spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

Başmelekler evrenin zekasını bize basit ve pratik bir şekilde getiren habercilerdir. Başmelekler Tanrı’nın kurumunun yedi prensibini temsil ederler – Güç, Bilgelik, Sevgi, Saflık, Şifa, Hizmet ve Bağışlayıcılık – ayrıca Aydınlanmanın Yedi Işını olarak bilinirler. Bu ışınlar gökkuşağının yedi rengidir ve her bir renk bir Başmelek tarafından yönetilir.

 

Uluhiyet’i, Kaynağı saf beyaz Işık olarak imgeleyin. Normal ışığın bir prizmada yedi renge ayrılması gibi, Kaynak Işığı da dünyaya yedi temel renkte yansır. En azından bu, kendimizi şu anda bulduğumuz boyutta böyledir. Bu yedi ışının her biri burada Dünyadaki bize Uluhiyetin farklı bir veçhesini getirir. Ayrıca her bir ışın haftanın özel bir gününde dünyaya daha yoğun şekilde odaklanır. Dünyayı dönen bir prizma olarak düşünün, her gün Uluhiyetin yeni bir rengi veya veçhesi diğer ışınlardan daha yoğun şekilde odaklanır. Işının ve özel başmeleğin özellikleri haftanın o özel gününde daha güçlüdür.

 

Her başmeleğin ve archeiai’in yedi ışından birine hizmet ettiğini söylediğimizi hatırlayın ? Burada dünyada yeni yaşam getirmek için erkek ve kadın, çiftler halinde yaptığımız aynı şekilde, başmelekler ve archeiai, kendi ışınlarının niteliğini insan bilinçliliğine sunmak için, birlikte çift olarak çalışırlar.

 

Herkes gibi siz de, bir dereceye kadar yolunuzu ve burada enkarne iken hizmet çalışmanızı belirleyen bu ışınların/niteliklerin biri veya birkaçı ile özel bir hizalanmaya sahipsiniz. Misyonlarınız sizin şimdi rezonansa girdiğiniz göze çarpan ışın renkleri ve ışınların nitelikleri ile hizadadır (hizalanmıştır). Hepimiz hangi ışınla (ışınlar ile) veya Tanrısal nitelikler ile özel bir bağlantıya sahip olduğumuzu (rezonansa girdiğimizi) öğrenmekten yararlanabiliriz.

 

Her birimiz başmeleklerden biri veya bir kaçı ile ve onların temsil ettikleri ışın (ışınlar) ile rezonanstayızdır. Eğer rezonansta olduğumuz bu başmeleklere ve gökkuşağının özel yoluna (yollarına) bağlantımızı kullanırsak, kendi spiritüel ilerlememiz büyük ölçüde hızlanır.  Bu müthiş varlıklar Tanrı Kaynağından gelen muazzam enerjiyi ve yüksek frekansları, bu bilgiye erişebileceğimiz ve sonra yolculuğumuzda kendi ilerlememize devam edebileceğimiz bir seviyeye indirirler. Bu Işık varlıkları bizim bekçilerimizdir (koruyucularımız), rehberlerimizdir ve destek yapılarımızdır. Diğer bir çokları ile birlikte, yaşamlarımızın her gününün her saniyesinde bizi desteklerler, onların varlıklarının farkında olalım ya da olmayalım.

 

Yedi ışın ayrıca yedi büyük çakra ile eşleştirilebilir. Doğulular, her çakra mükemmel şekilde uyumlu olduğunda, bedenin tam (mutlak) esriklik içinde olduğunu söylerler. 7 ışının dengesi bize bilinçliliğin daha yüksek seviyesini getirebilir ve Tanrı Kaynağına bağlantıyı daha fazla deneyimleyebiliriz. Çakralar direkt olarak Uluhiyetten gelen  Işığın yedi ışınının yedi güç – alanını ve niteliklerini bedenlerimize demirleme amacına hizmet ederler.

 

Çakralarımız omurga boyunca mükemmel şekilde hizalandığında ve döndüğünde, varlığımızı canlılık ve Tanrıdan gelen saf enerji ile aşılarlar, bedenimizde, zihnimizde ve ruhumuzda iyi olmayı, sağlığı ve uyumu yaratırlar. Bu şekilde bize bu ışınların niteliklerini dünyamızda ifade etme kapasitesini verirler.

 

Üç – Katlı (Üçlü) Alev

 

 

Yedi gökkuşağı ışınının her biri bireysel güçlere ve niteliklere sahiptir, ancak ayrıca birlikte çok iyi çalışırlar. Pembe, Sarı ve Mavi, Sevginin, Bilgeliğin ve Gücün güçlü bir üçlüsünü oluşturur. Tanrı’nın bu nitelikleri, Kalp çakrasında Kutsal Üçlü Alevi oluşturmak için harmanlanır. Mavi ışın Tanrı’nın adil savaşçısı Başmelek Mikail ve onun tamamlayıcısı Faith tarafından yönetilir, Pembe ışın Başmelekler Chamuel & Chastity tarafından ve Sarı ışın Başmelekler Jophiel & Christine tarafından yönetilir. Üçlü Alev yaşamın kıvılcımıdır, bedenin kalp merkezinde yerleşiktir. Her birimizin içinde Tanrı’nın kendine özgü niteliklerini demirler.

 

7 ışına hizmet eden Başmelekler ve Elohim :

 

 

IŞIN

RENK

BAŞMELEK&ARCHEIAI

 

ELOHIM

1

Safir mavisi

 

Michael & Faith

 

Hercules&Amazonia

 

2

Sarı

 

Jophiel & Christine

 

Apollo & Lumina

 

3

Pembe

 

Chamuel & Charity

 

Heros & Amora

 

4

Beyaz

 

Gabriel & Hope

 

Purity & Astrea

 

5

Zümrüt yeşili

 

Raphael & Mary

 

Cyclopea & Virginia

 

6

Mor&Altın(veya Yakut)

 

Uriel & Aurora

 

Peace & Aloha

 

7

Menekşe

 

Zadkiel & Amethyst

 

Arcturus & Victoria

 

 

 

  

Yedi temel ışın …

 

 

IŞIN

RENK

NİTELİK

 

GÜN

1

Safir mavisi

 

Koruma, Kurtarma & İman

 

Salı

 

2

Sarı

 

İlahi Bilgelik

 

Pazar

 

3

Pembe

 

İlahi Sevgi – Hayırseverlik eylemdeki şefkattir.

 

Pazartesi

 

4

Beyaz

 

Saflık, Umut, Yeniden diriliş & Yükseliş

 

Cuma

 

5

Zümrüt yeşili

 

Gerçek, Konsantrasyon & Şifa

 

Çarşamba

 

6

Mor&Altın(veya Yakut)

 

Huzur, İhtimam & Hizmet

 

Perşembe

 

7

Menekşe

 

Dönüşüm & Dua vasıtası ile arınma

 

Cumartesi

 

 

 

 

7 Işın Hakkında

 

Bu herkesin sahip olması gereken mükemmel küçük bir kitaptan alınmıştır. Başlığı : “Sevginin ve Işığın MELEKLERİ”, yazarı Lynn Fischer. Bu kursta kapsanan melekler ile ilgili öğretilerin temeli olduğu için bu kitabı satın almanız önerilir. Bu küçük kitap bu konuyu ve melekler konusunu daha ayrıntılı olarak işliyor.

 

Birinci Işın - Safir Mavisi

 

İlk solar ışın Tanrı’nın gücünü ve iradesini temsil eder, ayrıca imanın ve korumanın gücünü temsil eder. Güç eylem ve hareketin arkasındaki kuvvettir. Yaptığımız her şeydeki motivasyondur. Safir mavisi ışın asla zarar verici olmayan Tanrı’nın gücünü getirir. Bu