Related discussions

nills Discussion started by nills 14 years ago
Louise L. Hay’in Japonya ile İlgili Mesajı
 
Japonya’da yaşanan son deprem ve tsunami ile ilgili olarak; ya bu zamanları korkutucu zamanlar olarak algılar; ya da bu sorunları şifa yaratabilmek adına fırsatlar olarak  değerlendirirsiniz. Aklınızı nasıl kullanacağınız sadece size bağlı. Ya soruna sorun eklersiniz; ya da şifaya yardım edersiniz.
 
Ben, Dünya’da olan bir krizi duyduğum zaman, hemen tüm durumu bir beyaz ışıkla çevrelerim. Ve durumla ilişkili herkese sevgi ve şifa enerjisi yollarım. Bugün herkese, bir dakika ayırarak gözlerini kapatmasını, Japonya’ya sevgi ve şifa enerjisi yollamasını öneriyorum.
Ben çok az gazete okur ve TV’de haber izlerim. Medya kargaşası ile kafamı bulandırmayı reddederim. Medya’nın yaptığı en iyi şey, duygularımızı karıştırmak ve korku satmaktır. Eğer her gün bir gazeteyi baştan sona okursanız korku içinde yaşarsınız.  Onlar sizin hergün yeni bir gazete satın alıp, o gün nelerden korkmanız gerektiğini bulmanızı istiyorlar. Aynı şey TV haberleri ile de geçerli. Eğer berbat bir uyku peşindeyseniz, uyumadan önce, gece haberlerini izleyin.

Öyleyse; bilelim ki her birimiz kendi bilincimizin kanunları gereğince yaşıyoruz. Sizler, yaşamın güzel ve harika birer yaratımlarısınız. Gücünüz, kaynağa olan bağlantınızdan geliyor. Sürekli minnettarlık ve takdir; yaşamlarınıza sadece iyiyi getirir.

Finansal bağış yapmak isteyenler için; kanımca, tam şu anda en iyi organizasyonu Red Cross yapıyor. Bağış yapmak için, www.redcross.org.’u  tıklayın.

Şimdi, siz ve ben; ne zaman aklımıza Japonya’daki durum gelse; inanç içinde, hep birlikte tekrarlayalım:

ORADA HER KES İYİ. BU DENEYİMDEN SADECE İYİ ŞEYLER AÇIĞA ÇIKACAK. ORADAKİ TÜM YAŞAMLAR İÇİN BARIŞ VE HUZUR DALGALARI, GÜVENLİK VE UYUM YOLLUYORUM.

Sizi Seviyorum.

Louise
 
Çeviri: Güneş Kurtulan

 

 

__._,_.___
 
Replies
derya88
derya88 ORADA HER KES İYİ. BU DENEYİMDEN SADECE İYİ ŞEYLER AÇIĞA ÇIKACAK. ORADAKİ TÜM YAŞAMLAR İÇİN BARIŞ VE HUZUR DALGALARI, GÜVENLİK VE UYUM... Show more 14 years ago
loader
loader
Attachment