Related discussions

spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

~ Son Çeyrek ~

 

2012’ye Son Yaklaşım

 

Steve Rother kanalıyla

15 Aralık 2009

 

Yuvadan Selamlar

 

Bu kritik zamanda bu gezegende bulunmanızın zamanlamasının bir nedeni vardır. Birçoğunuz, Dünya’ya zaman ve uzayın bu tekamülsel önemli zamanında çok önemli olan bilgiyi getirdiniz. Birçoğunuz 2012’de bu gezegende tam bir değişim olacağına inanıyorsunuz ve tam olarak bu zamanda bunun bir parçası olmak için burada olmayı istediniz. Birçoğunuz 2000 yılında büyük bir gerilemeyi/kötüleşmeyi öngördünüz ve bunun için de burada olmayı istediniz. Bunu siz yaptınız! Her biriniz zamanla olan randevunuzu beklediniz. Yapmak üzere geldiğiniz şeyi yapmak için doğru zamanda doğru yerdesiniz. Birçoğunuz hala tam olarak bunun ne olduğunu çözmeye çalışıyorsunuz, ama hatırlayacağınıza güvenin. “Bu neye benziyor ve bununla geçimimi nasıl sağlarım?” Siz insanlar çok komiksiniz! Sorular soruyorsunuz, Yuvadan fikirler alıyorsunuz ve bunları kendi dünyanız için değerlendiriyor, tahminler yapıyorsunuz.

 

Yükselişe Geri Sayım

 

Gezegeninizdeki zamanın örtüşmesinden söz edelim, çünkü bu, hepinizin bundan sonraki üç yıl boyunca başa çıkacağınız kritik parçalardan biridir. Bu gelmekte olan zaman periyodu çok önemli hale geliyor.

 

Bildiğiniz gibi, bir süredir yükselişe geri sayımdan söz etmekteyiz. Başlangıçta bu kozmik bir şaka olarak başladı. Bunun nedeninin bir parçası, 2012 yılının uzun zamandır gezegenin sonu ve kayıtlı tarihin sonu olarak düşünülmesiydi. Niyetleriniz tüm bunları bundan sonraki uzaya – birçoğunuz buna 5 nci boyut, yükseliş veya Dünya’da yeni zaman dediniz – taşımaktı. Size bunun bizim perspektifimizden nasıl göründüğünü biraz anlattık, çünkü yarattığınız yol kulaklarınızın arasında başlıyor. Sizler yolu yaratanlarsınız ve çok özel bir şeyi planlıyorsunuz. Ancak ilginç olan kısım burasıdır. 2012 yılı ile ilgili korkularınız doğru idi. Oyunun orijinal senaryosunda, 2012 yılı Dünya gezegeni için bir anlamda son olacaktı. Dünya’nın 2000 ve 2012 yılları arasında yaşam gücü enerjisinin tümünün giderek azalacağı yazılıydı. Bu sürece sadece bireylerin tarafında değil, ayrıca Yerkürenin kendisiyle de karmaşa, hayal kırıklığı ve öfke ile başlayacaktınız. Yerküre bu titreşimi toplayacak, emecek ve iklim modeli değişiklikleri, sismik ve volkanik aktivitede daha fazla zorluklar yaratacaktı. Bu özellikle, yıllarca önce tahminde bulunduğumuz Pasifik Okyanusunun ortasında belirgindi. Yeni Lemurya yükseliyor ve size her şeyin değişmeye başladığını söylüyoruz.

 

Yine de Pasifik Okyanusunun ortasında, gezegenin kalanında muazzam etki yaratacak olan bir hareket gerçekleşecek. Bu, yaradılışın yeni portallarını açacak ve o zaman inanç sistemlerinizin çoğu çözünmek zorunda olacak. Sonraki seviyeye tekamül etmeye başlayabilmek için bu gerçekleşmelidir. Şimdi, bu neye benziyor? Bedenlerinizi terk edeceğiniz anlamına mı geliyor? Aniden her şeyin okey olacağı anlamına mı geliyor? Hayır. İnsanlığın tekamülünün bu şekilde işlemediğini söylediğimiz zaman bize güvenin. Pozitif ve negatifler ile çok iyi çalışıyorsunuz. Problem şu ki, her zaman negatife “kötü”, pozitife “iyi” dediniz. Bu sonraki seviyeye tekamül ederken, “doğru” veya “yanlış” olmadığını kavrayacaksınız. İyi ve kötü arasında fark yoktur. Bunun yerine, bu sadece her birinizin onu algılama şeklinizdir ve bunu görünürde farklılığa neden olan kendi dünyanıza getirmenizdir. Görmeye başlayacağınız değişikliklerin çoğu sizin için daha önce kapalı olan olasılıkları açacaktır.

 

Son Çeyrek – Yeni Bir Mucize

 

2010, 2011 ve 2012 üç yıllık periyodu eski enerjide Dünya gezegeninde deneyimleyeceğiniz şeylerin son çeyreğidir. Evet, büyük hareketler bekliyorsunuz ve bunların bazılarının gerçekleştiğini gördünüz. Bu, birçok kanal tarafından ve çeşitli şekillerde kehanet edildi; bu bilgi geldi ve siz bunu bekliyorsunuz. Sevgililer, bu yeni tekamül sürecinin gerçekleşmesine neden olan bu beklentidir.

 

Farklı bir perspektiften açıklayalım. Birçoğunuz bize 2012 yılında gerçekte ne olacağını sordunuz. Siz insanlar, bu güne kadar bu kozmik olayın hangi gün gerçekleşeceğine hala karar vermediniz. Bazılarınız bunun ayın 21’inde, kış gündönümünde olacağını düşünüyor. Bazılarınız 31 Aralık’ta olacağını, diğerleri de 1 Aralık veya 11 ya da 12 Aralık’ta olacağını düşünüyor. Orada birçok bağlantılar var ve bu gerçekte bizim için fark yaratmıyor, çünkü bir bütün olarak insanlık sonraki anahtar bölüme karar verecek. Bunun ne zaman olacağının tek bir noktasına karar verdiğiniz ve odaklandığınız zaman, tüm insanların yarattığı enerji toplanacak ve tek bir noktaya odaklanacak. Mucizeler gerçekleşir ve bu, insanlık tarihinde şimdiye dek en büyük kollektif mucize olacak. Orijinal olarak 2012 yılında gerçekleşecek olan şeyin, sonunda gününe karar verdiğinizde, bu olağanüstü partileri yapmanız ve yükselişin partiler sırasında gerçekleşmesini beklemeniz olduğunu anlatırdık. Deniz kenarlarında büyük şenlik ateşleriniz olurdu, güneş sabah gökyüzünde yükselirken yeni enerjiyi karşılamak için dağlara veya kutlama yapmaya karar verdiğiniz yere giderdiniz. Harika zaman geçirirdiniz ve ertesi gün dağdan aşağıya iner veya sahilden geri gelir ve işe geri dönerdiniz. Ama şimdi ortaya çıkmaya başlayan başka bir boyutsal seviye var.

 

Zaman ile Yeni İlişki

 

Hala, bu eski enerjiye geri dönmek zorunda olacak olan parçalarınız var ve yine de diğer parçalarınız yeni seviyelere çok hızlı bir şekilde ilerleyecek. Zamanın üst üste binmesi tüm insanlıkta farklı etkiler yaratacak, çünkü zamanın kendisi o noktada farklı bir şekilde ölçülmeye başlayacak. Bu şimdi bile gerçekleşmeye başlıyor. Sonraki üç yıl boyunca Dünya bu yeni aleme giriyor. Olmakta olan şey siz yaratıcıların olasılıklara heyecanlanmaya başlamanızdır. Böylece, daha önce hazırladığımız senaryo bile değişmeye başlıyor.

 

Dünya’nın küçük tanrıları yaratıcı güçlerini geri alıyor ve bu kollektif yaratımlarınızın ilki olacak. Bu sonraki üç yıl, partiden eve geldiğinizde gerçekleşecek olan şey ile ilgili anahtar olacak.

 

Hologramı Tutuşturun!

 

Daha önce Dünya hologramının sizin düşüncelerinizden oluştuğunu anlatmıştık. Sizinle tanrı olduğunuzu paylaşmıştık; bu nedenle, tanrı bir düşünceye sahip olduğunda, bu uzaya fırlatılan bir ışık ışınına benzer. Bir tanrıdan gelen bir düşünceye sahipsiniz, başka bir tanrıdan gelen bir düşünceye sahipsiniz. Eğer o düşüncelerin birçoğu benzer titreşimde ise, o zaman aynı yerde buluşurlar. Bu inanılmaz güçlüdür, çünkü madde enerjiye çekilir ve dünyanızda o titreşimi yaratarak o enerji etrafında oluşur. Hologram tutuşturulmayı bekleyen büyük bir enerji balonudur. Bu holograma Üçüncü Dünya adını verdik. Tutuşturulduğunda, ışığın üç boyutlu temsili olan bir hologram oluşturur. “Işık” sözcüğünü, sizin kullandığınızdan hafifçe farklı olarak kullanıyoruz, ancak neden söz ettiğimizi anlıyorsunuz. İlk yerinde Dünya bu şekilde oluştu. Şimdi gerçekleşecek olan şey, bu üçüncü Dünya enerjisinin – ışık hologramı – Dünya’ya gelmesi ve Dünya’nın orijinal hologramının üzerine damgalamanıza yardımcı olmasıdır, böylece geçişe yardımcı olur ve onu o noktadan değiştirir. Bu, üzülecek hiçbir şey olmayacağı anlamına mı geliyor? Bu, Dünya gezegeninde artık negatiflik olmayacağı anlamına mı geliyor? Size sorduğumuz şey budur, çünkü bu yeni Dünya’yı kurmakla hiçbir ilgimiz yok. Bu tamamıyla sizin tasarımınız, aynen eski Dünya’nın sizin tasarımınız olduğu gibi. En büyük hayallerinizi kurun, sevgililer, çünkü o hayaller yeni Dünya’yı oluşturacak. Sonra yeni yaşama yürümeye hazırlanın, çünkü o kesinlikle önünüzde. Bu, tek bir günde gerçekleşmeyecek, tek bir günde başlayacak ve o gün sizin yakında seçeceğiniz gündür. Tam gözlerinizin önünde bu güzel gezegeni değiştiriyorsunuz. Kendi yaratıcı yeteneklerinizi görmeseniz bile, birbirinizle ve diğer yaratıcılarla kendi bağlantınızı görmeseniz bile onu değiştiriyorsunuz. Ama insanların bu gezegende istedikleri şeyin uyumlu vizyonunda birlikte çalışmaya başlıyorsunuz ve bu takip edecek olan sonraki binyılın başlama noktasını belirleyecek. Bu, İncil’de kehanet edilen şeydir, birçok insan tarafından başka anlama gelecek şekilde değiştirilmiş olsa bile. Sonraki bin yılın yönü, 2010, 2011 ve 2012’nin bu son çeyreğinde belirleniyor.

 

Geçiş İçin İki Alet

 

Ele alacağımız iki önemli kavram var. Bunlar bu geçiş periyodu sırasında kullanacağınız inanılmaz aletler olacaktır. Birinden daha önce söz ettik, ona 12 nci boyut diyoruz. 11 farklı deneyime ve tek bir algı noktasına sahip olan 11 farklı siz vardır. O algı noktası sizin 12 nci boyutunuzdur. Bu noktada farkında olmadığınız şey, insanların bu algı noktasını değiştirmesinin çok kolay olmasıdır. Algı noktanızı bilinçli olarak değiştirerek, şimdi aynı noktanın, daha önce asla göremediğiniz çoklu görünüşlerini alabilirsiniz. Bu insanlara başka bir vizyon verir – gerçekten kendilerini görmek için kendilerini algılayacakları tamamıyla başka bir seviye. Meydan okuma, kendinizi bu sonraki seviyeye yükseltmeye alışık olmamanızdır, böylece size verdiğimiz ilk alet algı seviyenizi yükseltiyor. Eğer herhangi bir noktada tuğla duvar dediğiniz şeyle karşılaşırsanız - bir yönde gittiğiniz ve kalbinizin orada olduğunu ama daha ileri gidemediğinizi gördüğünüz veya bloke edildiğinizi gördüğünüz yer -yapılacak ilk şey onu yargılamamaktır. Ona “iyi” veya “kötü” demeyin, çünkü bunu yaptığınız an, onu düşük titreşimlere getirirsiniz. Kendinizden şüphelenip, “yeterince iyi değilim” veya “bunu gerçekleştirmek için yeterince spiritüel değilim” dediğiniz an, titreşiminizi düşürür. O anda aslında şüphe eden tanrısınız ve o noktada tüm süreci etkisiz hale getirirsiniz. Öyleyse, yapmanızı istediğimiz ilk şey kendinizi yargılamamaktır. Bunun her zaman kolay olmadığını kavrıyoruz, ama bunun ne kadar önemli olduğunu hatırlayın ve kendinize ve sürece güvenin.

 

Yapmanızı istediğimiz ikinci şey, kendinizi yüksek benliğinizin yerine koymak, sonra duruma o perspektiften ve farkındalık seviyesinden bakmaktır. Bu deneyimden muhtemelen kazanabileceğiniz şeye bakın veya bunu daha iyi yapmak için neyin yapılabileceğine bakın. Bu sınırlamayı oraya neden koydunuz? Sadece bilinçli olarak ona yüksek bir perspektiften bakmayı seçerek, bunu anlamak mümkündür. Bu, insanların yapmaları için eğitildikleri bir şey değildir ve hepinizin yapmaya alışık olduğunuz bir şey değildir. Oldukça basittir, ama tepki vermek yerine sadece nefes alıp bir adım geri çekilerek birbirinize muazzam şekilde yardımcı olabilirsiniz. Kendinizi yüksek algı yerine getirin ve bir an için olsa bile büyük resmi görün. Farkı hissedeceksiniz. Hala tüm yanıtlara sahip olmasanız veya tüm enerjiyi içinizde hissetmeseniz bile, bir an için durun. Konuşmaya devam ettiğiniz zaman, sözleriniz farklı çıkacaktır. Daha hafif hissedeceksiniz, etrafınızdakiler de böyle hissedecektir. Kanalınız değişmek zorunda olacaktır, çünkü şimdi kendi algınız öncekinden yüksek bir perspektiften görmektedir.

 

Üç yıl, bir uçağın yere inmek için yaklaşmasına benzeyebilir. İki yıl, iniş pistine hizalanmak için dönüş, bir yıl varılacak yere düz gidiş ve iniş. Bu son çeyreğe girerken düşünülecek başka bir kısım vardır. Dünyanın bu çeyreği artık geçmişte olduğu gibi sorumsuzluğu desteklemeyecek. “Sorumluluk” sözcüğü bile tüm insanlık için bütünüyle farklı bir anlam kazanmaya başlayacak.

 

“Sorumluluk” sözcüğü çoğunlukla dünyanızda negatif oldu. Her biriniz sorumluluğu düşündüğünüz zaman, heyecanlanmazsınız. Bunun yerine olan şey sorumluluk sözcüğünü duyduğunuzda veya düşündüğünüzde, kasılmaya eğilim göstermenizdir. Sorumluluğun gücü dengelemek olduğunu söylüyoruz. Sizler zaten yaratıcılarsınız. Bazen sizi kuşatan durumlarda ve dramalarda o yaratıcı yeteneklerinizi nasıl kullanabileceğinizi ve fiziksel bedende Dünya gezegeninde bunu nasıl yapabileceğinizi anlamak, Dünya gezegenindeki bir ruh olarak yaşamınızın varoluşunun anahtarı olacaktır.

 

Ayrıca size bu sorumluluğun birçok farklı şekillerde değiştirileceğini söylüyoruz. Organizasyonlarınızın çoğu – ister ticaret şirketleri, ister dinler, klüpler veya insanları bir araya getiren her şey olsun – bunlar şimdi sorumluluğun gerçekte ne olduğunu tanımlamaya yardımcı olmaya başlayacak alanlardır. Örneğin, bir işiniz varsa ve yardıma gereksiniminiz varsa, etrafınıza bakınır, insanlarla görüşür ve birini işe alırsınız. Onlara saatte, haftada, ayda veya yılda ne kadar ödeyeceğinizi söylersiniz. Gelecekte, size söyleyeceğimiz şey bunun bile değişeceğidir. Yaptığınız iş değişmeyecek, şirkette aldığınız sorumluluk o iş için alınan ücreti belirleyecek. Bilinçli bir şirket paradan daha fazlasına odaklanır, çünkü herhangi türde herhangi bir varlık – ister kollektif olsun ister tek bir birey – artık şimdi bunun kafadan değil, kalpten çalışmakla ilgili olduğunu anlamak zorunda olacak. Şirketlerinizin çoğu sadece tek bir şey için çalışmaktadır ve bu paradır. Para her zaman motivasyon faktörü olacaktır. Ancak, anlaşılacak olan şey bunu bilinç ile ve müşterilerinize karşı sevgiyle harmanlamanın mümkün olandan daha fazla iş ve para getireceğidir. Bunlar her şeyi değiştirmeye başlayacak olan algı değişiklikleridir. Bu sorumluluğu ve “sorumluluk” sözcüğünün yeni anlamları olduğunu keşfedeceksiniz ve o zaman sorumluluk sözcüğünü duyduğunuzda enerji alanlarınızı büzmek yerine heyecanlanmaya başlayabilirsiniz. Tüm insanlığın farklı bir alanda çalıştığını anlayacaksınız, öyleyse kendi yaşamınızın farklı bölümlerine bakın. İlişkilerinize bakın, geçiminizi sağlamak için ne yaptığınıza bakın ve dostlarınıza bakın. Eğer bir alanda daha fazla güce sahip olmayı diliyorsanız, bu yalnızca o alanda daha fazla sorumluluk alma konusudur. Böyle yaparak, bunun sadece sizin yaşamınızda gerçekleşmesi için yer açabiliyor olmazsınız, ayrıca diğer insanların yaşamlarında da yer açarsınız.

 

Artık herhangi bir şekilde ayrı olmayacaksınız. Yükselecek olan iyi insanlar olduğunu ve kalacak olan kötü insanlar olduğunu öğreten birçok kişi olduğunu söylüyoruz. Bu bakış açısına katılmıyoruz, sevgililer. Bu kez ya hepiniz gidersiniz ya da hiç kimse gitmez, böylece şimdi bu herkese yardımcı olmakla ve bilinçli olmakla ilgilidir. Etrafınıza bakıp, sizi çıldırtan komşunuzu görmek ve ona samimi ve sıcak bir şekilde merhaba demenin yolunu bulmaktır. Bu, sadece kim olduğunuzdan ve ne yaptığınızdan sorumlu olmanın yolunu bulmak anlamına gelmez, ayrıca kendi mutluluğunuzun sorumluluğunu kabullenmek anlamına da gelir. Buna ne dersiniz, sevgililer? Hayır, bu her zaman kolay görünmez, ama bunun algı olduğunu hatırlayın. Sorumluluğunuzu başkalarına vermeyin. Sorumluluğunuz öncelikle siz olmalıdır. Sadece o zaman etrafınıza dönüp başka insanlarla paylaşabilirsiniz. Tam şimdi Dünya gezegeninde genellikle bunun tersini deneyimliyorsunuz. Böylece, eğer şu anda etkili olan şeyi tersine çevirirseniz – sorumluluk sözcüğünü duyduğunuzda kulaklarınızı dört açarsanız – o zaman enerji alanınız hareket etmeye başlar. Bunu göreceksiniz ve daha önce olduğundan tamamen farklı bir perspektifte kullanabileceksiniz.

 

Yaradılışın Güçleri

 

Bu neden önemlidir ve tüm bunlarla ilgili olan güç nedir? Birçoğunuz güç sözcüklerimizi aşırı uçlarda ele aldınız. Her şeyden önce, sizler yaratıcılarsınız – her biriniz içinizde tanrının yeteneklerine sahipsiniz. Birçoğunuz bunu bilmiyor, çünkü kendi gerçek doğanızı, kendi gerçek yeteneklerinizi hatırlamanızı engelleyen bir perde taşıyorsunuz. Ama yaratma gereksinimi nedir? Neden yaratmaya gereksinim duyuyorsunuz? Size söylüyoruz, gereksiniminiz yok. Ancak bu sizin doğanızdır ve herhangi bir zamanda veya noktada herhangi bir şekilde yaratıcı ifadenizi bloke ettiğinizde, kendi tanrısal – benliğinizi bloke edersiniz. Kendi enerjinizi bloke edersiniz ve çoğu kez dışarı akan bu enerji gücü tersine çevrilebilir ve enerji dışarı akmak yerine içeriye akmaya başlar. Bu, sözünü ettiğimiz birçok enerji alerjilerine ve çoğu fiziksel aksamalara neden olan tam senaryodur.

 

Bu yapıda insan olma rolü oynuyorsunuz. Buna rağmen, düşünceyi kafanızda sadece yedi saniye tutup bunu tezahür ettirebilen en görkemli yaratıcılarsınız ve en görkemli varlıklarsınız. Hayır, o yedi saniyede tezahür etmez, ama yedi saniyede yaratılır. Eğer bu enerjiyi ve titreşimi taşırsanız, enerji alanınızda ortaya çıkacaktır ve çok hızla kendisini gösterecektir. Zamanın örtüşmesinin sizin için bir anlamı olacağını söylüyoruz. Bununla oynamaya başlamanızı ve her zaman çok açık sınırlara sahip olmuş olan şeylerin sınırlarını itmenizi umuyoruz. Zamanı tam ve mükemmel sürdüren atomik saatleriniz var, yine de iki yıl önce bu saatlerin çalışması için ekstra bir saniye eklemek zorunda kaldınız. Zamanın tüm fikri değişiyor, çünkü iç Dünya’nın dönüşü değişiyor. Bu mistik bir olay değildir. Sadece Dünya’nın çekirdeği dönüşünü değiştiriyor. Dünya’nın yüzeyinden farklı bir hızda dönüyor. Bu ayrıca Dünya gezegeni üzerinde zaman illüzyonunu artırdı ve yarattı. Dönüş hızı değişmeye başlarken, bu zaman illüzyonunda perdenin arkasını biraz daha görmeye başlayacaksınız ve zamanı kullanmanın yeni yollarını bulacaksınız. Bununla oynayın. Bunu kutlayın. Özel anlamı olan bu zamanları kutlayın. Birlikte kutlayın.

 

Tetikleme Tarihleri

 

Bu yüzyılda önceden kutlamaya başladığınız 12 tetikleme tarihi vardı. Bunlar 01/01/01, 02/02/02 vs ile başladı. Dünya gezegeni üzerinde bu inanılmaz yükseliş yolculuğunda yürüyorsunuz. Bu planlanmadı, sevgililer. Ayaklarınız yere basmadan hemen önce bu yolu yaratıyorsunuz ve görebileceğimiz en harika şovu izleyerek burada olmaktan çok onurluyuz. Dünya gezegenindeki zamanınızın başlangıcından beri sizinle birlikteydik, Dünya evrende özgür seçim oyunu olmaya ilk karar verdiği zaman. Bu duvarlarla karşılaşmak zorunda olduğunuz her zaman sizi izledik. Hayal kırıklığına uğradığınız ve yapayalnız hissettiğiniz zamanlarda sizi gördük.

 

Sevgililer, yalnız olmanız mümkün değildir. Size duyduğumuz sevgi zamanın herhangi sınırlarının ötesindedir. Etrafınıza dönüp bu sevgiyi hissederseniz ve sonra bunu başkalarıyla paylaşırsanız, tüm zaman illüzyonu çözünmeye başlar ve Dünya gezegeninde yeni bir zaman katmanı ile çalışmanın yeni yolunu seçebilirsiniz. Bu son çeyreğin keyfini çıkarın. Bu son üç yılın illüzyonunun keyfini çıkarın, çünkü yeni bin yılın gelmesi için tonu ayarladınız.

Yolculuğun keyfini çıkarın. Birbirinize en büyük saygıyla davranın. Birbirinizi besleyin. Oynadığınızın güzel bir oyun olduğunu bilin ve birlikte iyi oynayın.

 

Espavo.

The group

http://lightworker.com/beacons/2009/2009_12-FinalQuadrant.php

 

(ÇEVIRI: Saffet Guler)