Related discussions

gelincik Discussion started by gelincik 14 years ago

Allah’ım Seni seviyorum.


Özür dilerim . (Asla kişiden değil yaratıcıdan , Allah’tan özür dilediğinizde aynı anda kendinizden özür dilemiş olacaksınız.)


Lütfen beni affet. (Aynı şekilde yaratıcıdan …)


Teşekkür ederim. (‘’ ‘’ ‘’ …)


Başlarda bu konsantrasyonla sürekli devam etmeniz gerekiyor.Sonra bu duyguyu yaşadığınız her an Seni seviyorum Allah’ım,senden özür dilerim diye devam edebilirsiniz.


Siz arındıktan sonra gerisi gelecektir,ilk halka sizsiniz. Şüphesiz, yine inanışınıza göre,sadece kendinizden de özür dileyebilirsiniz .Devamlılık ve yaşam felsefesi haline getirmek önemli.Bu duyguyu her hissettiğiniz an bu yöntemle arınabilirsiniz.


Fakat burada bir ince çizgi var ; asla kişiden direkt olarak özür dilemiyoruz!Bu sizde suçluluk duygusunu kabartmaktan ve bu duygunun size baskı yapmasından başka işe yaramaz. Allah’tan (ve dolayısıyla kendinizden bu şekilde özür dilemiş oluyorsunuz) özür dilemelisiniz ,böylece onun affediciliğiyle ve gücüyle siz arınacaksınız. Böylelikle bilinçaltınızın temizlenecek.


Unutmadan söyleyeyim ; başlarda egonuz size baskı yapacak sinirlenebilirsiniz.Sorununuzla ilgili rüyalar görmeniz mümkün.Mide bulantısı,ishal,baş ağrısı …( Egonuzun savunma mekanizması ve arınma işliyor sadece.) Bilinçaltınızla beraber bedeniniz de temizleniyor.Şiddetliyse doktora gidin tabii , ama asla vazgeçmeyin.


Temizlik gibisi yok ..


İnancınıza göre (ateist,Müslüman ..vb.)öz benliğimizi sık sık banyo yaptıralım.


br />p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 10pt;">-alıntı-