasyonlarinizda ayni seyi deneyimliyorsunuz. Bu guzel. Cunku oturabiliyor ve temasta oluyor, bir sure dusunuyorsunuz. Bu, kayip olan bu baglantiyi kurmak icin yapabildiginiz fiziksel bir seydir. 

Bu kisa anlarda, her sey iyidir. Bu anlarda Tanri’nin yuzune sadece birazcik dokundugunuz bir zaman yarattiginizi hissediyorsunuz. Ve bunu yaptiginizda, muzigi isitiyorsunuz ve her sey iyi oluyor. Kayip olan seyi yeniden yaratmaya calisarak cok fazla zaman harciyorsunuz… dogustan itibaren kayip olan. 

Insanlik her zaman bunu yapti. Nedenini biliyorum, cunku muzik benim icin asla durmaz. Kryon olarak size anlatacagim, onsuz olacagini hayal edemem. Perdenin benim tarafimdaki isikta sarki soyleyen goksel koro hepimizin alistigimiz seydir, cunku bizler ebediyiz ve buraya aitiz. Her iki yonde de onu dinleyerek cok uzun zaman gecirdiniz, yine de Dunya’ya geldiginizde tamamen baglantisi kesildi. 

Bugun ogretiye basliyoruz ve sunu soyleyerek basliyoruz: Bu gezegende yeni bir enerji vardir ve bu enerji bizim DNA dedigimiz ruhsal enerjinizin parcalarini ve bolumlerini simdi aktive etmeye calisiyor. Bu, hem 3B de hem de Yuksek – Benligin oturdugu coklu boyutlarda olan bedeninizin parcasidir. Sizler yeni olan aletlerden enerjiyi aktive ederken, ayrica manyetik izgaranin yeniden hizalanmasini, Kristal Izgaranin tesis edilmesini, Mayalarin kehanet ettigi Gaia’nin titresim dongusunu aktive ediyorsunuz… bunlarin hepsi oyunda. Harmonic Convergence’in (Uyumlu Kavusma) enerjisinde canlandiniz, tum bunlar ustatlik olan kutsal mezuniyet surecine baslama iznini veriyor. 

Bunlar ustatlik aletleridir – icinizde olan kuantum halini anlamaniza izin vermek. Bu kesif surecinde, bazilariniz muzigi tekrar isitmeye baslayacaksiniz. Soz veriyorum. Bu, basarmak icin oturup meditasyon yapmak zorunda olacaginiz bir sey olmayacak, cunku DNA aktive oldugunda, bu sekilde kalir [degismis kalir]. Onu acip kapatmayacaksiniz (baslatip bitirmeyeceksiniz). Bu karmasik bir bulmacadir ve dogru sekilde aktarilmasi, ozlu olarak aciklanmasi ve sevgiyle iletilmesi icin, bu aksam partnerimi dikkatli olmasi ve yavas ilerlemesi icin uyardim. 

Bundan sonra anlatilacaklar bir kitaba donusturulecek, bunlar partnerimin [Lee] ilk kez isittigi talimatlardir. Cunku DNA kitabi hazirlaniyor ve bu, o kitabin bir bolumu olacak, cunku bu, simdiye dek sadece akademik olmus olan bir seyin pratik bolumudur… DNA’nin 12 katmani, bunlarin nasil tanimlandigi, isimlerinin ne oldugu, amaclarinin ne oldugu. Ama simdi bu hikayenin daha fazlasi var ve bu aksam bu bilgiyi size bu harika yerde [Riga Arena] vermeyi seciyorum, bir cok dilin konusuldugu bu yerde [Baltiklar], son zamanlarda ozgur olan bu yerde. 

Bu bilgiyi burada vermemizin bir nedeni var ve bu nedenin bir parcasi, bunun Batili bir mesaj olmamasidir! Bu, tum aile icin evrensel bir mesajdir ve onlar simdi onumde oturuyor, bircok dili dinliyorlar [Ingilizce, Letonya dili, Rusca, Litvanya dili, Estonya dili], ama sadece tek bir dili hissediyorlar – sevginin ucuncu dilini. 

Ogreti Basliyor… 

Bunun gibi kanalliklara katilanlarin sordugu sorular var, partnerime, “DNA ile ilgili tum bu seyler nedir? Neden Kryon her zaman DNA’dan bahsediyor? Neden meleksi seylerden, ezoterik seylerden bahsetmiyor? Neden, buraya ne icin geldigimizi anlatmiyor? Ama bunun yerine, sadece kimyadan bahsetmek istiyor.” diye soruyorlar. Eger siz de bu sorulari soranlardan biriyseniz, sevgililer, ifsa edilen buyuk konuyu hala anlamamissiniz: Hucresel yapinizin icinde ustatligin aletleri vardir ve bunlar gorunmezdir. Bunlar bugun bilim tarafindan tamamiyla farkli sekilde arastirilan hucresel yapinizin parcasidirlar. Ruhsal sirlar DNA’dadir! Ustatlik icin talimat setleri DNA’dadir! Bu nedenle, DNA’nizin ezoterik incelenmesi ustatligin, icinizdeki Tanri’nin arastirilmasi oluyor.

Bedeninizde cifte sarmalin kopyalarinin trilyonlarcasi var ve size onlarin icindeki enerjilerin isimlerini verdim. Simdi, bazi spesifik olanlardan bahsedecegiz. Ancak, ayrintilardan sozetmeden once, size anlamaniz gereken bazi senaryolari bir kez daha vermek zorundayiz. 

Insan Varliklari listeler ister! Zihninizde, olaylarin nasil isledigini lineerlestirebilmeniz icin, her seyi bolumlere ayirmayi dilersiniz. Bu ogrenmenize yardimci olur, cunku hepiniz lineer dusunmeye alisiksiniz. Ayrica tekil amacli mekanik ve kimyasal fonksiyonlara alisiksiniz. En karmasik kimyasal fonksiyonlar bile her zaman ayni sekilde isler. Neyin ne oldugunu kesfedersiniz, sonra onu belli bir duzende gerceklesen nitelikler listesine uygularsiniz. En sonunda bu lineer surecleri bilen bir kimyaci olursunuz. 

Kuantum DNA lineer tarzda calismaz. Bundan dolayi, onu, fonksiyonlarina gore bolumlere ayiramazsiniz. Iste soylemek istedigim sey: Gezegendeki onbinlerce parcasi olabilen en karmasik makinelerde, parcalar her zaman ayni seyi yaparlar. Guzel bir saatten binlerce kat daha karmasik olan bir seye sahip olabilirsiniz, ama yaylar ve disliler her zaman yaylar ve dislilerdir. Tekrar tekrar karmasik bir sekilde ayni seyi yaparlar. 

En karmasik elektronikleriniz ayni seyi yapar. Milyonlarca benzer prosesi tekrar tekrar saglarlar ve elektron yollari her zaman ayni manevrayi (degistirmeyi) yapar… tekil bir proses lineer karmasiklikta hizli isler. DNA degil. DNA bir makine degildir. DNA’yi tamamen ve butunuyle kendisiyle interaktif olarak dusunmeye baslamalisiniz. Bir parca degistiginde, yanindaki parca da degisir. O zaman, spesifik DNA parcalarinin tekil amacini, her zaman ayni seyi yaptigini tanimlayamazsiniz. Bahsettigimiz o karmasik saati dusunun. O saat boyutlararasi olsaydi ve yay aniden bir disli olsaydi ve disli gerektigi gibi sekil ve buyukluk degistirebilseydi ne olurdu? Bunu dusunun – artik gereksinim olmayan bir parca ortadan yok oluyor ve eger orada olmayan gerekli olan bir sey varsa, o ortaya cikiyor! Aslinda bu karmasik olurdu, oyle degil mi? Ilave olarak, bu kuantum saat, calismasi icin tasarlanmis olan zaman cercevesini degistirmeye kendi kendine karar veriyor. Garip degil mi? Bu kuantum DNA’dir. 

Bir sure once, DNA’nin 12 katmaninin, akademik sekilde varolduklari haliyle aciklamasini verdik. Ancak, her katmanin her zaman ne yaptigini anlatmamak icin dikkatliydik. Sadece onlarin amacini ve enerjisini veya depolama niteliklerini verdik. Bunu kisa sure sonra goreceksiniz. Ama onlar birlikte calisirken, her biri sekil degistirir; yani, digerinin yaptigi seye bagli olarak degisir. Tum parcalarin degismeye devam ettigi ve makinenin gereksinim duydugu seye bagli olarak degistigi bir makineye sahip oldugunuzu soyleyebilirsiniz. Bu karmasiktir ve kuantumdur. 

Kuantum halde, zaman yoktur. Kuantum halde herhangi bir seyin oldugu gercek bir yer yoktur. Cunku kuantum mekanikleri herhangi bir maddenin veya herhangi enerjinin her yerde bir arada hepsinin tek olarak bulundugunu belirtir. Bu kadar karmasik olan bir sey hayal edin! Simdi bunun bedeninizde milyonlarca kat cogaltildigini hayal edin. 

Baska bir sey daha var. Yeni alet seti olan bu parcalari listelemeye baslamadan once bile, baska bir sey var. 

[Duraklama] 

Partnerim tereddut ediyor, cunku bunu ona gosteriyorum ve sozcukler yok. Henuz, bilim de yok. Bu onun icin yeni. DNA’nizin dogru sekilde calismasi icin, ezoterik ve kuantumsal olarak sozunu ettigimiz seylerin hepsini yapmasi icin, DNA’nin 300 trilyon parcasinin ayni anda bir seyleri bilmesi gerekir! Basinizdaki en uzun kilda oldugu gibi, ayni anda ayak tirnaginizin mikroskobik DNA’sinda gerceklesen bir iletisim olmalidir. Bunlarin her ikisi de bunu aninda bilmelidir. O zaman o trilyonlarca parca ayni fikirde olmali, bilincin tek bir enerji absorbsiyonuna sahip olmalidir. Bunlarin hepsi 3B yapisinda gerceklesmelidir – yani, realitenizin icinde. Bu islem icin biliminizde bir sozcuk yoktur, fotonlarin tanimi icin yarattiginiz bir kelime var, “dolasiklik”. 

Bunun yerine, “enerjinin birlikte akmasi” (confluence) vardir. Ingilizcede “confluence” gercekte enerjilerin baska bir sey, birlik olmalari icin bir araya kaynasmasi anlamina gelir. Bilim henuz bunu DNA’da gormuyor, ama bir seviyede bunun var olmasi gerektigini biliyorlar. Cunku Insan bedeni yaptigi seyi baska nasil yapabilir? 

Hucresel yapi ozel ve essizdir. Lineer makine gibi, uzmanlasmistir ve kok hucrelerin bu ozelligi tasidigini isittiniz. Ama DNA tum bedende aynidir, benzerdir. Spesifik degildir. Ayak tirnagi DNA’niz veya sac DNA’niz ya da kalp DNA’niz yoktur. Sadece kendi essiz DNA’niza sahipsiniz. Ayni Insan kuantum mavikopyasinin trilyonlarca kopyasi birbirleriyle aninda konusmalidir, aksi taktirde siz varolmaya son verirdiniz. Onlar bunu nasil yapiyorlar? Bilimde DNA donguleri arasindaki iletisim islemine verilmis olan bir isim yoktur, ama olacak. Bu, manyetiklerin “corbasinda” kuantumluluktur. 

Simdi iletisimin nasil gerceklestirildigini inceleyelim, bulmaca bir araya gelmeye basliyor. Cunku manyetik ustat onunuzde duruyor. Bircoklari yillardir Kryon’un manyetik niteliginin izgara ile iliskili oldugunu dusundu. Bu sadece kismen dogrudur, ama gercekte DNA’nin manyetikleri ile ilgilidir. Cunku partnerimin bugun daha onceki konferans serilerinde belirttigi gibi, DNA ile ilgili bilmeniz gereken bir sey vardir ve bu, DNA’nin manyetik bilesenlere sahip olmasidir. DNA’nin her dongusu (halkasi) yanindaki dongunun uzerine binen manyetik bir alana sahiptir, yanindaki DNA dongusu de, kendi yanindakinin uzerine biner. Trilyonlarca ust uste binme tek bilince esittir. Sonra bu manyetik bir damgayi temsil eder, bu damgayi Insan kendisinde tasir. Manyetikler boyutlararasi bir enerjidir, kuantum enerjidir ve bu damga Insan aurasini yaratir. Aura manyetik bir alan degildir ve aurayi manyetik ekipman ile goremezsiniz. Aura Insan bedenindeki DNA iletisiminin birlikte akmasinin sonucudur, kuantum damgadir, gezegende henuz herhangi bir sey tarafindan olculemeyen bir kuantum alan yaratmak icin enerjinin kaynasmasidir. 

Bunlari size anlatiyorum, cunku DNA’da neler oldugunu, DNA’nin her enerji katmaninda ayni anda nelerin gerceklestigini anlamalisiniz. Isbirligini dusunun, bulmaca. Eger DNA’nizda yeni olan bir tur ezoterik aktivasyona sahip olacaksaniz, neyin gerceklesmesi gerektigini dusunun! Trilyonlarca parca hepsi ayni anda bunu alir. Bu nasil hissettirir? 

Bir an uzerinde dusunun… 

Simdiye kadar birkac dakikadir kanal mesaji aktarmaktaydim. Ancak, bu boyuttaki bir kalabalikta bircok spirituel yollar var. Bazilari bunun gercek bir iletisim oldugunu kavramaya basliyor ve bazilari bunu asla kavramayacak. Neyin gelmek uzere oldugunu anlayanlar olacak ve anlamayanlar olacak. Bunun gercek zamanda yaziya aktarilmasinin nedeni budur, gereksiniminiz oldugunda bilgiyi yeniden ziyaret edebilmeniz icin. Ama hicbir sey tam simdi gerceklesen seyi size tekrar vermeyecektir; siz ve ben tam su anda kuantum haldeyiz, sevgili aile. Bundan yararlanin. Cunku bu yerde, aralarda dolasan kuantum enerjiler var. Bunlarin bazilari tam simdi size dokunuyor, onlari hissedebilirsiniz. 

Ozellikler…

DNA’dan bahsedelim. Partnerim, simdi bu kritiktir. Rakamlari dogru al; amaclari dogru al ve bunu anlasilacak bir tarzda ogret [Bunlar Lee icin talimatlar]. 

Bu yeni enerjide, buyuk armaganlarin sizlerin olacagi noktaya aktive edilen bes adet katman vardir. Ancak, bunun lineer bir sekilde gerceklesmis oldugunu soyleseydim hatali olurdu, cunku bu bes tanenin biri her zaman aktive oluyor. Boylece gercekte, dort tane ve arti bir vardir! Kuantum enerjileri lineerlestiriyoruz, onlari saymaya calisiyoruz. Bunu bir sekilde yapacagiz, cunku bunlari ogreti icin uc – boyutlu bir yapiya indirgemedikce, kuantum olaylari size iletebilmemin bir yolu yoktur. Boyle  yapacagim. 

Bes kuantum enerjisi bu cagin armaganlarina dahildir. Spesifik olarak, bes. Asil ana enerjiyi gormezden gelemeyecegimizi soyleyebilirsiniz, cunku o ana 3B katmanidir. Eger bunu soyleseydiniz, hakli olurdunuz. Bu aslinda alti enerjiyi olusturur, ama yine de bes kavramina sadik kalacagim, cunku DNA Birinci Katman digerlerinde gerceklesen seylerden her zaman etkilenir. Birinci Katman bir 3B cifte sarmal olarak tanimlanmistir… mikroskopta gorebileceginiz lineer kimya. Parcalar degismese de, nasil etkilestikleri diger 11 tarafindan programlanir. Bu nedenle, bir numara her zaman degisim halindedir. O kimyayi temsil eder; bundan dolayi, gordugunuz ve hissettiginiz seyi temsil eder. 

Numerolojide, bes degisimin sayisidir ve bu, bu enerjiyi bu derse koymamiz icin uygundur. Katmanlarin bes enerjisi veya ozdesligi iki numara, alti numara, yedi ve sekizinci katmanlarin birlesimi ve dokuz numara. Bunlar alti katmani iceren bes enerjiyi temsil eder. Devam ederken aciklayacagim ve onlari listeleyecegim. Bu ezoterik bir ogretidir ve karmasiktir. Guzeldir, yenidir ve sizin icin bazi seyleri, bilmeye ihtiyaciniz olan kavramlari aciklamaya baslar. Degisimin baslangic armaganlarinin aciklamasini saglar ve daha once yapamadiginizi yapabileceginiz nitelikleri saglar. Aciklanamaz olani aciklamaya baslar.

Bu dersin tum numerolojisini size daha once vermistim.. Eger besin enerjisiyle ugrastigimizdan suphe ediyorsaniz, o zaman sunu yapin: Katman iki, katman alti, katman yedi, sekiz ve dokuzu alin ve hepsini toplayin, numerolojide besin enerjisini elde edersiniz [2 + 6 + 7 + 8 + 9 =32]. 32, tek rakama indirgendigi zaman 5’tir. Yine, bes evrensel degisim anlamina gelir. Degisime hazir olun! 

Simdi, partnerimin uyari dedigi seyi veriyorum [Kryon gulumser]. Eger olmasini istemezseniz, bu seylerin hicbiri sizin icin gerceklesmeyecektir. Bunlar Isikiscileri icin armaganlardir. Isikiscileri kapiyi acmak isterse, secimin bilinci vasitasiyla kendilerinin kuantum parcalarini ileri cikarmak isterse, degisim gerceklesir. Istemezlerse, hic bir sey gerceklesmez. Bu gezegendeki realiteniz Insan bilinci secimiyle harekete gecirilir. 

Bu kavrami anlamayanlariniz icin, size cok unlu Hardy paradoksunu tekrarliyorum. Bu paradoks (sizin biliminizde) kuantum halde, gozlenen fotonlarin niteliklerini degistirdigini ifade eder. Bu gercekten farkli degildir, cunku niyetiniz kuantum DNA’niz icin degisim yaratmak icin gozlemdir. Niyet olmadan, hicbir sey gerceklesmez. 

Yari – Litvanyali ismi olan doktor [Kryon ekip uyesi, Dr. Todd Ovokaitys] bunu iyi acikladi. O, DNA’nin simdiye dek yapilan en ileri jet ucaga cok benzedigini soyluyor. Ancak, manyetik alan vasitasiyla DNA’nizla konusan dunya gezegenindeki enerji her zaman dusuk oldu. Ustatligin enerjisine nazaran, peygamberlere nazaran, DNA’nizin enerjisi her zaman dusuk idi. Bu nedenle, bu olaganustu jet ucagi her zaman, tum tarih boyunca tum insanlik icin sadece pistte ilerledi. Simdi bu degisiyor ve siz ucmaya hazirsiniz. Mesaj budur ve her zaman bu oldu. Neyin farkli oldugunu belirtelim. 

DNA Ogretileri… sizin icin ve gecmisiniz icin kuantum dersleri

DNA’nin 2 nci katmani Insan Varliginin hayat dersi olarak tanimlandi. DNA’yi enerjilere bolumlendirdiginiz zaman, onu ogreti icin 3B’ye koyarsiniz, anlamasi kolay olur. Hayat dersinin ne oldugunu ve onun neden DNA’nizda oldugunu anlamaniz onemlidir. Bu gezegene bununla birlikte geldiniz ve bu, Akasik Kayit nedeniyle sizin icin yapilandirilmis bir seydir. Yani, hayat dersiniz gecmis yasamlariniza baglidir. 

Bundan dolayi, gecmis yasamlarinizla iliskili oldugu icin, kisisel Akasik DNA kaydiniz yedi ve sekizinci katmanlara baglidir [DNA’nizin Lemurya katmanlari]. Zaten, etkilesiyoruz, oyle degil mi? Hicbir katman tek basina calismaz, ama iki numaraya donelim. 

“Hayat dersi mi? Karmaya benziyor” diyebilecekleriniz icin, oyle degildir. Karma ile ilgisi yoktur. Bunun yerine, bazilarinin amac dedigi uzerinize yerlestirilen bir enerjidir. Sizi iteleyen sey nedir? Bazilariniz gelirsiniz ve hucreler “Asla yalniz olmak istemiyorum” diyen bir mesajla sarki soyler. Hayat dersinizin ne oldugunu dusunuyorsunuz? Yalniz olmak! Bu adil gorunmuyor, oyle degil mi? Ama bu hayat dersinin enerjisidir. 

Gecmis yasamlarinizin henuz gerceklestirmemis oldugunuz seyleri temsil eden bir bulmaca olarak bir araya koydugu sey, sizin hayat dersiniz oluyor. Bu odadaki bircogunuz cok benzer hayat dersine sahipsiniz ve size bunun ne oldugunu soyledigimde, hakli oldugumu bileceksiniz. Nesillerdir, Baltiklar sizin icin tanimlanmis yasam realitesine sahiptiniz. Siz busunuz, siz susunuz. Bu sekilde dusunursunuz, su sekilde dusunursunuz ve bircogunuz neden bahsettigimi biliyorsunuz. Bu nedenle, bu odada ayni olan bircok hayat dersleri vardir: Asla bir daha bir topluluk olarak sizi tanimlamalarina izin vermeyin. Sizin olan ozgurluk ve bagimsizlik dusuncelerinize yansisin. Bu, sizin hayatinizin dersidir. 

Bunun bir grup olarak sizin icin ne yaptigini biliyor musunuz? Enerjinizi yukseltir! Burada ruhsal temelli olan bu yerde, bir uyanis olursa sasirmayin. Bu sekilde isler. Bu katman ikidir ve degismektedir.. Modifiye olmaktadir. “Pekala, nasil degismekte? Hayat dersi hayat dersi olmalidir. Eger gercekte olan seye dayaniyorsa nasil degisebilir?” diyebilirsiniz. Su sekilde yanit verecegim: tezahur ettirilme yeteneginde degismektedir. Ders ayni olabilir, ama dersin sonucu buyuk olcude gelisir, guclenir. Benimle kalin.

Her seye her zaman dahil olan katman alti numaradir. Alti’nin numerolojisini biliyor musunuz? Buna bakin, cunku size sunu soyluyoruz: Alti numara Yuksek – Benligin enerjisini temsil eder. [Duraklama]. Eger bunu daha once duymadiysaniz, simdi isitmeye ihtiyaciniz var: Yuksek – Benlik nerededir? Gercek sozcuklere dayanarak, daha yuksek olmasi gerekir, oyle degil mi? Ama oyle degildir. Daha yuksek olan tek kisim sizin onun titresimini algilamanizdir. O, ona ibadet etmeyi istemenizi saglayan bir yerdedir. Bircogunuzun kendinizle baglanti kurmak icin ibadet evlerine gittiginizi kavriyor musunuz? Diz cokuyorsunuz, muzigi isitiyorsunuz ve kendinize dua ediyorsunuz! 

Dini degerlere hakaret etmiyorum. Size Insanlarin isledigi sekil ve Tanri alginizla ilgili oz bilgi veriyorum. Yuksek – Benlik, o buyuk melek, altin olan, sizin oz ruhunuz olan, perdenin diger tarafiyla bagli olan o parca sizin icin her zaman Tanri gibi gorunur. Yine de o sizin parcanizdir… ve o sizin DNA’nizdadir! Onunla her zaman baglantili olmak isterdiniz, oyle degil mi? Pekala, bu yeni enerji gelisene kadar, onun icin calismaniz gerekti, cunku o Insan bilincinin normal erisimi icinde degildi. Simdi oyledir!

Yuksek Benlige % 100 surekli baglantidan ne haber? “Peki, simdi Kryon, eger buna sahip olsaydim, bir ustat gibi olurdum” Tam olarak! Ve boyle bir seyin mumkun oldugunu dusunmenizi engelleyen sey nedir, sevgili Insan Varligi? Bu sizin icin birazcik cok muazzam degil mi? Cok muazzam degil! O hayatin amacinin hissidir, burada bulunmanizin kutsal bir nedeni olmasidir. Oh, meydan okumalar gelir ve gider, ama bu sadece yasamdir. Tanri’nin sevgisi her zaman kalbinizdedir, her zaman baglantida. Degisimin enerjisi buna sahip olma yeteneginizi degistirmeye basliyor ve bu ustatliga ulasmak simdi cok daha kolaylasiyor. 

Katman alti size simdiye kadar tanimladigim her bir alet setine dahil edilmelidir. Seyleri 3B’ye koymak isteyen entellektueller katmanlari numerolojik nedenlerle sayacaklar ve “Peki, eger o her zaman dahil ediliyorsa, onu sayiyor musun yoksa saymiyor musun?” diyeceklerdir. Bunun gercekten onemli olmadigini soyleyecegim. Cunku birlikte calistigi her katmanla degismeye devam eder. Kuantum olan bu anlasilmasi zor enerjiyi yakalamaya calismak niye? Onu kullanmak icin onun her seyini anlamaya gercekten ihtiyaciniz var mi? Oyleyse, katman iki hayat dersidir ve katman alti Yuksek – Benliktir. Bunlarin ikisi de bu alet setine dahildir. Simdi daha once sozunu ettigimiz kritik olan ikisine geliyoruz.

En onemli olanlar iki tanesi… 

Size simdi verecegim DNA’nin iki enerjisi (katmanlari) gezegendeki en onemli Insan DNA enerjileridir. Bunlar her zaman en onemlisidirler, cunku karmik amacin moturunu tahrik ederler. Hayat derslerinden sorumludurlar ve katman alti, Yuksek – Benlik ile iliskilidirler. Dinleyin: Cift olan sadece iki DNA enerji grubu vardir. Bunlar katman dort ve bestir, bunlari bugun tartismayacagiz ve katman yedi ve sekizdir, bunlari tartisacagiz. 

Dort ve bes gibi, yedi ve sekiz birbiriyle evlidir. “Peki, neden boyle? Neden bunlari tek bir katman olarak adlandirmiyorsun?” diyebilirsiniz. Bu vurgu icindir ve numerologlar icindir. [Kryon gulumser]. Anlamak icin enerjinin ne kadar buyuk oldugunu isitmeye ihtiyaciniz var, cunku katman yedi ve sekiz Lemurya katmanlari dedigimiz katmanlardir. Bunlar Akasik Kaydiniz olan yaratim katmanlaridir. Yani, dunyada simdiye dek yasamis oldugunuz her bir yasamin kaydi, yapmis oldugunuz her sey, tum basarilar, ogrenmis oldugunuz tum yetenekler ve yol boyunca doldurdugunuz ruhsal bilgi kavanozu. 

Bu enerjiyi size aciklamak icin mesaj ustune mesaj verdik. Tekrar soyleyecegim: DNA’nizda eonlardir ogrenmis oldugunuz ruhsal bilgiler vardir. Kac tane gecmis yasama sahip oldugunu dusunuyorsun, yasli ruh? Herhangi bir gecmis yasamin oldugunun kaniti olmadan burada oturuyorsun, ama sezgisel olarak biliyorsun, degil mi? Oh, biliyorsunuz! Burada kimlerin oldugunu biliyorum ve siz bunu yadsiyamazsiniz.

Yol boyunca, simdi bildiklerinizi ogrendiniz. Yol boyunca, ruhsal amacin ve ogrenimin parcalarini topladiniz. Ayrica yapmaya ihtiyaciniz olan tum hatalari yaptiniz ve bu, DNA’nizdaki ruhsal kavanozu bilgiyle doldurur. Size soruyorum, o kavanozu actiniz mi, yoksa tum o hatalari tekrar mi yapacaksiniz? Sunu bilmeye ihtiyaciniz var: O ruhsal kavanozda, Akasik Kayit denen DNA’nin o katmanlarinda tum yasamlarin bilgisi var. Bu kuantum kavanozu niyetle acmayi secmelisiniz, disariya samanik enerji cikacaktir! 

Ilk armaganin niteliklerinden birini henuz tanimladim.. Ruhsal bilgelige aninda sahip olma yetenegi, boylece amacinizi, hayat dersinizi bilirsiniz, yasaminizda Tanri’nin sevgisini hissedersiniz ve baglanti islemine baslarsiniz. Yalnizca ruhsal kavanozu acarak, bunlara sahip olursunuz. Bu buyuk bir armagan, oyle degil mi? Bu sizi bilmeye ihtiyaciniz olan seye yonlendirecek ve sizi burada olma nedeninizin tezahuru icin eszamanliliklara goturecektir. Ruhsal kavanozlarini acacak olanlar ayrica yeni enerjide hangi yone gideceklerinin bilgisine sahip olacaklar. Bu size anlatacagim kuantum olan diger seyleri guclendirmeye yardimci olacak. En sonunda hepsi birbirine gececektir. 

Simdi, yedi ve sekizinci katmanlarin, altinci katman, Yuksek – Benlik ile etkilesimini daha cok tartisalim. Gecmis yasamla ilgili onemli oldugunu dusundugunuz sey nedir? Size yeni olmayan, ama bu tartismayla iliskili olan iki nitelik verecegim.

Kuantum sekilde, gecmis yasam diye bir sey yoktur. Bunu notlariniza yazin, cunku DNA’niz ve Akasik Kaydiniz kuantum haldedir. Bu nedenle, “gecmis” sozcugu gibi bir zaman referansini kullanamazsiniz. “O zaman gecmis yasam nedir Kryon? Bunu gecmiste yasamadim mi?” Oh, 3B’de yasamis olabilirsiniz, ama deneyim DNA’nizda su andaki yasam enerjisi olarak yasar. “Bu ne anlama geliyor, Kryon?” Bunu size anlayabileceginiz ve kolay bulacaginiz bir sekilde verecegim. 300 yil once harika bir ressam olsaydiniz ne olurdu? O yetenegin hala orada oldugunu biliyor muydunuz? O hala oradadir! “Peki, Kryon, resim bile yapamiyorum”. Goruyorum. Karar vermissiniz ve bana “Hayir. Denedim ve resim yapamiyorum” diyeceksiniz. Size diyorum ki, bunu sadece 3B’de denediniz. Meditasyon yapip, hucresel yapinizla konussaydiniz ve “Resim yapabildigim o yasami cekmek (geri getirmek) istiyorum” deseydiniz ne olurdu? 

Yavasca ogreneceginiz bir seyi anlatacagim: isleme baslayin! Niyetle, o yetenegi talep edin. Resim yapmaya baslayacaksiniz, once yetersiz, ama sonra bir seyler gerceklesecek: Renkler, daha once olmadigi sekilde ortaya cikmaya baslayacak. Neyin neyle uyustugunu bileceksiniz. Partnerim bunun dogru oldugunu biliyor, cunku yapmasini istedigim seylerin bazilarini yapmak icin Akasasindan cekti. Bu yillar surdu, ama daha once sahip oldugu seyi kesfetti ve simdi siz onu calismasinda goruyorsunuz. Oyleyse, Akasik Kaydiniz gecmiste degil, simdidedir. Bunu not edin. 

Bunun Yuksek – Benliginiz ile ne iliskisi var? Size anlatacagim: gecmis yasama baktiginizda, diyelim ki yuzlerce yil onceydi ve siz bir tur gecmis yasam regresyon terapistinin ofisindesiniz, gecmiste sizin baska birisi oldugunuzu soyleyebilirler. Kim olmus olabileceginiz ile ilgili bilgi verebilirler. Bunu yapabilirler, cunku bu sizin Akasanizda yazilidir ve bircok kisi tarafindan “okunabilir”. Nasil hissediyorsunuz? Onunla baglantili mi yoksa ondan ayri mi hissediyorsunuz? 

Pekala, iste size soyleyecegim sey: Yuksek – Benlik, alti numara o zaman simdi oldugu gibi ayni Yuksek – Benlik idi. O zamandan beri yapmis oldugunuz her seyle baglantiniz var. Yuksek – Benliginiz o gecmis yasamdakilarin hepsidir! Simdi sahip oldugunuz Yuksek – Benliktir… cok degerli olan, yuzlerce yasamda her bir omurde ayni olan o parcaniz, ayni Yuksek – Benlik. Bunun ne anlama geldigini biliyor musunuz? Orda olmus olan bir dostunuz var demektir! 

Bu size vermek istedigim sonraki ogretide rol oynayacak. Bu karmasiklasacak ve bunu uzun tutacagimizi biliyorum. Ama bunu isitmeniz onemli. Akasik Kaydinizda ihtiyaciniz olan nitelikler var, sevgili Insan Varligi. Bu kez, tam simdi, bu yeni cagda, bu aletlere gereksiniminiz var.. Bu ustatliga gereksiniminiz var. Bu kuantum sabira gereksiniminiz var. Neden Akasaniza gidip Yuksek Benliginizden onu aktive etmesini istemiyorsunuz? Yuksek – Benliginiz onu almaya gidecek ve sizi sabirli bir insan yapacaktir. Buna inaniyor musunuz? 

“Kryon, kisilik ozelliklerimi degistirebilir miyim?” Bu, bununla ilgili ve bu yeni alettir. Oh, o bunun otesine gider. Drama veya korkuya asla dusmeyen bir kisilige sahip olmak ister miydiniz? Sececeginiz kac tane yasama sahip oldunuz? Gidip onu alabilirsiniz. O orada. DNA’nizda yasiyor. Bu nedenle oraya saklandi, Lemuryali. Simdi gidip onu alin!

Buna, Akasanizi kazmak adini veriyoruz. Bu yeni alettir. Siz olan, yasadiginiz ve hakettiginiz parcalarinizi almaya gidin. Bu yasamda ne ogrendiniz? Size zaman verseydim, tum aksami verseydim, bu yasamda ne ogrendiginizi birer birer saymaya baslardiniz. Bir kadin olarak, bir erkek olarak, bir Insan olarak? Ve “Peki, bunlari yazmak icin bir aksamdan daha fazla zamana ihtiyacim olurdu” derdiniz. Evet olurdu! Simdi, bunu yuzlerce yasamla carpin, deneyim ve bilginin bir kutuphanesine sahip olursunuz. Genis bir depoya sahip olursunuz. Yogun miktarda deneyime sahip olursunuz, ama gecmiste olmak yerine, bunlarin hepsi simdidedir. 

Robert Coxon 

Sol tarafimda bir Insan Varligi var [Robert Coxon, bu kanallik icin muzik calmakta]. O gunun orkestra sefidir. Onunla ilgili bir seyler anlatayim: O dogdugunda, piyano calmasini biliyordu. Bunu biliyor muydunuz? Piyano dersleri aldigini soyleyebilir, ama aslinda almadi. Onunla ilgili bir seyler anlatacagim. O buraya geldiginde, nasil piyano calinacagini ve nasil beste yapacagini biliyordu. Sarkilar zaten kafasindaydi, cunku son yasaminda isi bitirmemisti (son yasamiyla iliskiyi bitirmemisti)! Bu kez burada piyano calmayi ogrenmedi. Bunun yerine, tuslara erisebilmek ve zaten bildigi seye devam etmek icin buyurken ellerini sekillendirmeyi ogrendi. Akasayi kazmak ve ne yapilacagini “hatirlamak” zorundaydi. Akasayi otomatik olarak kazdi! 

Bir ustat gibi resim yapabilen o cocuk dahileri isittiniz mi? Onlar etraftalar, biliyor musunuz? Bunun nasil oldugunu merak etmiyor musunuz? Peki, size henuz anlattim.

Bazilariniz bunu baska sekillerde yaptiniz, cunku gecmis yasamda yasadiklariniz korku vericiydi. Belki en son yasamlarda sahip oldugunuz ayni korkuyla geldiniz? Bir enerjiyle veya bir tur seyle lanetlendigini soyleyenleriniz bile var ve asla bunun uzerine cikamiyorsunuz. Bu enerjinin Akasanizda oldugunu ve onu Akasanizda getirdiginizi soyleyecegim… o kadar guclu bir korku ki, hayat dersinizi, Yuksek – Benliginizi ve tum Akasanizi etkiliyor. 

Bundan kurtulmanin zamani degil mi? Tum o yasamlarin o enerjilenmis katmanlarina erisebilirsiniz ve kahraman, kendine – guvenen, cesur, sevgi dolu, huzurlu ve saglikli olani secebilirsiniz. Sonuncusunu henuz vermedigimi fark ettiniz mi? Simdi verecegim. 

Dokuzuncu Katman 

DNA’nin dokuzuncu katmanini sifa katmani olarak tanimladik. Simdi, 3B’de cok heyecanlanip, “Pekala, bunu istiyorum” diyebilirsiniz, sanki erisebilir ve onu alabilirmissiniz gibi, ama yapamazsiniz. Bunlar interaktiftir, hatirliyor musunuz? Bunu daha once soyledim. Bir tas corbanin onune oturdugunuzda, herhangi bir tadi veya domates molekulunu uzanip secemezsiniz. Bunu DNA’da da yapamazsiniz, cunku o interaktiftir. 

Tadina baktiginiz, kokladiginiz DNA’nin lezzetidir. Kim oldugunuzun lezzetini nasil degistirmeyi isterdiniz? Baska bir yasamda gerceklesen ustatligi nasil secip almayi isterdiniz? Bunun icin aletler burada!

Katman dokuz sifa katmani olarak adlandirilir, bedeni iyilestirdigi icin degil – bunu asla soylemedik – Akasayi iyilestirdigi icin! Simdi bazi sirlari veriyoruz: Tum bu katmanlar birlikte calisir ve bunlarin bazilari gezegendeki insanligin tum zamani boyunca yerkurenin enerjisi belli bir noktaya eristiginde aktive etmeye hazir olarak, uykuda idi. Bu simdidir. Bu aksam eski enerjide sinirlanmis olmanin neye benzedigini bilen ve aniden bir saliveris yasayan ve bagimsiz bir ruha sahip olan bir grup insanin onunde konusuyorum. Bu nedenle bu mesaji ilk kez burada vermeyi sectim, cunku bilincin genislemesi saliverisin sevinci, olasi olan herhangi bir fikirle iliskilendirebilirsiniz. 

Boylece dokuzuncu katman Akasayi iyilestirir. “Bu ne anlama geliyor, Kryon?”. Kendi Akasaniza gidip onu cozumleme, duzeltme yetenegine sahipsiniz anlamina geliyor. Kendi yolunuzla, Akasik Kayit vasitasiyla DNA’nizda degisim yaratarak kendinizi iyilestiriyorsunuz. 

Buraya yanlis bir seylere sahip olan bir Insan bedeni ile mi geldiniz? “Kryon, hastaliga yatkinligim var. Anne babam hastaydi ve kizkardesim de hastaydi. Ben de bu hastaliga yakalanabilirim.” Buna inanmayacaksiniz, bu mesajin safligini hissetmenizi istiyorum. Mesajda verilen sevgiyi hissetmenizi istiyorum, cunku size acayip gorunen, imkansiz gorunen ve sadece dunyada yurumus olan ustatlarin yapabilecegi seyler veriyorum. Tam simdi sevgili Insan Varligi, kendi Akasik kaydiniza gidip secebileceginizi ve hep sizin olan en saf DNA’yi bulabileceginizi, onu alabileceginizi ve su andaki sagliginizin niteliklerine yerlestirebileceginizi soyleyecegim. Dokuzuncu katman tum bunlarla ilgilidir… Akasayi iyilestirmek.

“Kendimi iyilestirebilecegimi mi soyluyorsun?” Oh, evet! Bu nedenle buradasiniz ve nasil olacagini size anlatmam icin hazirsiniz. Bu, buna ne kadar inandiginiza bagli olarak kolaydir ve zordur. Bu diger taraftan gercek bir iletisim midir yoksa degil midir? Eger orada oturuyor ve “Bu sadece sandalyedeki bir adam” diyorsaniz, o zaman iyi bir yasam dilerim, cunku DNA’niz simdikiyle ayni kalacaktir. Eger degisimin parcasi olmak istiyorsaniz, gorunmeyen seyleri kapsamak uzere bilincinizi genisletmeye baslamak zorunda olacaksiniz. 

Burada Tanri’nin sevgisini hissedebiliyor musunuz? Hissedebiliyorsaniz, bu iyi bir baslangictir. Size sunu soyleyecegim: Eger bu mesaji hissedebiliyorsaniz, ogrettigi seyleri basarabilirsiniz. Bu sifa bir anda gerceklesmez, ama size yontemi verecegim. Her biriniz bu gezegende essizsiniz. Her biriniz essiz olan bir hayat dersine sahipsiniz. Her biriniz gecmiste yasanilan yasamlarin essiz kalibina sahipsiniz. Bu, Akasik Kaydinizin baskasininkine benzemedigi anlamina gelir ve Yuksek – Benliginiz de essizdir. Bu, kendinizi iyilestirmeniz icin size bir tur 3B genel listesi veya yolu verme yetenegimi sinirliyor, cunku “size” ozel olan seylerin ustesinden geliyorsunuz. Oyleyse, neden sessiz bir anda saflikla oturup Ruh’a, “Bu seyleri istiyorum. Gelmis oldugum amaclari gerceklestirmek icin yasamimda aktive edilmesine ihtiyacim olan enerjilerin aktive olmasina izin veriyorum. Yasamimda sevince sahip olmak ve tum Akasa’mdaki sevinci bulmak istiyorum, cunku buna layigim, bunu hakediyorum ve bunu kazandim. Pozitif, sevincli yasamlarim vardi, bu enerjiyi cekip almak istiyorum.”

Diyelim ki, oz saygi istiyorsunuz. Onu cagirin. “Ruh… oz saygi istiyorum, cunku buna cok fazla sahip degilim” Sonra olan sey su, Yuksek Benliginiz Akasaya gidip baska bir hayattaki savas alanindaki savasciyi geri getirecek. Bu birey Insan Varliklari arasinda cesurca durur ve savasta cesaretlidir. Ego istemiyorsunuz, “kisiligin guvencesini” istiyorsunuz. Hatirlayin, zaten daha once yaratmis oldugunuz seye dalis yapmak istiyorsunuz! 

Kitap yazmak isteyenler veya DNA’larindaki hatip ve yazari gidip bulmayi isteyenler icin, bunu yapin! Onlar ordadir. Nasil biliyorum? Cunku isteyecek olan insanlar dinliyor ve okuyorlar. Onlar gezegenin yasli ruhlaridir ve en dolu Akasik kayitlara sahiptirler… en cok deneyime sahip olan. 

Ruhsal bilgi isteyenler icin, ruhsal kavanozu bulmaya gidin! Orada oldugunuz Saman veya koyunuzdeki spirituel konularin ogretmeni vardir. Hepsi ordadir. Bunu biliyorum, cunku sizi taniyorum! 

Gozden Gecirme 

Boylece, aktive olan bes katman – enerji vardir: Hayat dersi [katman 2], Yuksek – Benlik [katman 6], iki Lemurya katmani [katman 6&7] ve sifa katmani [katman 9]. Bunlar bu cagdaki armaganlardir. Bunlar boyutlararasidir ve Zamanda bu noktada rakamlari atmanizi istemeden bu mesaji bitiremem. Bunlari ayri olarak gormenize izin verilmez. Bunun yerine, bunlari titresen isik ozu olarak gormenizi istiyorum… bir giris kapisi. Size bu aktivasyon kapisi ile ilgili anlatmak istiyorum: O perdenin diger tarafindaki muzikle titresir. 

Meditasyonlarinizda, saf niyetle bu isiga itilseydiniz, bulacaginiz sey Yaraticinin elinin size uzandigidir! Nedeni? Cunku Yaratici bulunmak istiyor! Bunu biliyor muydunuz? Tanri’yi bulma yolunun zor olacagi size anlatilmis miydi? Istirap cekmeniz gerektigi, yoksa Tanri’nin gercekte aldiris etmeyecegi size anlatildi mi? Hicbirsey gercekten daha ileri degildir! Cunku Yaratici bulunmayi istiyor, cunku Yaratici ailedir. Kapiyi ittiginiz zaman, yardim alacaksiniz. Bu tek basina yapmak zorunda oldugunuz bir gorev degildir. Bu isbirligi enerjisidir, partnerliktir. Su cumleyi tekrar kullanacagim: DNA kuantum partnerliktir. 

Gerceklesmekte olan bir degisim var ve eger buna sadece uc boyutlu olarak bakarsaniz, degisim ve korku, endise ve belirsizlik ile doludur. Bu, iklim veya ekonomi ya da aile veya arkadaslar veya hatta isinizle ilgili ile sikinti olabilir. Bu degisimdir. Ancak, devam etmekte olan baska bir degisim vardir. Buna kuantum bir sekilde bakabilirseniz, 20 yildir anlattigimiz degisimdir. Simdi, bununla basa cikmak icin tum aletler size veriliyor. Hepsi. 

Tum bu seyler ogretmen Peggy’nin Kafes adini verdigi seyde kusatilmistir [Peggy Dubro’nun Kozmik Kafes ile ilgili ogretisi]. Kafes Insan Varliginin kisisel Akasik niteliklerini, insani cevreleyen, kullanilabilen ve cekilebilen kuantum enerjisini temsil eder. O sifayi, yasamin dengesini ve hatta ustatligi kapsar. DNA sadece kuantum halin fiziksel vasitasidir. Kuantum hal her yerdedir. Bunu anlamaniz zor, Insan Varligi, ancak tam simdi gercekte DNA’nizin parcalari ve bolumleri yoktur. Onlarin hepsi Evren’dedir! Tanri kim oldugunuzu biliyor, Kuantum Bir. Bu parcalari ve bolumleri aktive etmeye baslarsaniz, Kafesinizin rengi degisir, bunu biliyor muydunuz? Oh, ama bunu anlatmayi Peggy’e birakacagiz. [Kryon goz kirpar]. 

Yeni enerjiler var ve bugun bununla iliskili olan yeni aletlerin tanimlarinin bazilarini size verdik. Bunlarin hepsi yillar once basladi, 20 yil once. Partnerimin tum gectigi seyler ve oturdugu tum sahneler onu bu ana hazirladi. Cunku o Insan Varliginin DNA’si ile ilgili ogretmeye ve kitap yazmaya baslayabilir. 

Bugunun mesaji budur. Sevgililer, ayrilmaya haziriz ve bunu daha once soyledik: Yaptigimiz en zor sey ayrilmak. Partnerim vasitasiyla gelen parca gitmek istemiyor, goruyorsunuz, cunku ona bu sekilde bagliyim ve o bunu hissediyor. Ama kuantum olan perdenin diger tarafindaki parca asla ayrilmaz. Eger secerseniz Yuksek Benliginizin elini tutarak kapidan sizinle birlikte cikacak, eger secerseniz. Ne armagan! Ne enerji! Aslinda, bunun asla gerceklesmeyecegini, insanligin statik kalacagini ve asla ilerlemeyecegini soyleyecek olanlariniz var. Insanlik asla tekamul etmeyecek; asla mezun olmayacak ve dusuk bilincte yapisip kalacak. Bunlarin hepsi 1987’de degisti. Bircogunuz buradaydiniz, bundan sorumluydunuz ve bunu hatirlamiyorsunuz bile. Perdenin diger tarafinda sizi kapsayan cok seyler oluyor. Bazilariniz bu nedenle sandalyelerde oturuyorsunuz, neden sozettigimi biliyorsunuz. 

Ben Kryon’um. Insanligi seviyorum. Ayaklarinizi yikarken, minnettarlik enerjisinde girdap gibi donuyorum. Size sonunda bu tur mesaji getirebildigim icin minnettarim. Tebrikler, sevgili insan varligi, cunku yolundasin. Ozgur secimle, bu yerden gelmis oldugundan daha fazla aydinlanmis olarak ayrilmani dilerim. Ozgur secimle, bu mesajin ve kim oldugunuzun isigini yayin… Tanri’nin bir parcasi. Sizi muzigi dinlemeye davet ediyorum. 

Ve oyledir. 

KRYON 
(Ceviri: Saffet Guler)

http://www.budur.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1898