KRYON - Kurbaganin Nasil Zipladigini Bilmiyorsunuz‏

Related discussions

nills Discussion started by nills 13 years ago

CANLI KRYON MESAJI


"Kurbağanın Nasıl Zıpladığını Bilmiyorsunuz”

Bu canlı kanallık Tucson, Arizona’da verildi


22 Ocak 2011

 

Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Sizin Tucson adını verdiğiniz yerdeyim ve bunu dinleyiciye ve okuyucuya söylüyorum. Çünkü kuantum halde onların kulaklarını ve gözlerini şu anda benimle birlikte görüyorum ve size bundan bahsetmek istiyorum – Tanrı’nın kuantumluluğu, spiritüel mantığın bilmecesi. Çünkü son zamanlarda bu şehirde gerçekleşen şey çoğu insan için açıklanamaz kalabilir [İki hafta önce Tucson’da politik toplantıda ateş edilmesi].

İnsanlar yanıtlar ister ve birçok yerden tatmin edici olmayan birçok yanıtlar gelir ve bu bile onlardan biri olabilir. Tanrı’nın mantık yürütmesi hepinizin gözünden kaçabilir, çünkü deneyimlediğiniz şeylerin lineer nedenleri yoktur. Bu önceden planlanmamıştır, çünkü alın yazısı değildir. O gün 8 Ocak’ta bu olayların gerçekleşeceği kesin değildi. Aslında yalnızca potansiyeller vardır.

Tanrı’nın zihnine sahip olsaydınız, kuantum mantık diyeceğimiz şeyin katmanına sahip olursunuz ki bu düşünebileceğiniz herhangi bir şeyden çok daha büyüktür. Bu, herhangi bir İnsanın anlayabileceği bir şey değildir, çünkü bu Tanrı’nın zihnidir. Yine de İnsanlar kendilerinde Tanrı’nın tohumlarını taşırlar ve ayrıca Yaratıcı enerjiyi taşırlar. Bu nedenle bazen, sadece bazen sizin gerçekliğinizin mantık bilmecesine uymayabilen açıklamalar yapabiliriz, ama sizler Tanrı’nın zihnine sahip olmasanız bile, bir seviyede her şeyin uygunluğunu yine de anlarsınız. Anladığınız ve bildiğiniz şeyden kayıp olan bir parça vardır. Hatta bu, muhtemelen düşünebildiğiniz şeyin sezgisinin ötesine gider. Bizim için, kuantum halde gördüğümüz sizin gerçekliğiniz hepsi bir arada olan, hepsi aynı anda gerçekleşen potansiyeller serisidir. Bunları birleştiren çizgiler özgür seçimdir ve bunlar bilinmez, bunlar sadece potansiyellerin katmanlarıdır.

Bu nedenle, biz konuşuyorken bile, sizin gelecek zaman dediğiniz şeyde hem pozitif hem de negatif olan, gerçekleşebilecek potansiyelleri biliyoruz. Bizim için bu gelecek değildir, sadece bir çember içindeki potansiyeller çorbasıdır. Bazen sizin trajedi dediğiniz bir şeyi yaratacak olan özgür irade ve özgür seçime sahip bir İnsan Varlığını gördüğümüzde, bu bize göre gerçekleşebilecek şeyin tuvali diyebileceğiniz şeyin üzerindeki bir potansiyeldir. Onun olacağının garantisi yoktur. Buradaki katalizörü görmeye başlıyor musunuz? Bu İnsan özgür seçimidir.

Yine de Ruh’un mantık katmanları sıklıkla sizin negatif olarak görebileceğiniz şeyden pozitif bir şey yaratır. Çoğunlukla, gezegen için pozitif ve iyi olacak olan dengeleyici enerjiler vardır ve bu önünüzdeki bilmecedir, çünkü bunları Tanrı yaratmamış olsa bile Tanrı bu olaylara dahil olmuş gibi görünüyor. Bundan dolayı, birçok insan “Tanrı trajediye dahil. Bu nasıl olabilir? Tanrı neden bunların olmasına izin veriyor?” diyenler olacaktır. Sürekli olarak bu soruyu alıyoruz, İnsanlar dizleri üzerinde gözyaşlarıyla üzgün halde soruyorlar, “Siz gerçekten Tanrı iseniz, bunun olmasına izin vermezdiniz.” Ama mantığınızın dışında olan önünüzdeki bilmece şudur: Potansiyeller Tanrı tarafından bilinir, ama alın yazısı yoktur. İnsanlar yaratmış oldukları şeyin tam içine yürüyebilir. Ancak, biz bunun potansiyellerini gördüğümüz için, Ruh da bunun etrafında bir şeyler yaratabilir.

Ruh, zamanın sizinki gibi ilerlemediği kuantum haldedir. Tarih bile Tanrı için bilinmezdir – İnsanın o silahı alıp hangi nedenle olursa olsun o yere gideceği ve potansiyeli gerçekleştireceği zaman bilinmezdir. Özgür seçim Ruhun ve İnsanın kurallarının aksiyomudur. Sizin yaratıcı enerji veya Tanrı dediğiniz şey, insanlık ve özgür seçim ile birlikte çalışır. Bu, gezegenin sınavıdır. Her zaman böyle oldu. Bu, tam burada Tucson’da gelişmiş olan enerjinin düğüm noktasıdır. Ama hala bunun nasıl işlediğini bilmiyorsunuz, bunun gibi bir karar vermeye gereksiniminiz olan tüm bilginin kapsamının dışında yargıya varıyorsunuz. Sadece 3B’ye, trajedinin enerjisine bakıyorsunuz.

Bunun sizin için karmaşık olduğunu ve söylediklerimin çoğunun anlaşılmaz olduğunu biliyorum. Bu nedenle sadece Tanrı’nın mantığı anlayışınızın ötesindedir diyelim, çünkü bu sizin işlerin yürüme şekli olduğunu düşündüğünüz şeylere uymaz. 

Zıplayan Kurbağa Mantığı 

Size bir örnek vereceğim. İşte okullarınızda, mantık derslerinizde bugün bile verilen klasik bir hikaye. Bu hikaye, insanlığın bir yargıya varmak için gerekli olan tüm bilgiye sahip olmadığı veya hatta kavramlara sahip olmadığı zaman, çoğunlukla nasıl sonuç çıkardığını ortaya koymak için verilir.

Bu bir meseldir. Şampiyon bir kurbağa vardı. Ve bu şampiyon kurbağaya, sahibi “Zıpla!” diye bağırdığı zaman zıplaması öğretilmişti. Neden ve etki oluşturulmuştu. Kurbağa, sahibi her “Zıpla!” diye bağırdığında zıplıyordu.

Bir deney yapıldı ve şu soru soruldu, “Kurbağanın bacaklarını koparırsanız ne olurdu?” Ve bacaklarını kopardılar. Sahibi “Zıpla!” diye bağırdı, ama kurbağa hiçbir şey yapmadı. Sadece orada oturdu. Bacakları yoktu.

Bu nedenle, o günün tüm bilim dergileri deneyi yazdı ve bu deneyin “Kurbağanın bacaklarını koparmanın, onun sağır olmasına neden olduğunu” kanıtladığını söylediler. Meselin sonu.

Şimdi, belki bu sizin için aptalcadır, ama İnsanlar bir kurbağanın nasıl zıpladığını gerçekten bilmiyorsa, bunu gerçekten yapabilirler. Ve siz bunu kabul ettiniz ve zamanla bu kavramla hayata devam ettiniz. Size ne kadar aptalca gelirse gelsin, bu bilmediğiniz şeyi bilmediğinizi örnekle gösterir. Ve bu nedenle, mantığınız Tanrı’nın mantığı değildir. Tanrı’nın zihnine sahip değilsiniz, ama Tanrı’nın sevgisine sahipsiniz. Öğreniyorsunuz, çünkü Tanrı’nın sevgisi büyük bir öğretmendir.

Şu anda, ileri ruhların yerinde oturuyorum ve size söyleyebileceğim şeyleri zaten biliyorsunuz. Bu trajediyle daha önce uğraştınız ve spiritüel mantıkla bunun üzerinde zaten çalışıyorsunuz. Önünüzdeki bilmecenin parçasını zaten anlıyorsunuz ve benden çok öndesiniz. Ama bunu işitmeye gereksinimi olan, dinleyenler ve okuyanlar var, böylece onlar kendilerini sizin olduğunuz yere koyabilirler ve üzüntü verici ve nefret uyandırıcı olduğu görülen olayı alıp, bunu gezegene pozitif şekillerde yardımcı olacak olan şefkat enerjisine dönüştürebilirler.

Tam şimdi bu gezegende ondan önceki enerjilerden farklı olan, meydana gelen bir enerji var. Olaylar burada gerçekleşmeye başlıyor. Eğer tetikte ve akıllı olduysanız ve notlar aldıysanız, bu olayları fark etmiş olacaksınız. Bunun gibi olayların, ister pozitif olsun ister negatif, herkesin bunları görebildiği uluslar arası sahnede sonuçlandığı görülüyor. Bunun bir nedeni vardır. Olayların nedenleri vardır ve bu onlardan biridir – şefkatin etkisini görebilmeniz için.

Yeni enerjinin, şu anda yaşayanlar tarafından, Armonik Kavuşumun kararlarıyla ve 2012 hizalanmasıyla, kadim insanların Kristal Izgarası vasıtasıyla bu gezegene aşılandığını anlattık – hepsi aynı mesajları veriyor. Kendinize bir bakın ve bu olayları iyi veya kötü, negatif veya pozitif olarak kabul etmeyin, sadece her zaman olaylar olarak bakın. Hoşunuza giden şeylere ve hoşunuza gitmeyen şeylere bakın, sonra bunlarla ne yapacağınıza karar verin. Tepkileriniz meditasyona oturmak veya gezegene enerji göndermek olabilir ya da hapsanelerde olanlara şefkat göndermek olabilir, onlar da Tanrı tarafından seviliyorlar. Ama eylemleriniz ızgaraya enerji verir, neyi istediğiniz neyin istemediğiniz hakkında ızgaraya bilgi verir. Bu kuantum işlemdir, bilinciniz buna dahildir, inandığınız şeyin uygun olup olmadığını ızgaraya yazar, gelecekte yaratmayı seçtiğiniz şeye enerji verir. 

Ekim ayında bir şeyler gerçekleşti ve bunu çok uzun süre hatırlayacaksınız. Otuz üç madenci yeraltından çıkarıldı ve birkaç saat için, tüm dünya 33 yaşamı kutladı. Sevgili İnsan Varlığı, işte daha önce sadece birkaç kez gördüğünüz şeyin bir örneği. Dünya İnsan ölümü olmadan şefkat üretebilir. Bu iyi haber. Şefkatli bir haber. Güzellikle yeniden birleşen aileleri belirtiyor. Ve 33 rakamı tekrar tekrar gerçekleşti: mesajdaki 33 harf, onları dışarı çıkarmak için 33 saat, 33 adam. Ve 33’ün ne anlama geldiğini soruyorlar? Muhtemelen ne anlama gelebilirdi? 33’ün sayısal veçhesinin Mesih’in şefkati olduğunu size birçok kez söyledik.

Ona bakabilmeniz için, bu açık ve net bir şekilde önünüze sunuldu. Bu bir yanlışlık değildir. Bu bir derstir ve ders şudur: Güzel olan bir şeyle, trajik olan bir şeyle elde edeceğinizden çok daha fazla dikkat elde edebilirsiniz ve çok daha fazla şefkat yaratabilirsiniz. Ve bu gezegen için yenidir.

Size yeni olan şeyi hatırlatmak için birçok aksiyom vardır. İlki, bu olayların bu andan itibaren ilgi odağı olacak olmasıdır. Geçmişte böyle değildi. Geçmişte, bu aslında yerel olarak kalabilirdi, ama böyle kalmadı. Bunun bir nedeni vardı ve birazdan bunu size göstereceğim.

Size düşüneceğiniz bir şeyler vereceğim: Bunların hepsinin eşzamanlılığı. İşte bir başka aksiyom. Bir Işıkişçisinden gelen şefkatin, yaşlı bir ruh olmayan birinden gelen şefkatten en az 10 kat fazla olan gezegene yardım enerjisi vardır. Bu nedenle, gezegende şefkatli bir eylem yapacaksanız, bunu çok fazla Işıkişçisi olan bir yerde yapın. Anlıyor musunuz? Şimdi, Ruh bu Tucson trejedisini yaratmadı, ama Ruh bunun potansiyellerini bildiği için, gezegen için eşzamanlı olarak çalışacak olan belirli türde şeyler vardı. Bir kurbağanın nasıl zıpladığını bilmezsiniz. Sanki Ruh tüm bunları planlamış gibi görünecektir, ama biz planlamadık.

Size kuralları anlatayım. Olaydan söz etmeden önce, Tanrı’nın kurallarını anlatayım.

Tanrı herkesi koşulsuz olarak sever – kural bir.

Kural iki, Tanrı insanlığı cezalandırmaz. Bu şehir yanlış bir şey yapmadı. Buna dahil olan insanlar yanlış bir şey yapmadı. Yine de İnsan Varlıklar suçluluk içinde dizlerinin üzerine çöküp, “Arka bahçemizde insanlarımızda, çocuklarda, dini liderde böyle bir şey yaratmış olan şey nedir?” demek isterler. Ve artık burada olmayan altı kişi için, onlara ne derdiniz? “Neyi yanlış yaptık ve neden biz?” Her zaman soru budur, öyle değil mi? Ve ellerinizi kuvvetle sıkıp yanıtlar istersiniz. Yaptığı şeyi yapma özgür seçimine sahip olan bir İnsan Varlığının potansiyellerini bildiğimiz için, bununla çalışmak bizim için zor değildi. İnsan Varlığını durduramazdık ve asla durdurmayız. Bir İnsanı, uçaklara binip bu uçakları 3,000 insanın korkunç bir ölümle hayatını kaybettiği binalara yönlendirenleri durdurabileceğimizden daha fazla durdurmayız. Bu, ulusun kalbini yaraladı! Ve birçok insan, “Onları durdurabilirdiniz. Oh, insanlık” diyerek ağladı. “Ruh, onları durdurabilirdin” diyorlar.

Kurbağanın nasıl zıpladığını bilmiyorsunuz.

Bilmeniz gereken budur. İnsan Varlığı, özgür seçim her zaman Tanrı’nın eylemlerine baskın çıkar. Ama bunun gerçekleşebileceğini bildiğimiz için, eşzamanlı olarak 9/11 günü kameraları olanları hazır tuttuk. Eşzamanlı olarak, herkes bunu yakaladı. Eşzamanlı olarak, tüm ulus bir daha asla aynı olmayacak olan Kristal Izgaraya giden şefkate katılabildi. Ve New York’taki 3,000 kişi bunu biliyordu ve Tucson’daki altı kişi de biliyordu.

Sizin zamanınızla yıllar önce perdenin diğer tarafında durarak, potansiyeli gördük. Hatta doğmamış olanların yapacağı şeyin potansiyellerini görüyoruz! Bunlar yalnızca potansiyellerdir, ama sizin gerçekliğinizin, kuantumluluğunuzun çorbasındadırlar. Kurbağanın nasıl zıpladığını bilmezsiniz, bu nedenle bunun neye benzemesi gerektiğini kavrayamazsınız. Bu alın yazısı değildir. Bunun yerine, yatkınlıktır. Karmik bir yolu izlemeye yatkınsınız – çünkü ebeveynleriniz ile, gerçekleşebilecek dengesizlikle, sonuçlanabilecek eylemlerle dünyaya geldiğiniz o enerji, İnsan seçimini sevkeden şeydir. Ve biz bunu biliyorduk. O doğmadan önce bunu biliyorduk.

Bu şu anlama geliyor, biz bunu sizin kavrayamayacağınız bir seviyede biliyorduk, o gün kurşunlara maruz kalmak için oraya gidenleri biliyorduk. Onlar da biliyordu! Bilinçli olarak değil, kuantum şekilde biliyorlardı. Onlar gelmeden önce, onlarla konuştum. Bunu biliyor muydunuz?

Onlara şöyle dedim, “İşte potansiyel. Bunu görüyor musun? Tam şimdi sen bir İnsan Varlığı olmak üzere olan ve gücünü ve sahip olduğun tüm bilgiyi bırakacak olan, Tanrı’nın bir parçasısın. Buna rağmen oraya bir kez daha gitmeyi ve bu gezegene hizmet etmeyi diliyorsun, burada çok iyi bildiğin boyutları neredeyse görmeyeceksin, sadece 3B’de çalışacaksın, drama, yanlış anlama ve ölümle kalın duvarlara çarpacaksın. Potansiyele bak! Uzun süre yaşamayabilirsin.” Ruh dokuz yaşındaki çocuğa sordu, “Canım, sadece dokuz yıl yaşayabilirsin, belki biraz daha fazla. Gerçekten bu riski almak istiyor musun?” Ve onun bana ne dediğini biliyor musunuz? “Eğer bu gezegene yardımcı olacaksa, bunu yapacağım.”

[Duraklama]

Ve neden ayaklarınızı yıkadığımızı merak ediyorsunuz? Bu olayları durdurmak Tanrı’ya bağlı değildir, ama en iyisini yapmak için İnsan özgür seçimi ile ilgili bize izin verilen şeylerin kapsamı içinde her şeyi yapabilirdik – ve öyle yaptık.

Neden Tucson?

Bunu anlamanız için bir bildirimde bulunacağım, çünkü sorulardan biri şu, “Ne zaman gerçekten Tucson’u iyileştirmeye başlayabiliriz? Ne zaman sayfayı çevirip, iyileşmiş olduğumuzu söyleyebiliriz? Yeterince yas tuttuk ve şimdi bu toprakları ve bu kalpleri ve herkesi iyileştirmeye hazırız – bu ne zaman başlayacak?” Size anlatacağım ve siz anlamayacaksınız. Bu 8 Ocak’ta başladı! Bu, dünyanın burada uluslar arası sahnede gerçekleşen şey için şefkate sahip olması için bu şekilde oldu, Dünyada barışın daha çabuk gelmesine yardım etmek için. Ve sizler diğer tarafa geçen altı kişinin size ne anlatmak istediğini merak ediyorsunuz. Biliyorum, çünkü onlar tam şimdi benimle birlikte. Tam şimdi diğer taraftalar, size bakıyorlar ve size şöyle diyorlar, “Üstümüze düşeni yaptık. Bunu değerli kılın. Bunu değerli yapın. Tam onun içine adım attık.”

Neden Tucson? Neden burası? Oh sevgililer, bunun eşzamanlılığını dinleyin ve anlayın. Burası bir iyileşme yeridir. Temiz bir yerdir. Yerli insanlar burayı bu hale getirdiler. Burası değerli bir yer. Atalar buradaki potansiyelleri ve toprakların kendisinin saflığını biliyorlardı. Bu topraklar bu trajediyi kabul edebilirdi ve herhangi bir şeyi bloke etmeden ve herhangi bir şeyi bozmadan değerli bir şekilde buna girebilirdi, çünkü topraklar önceden kutsaldır.

Bir haftadan daha az bir sürede, değerli taşların güzelliğini onurlandırmanın uluslar arası yolunu bir araya getirdiniz [Tucson Değerli Taş Şovu]. Burada bir sanatçı kolonisi var! Burası güzel şeylerin gerçekleştiği bir yer. Burası sevgi kitapları yazan yazarların evi. Bunun Tucson’da gerçekleşmesinin nedeni budur. Çünkü bu, bilgelik kazanında gerçekleşiyor ve atalar söylediklerimi doğrulamak ve onaylamak için buradalar.

Burada, bu odada oturan sevgili İnsan Varlığı, ataların enerjisinin bir parçasısın. Bazılarınız burada otururken kendi atalarınızsınız ve söylediğim şeyi biliyorsunuz. Bu sözlerde bilgelik vardır. Eğer bu trajedi başka bir yerde olsaydı, bu şehir başka bir yerin anlamayacağı bir şefkat üretebilirdi. Çünkü sanat, müzik, güzellik, ses ve ışık ile uğraşanlar bilge yaşlı ruhlardır ve onlardan burada çok fazla vardır!

Şimdi, size düşüneceğiniz bir şey vereyim ve görmezden gelinen aşikar gerçeğe gireceğim. Bu politik miydi? Önemli değil. Yargılama veya suçlama yapamazsınız ve Ruh da yapmaz, ama burada ilginç bir gerçek vardır. Onun seçtiği hedef nedeniyle ve bu hedef bu trajedide siyasidir, bunun özellikleri başkanı buraya getirdi. O zaman bu uluslararasıydı, öyle değil mi? Sonra bir an için bu, sadece Tucson’un değil, hatta ABD’nin değil gezegenin şefkati haline geldi. Neler olduğunu görüyor musunuz? Ateş edeni kontrol edemezdik, etmezdik de. Özgür seçim. Ama bunun etrafındaki eşzamanlılığa yardımcı olduk. Kurbağanın nasıl zıpladığını bilmiyorsunuz ve bazılarınızın hala kafası karışık. 

Bunun nasıl olağandışı olduğunu göstermek için sizi 1999’a geri götürmek istiyorum. 1999’da, iki genç adam Kolorado’da bir okula yürüdü, silahlar ile yüklüydüler. Okul arkadaşlarına ateş ettiler ve altıdan daha fazla insan öldü. O gün bir anne baba olmayı hayal edebiliyor musunuz? Çocuğunuzu okula gönderiyorsunuz ve eve dönmesini bekliyorsunuz. Ama dönmüyorlar. Keder çok büyüktü ve şefkat çok büyüktü ve trajedi görülmek için oradaydı, yine de başkan orayı ziyaret etmedi. Bunu görmeye başlıyor musunuz?

2006’da, çok dengesiz bir adam değerli bir yere, Amish okul binasına yürüdü ve çocukları öldürdü (Amish: ABD menonit protestanları tarikatı bölgesi). Bundan daha büyük bir ikiye bölünme, ihtilaf olamazdı. Amish kutsal, şefkatli, nazik ve uyumlu insanlardır. Bu onlar için tamamen kötü bir olaydı ve tüm topluluk üzüntüyle yıkıldı, ama başkan ziyarete gelmedi.

Burada size şunu anlatıyorum: Politik olarak, bu ilgi odağı oldu. Bunun bir nedeni vardı, burada bir İnsan Varlığın özgür seçimle yaptığı şey gezegen için şefkat yarattı. Bu, herhangi bir trajediden çok daha büyük bir enerji yaratan bir şey olacak. Ve bu Tanrı’nın mantığıdır.

“Ama Kryon, eğer Ruh bunu biliyorduysa, o zaman tüm bunların parçasıydılar.” Kurbağanın nasıl zıpladığını bilmiyorsunuz. Ve tüm bu cümle, burada İnsan mantığı ile hatta sevgiyle özümseyemeyeceğiniz gizli olan çok şey olduğu anlamına geliyor. Kuantum enerji bu şekildedir; aslında hiç de kaotik olmadığı zaman kaotik olarak görünür. Aslında burada bir sistem vardır.

Sizi terkeden altı kişi için yas tutacaksınız. Sizi terk eden Patricia’nın oğlu için yas tutacaksınız. Ve onların hepsi düşündüğünüzden daha yakın zamanda geri gelecekler. [Kryon burada oğlu trajediden hemen önce ölen Tucson’lu yazar Patricia Cota Robles’in oğlunu onurlandırıyor.]

Bu ruhlar geri döndüğünde, büyürlerken, buradan ayrılışlarında hissedilen şefkatten dolayı yaratılmasına yardımcı oldukları bir enerjide büyüyecekler. Bu Tanrı’nın mantığıdır ve Dünya’da barışın yavaş yaratımı ile ilgilidir. Yarattığınız şey ile, gerçekliğinizin paradigmasını değiştiren şeyle ilgilidir. Şefkat anahtardır. Öyleyse İnsan Varlığı, bununla ne yapacaksın?  

Geçen hafta, size 2011’in potansiyelleri ile ilgili bir mesaj verdim. Ve bu odada, oraya katılanlar vardı. Orada söylediğim bir şeyi tekrarlayacağım, çünkü bunu işitmeye geeksiniminiz var ve bu politika ile ilgili. Amerikalılar olarak Kongrede yaptığınızı gerçekleştirmek için, en az iki partiye sahip olmanız gerektiği bu odadaki her bir İnsan varlığına sezgisel görünüyor. Çünkü her zaman bu şekilde oldu – kırmızı ve mavi.

Hiç parti olmayan bir zamanın geleceğini söyleseydim ne olurdu? O zaman şöyle diyebilirdiniz, “Pekala, bu imkansız Kryon, çünkü sen İnsan değilsin ve kaynak yaratmanın nasıl işlediğini bilmiyorsun.” “Para kazanamayanlar için vergi yoluyla para toplama gücünü yaratan bir parti olmalıdır ve sonra kaynak yaratma yayılır ve biz bu şekilde çalışırız. Eğer partiler olmazsa, fon sağlayamazsın. Kimse reklam yapamaz ve kimse seçilemez.”

Oh gerçekten mi?

Şu anda İnternette seçilmiş olan bir başkanınız olduğunun farkında mısınız? O bunu anladı. Herkes herkesle konuşabildiği zaman, bol bol fona sahip olursunuz. Birkaç dolar burada, birkaç dolar orada. Aynı anda milyonlara konuşursunuz, onlar aynı anda milyonlara konuşuyorlar. Bu iletişimin yeni paradigmasıdır. Genç insanlar bunu biliyor ve siz bunu durduramazsınız. Bu yeni paradigmadan gelen daha fazla şeyleri izleyin.

Bu dünya çapında iletişimdir, bir seferde bir kişi. Kaç tane yasa çıkardığınız önemli değildir ve bunun kimin yetkisinde olduğuna karar vermeniz önemli değildir, bunu durduramazsınız. Bu şimdi her yere yayıldı ve genç topluluklar iletişim kuracaklar. Politikacılar sizinle bu şekilde iletişim kuracaklar, holografik bir formda evinize gelecekler, parti olmadan birer birer pozisyonlarını açıklayacaklar. Sonra onları parti olmadan Kongrenize seçeceksiniz ve bölme olmadan sandalyelerde oturacaklar, “koridorun diğer tarafı” gibi şeyler olmayacak.

Ve İnsan Varlığı birliğe çağırılıyor ve hayal bile edemeyeceğiniz bir paradigma var. Ve bu hazırlık safhasındadır. Ve sonra birlikte çalışan ve şu andaki dualite olmadan işleri yapan bir Kongreye sahip olacaksınız.

Şefkat ve birlik gezegenin yeni anahtar sözcükleridir. Tucson bunun bir parçasıdır. Tüm bunları önceden bilen ve 8 Ocak’tan bu yana bu bilmeceler ile çalışmakta olanları ve toprakları iyileştirmekte olanları ve kalanlara şefkat gönderenleri kutlamak istiyorum. Burada sevgi var. Burada uygunluk var. Hepiniz aynı bulmacayı çalışıyorsunuz ve bunun tümünü anlayacağınız bir gün gelecek.

Sizi gezegene geri dönmeden önce perdenin diğer tarafında kısaca gördüğüm zaman, kurbağanın nasıl zıpladığını bilirsiniz. O değerli anda, birbirimize bakıp gülümseyeceğiz ve gideceksiniz, “Beni geri gönder. Yapmam gereken bir iş var.” Neden burada olduğumu biliyor muydunuz? Kryon bu şeyleri yaşlı ruhlara açıklamak için vardır. Bu şeyleri size saf sevgiyle veriyorum. Burada koşullar yoktur, bana ister inanın ister inanmayın. Bunun gerçek kanallık olduğuna inanın ya da inanmayın, sizdeki Tanrı’yı görüyorum. Ve bu benim için yeterince iyidir. 

Bu benim için yeterince iyidir.

Ve öyledir.

KRYON

http://www.kryon.com/k_channel11_tucson.html

 

(Çeviri: Saffet Güler)