spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

Ruhsal Plan: Ağustos ayı yüksek şiddette fırtınaların dünya çapında devam ettiğini göreceğiniz bir ay olacak. Yüksek frekanstaki enerjileri atmosferde ve gezegenin iç çekirdeğinde dağılacaklar. Buzullardan eriyen sular normal su akışını arttıracağı için, sellere, özellikle şehir ve tarım arazilerinde kayıplara yol açacak. Bu durumu sadece mevsimin en düşük derecelerinde gezinen hava sonlandıracak.

Volkanik patlamalara belirli bir potansiyel düzeyden bakacak olursak Rusya'nın Kamchatka bölgesi, İzlanda, Pasifik adaları ve Sicilya'daki Etna dağında bazı aktiviteler görülecek. Bunun dışında dünya çapında eski yanardağlarda düşük derecede depremler ve dünya üzerinde yeni çatlaklar görülecektir. Kuzey Amerika ve Kanada sahillerindeki volkanlar büyük ölçüde sessiz kalırken ay sonunda sadece ikisinden kül bulutu yükseldiğini göreceksiniz.

Diğer tarafta depremlerin tekrar arttığını göreceksiniz. Gezegenin kendi manyetik alanında meydana gelen değişimler devam etmekte. Depremler Kaliforiya, İngiliz Kolombiyası, Yeni Madrid Sırası, Orta Amerika, Kuzey Güney Amerika ve Şili bölgesinde hissedilecektir. Haiti'deki hareketler belli bir süre daha devam edecektir.

Amerika ve Kanada'da Eylül'ün ilk haftasında yüksek sıcaklıklar devam edecektir. Sabit fırtınalar kıta boyunca kendini gösterecektir. Kuru sahil alanlarında yangınlar tekrardan bir problem olarak karşınıza çıkacaktır.

Kış havası dünyanın diğer yarım küresinde daha hafif geçiyor, Avustralya soğuk fırtınaları ve bazı bölgelerde sellerin olacağı bir döneme giriyor.
 
**    Antartikadan kopan buzullar sudaki sıcaklığın değişimine sebep olup, gemilerin rota takvimlerinde değişikliğe neden oluyor.

**  Olanları tümü, dışarıda değişimi meydana getiriyor. Düşünce yollarınızda değişimi bekleyin. Bu sıkıntılı zamanlarda daha fazla öğrenmeye ve deneyime ihtiyaç var hatta mutluluk veren günlerde bile.




Replies
derya88
derya88 bu seneryolar çok kötüü herkesin hayırına olmasını dilerimm teşekkürlerr 14 years ago
loader
loader
Attachment