Related discussions

thotares Discussion started by thotares 13 years ago

30.08.2008
Thoth Bilgileri



Sizinle bir cok kez niyetlerden ve onlarin nasil calistigindan soz etmistik.Simdi de niyetlerinizin olusa gecmeye basladigi bugunlerde yasadiklarinizin ne anlama geldigini konusuyoruz.

Siz kendi cevrenizde, farkli niyetleri olan insanlarin birbirinden ayrilmaya basladigi bir doneme girdiniz.Aileler, arkadasliklar, is cevreleri ve ulke yonetimleri simdi bu degisim sureci icindeler.

Artik farkli yasamlari arzulayan kisiler bir arada duramiyor ve bu yuzden sertlesmeler olabiliyor.Cunku insanlarin kendi iclerinde tasidigi yasam modelleri, fiziksel tezahure gecmeye basladi.

Ortamlar, is anlasmalari ve yeni duzenin olusmasini saglayacak tum sistemler kendi zeminlerini olusturuyor.Bugune kadar isleyiste olan sol beyin sistemleri teker teker dususe geciyor ve baglanamadigi birlesIk enerjiler alanindan disari atiliyor.

Bunlar bizim birlesIk enerjiler alaninda gordugumuz frekanslar.Burada ancak yeni yasami icsellestiren ve onu hayata gecirenler barinabilir.Ve bu yuksek frekansa baglanabilir.Bunun otesinde hicbir sistemin orada olusum sansi yoktur.

Bildiginiz veya ogrendiginiz her seyi bir kenara birakin ve sadece hayal edin.Hayalleriniz ve niyetlerinizin gucuyle bu modelin dunyada olusa gecmesini saglayabilirsiniz.

Cocukken masallari severdiniz.Cunku orada istenilen her sey mucizevi bir sekilde olusurdu.Kuslar, kopekler, yunuslar, kediler konusuyor ve agaclar, yildizlar, denizler sarkilar soyluyordu.

Bunlari gercekmis gibi dinliyor ve keyif aliyordunuz.Ve kendi kendinize masallar yaratiyordunuz Masali yaziyor, icinde oynuyordunuz.Kahraman oluyor dunyayi kurtariyordunuz.

Buyuyunce masallardan vazgectiniz.Neden?Yasaminiz artik ciddilesmisti ve o ciddi yasaminizda masallara yer yoktu.Ve bu yasam size mutluluk getirmedi.Hep bir seyler eksIk, hep mutsuzdunuz.

Simdi ise yine masallar ulkesinin kapilari acildi ve sizi iceri davet ediyor.Icerde de sizi agaclar, yildizlar, taslar ve denizler heyecanla bekliyor.Iceri girmek istemez misiniz?Biz melekler de oradayiz ve size ellerimizi uzatiyoruz."Korkmayin, burasi sizin yarattiginiz yeni dunyaniz.Haydi elimizi tutun ve iceri girin" diyoruz.

Size tum bunlar masal gibi mi geliyor ve inanmiyorsunuz?Yoksa "acaba bu dogru olabilir mi" diyor musunuz? Eger en azindan bunu diyebilirseniz, bu kalbinizi acmis oldugunuzu gosterir.Ama inanmaz, sacmalik derseniz, kendi olusturdugunuz dar alanlarda kalirsiniz ve hep iceriyi merak edersiniz.
Bugunku yazimiz bir cocuk masaliydi.Sizi cocuklugunuza goturdu ve anilari hatirlatti.Dinlediginiz, okudugunuz masallara soyle bir goz attiniz.Ve belki de yuzunuzde kocaman bir gulumseme oldu.Birakin o gulumseme bugun yuzunuzde kalsin ve siz de masallarinizin icinde kalin.Ne olur?

Cunku cok yakinda size kapilar gorunecek ve secim yapmaniz gerekecek.Simdiden kendinizi hazirlayin ve masalinizi yazmaya baslayin.

Sevgiler

Yeni Dunyanin
Masal Kahramanları


www.lotusthoth.com
http://www.kurtulus-yolu.com/forum/showthread.php?258-Niyetlerin-G%FCc%FCn%FCn-Fark%FDnda-Olma