spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

2012 ile başlayan insanlığın ALTIN ÇAĞ’ında evrensel anlamda neler olacak?


 




  1. Tüm savaşlar bitecek. Kimse birbirine saldırmak istemeyecek, kimse kimseyle uğraşmayacak, herkes sakin, mutlu, huzurlu şekilde yaşayacak.




  2. Çalışılarak kazanılan değil sadece varolduğumuz için bize hediye edilen doğal bolluğun farkına varacağız ve her şey çok bol olacak. İhtiyacımız olan her şeye bol bol sahip oalcağız.


    br />/li>
    br />li style="margin: 0in 0in 0pt;">
    br />h3>Madde dünyası son bulacak; kimse maddeye gereğindne fazla değer veremeyecek.
    br />/li>
    br />li style="margin: 0in 0in 0pt;">
    br />h3>Öfke, korku, acı, sıkıntı, stres, yetersizlik, eksiklik, tüm bu saçmalıklar, ilüzyonlar yokolacak.
    br />/li>
    br />li style="margin: 0in 0in 0pt;">
    br />h3>2012’e kadar herkes hızlanarak AYDINLANMA prosesine devam edecek. Şu anda da hergün milyonlarca insan uyanıyor. 2012’de ise artık aydınlanmamış, uyanmamış, bilge olmayan bir tek kişi bile kalmayacak.
    br />/li>
    br />li style="margin: 0in 0in 0pt;">
    br />h3>BİLGELİK kavramının artık aranan veya elde edilmeye çalışılan bir şey değil herkesin sahip olduğu bir özellik olacak. <<
    r />br />i> <<
    r />br /> style="margin: 0in 0in 0pt;"> <<
    r />br />>Konuşarak değil bakışarak anlaştacağız, yaşam çok daha kolay, rahat, huzur, mutluluk, tatmin dolu olacak. <<
    r />br />i> <<
    r />br /> style="margin: 0in 0in 0pt;"> <<
    r />br />>İçinde yaşadığımız evrenin titreşimi o kadar yükselecek, o kadar pozitif hale gelecekki hiçbir negatiflik barınamayacak. r />br />> r />br />> r />br />style="margin: 0in 0in 0pt;">  r />br />style="margin: 0in 0in 0pt;">Tüm bunları nerden biliyoruz? Tüm bunlar bir kehanet mi? Biliyoruz çünkü yıllardır dönüşüm yolculuğuna çıkan ve sistemindeki negatifliklerini dönüştürerek aydınlanan tüm insanlarda bireysel ölçekte bu değişimleri görüyoruz de ondan.. Yüksek titreşim bireyleri bu şekilde etkiliyorsa evreni de aynı şekilde etkileyecektir.. r />br />style="margin: 0in 0in 0pt;">  r />br />style="margin: 0in 0in 0pt;">Yıllardır verdiğim eğitimlerin hepsinde negatiflik yüklü, sıkıntılı, hasta, öfkeli, bunalımda, korku içinde, yıllar yılı biriktirdikleri tüm bu ağır duygu, düşünce ve yaşam biçimleriyle gelip titreşimleri yükselerek huzur, mutluluk, sağlık içinde ayrılan binlerce insan gördüm.. r />br />style="margin: 0in 0in 0pt;">  r />br />style="margin: 0in 0in 0pt;">Pozitif duygu ve düşünceler içerisinde o kadar inanılmaz bir yaratıcılık barındırıyorlarki etrafınızdaki her şey değişmeye, istediğiniz şekli almaya, kolaylaşmaya, adeta yaşam sizin istediğiniz gibi akmaya başlıyor.. Sadece pozitif düşünüp hissettiğinizde! Sadece titreşiminiz yeterince yüksekse ve üst boyutta yaşıyorsanız bunlar mümkün oluyor.. İşte 2012 hepimize bu yüksek boyutta yaşama şansı veriyor! J r />br />tyle="margin: 0in 0in 0pt;">  r />br />tyle="margin: 0in 0in 0pt;">Daha önce de dediğim gibi, 2012’de evrensel boyutta yaşanacak olan değişimler bizler, NEFES AKADEMİSİ ekibi olarak bire bir yaşıyoruz.

    r />br />le="margin: 0in 0in 0pt;"> 

    r />br />le="margin: 0in 0in 0pt;">Nefesini, düşünce sistemini açmaya, titreşimini yükseltmeye karar verip bunu yapmış kişiler için bu dönüşüm yıllar önce başladı.. Şu anda dünya üzerinde milyonlarca insan 2012’de evrensel boyutta yaşanan her şeyi zaten bireysel boyutta yaşadı.. Şimdi UYANIŞı yaşayan kişilerin yaşadıkları dönüşüm evrensel boyutta ilerliyor..

    r />br />le="margin: 0in 0in 0pt;"> 

    r />br />le="margin: 0in 0in 0pt;">Ne olacak? TEK GERÇEKe hepimiz birden uyandığımızda ne olacak?..

    r />br />le="margin: 0in 0in 0pt;"> 

    r />br />le="margin: 0in 0in 0pt;">Tabiî ki bu UYANIŞı yaşayan kişilerin yaşadığı değişimler evrensel ölçekte de yaşanacak ve TÜM EVREN UYANIŞA geçecek..

    r />br />le="margin: 0in 0in 0pt;"> 

    r />br />le="margin: 0in 0in 0pt;">Dönüşüm prosesini daha öncende tamamlamış, yüksek titreşime ve daha üst bilinç seviyelerine alışmış kişiler bize bu evrensel dönüşüm olurken rehberlik edecekler.. Şu anda da birçoğumuza rehberlik ediyorlar zaten J

    r />br />le="margin: 0in 0in 0pt;"> 

    r />br />le="margin: 0in 0in 0pt;">Bu yaşamlarımızı, bizi nasıl etkileyecek?

    r />br />le="margin: 0in 0in 0pt;"> 

      r />br />le="margin-top: 0in;" type="1">
    1. r />br />le="margin: 0in 0in 0pt;">

      M<
      r />br />deye, maddesel dünyaya gereğinden fazla değer veren bir tek kişi bile kalmayacak.

    2. <
      r />br />
    3. le="margin: 0in 0in 0pt;">

      H<
      r />br />kes özgürleşecek, güçlenecek, para ve madde insanları satın alamayacak.

    4. <
      r />br />
    5. le="margin: 0in 0in 0pt;">

      H<
      r />br />kes daimi olarak mutlu, huzurlu, tatmin olacak; bu nedenle hiç kimse mutlu olmak, huzur bulmak, veya titreşimini yükseltip rahatlamak için içkiye, sigaraya veya uyuşturucuya ihtiyaç duymayacak. Tüm madde bağımlılıkları sona erecek.

    6. <
      r />br />
    7. le="margin: 0in 0in 0pt;">

      M<
      r />br />desel dünya anlayışı sona erecek. Herkes RUHSALLIĞININ, GERÇEKTE KİM OLDUĞUNUN FARKINDA olarak yaşamaya devam edecek.

    8. <
      r />br />l
      st
      e="margin: 0in 0in 0pt;">

      Ya<
      r />br />am RUHUN YANSIMASI olacak.. Tertemiz duyguların, düşüncelerin, RUHSAL seviyedeki tüm güzelliklerin yansıması.. CENNET yani..

      <
      r />br />l
      st
      e="margin: 0in 0in 0pt;">

      İ<
      r />br />lik, güzellik, doğruluk ve ruhun doğal özellikleri dışında hiçbirşey tecrübe edilemeyecek, varolamayacak.

      <
      r />br
      />o
      >
      3<
      r />sty
      ="margin: 0in 0in 0pt;"> 

      r />br />="margin: 0in 0in 0pt;">Birçok kahin ve bilim adama 2012’ye sancılı şekilde geçileceğini, toplu ölümlerin olacağını, dünyanın zor bir evreden geçeceğini söylüyor.. Eğer dünya üzerinde yıllardır enerji çalışmaları yapan ve 2012’de evrense boyutta ulaşılacak yüksek titreşime şimdiden hazırlanmış, uyum sağlamış kişilerden rehberlik alınırsa bu geçiş kolayca gerçekleşebilir.. Kahinler ve bilim adamları bizi hazırlanmamız için uyarıyor olmalı..

      r />br />="margin: 0in 0in 0pt;"> 

      r />br />="margin: 0in 0in 0pt;">Yüksek titreşime hazır değilsek, 2012 için bir hazırlık yapmadıysak ne olur? 100W elektrikle çalışan bir makinaya 200W elektrik yüklemek gibi bir durum olur herhalde.. Madde bağımlıları, maddeyi, acıyı, korkuyu, öfkeyi gerçek sana ve bu düşük boyutta yaşayan insanlar için alıştıkları boyutun çok çok üzerinde bir boyut onları tabiî ki sersemletecek hatta yok edecektir.. Düşünsenize zihniniz, bedeniniz düşük bir titreşimle çalışmaya alışkınken bir anda hiç alışkın olmadığınız, hazırlık ta yapmadığınız yüksek bir titreşimin içerisine giriyorsunuz.. 100Wluk bir cihaza 200W yüklemek gibi.. Ne olacağını siz düşünün..

      r />br />="margin: 0in 0in 0pt;"> 

      r />br />="margin: 0in 0in 0pt;"> 

      r />br />="margin: 0in 0in 0pt;">ÖZET; 2012’e kadar evrensel olarak çoğu kişinin tahmin bile edemeyeceği kadar yüksek bir titreşime yükseliyoruz.. Bu yükselme yıllar önce başladı, 2000 yılından itibaren de hızla devam ediyor.. Bu titreşime, pozitifliğe alışan, bu konuda çalışan, hazırlık yapan, şimdiden pozitif, sağlıklı, dingin kalanlar için bu geçiş çok kolay olacak, eğer pozitif duygu ve düşünceler size uzaksa zorlanabilirsiniz..

      r />br />="margin: 0in 0in 0pt;"> 

      r />br />="margin: 0in 0in 0pt;">TAVSİYE.. Bir an evvel enerji çalışmalarına başlayın ve ne yapın edin düşüncelerinizi, duygularınızı, bedeninizi arındırın ve daha yüksek bir titreşime uyumlu hale gelin.. Başka şansımız yok..

      r />br />"margin: 0in 0in 0pt;">ALINTI