Gazete okumayın, Radyo dinlemeyin, Televizyon seyretmeyin...

thotares Discussion started by thotares 13 years ago

"Aslında, evrimleşmeyi gerçekten istiyorsanız gazete okumayın, radyo dinlemeyin, televizyon seyretmeyin. Eğer belli süreler için medyadan özgürleşir, kaos, endişe, stres, hay huy ve ihtiyacınız olmayan her tür baştan çıkarıcılık frekansından ayrılırsanız durulmaya başlar içiniz. İçinizde neler olup bittiğini dinlemeye başlar, dünyada içinde kaybolmaksızın yaşarsınız. Temizlenirsiniz. Bunun ne kadar üzerinde dursak azdır!"

"Çağdaş teknoloji, frekans kontrolünün en büyük silahlarından biridir. Size eğlence ve rahata ulaşmanın yöntemleri benimsetildi, tümü de frekans kontrolüne ilişkindi. Televizyonunuzdan kurtulmanızı hararetle öneririz. Bilincinizi gündelik olarak manipüle etmenin temel aracıdır televizyon. Deney öyle ince düzeyde ayarlanmıştır ki, televizyon kanalıyla yaratılan rahatsızlığa bilinçaltı olarak cevap verirsiniz. Kendisini televizyon seyrederek öldüren -ve bu sırada doktorları zengin eden- bütün bir kuşak var."

" bir televizyon gösterisini izlerken, bilinçaltı bir düzlemde sizi özgün düşünceden alıkoyan bir frekansa maruz kalıyorsunuz. Bu bilinçaltı etki, sizi hareketsiz ve bir “hayatta kal, dakik ol, sessiz ol, işe git” toplumuna bağlı kılıyor. Televizyon hareketsiz, oturulup aşırı yiyerek geçirilen bir yaşamın propagandasını yapıyor. Çevrenize bakın. Uyanın insanlar!"

"İki, üç, dört televizyonu olan evleri düşünürseniz bunun son derece başarılı olmuş bir olan bir pazarlama programı olduğunu kabul edersiniz. Televizyondaki bilinçaltı etkilerden haberdar olan bazıları buna karşı bağışık olduklarını hissediyor. Bununla birlikte, televizyonun etkileri öylesine derin işleyen güçtedir ki, siz ne kadar açıkça bildiğinizi söyleseniz de teknolojinin titreşimsel frekansınıza yaptıklarını dengeleyemezsiniz. "

KAYNAK: http://www.baskalarinahizmet.com/topic.asp?TOPIC_ID=446