sahra Discussion started by sahra 14 years ago

1. Gün – Mucize Listeniz


Mucize sizce nedir? Loto kazanmak? Zor bir durumdan kurtulmak? Umutsuzca yürürken yol kenarında 20 dolar bulmak?


Bunların her biri isteklerin görüneni ve sadece mucizenin küçük bir parçasıdır. Mucize loto kazanmadan, zordan kurtulmadan ya da para bulmadan önce gerçekleşen şeydir. Çünkü mucize; sonuç ile nelerin yapılabileceğini göstermek için değil inançlarımıza rehberlik etmek için vardır.


Mucize tam ona ihtiyacımız olduğunda sonucu ortaya çıkarma yeteneğimizle alakalıdır. Mucize istekliliğimizle; azalan itimadımızı terk etmeyi ve yaratıcı gücümüze güven ve inanmayı, evrenle işbirliği içinde çalışarak niyetlerimizin oluşmasını ve gerçekleşmesini sağlar.


Mucize anı, evreni yardıma çağırdığımız ve onun bize yardım edeceğine inandığımız andır ve kim olduğumuz ve gerçekliğimizi yaratabilme gücümüzün ne olduğu konusunda algımızı değiştirdiğimiz anda gerçekleşir. Birçok şeyi mucize olarak adlandırabiliriz fakat onlar sadece yaratıcı gücümüzün görünenidir.


Bir mucize istediğimize karar verdiğimizde ve gücümüzün onu yaratabileceğine inandığımızda, işte bu mucizedir. Daha sonra olacaklar ise sadece bir ayrıntıdır.


Çok sık mucizeler yaratmayız. Çünkü gerçekleşeceklerine inanmayız. Ya da, bir şeyin tam istediğimiz an olmayacağında isteriz ve evrenin bizi duymadığını ya da duyup bizi cevaplamadığını düşünürüz. Sabırlı olmak bazen mucize dersimizin bir parçası olabiliyor.