sahra Discussion started by sahra 14 years ago

Ev ödevi


En az 1 ve 5‘ten fazla olmayan, hayatımızda yaratmak istediğimiz mucizeler listenizi hazırlayın.


Yaratacağınız listeye yardımcı olacak bazı bilgiler;


Yapınız:


İstediğinizin ne kadar büyük bir istek olduğuna bakmaksızın isteyin. Mucizeler kalbinizden gelir ve kalbiniz neyi arzuluyorsa o sizin için doğrudur. Evrenin size her istediğinizi vereceğini bilerek sınırsız ve şartsız isteyin. Eğer; sizin için mümkün olabilecek şeylere sınır koyarsanız ya da beklentiler eklerseniz istekleriniz gerçekleşmez. Gönülden isteyin ve teşekkür edin. Evren biz dileklerimizi diler dilemez çalışmaya başlar, bu yüzden isteyin ve aldığınız şeylere minnettar olun. Zaman içerisinde bunu size gösterecektir. Umut ettiğiniz zaman içerisinde gerçekleşmese bile alacağınızı bilerek isteyin. Evrensel zamanlama hayatımızda hep işbaşındadır ama bizim zaman anlayışımızla uyum içerisinde değildir. Doğru yolda olduğunuzun onayını isteyin. Alacağınızın inancını kaybetmeden her zaman mucizenin size geliyor olmasının onayını isteyebilirsiniz ve onu alacaksınız.


br />p class="ecxMsoNormal" style="text-indent: 22.7pt; margin-bottom: 6px;" align="justify">Yapmayınız:


br />p class="ecxMsoNormal" style="text-indent: 22.7pt; margin-bottom: 6px;" align="justify">Para istemeyin. Evren enerji ile çalışır ve para enerjinin sadece görünen kısmıdır. Eğer arabaya ihtiyacınız varsa araba isteyin, yeni bir ev istiyorsanız ev isteyin ve ödemeleri nasıl yapacağınıza dair endişelenmeyin. Bu seçeneklerinize sınırlama koymaktır.


br />p class="ecxMsoNormal" style="text-indent: 22.7pt; margin-bottom: 6px;" align="justify">Diğerleri için istemeyin. Bu sizin mucizeleriniz ve sizin istediklerinizdir. Diğerleri kendi mucizelerini istemeyi öğrenmelidir. Şu anda onların hayatları nasıl olursa olsun mükemmeldir. Ve hayatınıza çalışması için koyduğunuz enerjinin gittikçe arttığını ve hayatınızın her parçasına ve etrafınızdaki insanlara yayıldığını hatırlayın. Onlar da hazır olduklarında yaptığınız değişikliklerden faydalanacaklardır.


br />p class="ecxMsoNormal" style="text-indent: 22.7pt; margin-bottom: 6px;" align="justify">Mucizelerinize zaman koymayın. İlahi zamanlama geldiğinde ve tüm çevresel faktörler oluştuğunda mucizeleriniz gerçekleşecektir. Bazen mucizelerimizi beklemek zorunda kalırız çünkü evren nerede ne isteyeceğimiz noktasına gelmemiz için bekler.

Replies
ambivalentes
ambivalentes Denemek gerek Teşekkürler. 14 years ago
loader
loader
Attachment