spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

Yeni Zaman Çizgisine Geçiş ve Dünya’da Barışın Tezahürü
Yeni Realitede Özgün ve Ruhla Dolu Bir Hayat Yaşamak

 

Yeni Dünya Enerjileri: Ocak 2011

 

Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla

Sevgili Işık Ailesi, Dünya’nın 2010’da Büyük Haç hizalanması zamanında başlayan geçişi tamamlaması ne kadar sevinçli ve harika. O zamanda, Gezegen kendisini Beşinci Boyuta ve Yeni Zaman Çizgisine geçişinin son aşamalarına yeniden hizalamaya başlarken, dünyanızda gerçekleşmekte olan o büyük değişiklikleri biliyordunuz. 4 Ocak’taki Güneş Tutulması zamanına kadar, Dünya yeni yörüngesine ve yeni frekansına tam olarak hizalanacak, bu onun Galaktik Zaman Kapısı ile randevusu ve “zamansızlığa” ya da “sonsuzluk frekansına” girişi için Aralık 2012’de zamanında ulaşmasını sağlayacak.

Aslında Sevgililer, 2010’un son aylarında yapılmış olan geçiş öncelikle Zaman ve sizin Dünya Gezegenindeki yaşamlarınızla ilişkili olarak Zaman Algınız hakkında oldu. Işığın Beşinci Boyutuna geçiş, Bilincin Yüksek Frekansına geçiştir. Bu seviyedeki enerji Üçüncü Boyuttakinden daha yüksek titreşir ve daha hızlıdır. Ama, burada dikkat etmenizi istiyoruz, çünkü burada Yeni Realite deneyiminiz için önemli olan bir çelişki var. Işığın Beşinci Boyutunda, hızlanmış frekans yavaşlamış zaman olarak deneyimlenir! Üçüncü Boyutta, yeni frekans daha hızlı zaman olarak deneyimlenir ve olayların çok hızlı ilerlediği görülür.

Dünya’nın kendisi şu anda yeni Beşinci Boyut Zaman Çizgisine tam olarak geçiş yaptı, ama bir lütuf eylemi olarak, Dünya 2012’ya kadar Üçüncü Boyut Zaman Çizgisinin devam etmesine ve yeni zaman çizgisi ile birlikte var olmasına izin veriyor. Bu nedenle Dünya’nın nüfusunun yeni frekansa ve zaman çizgisine ayarlanması için zamanı var. 2012’nin ortalarına kadar her iki zaman çizgisi de seçenekler olarak var olacak. 2012’nin ortalarında Dünya 2012 Zaman Kapısından “Zamansızlık/Sonsuzluk Frekansı”na veya Sonsuz Bilinç bölgesine yolculuğuna başlarken, eski Üçüncü Boyut zaman çizgisi çökmüş olacak. O zamanda, Dünya üzerindeki her şey Işık ve Barışın Yeni Çağına “bilinç evrimi”nin dev sıçramasına hazırlanmaya başlayacak.

Sevgililer, sizler bu geçişin öncüleri oldunuz ve şimdi, sonraki on sekiz ay boyunca zaman algınızın kişisel geçişiniz için ne kadar önemli olacağının farkında olmanızı istiyoruz. Ne zaman çıkmaza giren eski zaman paradigmasında olduğunuzu ve ne zaman yeni zaman paradigmasında ve ileri giden yolda olduğunuzu bilmeyi öğreneceksiniz. Eski zaman çizgisinde, frekansın hızlanmasını zamanın çok hızlı aktığı, stresli olma, acele etme, endişeli olma ve yapılacak çok şey olduğu hissiyle deneyimleyeceksiniz.

Yeni Beşinci boyut zaman çizgisinde, her şey yavaşlamış ve gerekli olan şeyleri gerçekleştirmek için bol bol zaman varmış gibi hissedeceksiniz. Sakin ve huzurlu hissedeceksiniz ve yaşamınızdaki her şeyin İlahi Düzende olduğunu bileceksiniz. Maddi durumunuz nasıl olursa olsun, Bolluk ve Esenlik duygusu deneyimleyeceksiniz. Ve, Dünya üzerindeki yaşam macerasında ilerlerken, yaşamınızda mucizelerin olasılığının duygusuna sahip olacaksınız.

Yeni Zaman Çizgisine Topraklanmak

Sevgililer, kendinizi bu yeni Zaman Çizgisine topraklamanız ve Işık Bedeninizin ve Fiziksel bedeninizin bu yeni frekanslara ve titreşimlere alışmasına izin vermelisiniz. Çünkü bedeniniz enerjisel olarak artan bir hızda titreşiyor olacak, ama hayatı daha yavaş deneyimleyeceksiniz.

Başlangıçta, bazı içsel karışıklıklar deneyimleyebilirsiniz, bedeniniz koordine olamamış ve ağır hissedebilir, hantal ve kendinizle senkronize olmamış (uyumsuz) hissedebilirsiniz. Ayrıca bedeniniz yeni zaman frekansları ile başa çıkarken endişe, uyku düzeninin bozulması, tükenme, sersemlik, baş dönmesi ve mide bulantısı deneyimleyebilirsiniz. Bedeniniz yeni frekanslara ayarlanırken ve alışırken, bu geçici semptomlara “taşıt tutması” diyoruz.

Fiziksel Bedeninizin de geçiş sürecinde olduğunu ve 2012 Zaman Kapısı vasıtasıyla Sonsuz Zamana geçmeye uyumlandığını bilin Sevgililer. Bu nedenle, bedeninizi sevgiyle ve özenle beslemenizi ve dengeli bir yaşam sağlamanızı öneriyoruz. Geçmişten kalan eski dramaları salıverin ve Sevgi ve Bağışlamanın enerjisine tam olarak girin. Ve her gün düzenli olarak Fiziksel ve Işık Bedenlerinizin İlahi İradeye hizalanmasını sağlayın. 

Buna ulaşmak için, size yardımcı olacak günlük bir aktivasyon ve meditasyon sunacağız. Bu, sunduğumuz son meditasyona benziyor, ama 4 Ocak’taki Güneş Tutulmasının tamamlanmasından itibaren çalışacağınız yeni enerji değişimlerine adapte olması için güncellenmiştir. Enerjinizi Kalbe odaklayarak başlayın ve derin nefesler alın. Beşinci Boyutta bilincinizin Kalbinizde demirlendiğini bilin. Bu realiteyi Koşulsuz Sevgi ve Tüm Var Olan ile Bağlantı derin duygusu olarak deneyimleyin. Ayrıca o Bilincin parçası olan derin Huzuru hissedin.

Sonra, bu enerjinin aşağıya doğru solar pleksusa, sakral ve kök çakralara ve aşağıya ayaklarınızın hemen altında Dünya’nın içinde yerleşik olan Dünya Yıldızı Çakrasına inmesine izin verin. Şu anda enerjinizi Dünya’ya, Beşinci Boyutun Yeni Kristal Izgaralarına nasıl demirlediğinizi hissedin, bunlar Dünya Yıldızı Çakranız ile bağlantılı. Şimdi, bu enerjinin daha aşağıya inmesine, Dünya’nın merkezindeki Kristal Kalbe bağlanmasına izin verin. Burada Dünya Ana’nın derin ve koşulsuz Shekinah Sevgisinin yukarı çıktığını, Dünya Yıldızı Çakrasından size aktığını ve Kalbinize geldiğini hissedin. Bu Sevgiyi Kalbinizde tutun ve Dünya Ananın sizi derinden Sevdiğini ve Beslediğini bilin, Gezegenin Çokboyutlu Realiteye evrimiyle ifade edilen, Dünya için İlahi İradeye Hizalanmış olduğunuzu bilin.

Şimdi, enerji bedeninizden yukarı aksın, Boğaz, Alın ve Taç çakralarına ve yukarı başınızın biraz üzerine yerleşik olan Ruh Yıldızı Çakrasına aksın. Burada, Ruhunuza ve Yüksek Benliğinize, BEN’İM Varlığınıza bağlanıyorsunuz. Ayrıca burada, şu anda yeryüzünde olma Amacınıza ve İlahi Özünüze bağlanabilirsiniz. Bu yaşam için Yüksek Amacınıza hizalanırken, Ruhunuzun Koşulsuz Sevgisini ve Güzelliğini hissedin. Bu harika hissettiriyor ve parlak ve ışıltılı ışık ile dolu. Şimdi, bu enerjinin Işık Boyutları vasıtasıyla Tüm Var Olan’ın Büyük Kozmik Kalbine akmasına izin verin. Burada Kaynağın Tüm Var Olana Sonsuz Sevgisini hissedersiniz. Bu titreşimi ve ışıldayan ışığı Kalbinize çekin ve orada tutun.

Şimdi, kendiniz ve Dünya için İlahi İradeye uyumlanıyorsunuz. Bu uyumlanmada, hizalanmada olduğunuzda, Beşinci Boyut Zaman Çizgisine topraklanmanın ve Huzur, Sakinlik ve Bolluğun enerjilerini deneyimlemenin basit bir konu olduğunu görürsünüz. Lütuf ve Sevginin bu yeni Zaman Çizgisinde size gelecek olan İlahi Rehberliği izlerken, Yaşam Basit ve Berrak olacaktır.

Yeni Dünya Zaman Çizgisinde Barışı Tezahür Ettirmek

Sevgili Işık Ailesi, bu zamanda çok önemli olan Barış enerjisi hakkında biraz konuşacağız.

Barış yalnızca savaş ve çatışmanın yokluğu değildir. Barış, Koşulsuz Sevgi, Şefkat ve Her Şeyi Kabullenme yayan farklı bir enerjidir. Barış, dışsal realitede deneyimlenebilmeden önce, öncelikle Kalpte işlenmesi gereken içsel bir enerjidir.

Sevgililer, son yıllarda iç huzuru deneyimlemeye girmenizi engelleyen tüm o içsel çatışmaları ve öfkeleri iyileştirmek için çok çalıştığınızı biliyoruz ve şimdi birçoğunuz bu içsel neşe ve huzurda yaşıyorsunuz ve bu nedenle Yeni Dünya’da bu enerjiler için demirleme noktaları olabilirsiniz. 

Sevgililer, bu enerjileri başkalarıyla paylaşabilmeniz için, iç huzuru ve hafifliğin bu güzel hali için çalışmanıza devam etmenizi istiyoruz. Bu iç Huzuru halinin anahtarı bilincinizi Kalpte demirlemiş olmaktır ve her zaman bilinçli farkındalık ve bağışlama halinde yaşamaktır. Her zaman bağışlamaya ve salıvermeye hazır olun ve iç huzuru halini ne zaman ve nasıl kaybettiğinizin bilincinde olun. Bu bilinçli halde, iç Huzurunuzu uzun süre devam ettirebileceksiniz ve etrafınızda Barış ve Sevgi enerjisini yaratabileceksiniz. Bu enerji Yeni Dünyanın ve Yeni Dünya Zaman Çizgisinin tezahürü için bir tohum noktası olacaktır. Buna erişen her insan bir Işık Üstadı olur ve tam şimdi yaşamlarında Yeni Zaman Çizgisinde Yeni Dünya’yı tezahür ettirmeye başlayabilir.

Sevgililer, 2012 Zaman Kapısına gireceğiniz zamana kadar, birçoğunuz Işık ve Zamanın Üstatları olacaksınız ve İnsanlığı Zaman Kapısına ve Yeni Realiteye yönlendireceksiniz. Şu anda bu ustalık ve yetenekler ile yoğun bir şekilde çalışmaya başlamanız isteniyor, böylece bu zamanda Dünya’ya gelme amacınızı gerçekten gerçekleştirebilirsiniz. 

Özgün ve Ruhla Dolu Bir Hayat Yaşamak

Sevgililer, bunun günlük yaşamım açısından ne anlamı var diye sorabilirsiniz? Ve bu Yeni Zaman Çizgisinde yaşamınızın daha “özgün” olacağını ve Ruhunuzun ve İlahi BEN’İM varlığınızın enerjisi ve Işığı ile dolu olacağını söylerdik.

Günlük yaşamınızda Ruhsal Işığınızın akışının farkında olursunuz ve Yüksek Kaynaklardan gelen yönergeleri ve önerileri işitirsiniz. Bu yönergelere güvenmeyi ve Yüksek Benlik ve Işık Üstadı olarak Ego Benlik arasındaki yaratıcı partnerliğin akışında gerçekleşen eşzamanlılıklar, arzular ve mucizeler ile akmayı öğrenirsiniz. Bu, “ruhla dolu” bir hayat yaşamanın anlamıdır, her gününüz Ruhun ve Yüksek Benliğin tutkusu, ışığı ve rehberliği ile doludur. 

Sevgililer, bu şekilde yaşadığınız zaman, yaşamınız tüm seviyelerde Kim Olduğunuzun özgün ifadesi haline gelir. Yüksek Benlik ve Ego Benlik harika bir partnerlikte birlikte çalışır, bu partnerlik kendi yaşamınızda Yeni Dünya Realitesini tezahür ettirmeye başlarken varlığınızın tüm seviyelerinde huzur ve sevinç deneyimlemenizi sağlar. 

Ve böylece Sevgili Işık Ailesi, önünüzdeki bu yılda, harika bir şekilde öğreniyor ve deneyimliyor olacaksınız. Bu yıl sizin için en önemli tarih 11 Kasımdır, 11/11/11 Yıldızkapısı Dünya’nın 12/12/12’deki Galaktik Plan hizalanmasına yolculuğu ve 21/12/12 Zaman Kapısına Yolculuğu için son yeniden ayarlanmalarını sağladığı tarihtir.

Böylece Sevgililer, 2011 Yılında Yolculuğunuz devam ederken sizlere Sevinç ve Sevgi diliyoruz.