spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago
2012..

 

2012 ile ilgili herkes farklı şeyler söylüyor, farklı yorumlar yapıyor veya ‘’bize öyle görünüyor’’.. Belki de herkes aynı şeyi söylüyor biz fark etmiyoruz.. İşte aslında bu durum bile bize 2012’de neler olacağını, neler yaşanacağını gayet güzel açıklıyor.. 2012 UYANIŞ YILI.. ‘Farklı gerçekler’ ve ‘farklı yorumlar’ın bitip EŞİTLİĞİN, BÜTÜNLÜĞÜN BAŞLADIĞI YIL olacak..
r />br /> style="margin: 0in 0in 0pt;"> 
r />br /> style="margin: 0in 0in 0pt;">Herkesin aynı gerçeği paylaştığı, aynı gerçeği konuştuğu, aynı gerçeği anlattığı, herkesin aynı TEK GERÇEKe uyandığı yıl olacak 2012’i. Maya Takvimi’nde ve birçok spiritüel öğretide 2012’de ‘’dünyanın bildiğimiz haliyle son bulduğu’’ açıkça görülüyor, söyleniyor. Bu da şu anda yaşadığımız realitenin biteceği, başka bir realitenin (başka bir boyut, başka ihtimaller ve durumlar) başlayacağı anlamına geliyor.. Hatta bunu dünya çapında milyonlarca insan yaşamaya başladı bile..
r />br /> style="margin: 0in 0in 0pt;"> 
r />br /> style="margin: 0in 0in 0pt;">UYANIŞ şu anda da hızlı bir şekilde devam ediyor ve her geçen gün dünya çapında binlerce insan GERÇEĞE UYANIYOR..
r />br /> style="margin: 0in 0in 0pt;"> 
r />br /> style="margin: 0in 0in 0pt;">Bugün, şu anda da dünyada farklı gerçeklerin bulunduğu boyutu, tartışmaların, fikir ayrılıklarının, kavganın, öfkenin bulunduğu boyutu algılayamayan, bambaşka bir boyutta yaşayan milyonlarca insan var ve sayı her geçen gün artıyor.. Yani bu uyanış bir anda, birkaç günde falan değil, her geçen gün hızlanarak etrafımızda şu anda da yaşanıyor.
r />br /> style="margin: 0in 0in 0pt;"> 
r />br /> style="margin: 0in 0in 0pt;">2012 ile ilgili uzun zamandır araştırma yapıyorum. Kehanetler, spiritüel öğretiler, bilimsel araştırmalar, metafizik bilgileri.. Bence bunlar arasındaki en çarpıcı açıklamalar bilimsel araştırmalardan elde edilen bilgiler. Dünyanın büyük bir değişim içerisinde olduğu, bu değişimin her geçen gün hızlandığı ve derinleştiği herkes tarafından biliniyor artık, hatta hissediliyor. Bilimsel araştırmalar bunun evrensel boyutta da yaşandığını gösteriyor..
r />br /> style="margin: 0in 0in 0pt;"> 
r />br /> style="margin: 0in 0in 0pt;">Maya Takvimi’ne göre başlayacağı söylenen değişim zaten çok yıllar önce, yani başlaması gereken zamanda başladı.
r />br /> style="margin: 0in 0in 0pt;">  r />br /> style="margin: 0in 0in 0pt;">Bunu o dönemde kendi UYANIŞını yaşayan, dönüşüm prosesini bitirmiş, arınmış ve aydınlanmış, yani ‘’Rüyaya uyanan’’ kişiler fark etti sadece, diğerleri hayretler içinde dinledi.. Sonra onlar anlatmaya devam etti, diğerleri biraz daha anlayışlı şekilde dinlemeye başladılar.. Bir süre sonra artık herkes onların anlattıklarını dinlemek istedi, dünya çapında büyük bir dönüşüm başladı. Bugün NEFES AKADEMİSİ gibi dünya çapında birçok DÖNÜŞÜM MERKEZİ var. Bizler, bu konunun uzmanları ‘’insanların bilincini, duygu, düşünce ve tüm sistemini pozitife dönüştürmek üzere’’ çalışmalar yapıyoruz.. Bu çalışmalar sonunda ne oluyor? İnsanlar hücresel ve enerji bedenlerinde yıllarca biriktirdikleri negatifliklerden arınarak, daha açık bir nefes ve zihin sayesinde daha yüksek bir titreşime inisiye oluyorlar, dönüşüyorlar; bir bakıma başka bir boyuta geçiyor ve yaşamlarına bu boyuttan devam ediyorlar.
r />br />le="margin: 0in 0in 0pt;"> 
r />br />le="margin: 0in 0in 0pt;">Şu anda dünyada aynı anda farklı yüzlerce boyut yaşanıyor..
r />br />le="margin: 0in 0in 0pt;"> 
r />br />le="margin: 0in 0in 0pt;">Bir insan aydınlandığında, uyandığında burayı terk edip gitmeyebilir.. ŞU AN içerisinde sonsuz ihtimaller barındırabiliyor ve herbirimiz burada, İstanbul’da, Türkiye’de, aynı yerde başka boyutlarda yaşıyoruz..
r />br />e="margin: 0in 0in 0pt;"> 
r />br />e="margin: 0in 0in 0pt;">Aynı ev içerisinde bile farklı boyutlarda yaşıyor olabilirsiniz.. Enerji seviyeniz ne kadar yüksekse bulunduğunuz boyutta o kadar yüksek olacaktır..
r />br />e="margin: 0in 0in 0pt;"> 
r />br />e="margin: 0in 0in 0pt;">Bu durumda ne olacak? Yaşam yüksek enerjide yaşayan, pozitif, güçlü, sağlıklı, dinamik insanlar için daha kolay, negatif, güçsüz, umutsuz, aksi insanlar için daha zor yaşanacaktır.. Aynı yaşam, farklı boyutlar..
r />br />e="margin: 0in 0in 0pt;"> 
r />br />e="margin: 0in 0in 0pt;">İstanbul’un ortasında trafik nedir bilmeden yaşayanlar, zorluk nedir bilmeden yaşamına devam edenler var.. V ene yazıkki trafikte bir ömür bekleyen, zorluklar, sınırlar, öfke ve korku içinde yaşayanlar da var.. Aynı yer, farklı boyutlar..
r />br />="margin: 0in 0in 0pt;"> 

r />br />"margin: 0in 0in 0pt;">2012… Yıllar önce başlayan, bireysel seviyede devam eden dönüşüm yolculuğu 2012’e kadar hızlanarak evrensel boyuta taşınacak..

r />br />="margin: 0in 0in 0pt;"> 
r />br />="margin: 0in 0in 0pt;"> 
r />br />="margin: 0in 0in 0pt;">alıntı..
r />br />="margin: 0in 0in 0pt;"> 
r />br />="margin: 0in 0in 0pt;"> 

Tüm hakları saklıdır © 2015 Reiki Yaşam

Kurumumuz tarafından gerçekleştirilen danışmanlık , meditasyon, koçluk vd. hizmetler hiçbir şekilde ve asla tıbbi tedavi ,teşhis ve tıp bilimi alanına giren hiçbir hizmeti kapsamaz ; dini içerikli değildir, din ile ilgili hiçbir konuyu kapsamamaktadır. .Tıbbi yardım almanız gereken durum ve şartlarda mutlaka ilgili hastane ,doktor ve tıbbi diğer birimler ile iletişime geçmeniz gerekir , devam eden tedavi süreciniz var ise mutlaka ilgili hastane ve birimlerde devam etmeniz gerekmektedir.