pınar Discussion started by pınar 14 years ago

öldürmek için bomba atmayı planlıyorlar, o oluyor. Tohum yavaşça büyüyor, ancak zaman üstad bahçevanın tarafındadır.

Anneler dikkat edin

Anne, sana bazı şeyler anlatacağım; Eğer bu değişimi yaparsan, algının biri çocuğunun sen terk edeceğidir.Endişelenmen onlara çok tuhaf, çok acayip görünebilir.Diğerleri bir mezhebe katılmanı söyleyeceklerdir.Şimdi bu okuyan bazıları içindir.Ondan korkmayın! Çünki çocuklar Tanrıyı sizin içinizde görecektir! Onlar sizin içinizde bir gariplik görmeyecektir.Onlara bir Kryon kitabı vermeyin! Tam şimdi mükemmel bir anne olun.Onlar kendi kitaplarını bulacaktır.Çocuklara, içinizdeki Yaratıcının o güzel enerjisini hissetmeleri için bir zaman verin. Sonuçta onlar, sizle yüzleşmek istemeyebilir ve “Anne, içinde ne olduğunu bilmiyoruz, ancak o her ne ise, biz onu seviyoruz. Biz yeni anneyi seviyoruz!” Diyebilirler. O heryerde oluyor.Algıdaki bu değişim, işte, ailede, politikada ve hatta hapishanede bile üstadları yaratıyor.O bir inanca, bir dine dair değildir.O, İnsanlık için bir merhamete, bir şefkate dairdir ve getirdikleri yarar sağlayacaktır.O, bu Dünya Gezegeni üzerinde, organizasyonlar ya da doktrinlere dair daha uzun bir süre önemseme olmayacağı ve bir İnsan Ruhunun evrimine dairdir.

İnsanlık evriliyor ki o, bizim sahip olduğumuz algıdır.Sıklıkla o, bir Ruhsal Tohumun yetiştirilmesindeki uzun bir süreçtir ki bazı zamanlar o, siz bir başka bedende geri dönünceye dek çiçek açmaz. O neye dairdir? Ancak siz onu şimdi doğru yapmadıkça - tohumların gelişmesine izin vermedikçe - gelecek yaşam, bu gün sahip olduğunuzla aynı sorunlara sahip olacaktır. Bu aynı zamanda, sizin Akaşik kayıtlarınızı değiştirmeye izin vermek için neden bir yeniden düzenleme yapılmadığının da nedenidir, öyle ki gelecekte ne olacağı böylece sorun değildir, sahip olduğunuz ifade ya da enkernasyonunuzun ne olduğu sorun değildir, ışığı yakıp,hazırlıklı olarak çalışmaya gelecekmisiniz? Sonrasında, bir daha asla bu zaman içinde neyi geçtiğinizin içinden geçmek zorunda kalmayacaksınız, hiç. O kulağa nasıl geliyor? İyi, o bu enerjiyle İnsan Varlığının ne yapabileceğidir.Ve o, bizim sizin bu gününüzdeki algımızdır.

O Gökyüzündeki korku dolu bir Tanrı değildir.Bunun yerine o, elimizdeki muhteşem bir aile ortağıdır.Tanrının büyük sizin ise küçük olduğu algısı üzerine düşünebilirmisiniz? Tanrının Gökyüzünde, sizin ise olmadığınızı düşünebilirmisiniz? Sizi kuşatan bu algılar yerine, her yerde olduğunuzu ve o Tanrının siz olduğunu söyleyebilirmisiniz?Bu gece kapıdan dışarı doğru yürüdüğünüzde, yalnız değilsiniz.Düş kırıklığı ya da kafa karıştırıcı bir sorununuz olduğunda, nefes almayı, gevşemeyi ve ihtiyacınız olan yanıta ulaşmayı öğrenebilirmisiniz? Ulaşacağınız yanıt üç boyutluluk içinde olmayabilir.O sayılarda ya da kelimelerde olmayabilir, fakat onu duyumsayacağınız nedeniyle hangi yöne döneceğinizi bileceksiniz.İlk etkiye güvenin. Onlar güç farkedilirler ve eskiden olmayan birileridir.Bu, içinde olduğunuz kutunun dışına genişlemesini hissetmek için öğrendiğiniz enerjidir.Onu analiz etmeyin, ona akıl yürütmeyin.Kalbinizi dinleyin.Kalp ve akıl arasında bir denge vardır.O, bizim konuştğumuz alan içine yürüme gereksinimindedir. Mantığınızı bırakmayın.Kalbinizle birlikte onu geliştirin.
Burada oturan bir kadın var, ki o eskiden çok büyük bir kılıç tutardı, ve o kim olduğunu biliyor.Savaş içinde o çok önemliydi.Ve şimdi o kılıcı farklı bir şekilde tutuyor.Bu gün o gerçeğin kılıcıdır, ve o dramayı katlediyor.O, uygun olmayan herşeyi yok ediyor ve bu kılıç daha bile büyük.Siz kim olduğunuzu bilmiyorsunuz.Belkide o içerde ne olduğunu dinlemenizin zamanıdır? DNAnız biliyor. DNAnızın içinde, onun % 90ı Ruhsal bir misafir içinde kapsanmıştır.% 90 kuantumdur. DNAnın % 5 den daha azı 20.000 den daha fazla İnsan Geni yapar, üç boyutluluk içinde bilim bunun İnsan mavi kopyası olduğunu düşündü.O değildi.Diğeri, % 90 olandır.O enerji ve bilgidir, yüksek benliğin güzelliğidir, içerdeki melektir, rehberler ve şaşırtıcı Akaşik Kayıtlardır.

Bütün bu üstadlıklar her bir İnsan Varlığı içindedir, ve siz onu etkinleştirmeye başlıyorsunuz.O bu gün sizi bu sandelyeye getirir, getirmezmi? O sizin neden burada olduğunuza meraklandırır.Ben neden burada olduğunuzu biliyorum.Buraya ne getirdiğinizi biliyorum.Hepiniz toplum içinde bazı şeylere sahipsiniz.Hepiniz benim ailemsiniz.Evrenin neye benzediğini hatırlıyormusunuz? Onu tekrar deneyimlemek için şiddetle bekleyebilirsiniz, kelimelerin ötesindeki güzellik, geri döndüğünüzde hatırlayacağınız enerji ile görkemli, ve sizin Ruhunuzla tamamlanır.
Astronomlar, yardımsever bir Yaratıcıya baktığınız için dikkat edin, ve onu Evren içinde yaratırken görebilirsiniz.O yaşam için meyillidir, rastgelelik için değil.Bir sistem vardır ve fizik bile onu keşfetmeye başlıyor.Ona bir isim bile verdiniz - akıllı tasarım.Eğer arzu ederseniz o burada kanıttır ve o iyi bir Tanrıdır. Korku dolu bir Tanrıyamı sahip olmak yoksa bir aile üyesi mi olmak istersiniz? Sizi bu soruyla bırakıyoruz.Algı.Eğer o sizin bir parçanız ise ondan nasıl korkarsınız? Bunun yerine algınızı değiştirin.

Bunu yaptığınızda, hiç beklemediğiniz bazı şeyleri bulacaksınız.Siz daha yüksek bir titreşimle titreşirken, daha yüksek bir titreşimde olan bütün bu şeyler kendilerini göstermeye başlayacaktır. Eskiden düşük titreşim içinde size görünmeyen bu enerjiler, daha yüksek olan biri içinde gözlemlenebilir ve kullanılabilir olacaktır.El aletleri orada uzanıyor, kullanılmamış ve hazır olarak.Gösteri sizinki. Şimdi sizin çok daha bilinçli düşüncenizle daha uzun yaşam, hastalıkların yok edilmesi, kendi hücresel yapınızı değiştirmeye muktedir olmaya başlama, hücrelerinizi oluşturma, yalnızca hücre gövdesinin yapabildikleri şeyleri yapmaya muktedir olma.O daima burada olmuştu.Ancak onu görmek ve kullanmak için siz titreşiminizi yükseltmek zorundasınız.

Algı.Bizi nasıl algılıyorsunuz? Umarım bu gün o değişti.Ve siz bizi bir yol olarak göreceksiniz, biz dağıtan, veren bir aileyiz, beklemediğiniz bir yolculuğa çıkmaya hazır olun.
Ve öyledir.

KRYON