İç sesinizi duyabilmek ve içten gelen mesajları...

pınar Discussion started by pınar 14 years ago

 

 

1. İlk ve en temel olanı beyninizi Teta frekansına getirmeyi öğrenin (saniyede 4–7 devir) Bunu kısa ama derin bir meditasyonla veya iyi bir imgeleme tekniği ile başarabilirsiniz.

 

-ALINTI-

 

2. Yere bağlı kalın. Meditasyon sırasında her zaman bede...ninizde kalın. Onu bırakıp bir yerlere uçmayın.

 

3. DNA’nızın bedeninizdeki her hücresinde bir kopyası olduğunu bilin. Bu sizin "genomunuz" olarak adlandırılır. Her "genom" kendi zekâsına sahiptir ve sizin yüksek iyiliğinize hizmet eder.

 

4. Hücrelerinizle ve DNA’ları ile direk olarak konuşun. Hücreler birbirleri arasında haberleşirler. Onlar size toplu halde mesaj gönderirler. Kolektiftirler. Onlara onları sevdiğinizi söyleyin.

 

5. Bedeninize ve içindeki her hücreye saygı duyun. Hücrelerinize her zaman nezaketle, güvenle ve saygı ile davranın.

 

6. Bedeninize sizinle eşdeğer bir arkadaş gibi davranın. Ona kendini ifade etmesi için fırsat verin. Ona sorular sorun. Onu dinleyin. Bedeninize onun kutsal olduğunu söyleyin. İçinde yaşamın mührünü taşıdığını asla unutmayın.

 

7. Bedeninizi Ruhunuzla konuşması için yüreklendirin. Ve eğer yüksek iyiliğiniz için bir şey istiyorsanız zihin bedeninizin üstünde yer alması için ruhunuza müsaade etmesini isteyin.

 

8. Bedeninize olabildiğince bol sevgi gönderin. Onu iyi bir şekilde besleyin. O size neye ihtiyacı olduğunu söyleyecektir.

 

9. Bırakın OYNASIN, koşsun, egzersiz yapsın, en önemlisi KAHKAHA ATSIN.

 

10. Son olarak, zihninizde ve kalbinizde yeni bir idrak üçgeni kurun. Bunun içinde Tanrı Şuuru, DNA’nızın şuuru ve sizin şuurunuz olsun. Bu yeni şuur üçgeniniz sizin yeni güç kaynağınız olacaktır.

Replies
ambivalentes
ambivalentes Denemekte fayda var. 14 years ago
loader
loader
Attachment