pınar Discussion started by pınar 14 years ago
Canlı Kryon Kanallığı

“Tanrı Algısı”

Bu canlı kanallık, 06 Haziran Pazar günü Maine, Portlandda verilmiştir.
Okuyucuya yardım etmek üzere bu kanallık, Lee ve Kryon tarafından, daha iyi anlaşılabilmesi için yeniden gözden geçirilmiştir.Öyle ki bu, iletişimin bir çeşidini taşıyıpta kağıda basılamayan ancak mesajın içindeki yaşayan enerji içinde ne olduğunu kapsamıştır.İlaveten, bu dikkate değer kanallık yeteri kadar toplanılmıştır.Şimdi, ilavelerle Kryonun okunmasını istediği, Maine, Portlandda verilen bu geliştirilmiş mesajı sevgiyle okuyunuz.

Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon,

Tanrı Bilincinin, üçüncü boyutta, böylesi yüksek bir frekans niteliğinde hiç olmadığı bir tarzda nasıl sunulduğuna dair bir merak vardır.Bunun ötesinde bu kanallığın, bir İnsan Varlığı aracılığıyla, Tanrı Bilincini sunduğu sanılmaktadır, bununla birlikte bu nasıl olabilir? Ve şimdi size, bir kez daha, şu anda olan olarak neyi gördüğünüz bilmecesini anlatacağız.Bir çok İnsan bu Gezegene, böyle bir olayın Ruhsal çevirisini düzenlemek için geldi ve onların birçoğu şimdi bu odadadırlar, ve biz onların kim olduğunu biliyoruz.
O, şimdi benim ortağımın, partnerimin böyle yaptığı gibi bir kanallık olarak ileriye doğru iyi gidiyor. Yanısıra o, bu odada kendilerine “şifacılar” diyenlerce genişletiliyor, onların bir öğretmen veya bir kanal olarak aynı görevleri vardır, ve o, üçüncü boyut uygulamasında bazı şeyler içindeki metaforik, fizik ötesi, algısal mesajları çeviriyor.Şifacı sıklıkla, kişi onlara yardım istemek için gelmeden önce ayağa kalkmaktadır ve onların aklı, öykünün yarısından daha azını bilir.Yüksek benlik farkındalığı ve enerji onlara akar, ki onu biz kanallık olarak isimlendiririz, ve bu onlara resmin geri kalanını verir.O, hangi enerjinin geliştirileceği ve onların nereye dokunması gerektiğini anlatır. O, uysal ya da enerjetik olma seçeneğinin yönergesini verir.İşte bu kanallıktır.

Öğretmen, önce boş bir kağıt parçasının önünde dikilir ve “Gelecek nedir?” diye sorar.Ve, gelecek nutuk için kağıt üzerinde bilgiler akmaya başlar ve o, kanallıktır! Birisi meditasyon yaparak bir sandalyede oturuyor ve, yaşamında yanlış giden şeylerin çarşaf listesini Tanrıya vermeden zihnini netleştiriyor.Bunun yerine, bilge birisi, Tanrının daima onlarla birlikte olduğunu ve o sandalyede oturmadan önce yaşamında olup biten bütün herşeyi bildiğini bilir.Şimdi tekrar söyleyeceğiz: Kutsanan, “Sevgili Tanrım, bilmek zorunda olduğum nedir bana söyle” diye bütün olup söyleyendir. Yanıtın ne olabileceğini düşünmeden, önyargısız olarak, sonrasında onlar içinde akacakları bilgeliğe sahip olmaya hazırdırlar.Onların Tanrı algısı bir arkadaşlıktır.

Şimdi, bunu okuyan olarak o sizmisiniz? Ya da, gelişim içinde neyi alacağınıza karar verdinizmi? O, zihnini otomatik olarak beklentilerle, olasılılıklarla dolduran İnsan Varlığında bu zihni netleştirmek için oldukça zordur.Bu, sizin oldukça iyi bildiğiniz bir hayatta kalma senaryosunun bir parçasıdır, ve o sizi asırlardır korku içinde tutmuştur.

Sevgililer, o noktaya, oldukça kötü yanıtlara gereksinim duyduğunuz o uçuruma geldiyseniz ve, şayet bir kucaklamaya, bağıra basmaya ulaşmışsanız, hayal kırıklığına uğramama, kelimeler ya da nicelikler işitmek istiyorsanız, o bir yanıttır! Ruhsal terminoloji içinde uygulama yanıtını ifade eden sarılma, bağıra basma bir yolda olmaktır.Onlara ulaşacak ve onları göreceksiniz, ve eş zamanlılık onları getirecektir.Sarılma, bu nedenle rahatlama anlamına gelir.Bu gevşeme olmadan, vuku bulacak eş zamanlılığın bir biçimi içine ulaşacak olan kararları alacaksınız.İşte bunun için sarılma, bağıra basma bir yanıttır, değilmi? Onun anlamı, sizin yalnız olmadığınızdır.Onun anlamı, geçekten bu yolda bir yanıtın var olduğudur.
Bu bütün seminer, tüm gün, algısal bir iletişime dair olmuştur.2012 hizalanmasına ait bilgilerden, öğretmek için anlatılmış olan ve partnerimin, herşeyin bir kuantum algısı diye neyi isimlendirdiğine kadar.Ve bir eş zamanlılık içinden geçerek o, bir kısım öğreti noktaları vermiştir.Bu, iş gören bir tarzdır: Acaba o, bir sahne yazarı ya da çocuklarının bir annesimidir, yanıtlar bu yollarla gelir.Anne çocuklarını çok sever ve onları, onların henüz sahip olmadıkları bilgelik yeterliliği içinde görmek ister. O onların, apaçık ortada olan yanlışları tekrar etmelerini istemez.Biraz öğüt vereyim: Çocuklara, Tanrıya dair ne bildiğinizi öğretin.O yanıttır.Çocuğa, geçmişte sizin yaptığınız neyin yanlış olduğunu ya da onların yaptıklarında neyin yanlış olduğunu öğretmeyin.Bunun yerine, çocuğun gözlerine bakarak, “Sana, benim için en önemli şey olarak bulduğumun ne olduğunu anlatmak istiyorum.O, şimdiye kadar hiç var olmamış herhangi bir nesil aralığının ilerisine yürüyor.Ben, Tanrıyı bende buldum ve sen de onu kendinde bulacaksın.” Diye söyleyin.İzin verin onlar bilsin, istedikten sonra onlar her hangi bir biçimde onu bulabilirler.Ancak bu onları, doğru zamanda ve doğru yerde,akıllı ve endişeden uzak tutacaktır.Bir çocuğa, bundan daha iyi herhangi bir şey veremezsiniz.

Kuantum öğretisi

Bu, bu günün kuantum öğretisidir, ancak kuantum kelimesi, popüler bir tarz ve bundan başkaca da bilimsel bir ifade içinde kullanılıyor.Bizim öğretimizde ise o, anlamsız, gelişigüzel, ancak bir amacı ve sistemi olan bir sözcük olarak ifade buluyor.Sizin boyutsal algınızın dışında olması nedeniyle siz onda bir mantık göremezsiniz.Şimdi bunu bu gün size bir mesaj olarak vermek istiyorum, mesajın özü, ki o yayımlandı, algıya dairdi.İnsan Varlığının, eski ve yeni enerji içinde Tanrıyı nasıl algıladığını ve Tanrının da İnsanlığı nasıl algıladığını size göstermek istiyorum. Hepsinin bölüm ve parçaları 21 yıldır düşünüldü ve biz şimdi, bir algılama mesajı olarak hepsini birlikte, bir kez daha okuyabilesiniz diye hep birlikte açıklıyoruz.

İnsan Varlığı düşüncesini değiştiriyor.Ancak o, üçüncü boyutun iç güdüsel olarak yaşamda kalma diye neyi isimlendirdiğinizin dışında ulaştığınız bir noktayı değiştiremez.Hakkettiğiniz gerçekliğin içinde var olan hepsi, içine Tanrıyı koyduğunuz bir kutudur, ve Tanrı kutusu, sizin yaptığınız herşeyin içindeki bir biçimdir.Bu şeyler üzerinde düşünün.Bütün bu yıllar, İnsanın bu enerjiyle, bu enerji duyumsaması ile ne yapacağını ve ona nasıl bir tepki vereceğini düşünün.

Enerji, diğer bütünlüklere pay ettiğiniz bazı şeylerdir

Bazı şeylerin sizin gerçekliğinizin bir parçası olmadığını hissettiğiniz zaman o sizi rahatsız eder.Onunla iki şey yaparsınız.Ya ona ibadet edersiniz ya da ondan korkarsınız.Çok az İnsan Varlığı onu hazmeder, çünki o ürkütücüdür, değilmi? Şayet o sizin umduğunuz bu gerçeklik kutusu içinde değilse, siz tepki gösterirsiniz.Eğer bir mucize oluyorsa ne yaparsınız? “Teşekkürler Tanrım” dersiniz.Bu inançların hepsi, bu nedenle , sizin beklemediğiniz , anlayamadığınız ve göremediğiniz bir Kutsal güce gider.Geceleyin bazı şeyler ters giderse o bir kötü Ruh, bir şeytandır.Uğursuzdur.Anlıyormusunuz? Alışılmadık bu enerji sizden bir tepki alır,onu düşünmenin yerine siz, bazışeyleri kendiniz üretebilirdiniz.
Şimdi, bir an için, sizin kutunuzu genişleteyim.Sanki, bahsettiğim bütün bu şeyler normalmi? Sanki onlar, İnsanlık dışının yerine, İnsanlığın bir parçasımı? Sanki, kutunuzu bütün bu şeylere kapatmak yerine siz, daha büyük bir kutumu inşa ediyorsunuz? Eğer o size uyarsa onu yapın! Kutuyu alın ve onu iki kat yapın ve, anlamadığınız gerçeklik ya da kutunuz içindeki enerjileri ona dahil edin.Şimdi burada bir çağrı vardır: Gelecek defa, alışılmadık bir şifaya ya da normal dışı bazı şeylere erişirsiniz, “kendiliğinden olan bağışlama” diye adlandırdığınız bazı şeyler, neden içinizdeki yaratıcıya, bunu göstermesi için izin vererek “Teşekkür ederim” demezsiniz? Neden, “Ben güçlüyüm” ve “Ben Tanrının bir parçasıyım” demezsiniz? Ve bütün bu şeyleri ben işte bunun için veriyorum.Benim enerjimi genişletmek için Evrensel öğrenmenin yaratıcı bir parçası ben kimim ismi içindedir.