sahra Discussion started by sahra 14 years ago

YÜKSEK ÂLEMLERİ DENEYİMLEMEYE BAŞLAMAK...
 
 1. Kim olduğunuzun ifadesini, tutkunuzu veya misyonunuzu (temel olarak ikisi de aynıdır) destekleyen daha iyi bir işe girmek (ya da sahip olmak) 

2. Daha önce asla deneyimlemediğiniz daha büyük maddi bolluk .

3. Hayallerinizin çoğu kolaylıkla gerçekleşir 

4. Kendinize yeni bir eş/partner çekersiniz veya siz ve şimdiki partnerinizin “kancalar” ile ilgili olmayan konular ile arkadaşlık etrafında dönen bir ilişkiniz olur. Birbirinizi, bağımlılıklar olmadan olduğunuz kişi için seversiniz. 

5. Sağlığınız düzelir ve/veya uzun süren fiziksel bir hastalıktan mucize – benzeri şifa deneyimlersiniz.  

6. Her şeyde basitlik istersiniz ve basit işlemler, basit arzular ve çok basit bir yaşam tarzı istersiniz. 

7. Yapmayı gerçekten istemediğiniz şeyleri yapmaya ihtiyacınız olmayan yerde,
yavaş, acelesi olmayan bir hızda, yaşamda bir akış deneyimlemeye başlarsınız. Her şey kucağınıza düşer. Yaşamda basit şeylerden daha çok zevk almayı ve minnettarlığı deneyimlersiniz. 

8. Sadece yapmak için sizin olan şeyi yapmayı arzu edersiniz ve artık sıradan, dünyevi “sorumluluklar” la dolu bir yaşamınız olmaz, çok fazla salıverme  tamamlandığında, siz arınmış siz ile kalırsınız… İlahi ifadenizin altın külçesi. Bu sizin Yeni Dünyaya katkınızdır. 

9. Siz telepatik olmaya başlarken, başkalarının düşüncelerini, hislerini, arzularını ve ihtiyaçlarını kolayca yakalarsınız. 

10. Duygularınızı, deneyimlerinizi kontrol edebilirsiniz ve şüphe ya da korku olmadan dünyanızı zihniniz ve niyetiniz ile yaratırsınız. 

11. Etrafınızın/çevrenizin sizin üzerinizde çok az etkisi olur. Şeyleri kişisel olarak almazsınız. Gerçekte kızmaya değer hiçbir şey yoktur. 

12. Yaratıcılık için söndürülemez bir susuzluğunuz olur. Sizden akan çok büyük miktarda enerji çıkış/çıkacak bir yer ister.Tutkunuzda olduğunuzda ve yarattığınızda, çoğu zaman Yuvada ve Kaynakla hizada hissedersiniz. 

13. Çok gülersiniz ve güldürücü, eğlendirici ve komik birçok şey bulursunuz. 

14. Tüm yaşayan şeyler için daha çok artmış sevgi ve şefkatiniz olur. Ayrıca sevginin ve sevincin daha yüksek hallerini deneyimlersiniz. 

15. “Günü planlamadan” anda yaşarsınız ve şeyler günden güne ve andan ana doğal olarak ortaya çıkar. Tüm stres gitmiştir. 

16. İnanılmaz huzurlu hissedersiniz. Korkunuz yoktur ve güvende hissedersiniz. 

17. Oynamayı ve eğlenmeyi sevmenize rağmen, İçsel çocuğunuz ortaya çıkmış görünür (sorunlar ve yaralar ile ilgili). Zamanın çoğunda oynamak,  istersiniz. ! 

18. Her şeyin nasıl birbirleri ile bağlantılı olduğunu anlamaya başlarsınız.
Hatalar olmadığını, her şeyin ilahi düzende olduğunu ve “yanlış” olan hiçbir şey olmamış olduğunu ve olmadığını anlarsınız.