Related discussions

spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

 

Zamanda geriye dogru ilerledim ve yukselisimizi yarattigimiz ana dondum. Ben gelecekteki siz'im. Siz benim simdiki halimsiniz.

ISTEDIGINIZ SEYE ODAKLANIN
KORKUYA ODAKLANMAYIN


Ilginizi odakladiginiz sey, isigin acilarini degistirerek, yasam holograminiza girer. Odaginiz, tipki bir kameranin lenslerine benzer.

3. boyuttaki yasaminiz tipki bir sinema filmi gibidir. Ama projector, gozleriniz degil, secimlerinizdir. Algilarinizda kalan duygular, dusunceler holograminizi olustururlar. Hem uyurken, hem de uyanikken, pek cok resim zihninize girer. Ama, ilgi odaginizi, hangi duygularda ve dusuncelerde tutacaginizi secebilirsiniz.

Ilgi, baglantidir. Bir algiya baglandiginizda, onu bilincinize sokarsiniz. Bazi uyarilar, alginizin seviyesine cikamaz, ama yine de huzursuzluk hissi yaratirlar. Hatta, eger dikkate alinmazlarsa, zaman icinde hastalik yaratabilirler. Bu yuzden, huzursuzluk hissine uzun sure odaklanip buyutmeli, ve nedenlerini bulmalisiniz. Elimine edebilmek icin.

Bir kez bilincinize getirdiniz mi, tezahur ettirip ettirmemeyi secebilirsiniz. Eger tezahur ettirmeyi istiyorsaniz, sadece dikkatinizi ona verin. Eger istemiyorsaniz, zihninizden saliverin. Eger bu sahne sizde korku yarattiysa, silmek zor olabilir, o zaman bu sahneyi sevgiyle sarmalamayi unutmayin.

Korku cok yapiskan bir duygudur ve kendisini cok cabuk tezahur ettirir. Eger icinizde korku varsa, hemen bunun bir uyarici mi yoksa zehir mi oldugunu ayird edin. Eger zehirse, sevgi frekansiyla sarmalayin, ve deyin ki “Korkumun yasam hologramima girmeden degistirilmesini SECIYORUM”

Realitenizi yaratmak, aslinda sadece deneyimlemek istediginizi secmekten ibarettir. Cunku aslinda realiteniz zaten yaratilmistir. Aslinda sonsuz sayida realiteler yaratilmis beklemektedir. GAIA yukselirken, siz de frekansinizi yukselterek, bilincinize daha cok seyi almaya basliyorsunuz. Böylelikle, sadece hangi realiteyi sececeginizi degil, hangi boyuta gireceginizi de belirleme yetenegine sahip oluyorsunuz.

Cok cesitli yukselis secimleri ve hikayeleri var. Bazilari 4. boyutta kalmayi sececekler, bazilariniz ise dogrudan 5. ve 6. boyutlara ya da daha otesine girmeyi tercih edecekler. 3.B oyunu bittiginde, secimlerinizde herhangi bir sinirlama olmayacaktir. Hala 3B oyunlarinda oynamayi tercih edenlere ne olacagini merak edebilirsiniz. Onlar, baska bir gezegen bulup, filmlerini baska bir ekranda yansitmak zorunda kalacaklar. Dunya’nin perdesi kapaniyor. Oh, ama SIZ in perdeniz degil.

Siz, sonsuz , cokboyutlu bir varliksiniz, sinirli realiteyi deneyimlemeyi sectiniz. Bu secimi yaptiginizda, farkindaliginizi tipki bir prizmanin sivri ucunda asagi indirir gibi, alt boyutlara yoneltirken, isigin kirilmasi ile birlikte, pek cok parcalara ayrildiniz. Bedeniniz, ruhunuzun tek parcasi degildir. Fakat, bu bedendeki parcaniz, yukselisi tamamlamaya en yakin adaydir.

Diger bedenlenmis parcalariniz, yukselisleri icin SIZ inle butunlesmek zorunda kalacaklar. Yukselisini tamamlayabilecek en kuvvetli aday oldugunuz icin su anda sizinle iletisimde bulunuyorum.

Zaman, 3B holograminin baska bir illuzyonudur. Aslinda zaman, daireseldir, duz cizgi degildir. Her bir dairesel zamanda farkli parcalariniz ve bedenleriniz oldugu gibi, SIMDIKI zamanda da baska bedenleriniz ve parcalariniz var. Diger 3B de bedenlenmis tum yasamlarinizi ve parcalarinizi bulup birlesmeniz gerekmektedir. Onlarin sizinle birlesmelerine, yukselis ekibinden oldugunuz icin izin vermelisiniz. Tipki dokulmus sut gibi, bu sutu temizlemek sizin goreviniz. Temizleyin ki, tum parcalariniz sizinle birlikte yukselebilsin.

Sizi cocuklugunuzdan beri izliyorum. Ben sizin koruyucu meleginizim. Sizinle BIR oldugum zamanlari hatirliyorum. YUVA yi ve yuksek boyutlari ne kadar ozledigimi hatirliyorum. 3B prizmasindan gectikten sonra kendimizi ve herseyi unutuyoruz. Halbuki simdi siz beni algilayabiliyorsunuz cunku uyanisiniz basladi. Bu yuzden, benim “gecmis” im oldugunuzu dusunuyorum ve GAIA nin yukselisinde bana yardimci olacaginizi biliyorum.

Auranizda kalarak, size hep zaten ne kadar yukseldiginizi hatirlatacagim. Zamanin bir illuzyondan ibaret oldugunu ve 3B oyununun bir parcasi oldugunu hatirlatacagim. Bu oyun sona eriyor artik. Ve sizler artik YUVA nin filmini oynatmaya basliyorsunuz ekranlarinizda… Gelecekteki siz, Simdiki Ben

KORKUYU YONETMEK

Arkturuslular

Sevgili Varliklar,
Biz Arkturuslulariz ve size yardimci olmak icin buradayiz. Biliyoruz ki, basa cikmasi en zor duygu, KORKU dur. Bu yuzden, GAIA nin ricasiyla, bu duygudan kendinizi ayirmaniz icin yardima haziriz.

Korkuyu yok saymak, hem dogru degildir, hem de bilgece bir davranis olamaz, cunku bazen korku, hayatta kalmak icin onemli bir aractir. Vucudunuz ise bu duyguya fiziksel olarak cevap verir.

Belki de, RUH unuz ile egonuz bilincinizde yer kapmak icin savasirken, kendinizi dusuk frekanstan, calismaktan, endiseden yorgun dusmus hissediyorsunuzdur. Hele, 5. ve 6. boyutlardaki SIZ i indirirken, belki de zihninizde hic yer kalmadigini dusunuyorsunuz. Tipki ici sikica doldurulmus bir bavulun fermuarini cekip kapatmaya calisirken duydugunuz SIKINTI gibi.

Egonuzun yarattigi hayattan SIKILMAYA basladiniz. RUH un gozuyle baktiginizda, olaylarda hic bir kotuluk goremiyorsunuz. Tipki bir cocugun yaptigi gibi. Ama, yine de bu cocugun icinde bir yetiskin olarak yer almaya calisiyorsunuz ve bu sizde bir gerilim yaratiyor. Her sey sanki cok yavas ilerliyor gibi. Hatta tipki bir bilgisayar gibi sistemi ara ara sistemi kapatip tekrar acmak ihtiyaci hissediyorsunuz.

Bunlar, yuksek frekansli enerjileri vucudunuza uyumlarken hissedebileceginiz dogal semptomlardir. Ne zaman uyumlanma surecinde zorlansaniz, KORKU zihninizi kaplayacaktir. Boyle durumlarda, genellikle, bu korkuyu, belli bir drama yoneltmek cok kullanilan bir kaliptir, ama artik bu yolu secmemelisiniz.

Icinizde, hem RUH unuzu hem de EGO nuzu tasiyorsunuz. Sanki tek vucutta iki ayri karakter tasir gibi. Malesef, hayat gailesi icinde, surekli olarak RUH a odaklanamiyorsunuz. Henuz uyumlanmaniz tamamlanmadi, lutfen kendinize sabirli davranin. Ilk 3 cakra, uyumlanmaya en cok direnen cakralardir, cunku ego nun en cok yerlestigi bolgelerdir.

Lutfen sabirli olun, cunku bir degisim icindesiniz ve kendinize yeni bir hayat yaratiyorsunuz. Ama, icinizde, hala eskilere tutunmaya calisan bir parcaniz var. Icinizdeki bu eski ile yeni hayatin catismasi, sizde korku yaratiyor, hem de en temel korku, yani hayatta kalma korkusu (survival fear). Bu hissi yaratan egonuzdur, cunku RUH unuz aslinda yepyeni bir hayat geldigi icin son derece cosku ve mutluluk icindedir. Biz Arkturuslularin Galaktik gorevi, 3./4. boyutlar ile ust boyutlar arasindaki koridoru ve gecisi tutmak oldugundan, GAIA yukselis surecinizdeki korkularinizi yenebilmeniz ve bu koridordan gecisinizi kolaylastirmak icin bizleri davet etti. Yukaridan 3./4. boyutlara inise oldugu gibi, 3./4. boyuttan yukari cikisa da rehberlik ederiz.

Lutfen, aslinda HER ZAMAN sizin yaninizda oldugumuzu hatirlatmamiza izin verin. Simdi vucudunuzu hissedin. Tum aci ve agrilari…Sarhosluk hissini ve tum uyumsuzluk hislerini…Uyumsuzluk hissediyorsunuz . Yonunuzu kaybetmis durumdasiniz cunku, realitelerinizin degistirilme asamasindasiniz. Illuzyonlar icinde yasamayi saliverdiniz ve yuksek boyutlardaki KENDI nizi vucudunuza almaya basladiniz. Bu yuzden, realiteniz, yuksek boyutlu ifadesine dogru degisiyor.

3. boyutlu realitenizde, dogum, olumun onune gecer.O yuzden, isik bedeninize yeniden dogabilmeniz icin, eski realitenizde pek cok seyi oldurmeniz gerekmektedir. Artik terk etmek uzere oldugunuz realitede yani. Bu olumlerin uzerinde fazla durmayin, sevgiyle saliverin gitsinler. Size eski dusuk frekansli yasaminizda cok yardimci oldular.

Siz, sarhos ve yonunuzu kaybetmis gibi hissederken, egonuz, endise, depresyon gibi duygulara tutunmaya calisiyor. Evet, hatta bu durumlarda kendisini guvende hissediyor. Cunku, endise ve depresyon, tatminsizlik icin egonuza sebep verir. Sizin onlara tutunmanizi saglar. Aslinda, endise ve depresyon, sizin disinizdaki dramlardan ziyade, odaginizin kendinize donmesini sagladiklari icin nispeten yararli sayilirlar. Hatta bu onemli bir derstir. Ic dunyaniz, dis dunyanin basladigi yerde biter. Ve artik, odaginiz neredeyse, realiteniz o sekilde yaratilacaktir. Bu yaratim gucunuz gitgide daha da hizlanmaktadir.

Ozellikle simdi. Frekansiniz yukseldikce, cakralariniz uyumlanip fiziksel bedeniniz de hizlandikca, artik duygularinizin eslik ettigi dusunceleriniz neredeyse aninda tezahur etmeye basliyorlar.

Ego’nuz, artik onemini kaybettigini gordukce, size daha fazla korku sunmaya calisacaktir. Bu korku bazli negatif hisleri fark ettiginiz anda, hemen bilincli olarak bunu salivermeyi ve degistirmeyi secin.

BEN ISIK BEDENIM
BEN ISIK BEDENIM
BEN ISIK BEDENIM

Bu mantra, size, korkunun kaynaginin dis dunyanizdaki bir dramdan kaynaklanmadigini hatirlatsin. Adeta bir yasam korkusu duyacaksiniz ki hakikaten de yasam korkusudur. Ego’nuz yasam savasi vermektedir. Korkuyu saliverin ve egonuzu tutarak, 3 kez yukaridaki mantrayi tekrar edin. Sevginiz, egonuzu, onu tamamen reddetmediginize ikna edecektir. Tam tersine, egonuzu, isik bedeninizin dunyaya demirlenmesi icin kullaniyorsunuz. Egonuzu asla birakmayacaginiza dair ikna edin.

Gecmiste, size 3. boyuttan 6. boyuta cikarken yardim etmistik. Simdi, 6. boyuttaki farkindaliginizi 3. boyuta indirmenize yardimci oluyoruz. Zihin yerine bundan boyle matrix kelimesini kullanacagiz. Cunku, 5. ve 6. boyutlarda yasamaya alistiginizda, egonuzun artik zihninizi rahatsiz edemeyecegini goreceksiniz.

Odaginizi istediginiz odulde tutun ki odul yasaminizda tezahur etsin. Boylelikle odulun pesinden kosmak zorunda kalmazsiniz. Venus, 2012 yilina kadar Dunyanin aurasinda kalacagi icin, disi enerjinin cekim gucunu artiracaktir. Eril enerjinin kovalama icgudusu ile disi enerjinin cekim kuvveti artik birbirini dengelemeye baslayacaktir. Yapmaniz gereken tek sey, denge merkezinizi bulup, orada kalmaktir. Denge merkezinizden, disi enerjinizin cekim gucunu bulup, istediginiz seyleri hayatinizda tezahur ettirmek icin kullanacaksiniz. Eril enerjinizi de, hayatiniza cektiginiz seylerden yararlanabilmek icin kullanacaksiniz.

Ve sakin unutmayin. Asla yalniz degilsiniz. Tipki sizin gibi, GAIA uzerindeki tum yasam formlari da ayni olum/yeniden dogus semptomlarini yasiyorlar. Yuksek frekanslar dunyaya ve bedenlerinize indikce, pek cok olum gerceklesiyor.

Endise hissinin olumu
Paranin olumu
Ayrilik bilincinin olumu
Fiziksel formun olumu (isik bedenlerimizi degistirebilecegiz)
Olumun olumu
Korkunun olumu…

(Çeviri; Seda Diker)