AĞUSTOS ve EYLÜL 2010 İÇİN YENİ DÜNYA ENERJİLERİ

Related discussions

pınar Discussion started by pınar 14 years ago

AĞUSTOS ve EYLÜL 2010 İÇİN YENİ DÜNYA ENERJİLERİ

Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla

Sevgili Işık Ailesi, Temmuz ayında Yeni Yılın Enerjilerine ve Ağustos ayında Aslan Kapısına girdiğinizde, sizler Tekamülün Yeni Döngüsüne hazırlanırken, Işık Bedeninizin hızlanmasını deneyimlediniz. 2010, 2011 ve 2012’nin büyük yıldız kapısı geçişlerine hazırlıkta Değişim ve Büyüme. Bu, İçsel Geçişler ve Değişimler için yoğun baskı yarattı, bunlar da sonra Yerküresel Değişimler ve kişisel Yaşam Değişimleri şeklinde deneyimlenmiş olan Dışsal Realitedeki ani ve beklenmedik geçişler ve değişimlerde yansıtıldı. 

 

Birçoğunuz ilişkilerin bitişini deneyimlediniz veya başka bir bölgeye taşınma gereksinimini ya da yeni bir iş şekline değişimi hissettiniz. Bu geçişler yüksek baskı altında ve çok hızlı yapılmış olabilir veya büyük yıldız kapılarının ilki olan 10/10/10’a doğru ilerlerken, sonraki iki ayda bu tür değişiklikler yapmaya gereksinim duyduğunuzu hissedebilirsiniz.

 

Sevgililer, bu derin değişimler, sizler Beşinci Boyutta yaşamaya alışırken ve kendinizi Maddi veya Fiziksel bir bedende Çok Boyutlu bir Işık Varlığı olarak deneyimlerken, Realitenizdeki temel geçişlerin yansımasıdır. Işığın Yüksek Boyutlarında Yüksek Bilinciniz tarafından yeni seçimler yapılıyor ve bu seçimler Hizmetin yeni yollarını açıyor. Deneyim ve Tekamülsel Büyüme ve böylece bu yeni görevleri gerçekleştirmek için en iyi konumda olacağınız İçsel ve Dışsal Mekanlara geçmektesiniz.

 

Bu değişimlere nasıl tepki verdiğiniz önemlidir, çünkü bu, gelmekte olan Zaman ve Mekan Döngüsündeki deneyimlerinizin doğasını belirleyecek. Yüksek Sesin dürtülerini takip etmezseniz veya değişim gereksinimine direnirseniz, o zaman yaşam kaotik ve zor olabilir. Bu bir cezalandırma değildir, Sevgililer, ama Yüksek Bilinç ve Daha Alt Bilinç uyum dışı olduğunda gerilim oluşur. Bu, tezahür ettirmeyi istediğiniz şey ile uyum içinde olmayan kaos ve olaylar şeklinde tezahür eden enerjisel “bozukluk” dalgacıkları yaratır. Bu tür enerjiler ile başa çıkmanın en iyi yolu kalbinizdeki sessiz yeri aramak ve sizden ne beklendiğini, size ne için gereksinim duyulduğunu veya o zamanda gerekli olan hangi eylemlerin eksik olduğunu algılayıncaya kadar, İçsel Sesi dinlemektir.

 

Her zaman Yüksek Bilinciniz tarafından uyuma girmeye yönlendirileceksiniz. Sizler Işığın Çok Boyutlu Üstadısınız ve sorularınızın yanıtlarının içinizde, Canınızın ve Ruhunuzun Hazinesi olan Kalbinizin içindeki Sonsuz Bilgeliğin o sessiz yerinde bulunduğunu her zaman hatırlamanızı istiyoruz!

 

Sevgili Işık Ailesi, bu yoğun İçsel Geçişler ile başa çıkarken, aynı zamanda Yerküre Çok Boyutlu Varlığa kendi geçişini ifade ederken, Yerkürenin kendisinde de büyük değişimler görüyorsunuz. Yerkürenin kendisi Büyük Geçişin parçasıdır ve O kendisini Fiziksel Formda Işığın Yükselmiş Varlıklarının Yuvası olan Gezegensel bir “Yıldız” olarak yeni rolüne yeniden hizalıyor. Bunu yapmak için, o Yaşamın Ağı içinde Büyük Birlikte – Varoluşta gereksinimleri olan bir Varlık olarak Kendisini İnsanlığa bilinir kılmak zorunda. O şimdi Kollektif Kristal Kalp ızgarası vasıtasıyla İnsanlığın Kalplerine yeniden bağlanma sürecindedir. İnsanlığı Yüksek İrade ve Gezegenin ve onun Tekamülünün Amacına uyumlanmaya geri yönlendirmek için gerekli olan şeyleri göstererek ihtiyaçlarını paylaşıyor.

Dramatik iklim değişimleri ve görünürdeki “doğal” felaketler, Gezegenin İnsanlığa kendisini Gezegenin gereksinimlerine uyumlaması gerektiğini iletme yoludur. Pakistan’daki büyük seller Yerkürenin zayıf zırai yöntemler ve gelişim ile yanlış kullanılmakta olmasının sonucudur. Topraklar artık Muson yağmurlarını emip süzemiyor ve sonuç olarak insan nüfusunda çok fazla ıstıraba neden olan seller oluşuyor. Rusya’da, harap edici yangınlar şiddetli sıcaklığa katkıda bulundu ve milyonlarca insan için dumanı solumak problem oldu. Bu yangınlar da zayıf toprak yönetiminin sonucudur, çünkü ziraat ve gelişim için sulak alanlar olan bölgenin çoğunun suyu boşaltıldı, kurutuldu ve çok daha kolayca tutuşmaya hassas hale getirildi.

 

Sevgililer, bu “Yerküre Değişimleri”, İnsanlığın çok derin seviyede Beşinci Boyutu – Kutsal Ağdaki Tüm Yaşam Formlarının Bağlantısı - tanımlayan Yaşamın Kutsal Prensipleri ile Yeniden Bağlantı Kurması derin ihtiyacını ifade eden Yerküredir. Eğer Yerküre ıstırap çekerse, İnsanlık da ıstırap çeker. İnsanlık Yerküre ile daha şefkatli, sevgi dolu ve bağlantılı bir ilişkiye evrimleşirse, o zaman İnsanlık Yerküre ve Doğa ile Bağlantı ve Onların Desteğini deneyimler. Sevgili Işık Ailesi, bu sonraki Zaman Döngüsünde bu sizin amacınız ve işinizdir. Deneyimlediğiniz Spiritüel Evrim sizi kendinizi İnsan olarak ama ayrıca Gezegenin Kendisi olan Kollektif yaratımın parçası olarak deneyimleyebileceğiniz bu Yüksek Bilince yükseltmek için idi. 

 

Bu evrim döngüsünde sizin için meydan okumanın, kendinizi bu Yerküre Değişimlerinde “korku” ilişkisinin üzerine ve Gezegen ile yeni bir bağlantı ve ilişkide gelişmek ve yeniden uyumlanmak için verilen fırsat için Sevgi ve Şükran ilişkisine yükseltmek olduğunu bilin. Sevgililer, felaketlerden korkmayın, çünkü Yerküre kızgın değil, ne de sizi cezalandırmayı istiyor, o sadece bağlantı ve anlayış istiyor. O hissedebilir ve sevgi dolu bir Varlıktır ve sizler sevgiyle yeniden bağlanırken, onun derin sevgisini ve sizi destekleyen sevecenliğini hissedeceksiniz.    

 

Çünkü Sevgililer, “Shekinah” adını verdiğimiz bu Güzel Enerji, İlahi Dişil veya Büyük Anne’nin özü, Kozmik Merkez ve İlahi Kozmik Anne’nin Kalbinden aktarıldığı gibi, Yerkürenin kendisinin içinde de yaşar. Shekinah enerjisi, bu güzel ve sevgi dolu titreşime açık ve bağlantılı olanları kucaklamak ve desteklemek için Yerküre’den yükselir. Büyük Anne sizi kollarında tutar ve siz onun sevgisinin sizi kucaklamasına izin verirken sizi besler.

 

Sevgili Işık Ailesi, bu bağlantıyı açmanın en iyi yolu Shekinah Işığına bağlanmaya odaklanarak tek başınıza sessiz zaman geçirmektir. Bu Işığın rengi, Yeni Dünya Işık Bedeninin Evrimsel Işık Kodlarını taşıyan Platin, gümüş beyazı – altın renktir. Ayrıca Dünya Ana ve Shekinah Işığına bu bağlantıyı kolaylaştırmak için tasarlanmış Yerküre Seremonilerine, Ritüellere ve Meditasyonlara katılabilirsiniz. Elbette, bu Işık Her birinizin içinde yaşamaktadır. Yumuşak, Sevgi Dolu ve Destekleyicidir ve içinizde aktive olduğunda, Dışsal Alemde de bu sevecenlik ve destek duygusunu deneyimlemenizi sağlar. İçinizdeki Shekinah Işığı, Sevgi, Sevecenlik, Saygı ve Desteğe dayanan yeni bir bağlantı yaratmak için Yerküre’nin içindeki Shekinah Işığı ile birleşir.

 

Sevgili Işık Ailesi, bu yalnızca bilinçli ve uyanık ve Çok Boyutlu Varlığınızın farkında olanlarınızın İnsan Kollektif Bilincini bu yöne götürmenizi ve gerekli İçsel Geçişleri yaratmanızı gerektirir. Sizler içsel Sevecenlik ve Sevgiye girerken ve içinizde Shekinah Işığını bulurken, Bolluk, Neşe ve Zarif Uyuma ve Yerküre ile Bağlantıya çabasızca akmanıza izin verecek olan Yerküre ile yeni bir ilişkiye girersiniz.

 

Daha Yüksek ve Daha Derin: Rahmetin Yeni Hali

Sevgililer, size daha önce, sizler Bilincin Yüksek Boyutlarına yükselirken, daha fazla “topraklanmaya” gereksinim olduğundan söz etmiştik. “Daha yükseğe” çıktıkça, kendinizi Beşinci Boyut Maddi Realitesinde daha fazla topraklamaya ve demirlemeye gereksiniminiz olur. Bu, Fiziksel Bedeninizi Ruhunuzun ve Canınızın Işık Tapınağı olarak onurlandırmak anlamına gelir. Ayrıca çevrenizi ve evinizi Kutsal Özünüzün ifadesi ve Kutsal Mekanınız olarak onurlandırmak anlamına gelir. Kendinizi nerede bulduğunuza bakmaksızın, bu Kutsal Mekandır. Ve Shekinah Işığına daha derin bağlanırken, aslında kendinizi daha güzel ve daha destekleyici fiziksel ortamlara girerken de bulacağınızı bilin. Bunları, besleyici Sevgi ve Sevecenliğin Shekinah enerjisinin bir ifadesi olarak kendi içinizden yaratacaksınız.

 

Ama bilin ki Sevgililer, bu yeni döngü enerjileri ilişkilerinizde de ifade edilecektir. İlişkiyi çok daha derin, daha samimi ve ruhsal seviyede deneyimleme gereksinimini hissedeceksiniz ve bu Shekinah Işığının sizi Sevecenliğin ve Destekleyiciliğin yerine götürdüğünün göstergesi olacaktır, ki burada arzunuz başkalarınınkini olduğu kadar kendi ruhsal büyümenizi de desteklemek olacaktır. Bu,  fiziksel özen ve bağlantı ve derin sevgi ve minnettarlığın ifadesi vasıtasıyla ifade edilen çok derin ruhsal seviyede, çok topraklanmış ve samimi bir seviyede bağlantı kurma gereksinimine uyacaktır. 

İlişkiler ifadenin bu seviyesini kapsamaya başladığı zaman, ilişkilerinizde Destek ve Sevecenliğin güzel yeni seviyesini deneyimleyeceksiniz. Gerçek Koşulsuz Sevgi sevecenlik ve sevgi dolu desteğin bu yeni enerjisinde çiçek açacaktır. İlahi Koşulsuz Sevgi İnsan Bilinci vasıtasıyla bir İnsan Bedeni içinde ifade edilebilirken, bunun en derinliklerini ve yüksekliklerini keşfetmeye başlayacaksınız.

Shekinah Işığını Kabul Etme ve Dengelemek İçin Meditasyon

Önce, rahatça oturun veya uzanın ve derin bir gevşeme haline girin. Derin nefes alıp verin ve sonra dikkatinizi Kalp Çakranıza odaklayın ve Kalbinizdeki Işığa, Sevginin Kutsal Alevine bağlanın. Kalbinizde merkezlenmiş, dikey bir sekiz şeklini gözünüzde canlandırın, Sekiz Şeklinin alttaki enerji çemberini aşağıya Yerküreye kadar izleyin, sizi önce ayaklarınızın aşağısındaki Dünya Yıldızı çakrasına bağlıyor ve sonra Yerkürenin Kristal Kalbine bağlıyor. Derin Sevgi ve Desteği hissedin ve sonra enerjiyi geriye yukarıya Dünya Yıldızı Çakrasına, sonra Kalbinize çekin. Derin nefesler alıp verin. Sonra enerjiyi yukarıya Ruh Yıldızı Çakrasına (başın yukarısında) ve Kozmosun Kalbine ve her şeyin Büyük Anne’sine çıkarın ve Sevgi ve Desteği hissedin. Şimdi bu enerjiyi geriye Kalbinize getirin, sekiz şeklinin iki çemberi birleşsin. Şu anda Kalbinizde ve Varlığınızda Cennet ve Dünya’yı birleştiriyorsunuz.

 

Şimdi, kalbinizden yatay olarak uzanan sekiz şeklini gözünüzde canlandırın. Sol tarafta ışık çemberi Dişil Mesih Işığı ile titreşen güzel Macenta bir renktir, bu ışığı Kalbinize getirin. Sağ tarafta ışık çemberi Eril Mesih Işığını temsil eden koyu Turkuaz bir renktir. Bu ışığı Kalbinize getirin. İki çemberin buluştuğu yer, sekiz şeklinin merkezidir, böylece bırakın Turkuaz ve Macenta birlikte harmanlansın ve Mor Alev haline gelsin ve derin nefesler alıp verin!

Bırakın Mor Alev bedeninize, her hücrenize genişlesin, Yüksek Bilincin ve Sevginin Mor Ateşi ile dönüştürsün ve Işık Bedeninize genişlesin. 

Şimdi Mor Alev Saf Altın haline geliyor, Mesih Bilincinin Bedeninizdeki her hücreye nüfuz etmesini ve Işık Bedeninizde ışıldamasını sağlıyor. Şimdi, Ruh Yıldızı Çakranız (Başın üzerinde) ve Taç Çakranızdan kalbinize Kanal açın ve Shekinah’ın Platin Işığının Kalbinize girmesine izin verin. Nazik ama Sevgi Dolu yüksek frekansların içinizdeki Shekinah’ı aktive ettiğini hissedin. Şimdi, Kalbinizden Dünya Yıldızı Çakrası vasıtasıyla Yerkürenin Kristal Kalbine kanal açın ve Yerküre’den sevecen Shekinah Işığını alın. Işık yükselsin ve içinizdeki Shekinah enerjisini aktive etsin!

Şimdi, Platin Alev Kalbinizde tutuşuyor ve Shekinah’ın enerjisi güzel beyaz Altın Işıltısı ile dışarı doğru parlıyor. Işık Bedeninizi ve Fiziksel Bedeninizi İlahi Sevgi ve Sevecenliğin En Yüksek ifadesi ile dolduruyor. Tanrı’nın Kutsal Işığında ve İlahi Annenin Sevgi Dolu Bağrında tutuluyorsunuz.

Sizler İnsan Formundaki Kutsal Işıksınız! 

Enerjiyi dilediğiniz kadar taşıyın ve sonra odağınızı Kalbinize geri getirin. Üç kez derin nefes alıp verin ve sonra enerjinizi fiziksel bedeninize odaklayın. Fiziksel bedeninizde tam olarak bulunduğunuzu ve topraklandığınızı hissettiğiniz zaman gözlerinizi açın.

 

Eylül Ayında Güneş Sistemi Enerjileri

Bu ay, Yeni Ay 8 Eylül’de Başak burcunda. Bu kuvvetli bir Toprak burcudur ve kendinizi Yeni Dünya’nın Fiziksel enerjilerine topraklamak için iyi bir zamandır.

 

Dolunay Terazi burcunda ve Ekinoks 23 Eylül’de. Ekinoks enerjisi her zaman Yerküre için yeni mevsime akması için ve yeni Elemental Yerküre enerjileri getirmesi için zaman sağlıyor. Kuzey Yarımkürede, bu Sonbahar Ekinoksu olacak ve Güney Yarımkürede Bahar Ekinoksu olacak. Bu, gelen mevsimsel enerjileri onurlandırma ve Yerküredeki değişimin mevsimsel kalıplarına uyumlanma seremonileri için iyi bir zamandır. Böylece Sevgililer, Dünya Gezegeninde devam eden yaşam maceranızda Hepinize Neşe ve Sevgi diliyoruz!

© 2010-11 Celia Fenn and Starchild Global

 

(Çeviri: Saffet Güler)