pınar Discussion started by pınar 14 years ago
 
Iste yanit: Cunku her kalp hucresindeki sistemik bilgi statik (duragan) kaliyor. Yani, bugun, kalbin her bir DNA molekulundeki sistemik olan tum bilgi (kok hucreler) hasarli bir kalbin mavikopyasini iceriyor. Sistemik (bedenle ilgili) sistem icindeki bilginin enerjisini degistirecek bir sey olmadikca, o her zaman sahip oldugu seyi tekrarlar. Gul her zaman gul olur ve orada her zaman dikenler buyur.
Oyleyse, DNA’nizin %95’indeki bilgiyi degistirebilseydiniz ne olurdu? Bedeninizdeki kimyanin cogu saglik ve yenilenme arabasini suren bilgidir. O, kimya ve gen uretiminin arabasinin surucusudur. Ona farkli bir yone gitmesi icin, genleri baska bir yaratici yere yonlendirmesi talimatini vermek mumkun mudur? Evet.

Bilim, kok hucrelere bozukluk yerine mukemmellik kalibi verilmesi icin, DNA’daki bilgiye enerjisel olarak hitap ederek, temel hucresel bilgiye nasil hitap edilecegini ogrenmeye basliyor. O zaman, kalp tum organlarin yaptigi gibi yenilenmeye baslarken, yavasca kapakciklari ona uyan islev yapan bir kalp haline gelir! Bu bilim kurgu mu? Size anlatiyorum, bu su anda yapilmaktadir. Cunku gezegende, cokboyutlu icatlar gerceklesmeye basliyor. Cok daha fazlasi olacak. Bu, inanilirliginizin dis kabugunu itecek ve fizigi degistirecek. Bunu gordunuz ve onu gordugunuzu bile bilmiyorsunuz.
Insan Bedeninin Realitesini Degistirmek

Size gercekten hakkinda dusunmediginiz baska sorular soracagim. Bunlari daha once getirmistik ve simdi daha tam olarak tartisabiliriz. Neden bir denizyildizi bir kolu yeniden buyutebiliyor da siz yapamiyorsunuz? Cunku bedeninizdeki, DNA’nizdaki, bilgi bolumundeki, temel programlayici DNA bilgisi buna izin vermiyor. Bunun sizin icin bir anlami var mi? Bu degistirilebilir mi, yoksa sizin icin cok mu acayip? Bu seyleri degistirme yetenegini kabul eder misiniz yoksa bunlardan kacip kafir, kotu ve “yapmamaniz gereken” seyler oldugunu mu soylersiniz?

Bu seyler gezegendeki ilk kalp nakillerinde meydana geldi ve tepkiler tahmin edilebilir idi. O sizin realitenizin kutusunun disindaydi, bu nedenle dini bir tartisma haline geldi. Bu da oyle olacak.
DNA bilgi arabasini suren yaris arabasi surucusu bedeninizdeki kimyaya, gulu papatyaya degistirmesinin yalnizca rahimde yapilacagi talimatini verdi. O zaman kimya statik kalir ve beden tarafindan asla ayarlanmaz. Boylece talimatlar bir hucre bolundugu her zaman bu sekildedir. Bu nedenle hasarli kalp hucresi yeni, taze bir kalp hucresi yarattigi her seferinde, o hucre ayni hasarli mavikopyadandir. Talimatlari degistirebileceginiz ve bir uzvu yeniden buyutebileceginiz bir zaman gelecek. Tum kimya oradadir ve o kadar zor degildir. Ama DNA seviyesinde talimatlar size bunu yapamayacaginizi soyler, bu nedenle, bunun yapildigini hic gormediniz, bundan dolayi bunu hayal edemezsiniz.

Dusunme Seklinizi Degistirmek

Etrafinizdaki enerji degisiyor ve etrafinizda olan seyle ilgili algilarinizi degistirmeniz gereklidir – yonetmek ve degistirmek icin sizin olan sey ve degistirilemez oldugunu dusundugunuz seyi yeniden yaratmak icin icinizdeki yaraticiyi nasil cagirabileceginiz. Bircok insan, gorunur mucizeler tezahur ettirebildiginizi soyleyerek, sizi hayal ettiklerinden daha garip olarak gorecekler, ama siz sadece seylerin gercekte isledigi sekli ogreniyorsunuz.

Gorkemli bir makinedeki yaris arabasi surucusunu hayal edin, ama o sadece makineye sola donme talimatlari verebiliyor. Yaris arabasi surucusunun yaptigi bu, biliyor musunuz? [sadece sola donmek]. Yaris pisti dumduz oldugunda ve surucu sola donuslerden baska herhangi bir seyi nasil yapacagini bilmediginde, surucuye ne olur? Onun sahip oldugu bilgiyi degistirmek ve en sonunda arabasinin yapabildigi her seyden nasil yararlanacagini ogrenmesine izin vermek zorundasiniz. Yapilmakta olan sey budur.

Omurilik koptugu zaman, onun tekrar buyumemesi icin kopma yerine kosusturan kimya vardir. Bunu biliyor muydunuz? Onun yeniden buyumesini engelleyen hormonal protein yapisi vardir. Bu insanliga nasil hizmet ediyor? Pekala, hizmet etmiyor. Bu evrimin bir urunu ve evrim her zaman dusunebileceginiz turde sonuclar uretmiyor. Evrim ayrica yavastir ve evrimlesen turlerin yaptigi seye bagli olarak bazen duruyor. O mukemmel degil ve bunu Insan bedeninde her yerde gorebiliyorsunuz – bir anlam ifade etmeyen seyler.

Sinirler tekrar buyumesi icin tasarlanmistir, ama buyumezler. Insan bedeninin sinirlerinin, kendilerini bulabilmesi ve tekrar buyumeleri icin adreslere sahip olduklarini biliyor muydunuz? Ama omurilik incinmesinde, bunu yapmazlar. Cunku yaris arabasi surucusunun bilgisinde, arabanin omurilik kopmasini tekrar buyutmemesi planlanmistir! Bu, hayatta kalmak icin tasarlanmis oldugu gorunen biyolojik bir yapida bir tezattir, ama bazen size farkli sekilde gorunur.
Bedeninizin tum beden sistemlerini bilinc ve niyet ile yeniden programlayabileceginiz bir gun gelecek. Kok hucreler Insan bedeninde her yerde mevcuttur, canli ve saglikli. Kimyasal olarak, kok hucreler hastaliga egilimli Insandan sorumludurlar.

Bu egilim sonra cocuga tasinir ve yeniden programlanmadikca %95’in damgasi, enerjisi ve bilgisi devam eder, devam eder ve devam eder. Dinleyin: Bu kimyasal degildir! Bu bilgi niteliginde enerjidir. Bu cokboyutlu enerjidir.

Kok hucre seviyesinde (sistemik seviye) bedenin parcalarini ve bolumlerini yeniden programlamaya gelen yeni teknoloji vardir. Bunun ne anlama geldigini biliyor musunuz? Odada atalarinin tasidigi belirli bir geni tasiyabilen genc kadinlar var, kanserler ve gucsuzluk egilimlerini aktaran gen. Dinleyin: Genetik damganizi yeniden yazabildiginiz zaman, sizden sonra gelenlerin hic biri artik bunlara sahip olmayacak. Size soyledigim seyi anliyor musunuz? Cocuklariniz ve cocuklarinizin cocuklari sadece sizin yaptiginiz yeniden programlamaya sahip olacaklar. Orijinal bilgiye sahip olmayacaklar. Bedeninizdeki hucreler yeni sistemik bilgi alacaklar ve bunu mavikopyaniz olarak sahiplenecekler ve cocuklariniza aktaracaklar.

Enerji buna benzer. Bilgi niteliginde enerji bunun gibidir ve gezegende bundan cok fazla vardir. Gezegende uzun suredir yanlis anlasilmakta olan sistemler var. Size bir iki ornek vereyim. Bu tartismalidir. Kabul etmeyebilirsiniz. Hoslanmayabilirsiniz, ama yine de bunu size verecegim.

Hayaletler – Cokboyutlu Bilgi mi yoksa Kapana Kisilmis Ruhlar mi?
Insanlar geceleri tuyleri urperten seyleri severler. Korkutulmayi severler ve dehsete dusurulmeyi severler. Onlari korkutan filmleri severler ve perili (tekin olmayan) yerleri severler. Son zamanlarda perili mekanlara olan ilginin hizla arttigini gordunuz mu? Medyanizin cogunlugu bunlarla ilgili yeni sovlar yaratiyor.